Forumi Horizont Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 »
Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- A Mun Te Kthehet Shoqeria Ne Dashuri Dhe Anasjelltas (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12857)

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 01:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Tani me sa kuptova une nga muhabetet i bie qe per te funksionuar shoqeria midis nje mashkulli e nje femre duhet qe njeri prej te dyve te jete patjeter jashte standarteve perendimore bashkekohore te bukurise.. Keshtu?

duhet q eme patjeter te dy te ken dashnoret e tyre perndryshe nuk ecen dhe kshu dhe shume mundesi te thyet shoqeria
pike ,vul

Postuar nga fan fan tulipan datë 20 Shtator 2011 - 02:39:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

duhet q eme patjeter te dy te ken dashnoret e tyre perndryshe nuk ecen dhe kshu dhe shume mundesi te thyet shoqeria
pike ,vul

dylan je komplet gabim c hyne dashnoret ketu ne k tu ca jemi hajm buke kot

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 02:46:

Citim:
Po citoj ato që tha fan fan tulipan
dylan je komplet gabim c hyne dashnoret ketu ne k tu ca jemi hajm buke kot

ku syh po s eti po spare te dahsur gru fejume dicka
ty te cohet kari per me shume se shoqni per at rrush po themd eh une

Postuar nga fan fan tulipan datë 20 Shtator 2011 - 02:56:

Citim:

ku syh po s eti po spare te dahsur gru fejume dicka
ty te cohet kari per me shume se shoqni per at rrush po themd eh une

ti e paske kuptu sic duhet jeten po e di ti se sa me shume te kesh aq me shume te cohet e aq me shume do

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 03:19:

Citim:
ti e paske kuptu sic duhet jeten po e di ti se sa me shume te kesh aq me shume te cohet e aq me shume do

po a per zotin moj zemra dhe ajo mundet po dhe ajo qe te thahse une eshte ashtu ,po ktu ishte fjala te shoqeria e nje shok kur quan nje vajze sghoqe sikur te ket plot sdo ndjente nevojen tja shprehte shoqes se saj

po problenmie shte se noshta zemra i rref pere te dhe cfare ka anash si interesojn kapishe

e komplikuar

vetem desha te them ket si po njeri te jet beqar ne kuptimin efjales pa femer ne jet eshte e veshtir te ket vetem shoqeri kaq po thoja une

Postuar nga fan fan tulipan datë 20 Shtator 2011 - 03:25:

Citim:

po a per zotin moj zemra dhe ajo mundet po dhe ajo qe te thahse une eshte ashtu ,po ktu ishte fjala te shoqeria e nje shok kur quan nje vajze sghoqe sikur te ket plot sdo ndjente nevojen tja shprehte shoqes se saj

po problenmie shte se noshta zemra i rref pere te dhe cfare ka anash si interesojn kapishe

e komplikuar

vetem desha te them ket si po njeri te jet beqar ne kuptimin efjales pa femer ne jet eshte e veshtir te ket vetem shoqeri kaq po thoja une

jo vetem beqar te jete po edhe me 5 gra te jete veshtire e ka te mbaje shoqe por ka edhe perjashtime me ato vajza qe je ritur qe i ke pas ne pallat ose lagje ketu mund te mbahet shoqeria pa e tejkAluar

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 03:31:

Citim:
jo vetem beqar te jete po edhe me 5 gra te jete veshtire e ka te mbaje shoqe por ka edhe perjashtime me ato vajza qe je ritur qe i ke pas ne pallat ose lagje ketu mund te mbahet shoqeria pa e tejkAluar

rrush ateehr varet dhe nga njerzit se une kam pas tipa qe te dashuren e ka pas per krahu ne banke ka shku numrin e ma ka llen ne syt e saj ,shok pra po ja dikujt si shkon shoqnia per gjate don em shume kshu qe njerzit sjan gjithe njejt zemra

po them per njerez qe e quajn nej femer shoqe qe e mbajn si shoqe ose mundohet ta mbajne , jo per ata qe qellimin me te par e kan ta tejkalojn planin e punes
bah si skuptojn mor zot

Postuar nga fan fan tulipan datë 20 Shtator 2011 - 03:38:

Citim:

rrush ateehr varet dhe nga njerzit se une kam pas tipa qe te dashuren e ka pas per krahu ne banke ka shku numrin e ma ka llen ne syt e saj ,shok pra po ja dikujt si shkon shoqnia per gjate don em shume kshu qe njerzit sjan gjithe njejt zemra

po them per njerez qe e quajn nej femer shoqe qe e mbajn si shoqe ose mundohet ta mbajne , jo per ata qe qellimin me te par e kan ta tejkalojn planin e punes
bah si skuptojn mor zot

O NUSE po leni ata maskarenjt po te flas per njerez normal dhe qe ke ndej e tutje as nje shok mos te kesh me lol se po na ze belaja kot e duhet te vrasim nga halli pastaj

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 03:43:

Citim:
O NUSE po leni ata maskarenjt po te flas per njerez normal dhe qe ke ndej e tutje as nje shok mos te kesh me lol se po na ze belaja kot e duhet te vrasim nga halli pastaj

ME VRA DUHET PUSHK MOJ

Postuar nga fan fan tulipan datë 20 Shtator 2011 - 03:46:

Citim:

ME VRA DUHET PUSHK MOJ

vetem zgjidh modelin si e do, dhe nje pytje kisha, do vrisje per dashuri?

Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 »
Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.