Forumi Horizont Gjithsej 33 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Lokali tek Rozafa e Shkodres (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12501)

Postuar nga Katilesha datë 27 Tetor 2006 - 16:03:

Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
O katile kujdes me keto fluturimet ti zemra se do ti bihesh abazhurit me koke dhe do na Krijosh ndonje atmosfere romantike ...te pa deshiruesheme...dhe sdihet se cbehet ne lokal pastaj......

...................

se mos behet naj gja e madhe......... puthje titanike....shume spontane........dhe naj 40000000  perqafime permalluese :p........si thu tesh te fluturoj une apo jo?....:p

lokali bosh....ku paskan hup dyrnajaja?...

Postuar nga atiola datë 27 Tetor 2006 - 17:26:

Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
qe ketej e tutje do sherbehet me stjuardese :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

goca ju qe po fluturoni mos vishni funde te shkurter se ne qe jemi posht.........

hahahah

Postuar nga Zhylien Sorel datë 27 Tetor 2006 - 18:58:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

...................

se mos behet naj gja e madhe......... puthje titanike....shume spontane........dhe naj 40000000  perqafime permalluese :p........si thu tesh te fluturoj une apo jo?....:p

lokali bosh....ku paskan hup dyrnajaja?...

avash moj goca se e kthyhet nga "Lokali tek rozafa E Shkodres " ne Areroporti tek rozafa e shkodres:p :p :p :p :p
E di une qe i ke qejf keto puthjet Titanike spontane dhe perqafilemt ...por te kepus nje putje kamikaze alla teroriste dhe te zbres posht menjehere.......

Nje Uje te trishtuar desha une

Postuar nga buzeqeshja datë 28 Tetor 2006 - 00:02:

erik me vjen keq nuk e disponojm kte pije

Postuar nga Amstel datë 28 Tetor 2006 - 19:46:

buze qa deshe me na qeras na i gote?

Postuar nga Niqua datë 28 Tetor 2006 - 21:08:

Re: Re: lokali tek rozafa e shkodres

Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa

Hahahahhaahahahahahahahahahaa Buza te marrte e mira,une kujtova se ishte hapur vertet lokal atje ,dhe po vrisja mendjen po kjo nga e di valle !!!!!

Nejse ta gezojme lokalin shkodran,po per mua ka qerasje ;une dhe Eriku marrim inat dhe hapim lokal mu buze Gjanices pastaj !!

eriosa me vertet eshte lokali aty dhe biles lokal klass

eeeeeeee si me paska kalu kjo teme pa e pa une

kamarjer kush futet sot ne ket lokalin i ka te pagume prej mejet okkk.... hajt tash ma pjek nje kafe mu se mka dal tuj ardhe...

Postuar nga atiola datë 28 Tetor 2006 - 22:01:

Re: Re: Re: lokali tek rozafa e shkodres

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

eriosa me vertet eshte lokali aty dhe biles lokal klass

eeeeeeee si me paska kalu kjo teme pa e pa une

kamarjer kush futet sot ne ket lokalin i ka te pagume prej mejet okkk.... hajt tash ma pjek nje kafe mu se mka dal tuj ardhe...

kamajer dy dopje wisky per mua
parate i paguan dreqja

Postuar nga Glaukus datë 28 Tetor 2006 - 22:19:

hahah........

............. po ti lal ........ nga e dije qe do vija kaq shpejt ...........

........ shum e bukur festa e mbremshme ........... !!!!!!

Postuar nga atiola datë 28 Tetor 2006 - 22:22:

super mire ja kemi kaluar cmendon ti

dhe shoqet e mia kane mbetur shume te kenaqura nga shoket e tu qe solle me vete hahahhahahaha ckemi si kalove sot

Postuar nga Glaukus datë 28 Tetor 2006 - 22:28:

flm ....

....... normal , si fund jave u donte diçka e bukur ..............

prandaj kemi ardhur deri ne Shkoder ..... ............ o kamariere ku

eshte Buzeqeshja ??? .......... thuaji qe po e presim ................

Gjithsej 33 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.