Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)

Postuar nga SmoKer datë 02 Tetor 2009 - 01:56:

hajt bre mos bani sikur kini pare tgjith , merni ca tdoni se paguj un

kqyreni ni sen tek nenforumi "te qeshim pak" shume i forte

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 01:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
ksovari,

Kaaaafeeeee per te teeeereee ree!

I paguj une reeee, pini cer te doni!

Hakde dhe aheng po vej une!
Hooopa Hoooopa!

Waw hajde perhajr na kofte, do kesh zbritje ne fakturen, urdheroni qfare te doni se kemi rastin te na gostise nje zemer luan, nje bujar shumeeeeee i madhe...tamam bujar....vetem pse i ka shku mendja lere me qe po e bene me veper...beni porosin dhe vetem urdheroni, nuk dua te shohsonte njerez te merzitur ne mesin tone...

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 01:59:

ksovari na trego pak si ishte ajo puna e atyre femijeve ne shkolle .... kush i helmoj ka noj thashethem me shume?

Postuar nga lezhjani-82 datë 02 Tetor 2009 - 02:01:

Un po marr i dopje konjak se vetem aj ma heq merzin...

Postuar nga Vizioner datë 02 Tetor 2009 - 02:01:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

Waw hajde perhajr na kofte, do kesh zbritje ne fakturen, urdheroni qfare te doni se kemi rastin te na gostise nje zemer luan, nje bujar shumeeeeee i madhe...tamam bujar....vetem pse i ka shku mendja lere me qe po e bene me veper...beni porosin dhe vetem urdheroni, nuk dua te shohsonte njerez te merzitur ne mesin tone...

Ksovari, une skam fjale, por vepra! jam nga Elbasani une dhe ne qejf e aheng ene.... dum!

Hajde mos tut he burre se do i paguj une.....! ma bjer llogarine te henen ne darke ke rruga elbasanit!

Hooopa , e ju lumt goja o Vellezerit Zena! Hooopa

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 02:01:

une skam pa gjo kush erdhi ne tavoline :p

Postuar nga SmoKer datë 02 Tetor 2009 - 02:03:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Un po marr i dopje konjak se vetem aj ma heq merzin...

a te lumte , te Skenderit e don dhe ti a ?

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 02:04:

Me lejoni te ju tregoj se per ddy dite rend u bera fare i ri para fiks dhjete vitesh u ktheva ne kohe...patjeter se jeni kureshtare te dini..komisioni i studimeve dhe disa profesor universitar me bene ftese te ndihmoj komisionete pranimit te studenteve ne afatin shtes, dheme besoni rreth 8 mije student per sy dite i kalova neper duart e mia...o sikur ti shihnit ato fytyra plote shpres e intuziazem, plote vullnet per jete, te gezuara te pafajshme...mendoja me veten me besoni mundohesha secilin ta ndihmoja ne menyren me te mire, tere diten asgje nuk kam futur ne goje as nje gote uje, me besoni, por as qe e kam verejtur lodhjen....as etjen e as urine..tek ne mbremje pasi punoja jasht orarit te parapare se nuk kisha deshire ti endja perseri, atehre vereja lodhje, por ja kafeja me ju po me shlodh perseri... sot ishte nera nga ato dite...

Postuar nga BIONDIA datë 02 Tetor 2009 - 02:05:

nje dopio raki nga jo me e forta...

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 02:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Ksovari, une skam fjale, por vepra! jam nga Elbasani une dhe ne qejf e aheng ene.... dum!

Hajde mos tut he burre se do i paguj une.....! ma bjer llogarine te henen ne darke ke rruga elbasanit!

Hooopa , e ju lumt goja o Vellezerit Zena! Hooopa

hahahah, hahaha, po qfare muzika na paske porisit hej o dereleshuar...po na qenka nga i vend qe ma do shpirti ore

Gjithsej 60 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.