| Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 » Trego 81 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Pershtypje qe me la Shqiperia kete vit. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17261)
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Mu duk me mire se vjet.Mbase nga rruga e rregulluar.Vajta me shpejt dhe me e shplodhur.
Por kishte dhe gjera qe me vrane syte.Ja p.sh. Bregdeti mbushur me shezlloge(7 euro per ata qe jane te interesuar te dine cmimet).Dhe nuk po flas per ato cadra te ngritura para ndonje hoteli,por per metra te tera te shfrytezuara nga njerez qe kane nje barrake ne ane te rruges.Dhe mendoja vitin tjeter do kene privatizuar dhe detin![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Misha
Varet ne cilen zone te bregdetit ke qene.
nese flasim per jugun edhe ne Dhermi qe njihet qe eshte me shtrenjte shezllonet i ke maksimumi me 4.5 euro dhe 7 , gjithsesi shume eshte nuk diskutohet.
Por nese flasim duhen apo jo , une si banuese dhe frenkuentuese them se po , sepse nuk rrihet mbi gur zalli apo rere, por shkon ne plazh dhe rri si njeri nuk te mbushen mender mbadhjet me rere dhe mezi pret te futesh ne uje e te lahesh.
sa per privatizimin aty ke plotesisht te drejte , por nuk besoj se ketu eshte faji i njerezve por Shtetit. Ne nuk kemi shtet i cili te vendosi dhe te financoj andaj financimet kryhen vetem nga njerez privat dhe detyrimisht kur dikush hedh leke te tijat ndihet edhe pronar asaj qe ka paguar.
Shteti nuk duhet te ndertoje vetem rruge Arbrish por edhe infrastrukture te brendshme ...e di ti sa pjese bregdeti jane fare po fare te paprekura vetem sepse askush nuk ka mundesi te vere e te bej plazh...pse?? sepse mugon infrastruktura .
Gjithsesi per mua Shqiperia eshte Jeta mjaft te dijme ta zhvillojme ate .
Citim:
Po citoj ato që tha Misha
Varet ne cilen zone te bregdetit ke qene.
nese flasim per jugun edhe ne Dhermi qe njihet qe eshte me shtrenjte shezllonet i ke maksimumi me 4.5 euro dhe 7 , gjithsesi shume eshte nuk diskutohet.
Por nese flasim duhen apo jo , une si banuese dhe frenkuentuese them se po , sepse nuk rrihet mbi gur zalli apo rere, por shkon ne plazh dhe rri si njeri nuk te mbushen mender mbadhjet me rere dhe mezi pret te futesh ne uje e te lahesh.
sa per privatizimin aty ke plotesisht te drejte , por nuk besoj se ketu eshte faji i njerezve por Shtetit. Ne nuk kemi shtet i cili te vendosi dhe te financoj andaj financimet kryhen vetem nga njerez privat dhe detyrimisht kur dikush hedh leke te tijat ndihet edhe pronar asaj qe ka paguar.
Shteti nuk duhet te ndertoje vetem rruge Arbrish por edhe infrastrukture te brendshme ...e di ti sa pjese bregdeti jane fare po fare te paprekura vetem sepse askush nuk ka mundesi te vere e te bej plazh...pse?? sepse mugon infrastruktura .
Gjithsesi per mua Shqiperia eshte Jeta mjaft te dijme ta zhvillojme ate .

(une bera ca munda me pikat e siperme:p )pasi eshte mjaft serioze,ndikon direkt dhe turizmin.Pershendetje!
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Misha,nuk po flisja fare per shtrenjtesi.Sic kam paguar ne Durres,Sarande me pak kam paguar edhe neper ishuj a vende te tjera qe kam qene me shume.S`me ben hic pershtypje.Ate e thashe per informacion.Mund te kete njerez qe kane vite pa ardh
Duhen apo s`duhen?Edhe une me ty jam,edhe une them qe duhen por me leje nga shteti dhe te mbeshtetura mbase nga nje restorant apo dyqand pijesh freskuese dhe jo nga cadra jevgjish.Njefare rregulli.Leje nga shteti.Taksa shtetit.Edhe te ndertohen ato rruge.
Sa per pjesen e trete ndihen nuk eshte baraz me te qenit n.q.s. nuk jane dhe pronare te tokes.Mendimi im.
Per pjesen e fundit e kam parasysh cfare do te thuash.Nje levizje me makine mund te kthehet ne stres te vertete.Per kete duhet te pergjigjet shteti(une bera ca munda me pikat e siperme:p )pasi eshte mjaft serioze,ndikon direkt dhe turizmin.Pershendetje!
Nuk di sa mund te kete te beje me temen ky episod:
ja si shprehet nje femer per nje kolege te saj:
Sa me fat "filania"...e martuar, me dashnor e si te mos mjaftonte e kane perdhunuar!
Citim:
Po citoj ato që tha al74
Nuk di sa mund te kete te beje me temen ky episod:
ja si shprehet nje femer per nje kolege te saj:
Sa me fat "filania"...e martuar, me dashnor e si te mos mjaftonte e kane perdhunuar!
jemi te intoksikuar nga "standartet evropiane"...cdo shqipetar eshte bere sipas "standarteve evropiane"! ah,po...tani do fillojm me perdor ene euron! 
vjen nje moment qe mendoj se kemi rene aq poshte saqe kemi mberrit fundin por kupton qe mund edhe te gerrmosh...
Ende te perdhunoheshin veshet nga fjale mashkullore, te cilat perdoreshin plot trimeri nga femrat. Per cudi, perkedheleshin me cilesime meshkujsh 
Gjenialitete shqipetare?????
Kur ishe ne Shqiperi ti ore... dhe nuk erdhe te me takosh mua?
| Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 » Trego 81 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.