Forumi Horizont Gjithsej 46 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 458 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Per cdo lloj problemi teknik qe keni me Forumin Horizont. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15252)

Postuar nga AndreaPirelli datë 27 Prill 2008 - 20:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Konkurrenca dhe efektet anesore te saj. nuk ka te beje vetem me te qenit shqiptar.

Edhe forumet kane konkurrence ??!!

Postuar nga Fajtori datë 27 Prill 2008 - 20:35:

Konkurrence mund te kete por ky rast s'ka shume lidhje me konkurrencen dhe nese ka nuk eshte direkte. Eshte pushteti ai qe pretendohet ose tregohet duke sulmuar faqe te tjera. Per gjysem-adoleshentet e papune eshte menyra me e mire per tu ndjere te arritur. Sa shqiptare eshte kjo nuk e di, por papunesia dhe mungesa e perspektives prodhon kollaj njerez te tille. Kusuri gjykohet me kohen.

Postuar nga Zani datë 27 Prill 2008 - 23:10:

Pershendetje!

edhe sot here pas here vazhdoi avazi i mos hapjes se faqes !!!???

Postuar nga Fajtori datë 27 Prill 2008 - 23:12:

Po Zani. E dime.

Postuar nga IQVLORA datë 28 Prill 2008 - 18:23:

Citim:
Po citoj ato që tha AIR-FORCE-ONE
Mos u merzit IQ VLORA se shqiptari ska per tu bere ndo njeher shqiptare

vetem shqiptare nuk eshte shqiptari

Dmth Konica edhe Fishta nuk e kane patur gabim kur kane shperthyer ne momente merzitjeje.....

Postuar nga Enver-Hoxha datë 01 Maj 2008 - 22:29:

Une nuk po e gjej opsionin per te vendosur nje fotografi.
Kerkova tek profili por nuk e gjeta. Eshte hera e pare qe kam te beje me kete tip forumi, sepse isha mesuar me nje komplet ndryshe.

Mund te me ndihmoj ndonje prej jush?
Ju flm.

Postuar nga diabolic datë 01 Maj 2008 - 23:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Enver-Hoxha
Une nuk po e gjej opsionin per te vendosur nje fotografi.
Kerkova tek profili por nuk e gjeta. Eshte hera e pare qe kam te beje me kete tip forumi, sepse isha mesuar me nje komplet ndryshe.

Mund te me ndihmoj ndonje prej jush?
Ju flm.

Ka mundesi qe ate opsionin qe po kerkon ta kesh pushkatuar ose ta kesh denua per agjitacion dhe propagand.
Kontrollo se ku ja ke internuar familjen se mos ndoshta e gjen...

Postuar nga Fajtori datë 02 Maj 2008 - 00:25:

Fotografite vendosen ne cdo postim, ne fund te kutise ekziston mundesia per te bashkangjitur foto.

Te kujtoj te mos hapesh tema pas temash, por te postosh brenda te njejtes. Dhe sidomos te kujtoj se forumi eshte per te diskutuar mes forumishtesh dhe jo per tu kthyer ne mjet propagande per nje parti apo ideal te caktuar.

Postuar nga diabolic datë 02 Maj 2008 - 00:28:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Fotografite vendosen ne cdo postim, ne fund te kutise ekziston mundesia per te bashkangjitur foto.

Te kujtoj te mos hapesh tema pas temash, por te postosh brenda te njejtes. Dhe sidomos te kujtoj se forumi eshte per te diskutuar mes forumishtesh dhe jo per tu kthyer ne mjet propagande per nje parti apo ideal te caktuar.

Po Faje po gjete xhami ku te falesh ti...

Postuar nga Enver-Hoxha datë 02 Maj 2008 - 03:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Une kam dy dite qe s'po hap me tema... Hapa vetem urimin per 1 majin por sme duket se bera propagande..

Nuk e kisha fjalen per fotografi ne postime, por fotografin e emrit. kete personalen qe keni te gjithe ju, qe del poshte emrit.

Gjithsej 46 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 458 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.