| Forumi Horizont | Gjithsej 41 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
hahahahhaaaaaaaaa sa humor i thelle....alla konto......... krejt aup aty.....
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Nigo e bukur do ishte..
mendo sikur une e etniku te ishim ne gjermani duke shetit me nigon se niku mazalla se ta ban naj ftese...
Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Nc nc nc...nuk jom dakort.
Humorin e thelle e ke ti qe ke lidhje me Francen dhe harwardin.
Citim:
pah fiksimi yt me ben te qesh................per zoten po .............
Citim:
Amon Dreqe, se Shiraku ka muhabet me Katileshen dhe ajo nuk ja prish Shirakut.
Thuji i cike Billit mi zemre, se ky i funit ka honger sa e sa here dreka e darka me Shirakun, mikun e Katileshes.
Citim:
ka mundesi qe e njeh sma merr mendja qe jam e vetmja qe njihet me presidenta hahah..
Katilesh pershendetje naqe si ja kalove sot kam degju qe ka ra shi i madh ne shkoder??
Me falni....e keni fjalen per NEW SHKODREN?
Po ku e more ngjyren sot mi Katilesha....ne Shkoder eshte ora 6 e mjesit tani qe po shkrujme une ti dhe Dreqja.
Hahahahahahahaha....e shef pra sa gabime qe bon ti.
Me thuj, a kam faj une.
Citim:
mire ia kalova naqe.......kaq shi i papame ka ra ne shkoder saqe sot isha ne velipoj ............me duket se kam marre pak ngjyre?,......
Citim:
Me falni....e keni fjalen per NEW SHKODREN?
hahhah..........
............ mendo sikur ...... ti ............. une ..................ne .....te ............ !!!
a s'do ishte bukur...........................

Citim:
jo e kam fjalen per New Xhabijen .........lagjen ma njish ne Shkoder,ku fatmiresisht ktu kam shpin.....
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
dreqe mendo sikur maj shtige deren e ke pat gjithmone te hapte sta ka mbyll kush je e mirepritur kurdohere loool....
mendo sikur..............................ata...une.......ti ..............dhe.......kasandra............
mire se erdhe glaukus.............
Citim:
kisssss malaka

Citim:
Po pra, ke marre ngjyre ne NEW Xhabijen ne oren 6 te mjesit.
Apo e ke fjalen se ne NEW Xhabije ka fillu banja me rreze?
Po mire...perparim eshte ky.
hahhah..........
...............I am hapyy to see you all !!!........
....mirsejugjej te gjitheve ....................
.......mendo sikur te beja palester.......do ish ba ma kinge se jam tesh...........
Citim:
Nigo e bukur do ishte..
mendo sikur une e etniku te ishim ne gjermani duke shetit me nigon se niku mazalla se ta ban naj ftese...
hahah........
........... dhe perveçse kinge .........po te gershetosh fitnes + karate + badybillding........................... mjer ai qe do te ngacmonte pastaj.................
lene ma do i beja telef te gjithe...........
Mendo sikur..Katilesha 007 dhe glaukus mos të shkruanin me aq shum pika sikur të jen ndërlidhsa,sa mir do ishte

Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
Mendo sikur..Katilesha 007 dhe glaukus mos të shkruanin me aq shum pika sikur të jen ndërlidhsa,sa mir do ishte![]()
![]()
![]()
ahahahhaha nigo....
mendo sikur mos te ish populli kaq shume llapazana.....
mendo sikur Kontinenti te ishte ma paqesor me mu..............fundi i botes......
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
ahahahhaha nigo....
mendo sikur mos te ish populli kaq shume llapazana.....
mendo sikur mos te kisha pune sot
mendo sikur drqeja mos te punont edhe te vinte ketu per darke sot.
po mu ma ku mle...????????????.....jo per gja po kam nje (tbam vet)..tpapame plako...ti con syte xix....
mendo sikur te mos dija sa eshte ora....do filloja te pysja forumin 
oraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................sa asht oraaaaaaaaaaaaa?...............per mu qe nuk e di....
mendo sikur te mos ndollte kurre ajo qe ndolli, thjesht sme pelqen mendimi...
mendo sikur te gjitha premtimet do ti mbaja ? cdo te ndodhte ?
mendo sikur mos te ndihesha kaq e braktisur sonte.,............
Citim:
mendo sikur mos te ndihesha kaq e braktisur sonte.,............
ah naqe kjo puna e njohjes vlen edhe per mu.........po te mos e kisha njouhur ate do te kisha qene si para dy vitesh.........do e kisha pase oren 12...po ...i ka jeta keto...
mendo sikur t'ju them te gjitheve .......Naten e Mire....Sweet Dreams...........
Citim:
ehe...........me lodhe..........me lodhe.............qysh se kam hi per here te pare ne kete forum me ke shpall lufte..........pse?..........ah....harova.........fiksimi ............
Citim:
mendo sikur Kontinenti te ishte ma paqesor me mu..............fundi i botes......
mendo sikur te me bente nje mesazh kontinenti do me kishte kap gjumi si qingj..
Mendo sikur te dinim fjalet e duhura, rrugen e duhur per te zbuluar gjithemon me te miren ane shpirterore te njeriut.... edhe si perfundim ata mos te kishin as frike, as ndrojtje, e asnje arsye apo justifikim per ta fshehur miresine qe kane ne thelb.
Mendo sikur lumturia te ishte nje buqete me lule.....do ia dhuroja botes mbare...vetem mos shikoja fytyra kaq te ngrysura.....te palumtura....
Mendo sikur gjuha e shkruar te ishte e ballancuar me gjuhen e folur sa personazhe te tjera do te dilnin mbi unin e njeriut,ndoshta as vete uni sdo ta besonte.
mendo sikur nuk ke ca te mendosh fare...........................
Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
mendo sikur nuk ke ca te mendosh fare...........................![]()
Citim:
Po citoj ato që tha angelo22
Mendo sikur tani te jetosh sikur neser do te jete dita e fundit.si i behet tjeter pervecse .....
Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
pervecse cfare ?..............................mos mendo gjera kaq te kqia , mendo sikur neser do beehesh princesh ............
mendo sikur te ishte gjithcka e lehte pa asnje veshtiresi
mendo sikur te mos ekzistonte leku, cfare do te behej pastaj ne kete vend....sa bukur e?
Mendo sikur ....jeta mos të ishte kaq shum e ndërlikuar......eeeeh e pabesueshme!!!
Citim:
Po citoj ato që tha angelo22
mendo sikur te mos ekzistonte leku, cfare do te behej pastaj ne kete vend....sa bukur e?
| Gjithsej 41 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.