Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 »
Trego 88 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- Une s'kam per ta kuptuar kurre kete njeri (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18290)

Postuar nga kendrevica datë 29 Mars 2011 - 01:41:

Ketu po zihen ne goje si pa gjo te keqe edhe ato qe jane poshte brekeve; te thithmet etj Po behet training e po mesohet se cfare metode eshte e thithmja,prandaj fjala breke eshte me shume ''kulture''.

Postuar nga lule datë 29 Mars 2011 - 12:29:

Citim:
Po citoj ato që tha kendrevica
arturm dua te te tregoje nje ngjarje te ndodhur disa kohe me pare,por dua ta lexoje edhe mikja ime fleurs.
Nje gjeneral bllokqen nga ta te fismit qe kemi ne Lagjen ku ka banuar doktori me pare shkoi me pune ne nje qytet te vogel.Per hire te se vertetes ky gjeneral sojlli, kishte marre pjese ne Luften Nac Cl si partizan.Mbasditeve ai shkonte ne klubin e qytetit te vogel dhe pinte ndonje kafe apo gote raki me parin e qytetit.Nje banor i qytetit,i cili kish luftuar ne nje brigade me te kur hyri ne klub dhe pa sojlliun tha:''Doli edhe nje nga Brraka!''
Keshtu qe thate ju u bene edhe jevgjit te veshin breke e te flasin si e ema e zeqos ne maje te thanes.

Me fal, po sja mora qellimin, ku doje te dilje?

kendrevica

Ketu po zihen ne goje si pa gjo te keqe edhe ato qe jane poshte brekeve; te thithmet etj Po behet training e po mesohet se cfare metode eshte e thithmja,prandaj fjala breke eshte me shume ''kulture''.

Sa per fjalorin, çti besh, po un si zemerohem askujt, se mbaj dhe ruaj nivelin tim .

P.s Ne pritje te nje pyetje apo replikimi me specifik nga arturm , ne lidhje me temen.

Postuar nga kendrevica datë 29 Mars 2011 - 19:53:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Me fal, po sja mora qellimin, ku doje te dilje?

Mund t'jua thosha troc juve ,por ju nuk keni lene asnje mundesi komunikimi.Po te them vetem kaq,se mua per veten time me habisin disa persona qe japin mend me pika e me viza.Harrojne keta se jane askushi,Ne vend qe te japin mend ju duhet te marrin,sepse cdo gje eshte me der e me fis mikja ime.Po te tregoje nje ngjarje qe me ka ndodhur mua vet.Nje ''sojlli'' i bardhe vite me pare i ati dhe ai vet ishin nje hic,Ne kohen e firmave piramidale ky person qe ne e therrisim me emrin qeroz(kish qene spiun 1200 lekesh para 90-s) u pasurua goxhaj.Me kishin thene se ndertoi nje shtepi te mire,sepse dikur kish kasolle,bleu makine etj.Ky person kishte edhe nje djale rreth 25 vjet.Meqe u pasurua e bridhte me mercedes i shkoi mendja per nje vajze te fisme.Per te kerkuar doren e saj ai dergoi te atin.Pergjigja qe mori ishte.Nuk ka vajze per ty,por po tu prit kemi bushtren barse.Kur te pjelle ajo hajde duku.Ndersa nje dite une kaloje per nje pune timen ne nje lagje periferike e qytetit,doja te gjeja shtepine e nje miku.Tek porta e nje shtepie dy kateshe shoh nje vajze reth te 15-ve.E pyes per adresen qe kerkoja.Nuk e di me tha.I bera nje pyetje tjeter.E kujt jeni?
Nxorri gjoksin perpara dhe me tha gjithe krenari.E XH M.Qesha per kete ngrehosje te saj dhe i thash e XH qerosit.Nuk e merr me mend se sa shpejt u fut brenda portes.Besoje te kam sqarua edhe per mesazhin e pare.
Pra nga keta tipa eshte mbushur politika shqipetare.

Postuar nga lule datë 29 Mars 2011 - 23:14:

kendrevica mund te jesh i drejteperdrejt.

ça s'mban kjo bote brenda , po kush arrin deri ne ate pike, te mohoje, origjinen e tij, te bazohet ,ne genjeshtra, eshte njesoj si t'ket vdekur.
Personalisht, me mire do perballesha, me kedo, keq mire, kjo jam, njeriun se ndryshon, as pozita, as leku, ..(mbase shoqeria po )..sipas asaj pak experience qe kam perjetuar, mos flas per rrenje e dege, (se tek e fundit, si intereson askujt, sikurse dhe mua anasjelltas..) njeriu gjithçka mund te humbi ne jete, vetem Origjina, ngelet e patundshme.
Dua te them, qe bota rrotullohet, sdi ç'te pret, sot ne kete kohe, duhet ti kesh syt n'balle , se ke t'besh me njerez te korruptuar, kudo.
Ndaj jam pak pesimiste, kur flas ..per çdo gje ne lidhje me origjinen time ( atdheun e kam fjalen ketu)..se e di çe pret.

Postuar nga kendrevica datë 30 Mars 2011 - 03:08:

E kisha fjalen qe puna e bie qe disa gjera mos te thuhen drejtperdrejt,por sqarimet me miq mund te behen edhe ne kanale te tjera.Ju i keni te mbyllura ato dyer.

Po te them nje shprehje popullore:
Evgjiti kur u be mbret ,vrau baban e tij
(Mos kujto se jam racist per dava ngjyrash,sepse evgjit te bejne veprimet,goja etj)

Postuar nga lule datë 30 Mars 2011 - 16:20:

kendrevica .

ne lidhje me dyert.. un mendoj qe eshte gjeja me e drejt, qe bej, dikur ne fillim kur u rregj ne ket forum, pashe opsionet e direkt , ate bera..mora disa kritika, e po thashe, e kam gabim, i hapa ato dyer..po prap nuk ndryshon gje ..e keqja eshte se perdor dhe opsionin qe sme lejon t'shoh kush me kontakton privat

1- Ne Forume formohet nje personalitet, dhe un jam kjo qe sheh, ne keto rreshta, kush arin t'me kuptoj ( si ka ndodh neper forumet qe kam frekuentuar Very nice , kur ndodh e kunderta , prap s'kam pike interesi, per asgje me larg se keto faqe) ..qe nenkupton un jam open. S'kam asgje qe duhet te ndaj me dike ne menyre speciale pa ofenduar askend ketu .

P.s me vjen mire , qe me vlerson si miken tende , shpresoj t' zgjasi per sa kohe te jem antare e ktij forumi . FLM.

2- eshte shum e drejt ajo qe the..jam e nje Mendimi me ty .

Postuar nga kurt datë 30 Mars 2011 - 16:52:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
kendrevica .

ne lidhje me dyert.. un mendoj qe eshte gjeja me e drejt, qe bej, dikur ne fillim kur u rregj ne ket forum, pashe opsionet e direkt , ate bera..mora disa kritika, e po thashe, e kam gabim, i hapa ato dyer..po prap nuk ndryshon gje ..e keqja eshte se perdor dhe opsionin qe sme lejon t'shoh kush me kontakton privat

1- Ne Forume formohet nje personalitet, dhe un jam kjo qe sheh, ne keto rreshta, kush arin t'me kuptoj ( si ka ndodh neper forumet qe kam frekuentuar Very nice , kur ndodh e kunderta , prap s'kam pike interesi, per asgje me larg se keto faqe) ..qe nenkupton un jam open. S'kam asgje qe duhet te ndaj me dike ne menyre speciale pa ofenduar askend ketu .

P.s me vjen mire , qe me vlerson si miken tende , shpresoj t' zgjasi per sa kohe te jem antare e ktij forumi . FLM.

2- eshte shum e drejt ajo qe the..jam e nje Mendimi me ty .

tani po me ben konfuz lule
a je e nevrikosur qe s'arritem kurre te njohim thelle ne thelb, apo po loz me ne, me mua? duke qeshur dhe ruajtur ate misterin tend te lindur?!
sidoqoft une them ti mos vdeksh kurre, se je teper cute kur flet kshtu sidomos lool

Postuar nga lule datë 30 Mars 2011 - 16:58:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
tani po me ben konfuz lule
a je e nevrikosur qe s'arritem kurre te njohim thelle ne thelb, apo po loz me ne, me mua? duke qeshur dhe ruajtur ate misterin tend te lindur?!
sidoqoft une them ti mos vdeksh kurre, se je teper cute kur flet kshtu sidomos lool

*me ne & dhe me ty *

kurt t'kam then, fomuloi mire pyetjet

kush te tha qe jam nevrikos ore , pastaj me gjej nje arsye, qe e the kete se ne bashke kemi ndar ca detaje, kshuqe kuptohem mire , skam arsye t'jem e acaruar..po qe jam mister i lindur jam

Gjithsesi ty tkam tveçante, ta kam then lool

Postuar nga kurt datë 30 Mars 2011 - 17:17:

qe dmth me ke quajtur retard, se kshtu quhen edhe ata, te vecant
ti je dajlli vet, me innocent face lol

Postuar nga lule datë 30 Mars 2011 - 17:54:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
qe dmth me ke quajtur retard, se kshtu quhen edhe ata, te vecant
ti je dajlli vet, me innocent face lol

ja po per keq bie

ok pra , je djall si un shif kur tfillojn aspiratorin tashi lool

Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 »
Trego 88 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.