Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 » Trego 81 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- *Humor* (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=326)
-- Funny (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11940)
Kjo per lorien :)
hey, s'e kam degjuar kete siper se s'kam volum tek ky komp, por prej titullit me trishtoi...
s'kam interes ta degjoj.
Po tani si do ia bejme?
Cik vuaj nga pagjumesia, edhe kjo me duhej
P.s. Meqe ra fjala, dicka per te tjeret qe na perputhen interesat. Seriali televiziv qe ka bere Louis CK eshte teper i bukur dhe i mirerealizuar. Ne cdo pjese ka jo thjesht humore sa per te qeshur por edhe tema madhore. Shkurt, te ben te qeshesh e te qash, tamam si ne filmat e dikurshem qe nepermjet humorit tregonin seriozitetin e jetes. Jua keshilloj kush ka mundesi dhe volum
ndoshta su duket funu po mu po ,sa her qe hy ktu shkruj e ska rop none qe pergjigjet gjaja e par qe me vjenne emndje a sikur tju kem njanji prej jush afer mu kap per kamsh mu rrah deri tju pshtoj cici po si sflet kush
Dylan, qenke e trishtuar. me vjen keq.
Si te kaloi dita sot mire? Nodnje qyfyre andej prej punes se ke historira me t'qeshme tamam ti.
Faje
Te ze apo s'te ze gjumi eshte dicka qe te perket ty.
Une desha te shprehja qendrimin tim meqe me je drejtuar mua. Te mos ishte per mua s'do t'pergjigjesha, por meqe eshte keshtu mendova te ndaja qendrimin tim.
U cudita njecike qe ke shkruar me sarkazem sepse ti je i pari qe 'advocates' per individualitet dhe personalitet dhe une kam interesa te vecanta dhe speficike
. Dhe kur s'me intereson FARE nje gje, e shkruaj. That's all.
Lorie, humori eshte pjesa me e bukur e jetes, se te ben te shikosh te gjitha aspektet. Prandaj ta solla videon. Besoj se do qeshesh (qofte dhe me pavertetesite) dhe ne fund do te shtohet jeta (humori te shton jeten). Kete e do dhe zoti apo jo?
P.s. Te ishin te gjithe si puna ime apo si puna jote do ishte bote e merzitshme. Ndryshimet na duhen, prandaj individualistet hera heres hane buke vec ne trajtim.
Po ke te drejte per humorin qe duhet te qeshesh me shume dhe qe te shton jeten dhe me thene te drejten ( te pakten ne jeten time te eprditshme jam shume karragjoze) vetem ketu ne te shkruar se c'me del nje dell serioziteti qe lere c'e pyt .
Nuk jam ne kundershtim te marrjes se disa gjerave qe une besoj me shaka, apo me te qeshur, me pelqen komedia, edhe kur pershkruajne Zotin ne menyre te pavertete, por ka disa epitete si ai me siper qe nuk me pelqen. Humori mund te behet pa e tepruar dhe fyer dike qe une njoh shume mire.
Eshte njesoj sikur te te shajne te dashuren mes shokesh e ti mos ngresh zerin.
Me no like it.
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Dylan, qenke e trishtuar. me vjen keq.
Si te kaloi dita sot mire?Nodnje qyfyre andej prej punes se ke historira me t'qeshme tamam ti.
![]()
Pilots fill out a form called a gripe sheet after every flight. This lets the mechanics know if any problems with the aircraft occurred on the flight. After fixing the issue the mechanic responds on the form:
Here are some actual logged maintenance complaints and the solutions
(P = problem logged by the pilot.)
(S = solution and action taken by the engineers.)
P: Left inside main tire almost needs replacement.
S: Almost replaced left inside main tire.
P: Test flight OK, except auto-land very rough.
S: Auto-land not installed on this aircraft.
P: Something loose in cockpit.
S: Something tightened in cockpit.
P: Dead bugs on windshield.
S: Live bugs on backorder.
P: Autopilot in altitude-hold mode produces a 200 feet per minute descent.
S: Cannot reproduce problem on ground.
P: Evidence of leak on right main landing gear.
S: Evidence removed.
P: DME volume unbelievably loud.
S: DME volume set to more believable level.
P: Friction locks cause throttle levers to stick.
S: That's what they're there for.
P: IFF inoperative.
S: IFF always inoperative in OFF mode.
P: Suspected crack in windshield.
S: Suspect you're right.
P: Number 3 engine missing.
S: Engine found on right wing after brief search.
P: Aircraft handles funny.
S: Aircraft warned to straighten up, fly right, and be serious.
P: Target radar hums.
S: Reprogrammed target radar with lyrics.
P: Mouse in cockpit.
S: Cat installed.
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 » Trego 81 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.