Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 »
Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- perse femrat shqiptare!!!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9477)

Postuar nga Anemone datë 14 Shkurt 2010 - 01:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

- karkalecat jan ne gjume ne ora 5 te mjesit o dele - pergjigjet çuni tjeter - po hajde e mbush barkun me noj paçe

Ehee,e c'beri 'madamazela dele' me pas? Apo eshte gojarisht e lakuar kjo histori ?

Postuar nga Glaukus datë 14 Shkurt 2010 - 02:27:

ç'beri ?!

ngeli po aty , te ai rang qe kishte zgjedh apo meritonte .... apo i takonte .

dhe ka shum te tilla Anemone .

p.s. - barsaleta eshte e bazuar ne ngjarje te vertete

Postuar nga Roi datë 14 Shkurt 2010 - 02:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte

Ose kur kthehen ne Shqiperi dhe bejne sikur kane harruar gjuhen.Eshte vertet skandaloze.

Kjo kategori me ben dhe mua goxha per te qeshur....Ca persona behen vertet te paduruar me ato italianizmat,amerikanizmat,apo francezismat vend e pavend vetem si e si per te shitur sa me shume pordhe !!

Me rastisi njera ne plazh sivjet....po i thoshte shoqes " shkova ke ai negozio X qe ndodhet ne fund te rruges tek angolo per te blere ate bluzen,po ishte mbyll per ferie !!

Po nejse keto s'ishin gje, por ka dhe nga ato qe fillojne flasin shqip,pastaj ngecin,bllokohen e thone..."harrova... si i thone shqip se spo me vjen ?! " !!
Ok persona qe kane 15 vjet e kusur jashte,po kur fillojne dhe ca me 3-4 vjet vjetersi emigrimi (ose me sakte studimi !!) e qe kthehen 2-3 here ne vit ne Shqiperi !!!

Postuar nga Vizioner datë 14 Shkurt 2010 - 03:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Roi

Kjo kategori me ben dhe mua goxha per te qeshur....Ca persona behen vertet te paduruar me ato italianizmat,amerikanizmat,apo francezismat vend e pavend vetem si e si per te shitur sa me shume pordhe !!

Me rastisi njera ne plazh sivjet....po i thoshte shoqes " shkova ke ai negozio X qe ndodhet ne fund te rruges tek angolo per te blere ate bluzen,po ishte mbyll per ferie !!

Po nejse keto s'ishin gje, por ka dhe nga ato qe fillojne flasin shqip,pastaj ngecin,bllokohen e thone..."harrova... si i thone shqip se spo me vjen ?! " !!
Ok persona qe kane 15 vjet e kusur jashte,po kur fillojne dhe ca me 3-4 vjet vjetersi emigrimi (ose me sakte studimi !!) e qe kthehen 2-3 here ne vit ne Shqiperi !!!

Roi shume e drejte ajo qe shkruan!!!!
Per mendimin tim ato jane INJORANTE me plot gojen!

Une kam 20 vjet ketu dhe spara kam kontakt me Shqiptare, dhe gjuhen nuk e harroj!!!!

Postuar nga BIONDIA datë 14 Shkurt 2010 - 03:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Une kam 20 vjet ketu dhe spara kam kontakt me Shqiptare, dhe gjuhen nuk e harroj!!!!

Po gjuhen se kan harruar arbereshet e italis e flasin shqip jo me ne si u harroka gjuha ...te vjen me mbare me fol gjuhen e vendit ku jeton ... se ne shqiperi sigurisht sdo flas italisht ne cunit i flas shqip ...

Postuar nga AndreaPirelli datë 14 Shkurt 2010 - 03:17:

Shyqyr si nuk di me fol anglisht se do isha bo dhe une katnar ..................... :aha :aha :aha 15 vjet verdalle ene se mesova qe se mesova kete dreq gjuhe ............ .

Postuar nga BIONDIA datë 14 Shkurt 2010 - 03:19:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Shyqyr si nuk di me fol anglisht se do isha bo dhe une katnar ..................... :aha :aha :aha 15 vjet verdalle ene se mesova qe se mesova kete dreq gjuhe ............ .

ke nevoje per mesuese private ....

Postuar nga Roi datë 14 Shkurt 2010 - 03:28:

Thumbs up

Citim:

Postuar nga Roi datë 14 Shkurt 2010 - 03:30:

Thumbs down

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Postuar nga Deb* datë 14 Shkurt 2010 - 03:30:

Citim:

Epo ti vizioner edhe te duash te flasesh shqip nuk mundesh lol, se nuk paske kontakte me Shqiptare.

Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 »
Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.