Forumi Horizont | Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 » Trego 102 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- Michael Jackson lamtumire !! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17149)
Lela une po e ndjek pa problem.Duhet te arrish ta shikosh edhe ti...
Tani mu hap dhe mua. Por kam 3 ore qe e ndjek ne satelit ne BBC. PLus qe jane mbi 40 kanale ne satelit qe po e trasmetojne
Thank U
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
po kshtu eshte populli amrikan, e ngriten ne qiell, pasatj ia shkaterraun jeten me akuzime fallco, njerzit e mjelen mire nga parat, i shkaterruan jeten te shkretit, dhe tani kthehen dhe i bejn funuralin me te madh.
te isha si ata familja e tij, do i thoja emrikanve to fuck off, se edhe varrimin do e beja ne nje shtet tjeter...
Citim:edhe madonen e urrej, nuk e di pse eshte aq e madhe nje femer e degjeneruar pa talent si madona, qe ka influence si nje idull i madhe ne gjithe femrat e botes, gomardhek...
Po citoj ato që tha kotka
amon o kurto edhe ti i fakoffe te gjithe. c'faj te ka Amerika???
po te mos ishte ne Amerike, nuk do kish kaluar ne gjithe keto stade. Edhe mendja ndonjehere ka rolin e vet. Shih Madonen, qe ka ndryshu aksentin ne Anglez. That means smth...
we are the one who make the choices and take the decisions in our lives, no one else.
Une cuditerisht e shihja me shkeputje. Por gjithsesi nje ceremoni e denje per nje mbret si ai,por qe do, edhe une jam Kurtin kur thote me respekto e duaj sa jam gjalle,se kur te vdes s'me duhen ma fjalet e mira...nejse...
Peace!
Heartbreaking. Memorial intim, celebrim i shembullit qe ai i ka dhene komunitetit afro-amerikan, pasqyrim i MJ si humanist (diskret), restarues i nje imazhi qe ishte neperkembur padrejtesisht, me mesazhe te forta ndaj atyre qe u munduan ta shkaterronin, me nuancime tipike afro-amerikane...por me e rendesishmja nenvizim i asaj qe MJ ishte si njeri, si mik, vella dhe baba. Ne fund e bija qe foli ishte vertete zemerthyese. Femije aq te bukur, sidomos i vogli, Prince Michael II.
Vertete nje nga memorialet me te bukura/ te prekshem qe kam pare ndonjehere.
Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
Une cuditerisht e shihja me shkeputje. Por gjithsesi nje ceremoni e denje per nje mbret si ai,por qe do, edhe une jam Kurtin kur thote me respekto e duaj sa jam gjalle,se kur te vdes s'me duhen ma fjalet e mira...nejse...
Peace!
Pjesa me prekese ishte kur Vajza e MJ Paris i dha lamtumiren e fundit "You're the best dad in the world, I love you Daddy" te ciles ju mekte zeri dhe syte plot me lot.
Kenga me te cilen u mbyll ceremonia
Michael Jackson - Heal the world
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Por kam 3 ore qe e ndjek ne satelit
ca ka ndodh sot ne satelit??
Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 » Trego 102 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.