Forumi Horizont | Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit » Trego 187 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Nje pyetje qe i intereson vajzave. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3296)
Re: Per te Gjithe Ju qe Jeni Kundra Vlonjatve
Citim:
Po citoj ato që tha KaPo-DI-VaLoNa
Po nuk esht muabeti qe te mburremi si vlonjate
po kemi gjera shum me te vecanta se te tjeret
Qe jemi me te mire jemi ndaci per simpatike ndaci per mendje ndaci per te gjitha
prandaj mos u Hani me Vlonjatet ,se mos te ishim ne Vlonjatet
sdo kishte Kondraband sdo kishte itali per te gjithe ju do ishite ne shqiperi akoma me (Dele) prandaj kujdes kure flisni per Vlonjatet
Ok ???????????????
JO mer nga tema s'kemi dal (akoma) po problemi eshte qe eshte keq te gjykojem veten tone kshu qe le ti lem ihere vajzat ca mendojne
Eh tani keshtu vajti puna. Krejt jeni te mire, por me te mire jane çunat qe jetojne ne "unazen e akullt te saturnit shqiptare"... E lexuat njerez me mend ne koke..., kjo eshte krejt filozofia e asaj qe munduat te zberthenit...
Ju prape vazhdoni t'i perlani dhembet me gjuhen, e drejta e juaj eshte apo jo njerez. Thirrni mendjes...
Me respekt
Ok, erdha una se kisha harruar per kete teme (sorry)
Si vajze dhe vete, sic e kam thene Vlonjatet jane me HOT.
Dhe tema ashtu eshte...kush jane me hot, dhe jo kush jane me sh. romantik etj...etj...
Kshq. sa here qe doni te gjeni ndonje cun qe tu heqi trurin, well..beni nje xhiro nga vlora Apo jo mo?
Ok, pacim dhe ju te tjeret ylla fare jeni nuk ju shan njeri.
Por si cdo gje vjen me radhe dhe vlonjatet vijne ne fillim. (*_*)
Mbuah-mbuah
pacim
Hehehe
Te mire jeni te gjithe por................
Vajzaaaaaa nese doni edhe HOT edhe ROMANTIK edhe UNIVERSAL keni
GJAKOVARET nese se besoni provoniiiiiiiiiiiiiiiii.
shnettttttttttttttt.
JO se jam nga Vlora edhe dua te mbur vlonjatet po eshte vertet mbi vlonjatet s ka jane si rrush
muahhhhhhhh te gjithe vlonjateve
pacim patrioter
E di cfare ka ngelur pa u thene ketu: "Djemte me hot jane andej nga lagjja ime, sidomos ai ke pallati i kuq (ku banoj une) eshte plot me djem hot fare. Pale ata te katit tim. Ekzemplare fare. Sidomos ai tipi i apartamentit...(ketu numri i apartamentit te atij qe shkruan mesazhin dmth) eshte zjarr fare.I paperballueshem "
Po aman more pse ju keshtu i ndani djemte: Ata te lagjes andej jane kot, keta te lagjes ketej jane hot. :p
Menyre shume e sakte dhe teper realiste :p
Po a jimmy. E ke degjuar ndonjehere popullin kur thote:"Peshku ne det, tava ne zjarr". Ose "Mos ber petulla per vete".
hahahaha jimmy!
bye bye
hey lol cdo njeri jep mendimin e tij ketu edhe nqs s ju pelqen juve te tjereve mos lexoni edhe mos keputni budalleqe koti pa kuptim.....
Si gjithmone VLonjatet jane me Hot ky eshte mendimi im edhe po s ju pelqeu pune madhe me pelqen mua kjo ka rendesi okkkk.
ajde bye
Po pse te djeg ty xhanem? Nqs nuk te pelqeu mesazhi im.....shume mire. Mbaj mendimin tend. Edhe une ashtu them ata cunat e lagjes sime jane hot fare. Po mos shkoni nga lagjja tjeter se nuk jane gje. Nuk u punon hic.......mendja. :p
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit » Trego 187 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.