Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit » Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Cili eshte vendi me i bukur ne Shqiperi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2917)
bobo po me duket vetja guide turistike
o dreqe po te con lali ty ku te duash se te kom edhe gjysem patriote
Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
bobo po me duket vetja guide turistike
o dreqe po te con lali ty ku te duash se te kom edhe gjysem patriote
Etniku78
Flm etniku, sa te vij ne shqiperi do te lajmeroj qe te besh nje guide turistike ne Berat, sepse une punoj ne sektorin e turizmin ketu ne itali, dhe disa vende i njoh mire, por ne shqiperi nuk kam paasur shume raste........
Flm per disponibilitetin tend,
Me respekt Lela
Pershendetje
Vendi me i bukur ne Shqiperi eshte Vlora dhe Saranda!
Edhe Durresi...................
dihet ajo
Citim:
Po citoj ato që tha JaM_VlOnJaTe
VLORA mo, ku ka si ajo. Pastaj dhe Himara, Saranda, Llogaraja, Dhermiu.
Keto jane ultra fare.![]()
Riviera Shqiptare nje mrekulli
Kudo ku kam qene (nuk kam bredhur shume), nuk kam pare si bregdeti i Jonit. Eshte nje mrekulli duke filluar qe nga Gjiu i Vlores e deri ne ekstremin me jugor te Shqiperise. Mos harrojme dhe pamjet fantasike qe te ofron Qafa e Llogarase.
Sa per Durresin, me vjen keq qe i ka ra per hise Adriatiku
Re: Riviera Shqiptare nje mrekulli
Citim:
Po citoj ato që tha gagaci
Kudo ku kam qene (nuk kam bredhur shume), nuk kam pare si bregdeti i Jonit. Eshte nje mrekulli duke filluar qe nga Gjiu i Vlores e deri ne ekstremin me jugor te Shqiperise. Mos harrojme dhe pamjet fantasike qe te ofron Qafa e Llogarase.
Sa per Durresin, me vjen keq qe i ka ra per hise Adriatiku![]()
![]()
Uji i Ftohte, Orikum, Himare, Dhermi, Jale, Qeparo, Borsh, Ksamil etj (perla)
"Fshati qe duket, nuk do kallauz" i thone nje fjale te urte popullore. Keshtu eshte edhe puna e bregdetit te Jonit. Kush eshte ai qe thote se bregdeti i Adriatikut eshte me i mire. Shikojini si po largohen gjithnje e me shume drejt jugut plazhistat gjate veres. Madje edhe vete Durrsaket nuk bejne me plazh ne Durres. Prej vitesh Durresi u falet pushuesve te ardhur nga Kosova e Maqedonia.
Eshte e natyrshme qe ne nje qytet-port sic eshte Durresi te mos kete kushte te favorshme per te pushuar. Por hajde mbushu mendjen miletit qe prapseprape atje shkojne dhe pushojne, bile sa me afer zones se portit qe te numerojne se sa tragete hyjne e dalin ne port.
Para pak kohesh isha per pushime ne Selanik. E gjithe zona ku ndodhej porti (me rreze shume te gjere) nuk perdorej per plazh. Zona e plazhit ishte shume larg qytetit dhe portit.
POGRADECI
POGRADECI
POGRADECI
EDHE
POGRADECI
Te gjitha qytetet jane te bukura si yjet ne qiell po pogradeci eshte si ata shooting stars qe te mahnitin kur i shikon
Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit » Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.