Forumi Horizont | Gjithsej 17 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » Trego 167 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Nje histori nga jeta ime ............ (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17457)
Po e tregoj dhe un nje nga vitet e vegjelise :p
Ne 97-ten qe filluan ato trazirat ne Shqiperi, babai u caktua me pune ne tr, dhe u kthyem te gjith familjarisht( deri ne tetor te 98-s). Me stafin e babit me shume ishin amerikane, gjithashtu dhe ata me familjet e tyre. Ishte Maj, ajo vapa sapo kishte filluar athere ne Tr, te piqte fare.Shoqeri un ne tr skisha se ngaqe kisha ik i vogel, dhe shoqerohesha me femijet e ketyre amerikanve. Nje dite i them tim eti, qe doja te ikja te gjyshi ne Vlore( babai sime meje). Nejse me ca kundershtime per arsye te situates se atehershme, ju mbush mendja babit dhe u nisem. Me ne erdhen dhe nje familje amerikane me gjith djalin e tyre( qe un e kisha shok). Nejse.. rruges per ne Vlore, se mbaj mend mire, po na ndaluan te nje ure midis Fierit dhe Vlores emrit spo ja mbaj mend tani.. na kontrolluan aty ca persona me arme nja 10-20 minuta sa u mor babi vesh me ta se sna linin te kalonim. Shkuam ne Vlore, aty degjoje vetem krisma..e turma njerzish e goma makinash qe digjeshin. Ata amerikanet u tmerruan fare, un ketej qe i thosha babit.. o ba dua te qelloj dhe une( se ngaqe shifja fmij mosha ime qe ishin me arme e qellonin).. babi qe me thoshte rri urt, cfar kerkon... ai shoku me thoshte are you crazy???? i trembur! Nejse.. dolem nga Vlora, per te shkuar ne nje fshat te Vlores per te ngrene se andej e pjekin mishin ne hell dhe eshte i shijshem Nejse rruges kur po iknim per te ai fshati.. shofim nja 2 gomare, e ca kuaj.. qe ishin kshu leshuar.. pa shale.. po kullosnin. Ndalo i them un babit.. cfare ke me pyet? ndalo se dua te bej nje xhiro me gomar
.. nejse ndaloi babi, dhe po buzeqeshte, filloi ti shpjegonte atyre. Nejse me vrap un neper ate aren, per te hipur gomarit..e mbas meje dhe ai shoku.. ata kuajt u tremben e iken.. gomaret i zume
.. e nejse u hipem.. e ysh un, e ush ai shoku.. kur mori superxhiro gomari qe i kishte hyp ai, se ca pati qe u terbua.. e nje te hedh vickla..e hedh ate te shkretin per toke..filloi ai duke qajt se i doli berryli nga vendi. U kthyem per ne Vlore prap.. shkuam nja 30 minuta te gjyshi e u detyruam te ktheheshim per ne tr, se filloi ti enjtej krahu atij, e ai i jati donte me patjeter me e cu ne spital.
Gjat asaj kohe qe ndenja ne shqiperi 1 vit e gjysem po thuajse.. kam bere qyfyre.. edhe pse ishte koha ashtu rremuje.
Sa histori e bukur nga gomat qe digjeshin e krismat e armeve perfunduat neper livadhe me gomere .... kesaj i thojne Vlora digjej e Petter krihej :p loool
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Po e tregoj dhe un nje nga vitet e vegjelise :p
Ne 97-ten qe filluan ato trazirat ne Shqiperi, babai u caktua me pune ne tr, dhe u kthyem te gjith familjarisht( deri ne tetor te 98-s). Me stafin e babit me shume ishin amerikane, gjithashtu dhe ata me familjet e tyre. Ishte Maj, ajo vapa sapo kishte filluar athere ne Tr, te piqte fare.Shoqeri un ne tr skisha se ngaqe kisha ik i vogel, dhe shoqerohesha me femijet e ketyre amerikanve. Nje dite i them tim eti, qe doja te ikja te gjyshi ne Vlore( babai sime meje). Nejse me ca kundershtime per arsye te situates se atehershme, ju mbush mendja babit dhe u nisem. Me ne erdhen dhe nje familje amerikane me gjith djalin e tyre( qe un e kisha shok). Nejse.. rruges per ne Vlore, se mbaj mend mire, po na ndaluan te nje ure midis Fierit dhe Vlores emrit spo ja mbaj mend tani.. na kontrolluan aty ca persona me arme nja 10-20 minuta sa u mor babi vesh me ta se sna linin te kalonim. Shkuam ne Vlore, aty degjoje vetem krisma..e turma njerzish e goma makinash qe digjeshin. Ata amerikanet u tmerruan fare, un ketej qe i thosha babit.. o ba dua te qelloj dhe une( se ngaqe shifja fmij mosha ime qe ishin me arme e qellonin).. babi qe me thoshte rri urt, cfar kerkon... ai shoku me thoshte are you crazy???? i trembur! Nejse.. dolem nga Vlora, per te shkuar ne nje fshat te Vlores per te ngrene se andej e pjekin mishin ne hell dhe eshte i shijshemNejse rruges kur po iknim per te ai fshati.. shofim nja 2 gomare, e ca kuaj.. qe ishin kshu leshuar.. pa shale.. po kullosnin. Ndalo i them un babit.. cfare ke me pyet? ndalo se dua te bej nje xhiro me gomar
.. nejse ndaloi babi, dhe po buzeqeshte, filloi ti shpjegonte atyre. Nejse me vrap un neper ate aren, per te hipur gomarit..e mbas meje dhe ai shoku.. ata kuajt u tremben e iken.. gomaret i zume
.. e nejse u hipem.. e ysh un, e ush ai shoku.. kur mori superxhiro gomari qe i kishte hyp ai, se ca pati qe u terbua.. e nje te hedh vickla..e hedh ate te shkretin per toke..filloi ai duke qajt se i doli berryli nga vendi. U kthyem per ne Vlore prap.. shkuam nja 30 minuta te gjyshi e u detyruam te ktheheshim per ne tr, se filloi ti enjtej krahu atij, e ai i jati donte me patjeter me e cu ne spital.
Gjat asaj kohe qe ndenja ne shqiperi 1 vit e gjysem po thuajse.. kam bere qyfyre.. edhe pse ishte koha ashtu rremuje.
Yeah aty.. ke ura e mifolit
Vlora eshte e bukur, ose me sakt e kan zbukuruar keto vitet e fundit
Femrat ne vl jan grifsha ama, nuk afrohen per kiamet :lol:
Hmmm me kujtohet nje episod kur kam qene ne klasen e 3-te. Isha te shkolla e muzikes atehere dhe si kujdestare klase qe isha, ne oren e fiskultures qe e benim nga paralelet mesuesja me le mua te drejtoj grupin e klases, si shembullore gjoja ne fiskulture. Eh mbaj mend c'te rrezuar qe kane pesuar femijet e shkrete ate dite, madje njeri nga shoket e klases u ca rende ne vetull edhe sot e kesaj dite e ka shenje. Kurse une rrija e beja kapon, shko atje , hajde ketu, vrap njerit,shpejt tjetrit, vajzave i thoja hajde moj " qullace" beni paralele:p Kur i mendoj sot se sa capkanllecet i kam bere buzeqesh me vete.
Atij djalit qe i kam care vetullen, eshte bere shume me king dhe sexy e me falenderon sa here qe me sheh.
Citim:
Citim:
Grifshat jane hot .............
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Grifshat jane hot .............![]()
![]()
Gjithsej 17 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » Trego 167 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.