Forumi Horizont Gjithsej 64 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)

Postuar nga Fajtori datë 12 Mars 2009 - 14:51:

Kete punen e marteses s'di si ta marre njeriu shkrete, si verejtje apo sugjerim mbi kete forum :p

Postuar nga Katilesha datë 12 Mars 2009 - 16:03:

Kush te doje ta marre si te doje.

ps: Di kush ndonje avokat te mire?:p

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 12 Mars 2009 - 22:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Eishin-an Kati
Kush te doje ta marre si te doje.

ps: Di kush ndonje avokat te mire?:p

Nuk e di se ne c'hall je futur qe kerkon nje avokat te mire (uroj per ty te mos jete serioze ) e nderkohe te sygjeroj avokatin me te famshem (por ndoshta jo me te mirin) Av. Spartak NGJELA , por nuk e di sa disponibel do jete keto kohe se eshte i angazhuar me partine e tij te re qe ka hap... si te ishte Internet Center

O NS po pse i yti ishte ai 190-ci i lodhur atje eeeeeee?! Booooooooooo te mendosh qe edhe s'e kishe parku mire me lale... 190 ne Monte Carlo, ku shko ti me?! Une sapo dal nga parkimi i clubit tu pa ne te majte se mos me vinte ndonje me i dehur se une (se dola super-dru nga clubi... normale... ) nuk e vura re qe kjo makina e cuditshme ngjyre tulle ne te kuq ishte parkuar in doppia fila dhe e godita nga prapa...
m'u gervisht Maserati im Gran Turismo... dhe i ngeli boja ngjyre tulle ne te kuqe... qe dukej sikur kishte kaluar mbi makine ndonje tufe e harbuar pellumbash

Postuar nga AndreaPirelli datë 12 Mars 2009 - 22:29:

E ka pa njeri Amorin ??????? :dukemendu :dukemendu

Postuar nga Ari. datë 13 Mars 2009 - 01:50:

tulipan

degjo moj goce e mbare
se te pelqeka te gricesh ,por meqe e paske ti pishtarin e ketij forumi po te them 2fjale

ne radhe te pare une bera nje pyetje normale
qe per arsye personale mendova qe te me fshiheshin gjithcka qe kishte lidhje me mua ne forum.Kaq.

e dyta..
une nuk e mbaj veten as per te zgjuar as per kushedi se cfare ,as mendjemadh si ca te tjere ketu ,qe me shpalosin inteligjencen e tyre duke predikuar dhe moral kur nuk i kan nje kohesisht.
se po ika une ja u lash pa buk juve ne forum,prandaj me ate arrogancen tende duke me then qe
"Ik largohu"edhe fut nga nje ikon qeshje nga mbrapa...tulipan ,keto qe ben ti, Ari i ka bere me perpara se ty...ok

prandaj nga ky moment,ate emrin tim nqse nuk e ben dot ignore ne tru,ke opsione ...
dhe nje keshill po dhe mundesin!
..tulipan prefero te lexosh gjithmon ate qe shkruan me shpirt dhe me fjale te urta,jo pseudoligjerataret..

kerkoj te mos replikosh nese nuk do ta shtysh muhabetin..
pershendetje

Postuar nga Lela_Dr datë 13 Mars 2009 - 03:33:

Per Arin

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

Me vjen keq Ari por s'mund te anullosh dot anetaresimin tend ne forum, eshte sikur te duash te nderrosh kombesine. Ate do kesh deri ne vdekje

Max mund te vendosesh mos te shkruash me, zgjidh e merr.

Persh

Ari me fal, po ku e shikon arrogancen ne kete postim, sepse nuk po e kuptoj dot kete mesazhin tend te mesiperm???

Menyre me perfekte per te dhene pergjigje, s'do kishe gjetur, por si duket, do e kesh lexuar me syze dielli postimin.

Ku e shikon ti fjalen Ik, largohu ?????
Une nuk lexoj gje!

Kerkesa jote eshte bere me perpara nga shume e shume anetar dhe kane marre te gjithe te njejten pergjigje.
Menyra me e mire eshte.........

...................

S'po ta them fare me mire....s'ja vlen....mbase nje dite ndoshta..............!

Postuar nga Ari. datë 13 Mars 2009 - 03:43:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

Tani qe po e mendoja po perballemi dhe ne me krizen globale anetaret po duan te largohen

e kisha me kete postim me shume...

o ti ca halli ke qe flet me pika????tu tha peshtyma???

Postuar nga Lela_Dr datë 13 Mars 2009 - 03:51:

Aha te paska djegur ky ty!

Prap edhe ky s'me duket aq tragjik sa e ke bere ti, por nejse....kushedi do kesh kaluar nje dite tersi.
Kohet e fundit po ndodhin si shpesh dite negative ne jete, e jo me ne forum.

Naten.

Postuar nga Lela_Dr datë 13 Mars 2009 - 03:57:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
E ka pa njeri Amorin ??????? :dukemendu :dukemendu

Jo se kemi pare.
Do jete me sezon intensiv studimesh, dhe stage neper spitale. :p

Postuar nga Lela_Dr datë 13 Mars 2009 - 04:30:

Ari te eshte mbushur kutia e mesazheve. Se ste vijne Mp

C'è posta per te da Maria

Gjithsej 64 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.