Forumi Horizont Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Cili eshte vendi me i bukur ne Shqiperi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2917)

Postuar nga GENTI_the_KING datë 04 Tetor 2004 - 02:18:

bobo po me duket vetja guide turistike

o dreqe po te con lali ty ku te duash se te kom edhe gjysem patriote

Postuar nga Niqua datë 04 Tetor 2004 - 02:37:

Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
bobo po me duket vetja guide turistike

o dreqe po te con lali ty ku te duash se te kom edhe gjysem patriote

uaaaaaaaaaa zemra shyse shkodran je ti mar naqe?????????/
o zot sa kavaljera jan shkodrant sta bajne fjalen dysh,,,, sidomos femrave

Postuar nga Lela_Dr datë 04 Tetor 2004 - 18:41:

Etniku78

Flm etniku, sa te vij ne shqiperi do te lajmeroj qe te besh nje guide turistike ne Berat, sepse une punoj ne sektorin e turizmin ketu ne itali, dhe disa vende i njoh mire, por ne shqiperi nuk kam paasur shume raste........
Flm per disponibilitetin tend,
Me respekt Lela

Postuar nga oliinter datë 27 Tetor 2004 - 13:51:

Thumbs up Pershendetje

Vendi me i bukur ne Shqiperi eshte Vlora dhe Saranda!

Postuar nga Lela_Dr datë 27 Tetor 2004 - 17:33:

Edhe Durresi...................

Postuar nga girl_for_life datë 27 Tetor 2004 - 18:27:

dihet ajo

Citim:
Po citoj ato që tha JaM_VlOnJaTe
VLORA mo, ku ka si ajo. Pastaj dhe Himara, Saranda, Llogaraja, Dhermiu.
Keto jane ultra fare.

patriotja ime e ka then tamem ska ci shtone vlora dihet ajo te tjerat vine nga mbrapa saj ciao

pershendes te gjithe patriotet dhe patriotet e mia kudo qe jane

Postuar nga gagaci datë 27 Tetor 2004 - 18:33:

Riviera Shqiptare nje mrekulli

Kudo ku kam qene (nuk kam bredhur shume), nuk kam pare si bregdeti i Jonit. Eshte nje mrekulli duke filluar qe nga Gjiu i Vlores e deri ne ekstremin me jugor te Shqiperise. Mos harrojme dhe pamjet fantasike qe te ofron Qafa e Llogarase.
Sa per Durresin, me vjen keq qe i ka ra per hise Adriatiku

Postuar nga girl_for_life datë 27 Tetor 2004 - 18:40:

Re: Riviera Shqiptare nje mrekulli

Citim:
Po citoj ato që tha gagaci
Kudo ku kam qene (nuk kam bredhur shume), nuk kam pare si bregdeti i Jonit. Eshte nje mrekulli duke filluar qe nga Gjiu i Vlores e deri ne ekstremin me jugor te Shqiperise. Mos harrojme dhe pamjet fantasike qe te ofron Qafa e Llogarase.
Sa per Durresin, me vjen keq qe i ka ra per hise Adriatiku

po thuoua o thuoua se me vdiqen keta:p:p vlora eshte numer nje jo se jame une nga vlora ,po e dine te gjithe ate edhe pse shume nuk duane ta pranojne:p:p te pershendes shume cuno

Postuar nga gagaci datë 27 Tetor 2004 - 21:45:

Thumbs up Uji i Ftohte, Orikum, Himare, Dhermi, Jale, Qeparo, Borsh, Ksamil etj (perla)

"Fshati qe duket, nuk do kallauz" i thone nje fjale te urte popullore. Keshtu eshte edhe puna e bregdetit te Jonit. Kush eshte ai qe thote se bregdeti i Adriatikut eshte me i mire. Shikojini si po largohen gjithnje e me shume drejt jugut plazhistat gjate veres. Madje edhe vete Durrsaket nuk bejne me plazh ne Durres. Prej vitesh Durresi u falet pushuesve te ardhur nga Kosova e Maqedonia.
Eshte e natyrshme qe ne nje qytet-port sic eshte Durresi te mos kete kushte te favorshme per te pushuar. Por hajde mbushu mendjen miletit qe prapseprape atje shkojne dhe pushojne, bile sa me afer zones se portit qe te numerojne se sa tragete hyjne e dalin ne port.
Para pak kohesh isha per pushime ne Selanik. E gjithe zona ku ndodhej porti (me rreze shume te gjere) nuk perdorej per plazh. Zona e plazhit ishte shume larg qytetit dhe portit.

Postuar nga Pogradecari89 datë 12 Dhjetor 2004 - 06:18:

Thumbs up

POGRADECI
POGRADECI
POGRADECI
EDHE
POGRADECI

Te gjitha qytetet jane te bukura si yjet ne qiell po pogradeci eshte si ata shooting stars qe te mahnitin kur i shikon

Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.