Forumi Horizont Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 »
Trego 91 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mediat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=129)
-- Shqiperi,martesat e vajzave nen moshen 18 vjece. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16624)

Postuar nga Deb* datë 03 Tetor 2009 - 00:26:

Re: Re: Shqiperi,martesat e vajzave nen moshen 18 vjece.

Citim:
Po citoj ato që tha girl22

MIRPO NUK MUND TE THEM SE JAM KUNDRA KESAJ TRADITE QE PRINDERIT NE SHQIPERI FEJOJNE FEMIJET E TYRE NEN MOSHE PER ARSYJE TE SHUME--1. NUK JUA A DI GJENDJEN EKONOMIKE TE TYRE. 2. TIPI I FEMRES (I.E. SHUME FEMRA NEN MOSHA JANE SHUME TE PJEKURA PER MOSHEN QE KANE)
3. TE TJERA ARSYJE FAMILJARE

...

Femija eshte femije kudo girl22!

Ka femije qe mund te jene me te pjekura se te tjerat, por kjo s'do te thote se kane arritur pjekurine e duhur per martese e o burra ti martojme. Martesa eshte e veshtire per moshat e medhaja e jo me 16 vjecaret qe nuk dine kush jane vet. Lol

Ai qe niset me mendimin se do ndryshoje disi gjendja ekonomike me martesen e cupes bejne gabimin me te madh. Me shume do ti hapin telashe vetes dhe femijes.

Cfare arsye tjeter mund te kete familja per ta martuar nje femije?

Postuar nga AngelDevil datë 03 Tetor 2009 - 00:59:

per ku behet fjale per ne malsi? se akoma jane me Kanun ata i fejojne qe ne djep akoma e kesaj dite

Postuar nga erious datë 03 Tetor 2009 - 01:04:

Citim:
Po citoj ato që tha girl22

JETJOJ NE SHBA DHE E KONSIDEROJ VETEN SHUM ME FAT PER SHAKAK SE JETOTJ NE NJE KULTURE TJETER EDHE PSE MUNDOHEM TE MOS HAROJ INDENTITEN TIME SHQIPAT ASHTU EDHE TRADITAT, KAM SHUM "LIRI" (TE TEPER HAHAHA..)

te paska pare perendia hallet, dhe shyqyr per ty qe je ne sh.b.a

Citim:
MIRPO NUK MUND TE THEM SE JAM KUNDRA KESAJ TRADITE

keto martesa ishin te denuara nga opinioni i qyteteruar e i emancipuar, ndodhnin vetem neper malesi.

Citim:
POR EDHE KETU NE SHBA ka pasur raste qe prinderi i ka fejur qe 16 vjet pa deshire te tyre

per gjera te tilla i quanin ''maloke njerez'' e jo se ushqehen me mish njeriu.

Postuar nga AngelDevil datë 03 Tetor 2009 - 01:26:

kjo eshte e vertete .... isha para ca javesh ne ca vende te thella malore te veriut (spo jua them emrin se sdua te ofendoj ndonje ketu qe mund te jete prej andej) dhe jam skandalizu kur mora vesh qe vajza vetem 3 vjec qe e fejuar me dike qe ishte 19 vjec .... ca njerez te eger me ka bere shume pershtypje e te mendosh shekulli i 21

Postuar nga Piktor datë 03 Tetor 2009 - 01:39:

çfare i kishe ata lol dhe a te priten mire, siç u ka hije atyne aneve. Apo nuk u jepnin xhevap çikave te qyteterume.

Postuar nga AngelDevil datë 03 Tetor 2009 - 01:42:

hajd po zbuloj dicka nga vetja Piktor nomi u boft mo... punoj per 1 projekt te BE ne lidhje me politikat gjinore bla bla spo hyj ne detaje ... nje komponent i programit eshte e kjo qe po flasim ketu e me bie rasti te vizitoj njerez nga me te cuditshem e historira nga ato qe te ngjethin mishin vertet

po me presin mire por ama takohem vetem me grate burrat nuk mund te me takojne sjua lejon kanuni ... bile e kur takojme kryetar komunash kryepleq etj mezi ulemi ne tavoline mendo ca behet

Postuar nga Piktor datë 03 Tetor 2009 - 01:52:

Ehe kanuni.
Shiko mos bridh shume atyre aneve se do te martojne andej dhe ja pe hajrin Be e Ke e Okb.

Postuar nga erious datë 03 Tetor 2009 - 01:55:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
vajza vetem 3 vjec qe e fejuar me dike qe ishte 19 vjec

ky 19 vjeçari pershembull qe piktorit nuk i ben pershtypje... duhet futur ne burg, bashke me prinderit e vajzes 3 vjeçare.

dhe jo burg per sy e faqe... por ''shembull'' nga nje dru mundesisht te trashe ne bythe te gjitheve familjarisht mengjes, dreke e darke per 15 vjete jete.

nuk e di, por deri me sot s'kam pare ndonje minoren ti shkoj mendja te bej femije

bile them po te kete te tilla, duhet te jene psikopate... pra njerez jo normale

Postuar nga AngelDevil datë 03 Tetor 2009 - 01:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ehe kanuni.
Shiko mos bridh shume atyre aneve se do te martojne andej dhe ja pe hajrin Be e Ke e Okb.

jo mor jo sme bejne dot gje mua, po ta haje dreqi te dhimsen ato femra qe skane njerez e perkrahje per ti mbrojtur ti shofesh si e hedhin kokrren e lotit kur shofin qe burrat e tyre bejne pazaret me motrat e bijat e tyre.... te pakten une bej dicka dhe pse e pafuqishme para ketij sistemi barbar qe eshte i rrenjos prej brezash te ta ... per te ardh keq sinqerisht

Postuar nga AngelDevil datë 03 Tetor 2009 - 02:01:

Citim:
Po citoj ato që tha erious

ky 19 vjeçari pershembull qe piktorit nuk i ben pershtypje... duhet futur ne burg, bashke me prinderit e vajzes 3 vjeçare.

dhe jo burg per sy e faqe... por ''shembull'' nga nje dru mundesisht te trashe ne bythe te gjitheve familjarisht mengjes, dreke e darke per 15 vjete jete.

nuk e di, por deri me sot s'kam pare ndonje minoren ti shkoj mendja te bej femije

bile them po te kete te tilla, duhet te jene psikopate... pra njerez jo normale

kush ti fuse erious .... ky 19 vjecar qe kusheriri i kryetarit te komunes qe bente ligjin ne ato ane

Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 »
Trego 91 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.