Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 »
Trego 83 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Llogaria Bankare ne martese! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13548)

Postuar nga Deb* datë 05 Shtator 2010 - 23:39:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

hahahah Deb une i nxjerr funin te trejave neli familja pa buke pastaj
hahahaha

Epo ti thuaj burrit te lere vetem tenden. Kur te mbarosh tenden kerkoji ndonje leke te vogel sa te futet shuma mujore ne llogarine tende. E keshtu s'ngelesh pa leke.
Une per vete jam kornace. Se leshoj lekun kollaj. Ama kur e leshoj, e leshoj.

Postuar nga BIONDIA datë 05 Shtator 2010 - 23:47:

hahahahah Deb leku ke une iken si lepri me shpejtesi te modhe
tani ta kthejme seriozisht cdo njeri te vetem dhe mbaroi filmi mire ai mire une mire shitesja e dyqanit

Postuar nga shelgu datë 06 Shtator 2010 - 21:32:

Tani nje llogari apo dy, se nuk e mora vesh une kete.

Postuar nga kurt datë 07 Shtator 2010 - 14:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Epo ti thuaj burrit te lere vetem tenden. Kur te mbarosh tenden kerkoji ndonje leke te vogel sa te futet shuma mujore ne llogarine tende. E keshtu s'ngelesh pa leke.
Une per vete jam kornace. Se leshoj lekun kollaj. Ama kur e leshoj, e leshoj.

kjo debi them se e ka nje account sekret t'majme qe as burri sja ka idene
hajde deb hidhu se jemi shoke prej kaq kohesh, nje 10mijshe me interres shokut tend tani
would be good investment on you part lol

Postuar nga cecilia datë 08 Shtator 2010 - 22:34:

Jane tabu kto tema akoma tek une

Postuar nga AngelDevil datë 08 Shtator 2010 - 22:44:

Re: Llogaria Bankare ne martese!

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Do doja te dija opinionet tuaja ne lidhje me llogarine bankare ne nje cift.
Mendoni se eshte e nevojshme t'i kesh llogarite bankare te ndara apo nje dhe te perbashket?
Mendoj se llogarite bankare te ndara jane mire per ata cifte qe kerkojne pavarsine, por ato te perbashketa kane avantazhe si psh. krijon nje sens te bashkimit dhe unitetit e cila eshte jetesore dhe e rendesishme per nje martese.

Per mendimin tim eshte dhe nje rruge e mesme. Te kesh llogari te ndara dhe nje te perbashket per disa shpenzime.

Ju mirepres me mendimet tuaja!

Rrjedhimisht te dy partneret kane 2 llogari bankare atje dhe ku transferohen rrogat perkatese ... dhe me pas vjen 1 parashikim shpenzimesh ku futen shpenzime te perbashketa + qejfi+ kursime ... cdo gje eshte e barabarte them une nuk shifet se kush ka rrogen me te larte apo kush kontribon me shume ne familje ... fundja do pa bashkejeton me nje njeri po vure re qindarkat ckuptim ka jeta cift me mire rri tek pastaj

Postuar nga Niqua datë 08 Shtator 2010 - 23:50:

une do mbaj timen dhe burri do e mbaj me mua..

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Shtator 2010 - 00:58:

Re: Re: Llogaria Bankare ne martese!

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Rrjedhimisht te dy partneret kane 2 llogari bankare atje dhe ku transferohen rrogat perkatese ... dhe me pas vjen 1 parashikim shpenzimesh ku futen shpenzime te perbashketa + qejfi+ kursime ... cdo gje eshte e barabarte them une nuk shifet se kush ka rrogen me te larte apo kush kontribon me shume ne familje ... fundja do pa bashkejeton me nje njeri po vure re qindarkat ckuptim ka jeta cift me mire rri tek pastaj

Nuk e kuptoj, pse jo nje joint account ........ do kesh jete familjare, cdokush ka te drejtat dhe detyrimet ............ ku eshte problemi per te mbajtur nje llogari te vetme???????

Postuar nga AngelDevil datë 09 Shtator 2010 - 01:29:

Re: Re: Re: Llogaria Bankare ne martese!

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Nuk e kuptoj, pse jo nje joint account ........ do kesh jete familjare, cdokush ka te drejtat dhe detyrimet ............ ku eshte problemi per te mbajtur nje llogari te vetme???????

Dhe kjo behet per mua eshte OK .... jashte shtetit kjo eshte e mundur pasi ti i jep nr e llogarise bankare punedhenesit dhe ai e transferon atje ... ne Shqiperi turll ndryshon ... pasi punedhenes te ndryshem kane marveshje me banka te ndryshme une mund ta marr rrogen te X banke qe ka marveshje puna ime kurse im shoq bie fjala ne banke Y ku ka agreement kompania e tij .... se di sa u shpjegova

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Shtator 2010 - 16:49:

Re: Re: Re: Re: Llogaria Bankare ne martese!

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Dhe kjo behet per mua eshte OK .... jashte shtetit kjo eshte e mundur pasi ti i jep nr e llogarise bankare punedhenesit dhe ai e transferon atje ... ne Shqiperi turll ndryshon ... pasi punedhenes te ndryshem kane marveshje me banka te ndryshme une mund ta marr rrogen te X banke qe ka marveshje puna ime kurse im shoq bie fjala ne banke Y ku ka agreement kompania e tij .... se di sa u shpjegova

A ha ........ OK ......... atje s'te le korrupsioni as te ndertosh nje familje te shendoshe ...........
Kuptuar .... .

Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 »
Trego 83 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.