Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 »
Trego 90 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Ju kane tradhetuar ndonjehere? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4904)

Postuar nga Presidentja datë 26 Tetor 2006 - 18:03:

une prezantohem me identiten e helges ????? hej hej njerez nga po bridhni lol

Pike se pari nicku im ka qene ky gje qe ska lidhje fare , avatarin e drejte e kam marre dhe atyre prozave apo poezive sju kam vene kurre emrin tim si autore as nuk jam prezantuar najhere si Helga , si ate kane vene dhe shum proza dhe poezi qe merren ne internet dhe askush nuk hidhet pup perpjete , un skam nevoje ti vjedh autoresine dikujt tjeter as te heiqem sic thoni ju si auotrew sepse ata qe me njohin e dine mire kush jam sdq e dashur Helga nuk qeke as ti ajo qe prisja

Demokrateforever te te them te drejten ato shkrime i kam hedhur si poezi te bukura qe ja vlejne te lexohen dhe jo per te bere per vete ndonje ...aq me teper burrin tim ! Gjithe te mi9rat ne jete !

Postuar nga Presidentja datë 26 Tetor 2006 - 18:23:

Ah po edhe nje gje nuk jam prej atyre qe vjedh poezite dhe prozat pper te bere per vete dike virtualisht apo prej atyre qe dashurohem virtualisht !Gjerat kam qejf ti prek ti shof njerezit ne sy dhe jo ne internet qe neser pasneser te bie dhe pre e ketyre lojrave si shume ketu

Ti demokrate kishe gje?????

Go make a life girls mos u merrni me kalamanlliqe ! Se shifet sa pune keni ne jete sa rrini e merreni me budalliqe plus keni dhe kohe te hidhni poezite neper forume e shits te tilla ....

Postuar nga Presidentja datë 26 Tetor 2006 - 18:30:

Sdq Helga per respektin qe kam per ty un e fshiva ate postim por nje gje ta kesh parasysh un se kam marre ne kete forum por ne nje forum tjeter ku i ke gjitha poezite dhe qer sjane postuar nga ty aty , kshuqe hyji internetit mbare njehere .... ti kishe marre prasysh para se ti hidhje aty,un ate e pelqeva si proze dhe ja dedikova dikujt kshuqe mos merr kot se nuk kisha vene Copyright me asnje vend !

Gjithe te mirat !

Per mua mbykllet ketu ky muhabet as nuk dua te shikoj te permendet emri im ne rregull ? !

Shnet !

Ps: Helga me fal per ate proze !

Postuar nga Niqua datë 26 Tetor 2006 - 21:42:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tradhetia....

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Ti dreqe do ta njohesh shume mire kete bobinen?

e njoh dhe e njoh shume mire dhe e kam shoqe dhe eshte femer flori.. nuk e di se cka ndolle mes jush por dhe nese ka copjuar ndonje poezi te Hegles sma merr mendja se ashte naj gja e madhe sepse dhe une e baj nese me pelqejne poezit.. perkundrazi hegla te ndihet krenare ne ket mes qe poezit e saj perdoren ne cdo forum....Hegla sma merr mendja qe ti ka marre me te keq te betohem... dhe ato poezit qe kam shkru tek tema jote per zoten si kam nxjerr te gjitha vet ka dhe te kopjume...

kisss all

Postuar nga Presidentja datë 27 Tetor 2006 - 02:49:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tradhetia....

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

e njoh dhe e njoh shume mire dhe e kam shoqe dhe eshte femer flori.. nuk e di se cka ndolle mes jush por dhe nese ka copjuar ndonje poezi te Hegles sma merr mendja se ashte naj gja e madhe sepse dhe une e baj nese me pelqejne poezit.. perkundrazi hegla te ndihet krenare ne ket mes qe poezit e saj perdoren ne cdo forum....Hegla sma merr mendja qe ti ka marre me te keq te betohem... dhe ato poezit qe kam shkru tek tema jote per zoten si kam nxjerr te gjitha vet ka dhe te kopjume...

kisss all

shyqyr qe dikush ka dy pare mend ne koke !

Dreqe te puthi fort

Postuar nga Niqua datë 27 Tetor 2006 - 03:14:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tradhetia....

Citim:
Po citoj ato që tha Presidentja

shyqyr qe dikush ka dy pare mend ne koke !

Dreqe te puthi fort

ku je maj ti qe ma merzit Heglen....hajt se i ikun nervat shpejt sidomos me shkodranet..

puccc back

Postuar nga Presidentja datë 27 Tetor 2006 - 05:29:

Epo une prej Helges i bera dhe accountit tem anej delete se kuptoj pse duhet te merzitet sdq sdua ta zgjas ma ate muhabet !

Ti ca ke ba naq si ke ken

Mka marre malli per ty

KIss

Postuar nga Demokrate4ever datë 27 Tetor 2006 - 06:10:

BEBA E BOBIT te shkojne me shume ato pikat qe ke tani dhe mos u merzit, dhe meso e respekto autoresine e tjetrit kujdo qofshin shkrimet.
Kot e zgjat kete muhabet me teper ,se mos te ishte e vertete ajo qe ke bere dhe komplimentave te bera per postimet e kopjuara do ishe pergjigjur. NUK JANE TE MIJAT.. Nejse, por eshte me bukur te shprehesh me ndjenjen tende ,se te dikujt tjeter, meqenese shkrun neper forume. Bye

Postuar nga Presidentja datë 27 Tetor 2006 - 07:14:

pika e pare e punes jam e vetes time

Gjith te mirat !

Shnet !

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 27 Tetor 2006 - 14:28:

sa qef moreee  :p kur  zihen  gra'aria :p

Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 »
Trego 90 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.