Forumi Horizont | Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 » Trego 514 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Perpunime fotosh - Kontinenti (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14598)
Elsa, ku ke qene mi grifshe...me nxirr ti nje here foton tate se me yje do te boj.
po kerkoja disa foto ikonash nga egjipti lasht.. mes tyre doli dhe kjo
O Kota, qellimin e kemi te bejme gjera terheqese dhe jo te injorojme njerzit?
Une e kam mundesine te bej lloj-lloj fotosh te shemtuara, por nuk e kam aspak qellimin aty.
Edhe me fotot e tua mund t'i bej njerzit per te qeshur, por ja qe nuk kam ate qellim.
Qellimi eshte te perpiqemi te bejme gjera te bukura.
o kontinenti , me fal po ku e pe ti ate lloj qellimi???
shif se eke gabim o shoku!
perkundrazi un do thoja qe ka dal shum bukur.. dhe dreqja e di mire qe skam aspak ate qellim .. se ikonat e egjiptit jan shum te cemuara dhe ai krijim ate kuptim ka.
hajd kalofsh mire
Nejse....
Por sipas meje, jane te nderuara ato femra te forumit qe kane vene foton ne forum dhe jane me te nderuara se sa meshkujt.
Ato jane femra....dhe sidomos me fotot nuk behet shaka, aq me shume me femrat...perkundrazi detyra jone eshte qe t'i rrespektojme.
ketu fole bukur konte, femrat duhen respektuar gjithmone.
Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Nejse....
Por sipas meje, jane te nderuara ato femra te forumit qe kane vene foton ne forum dhe jane me te nderuara se sa meshkujt.
Ato jane femra....dhe sidomos me fotot nuk behet shaka, aq me shume me femrat...perkundrazi detyra jone eshte qe t'i rrespektojme.
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
po kerkoja disa foto ikonash nga egjipti lasht.. mes tyre doli dhe kjo
Citim:
Elsa, ku ke qene mi grifshe...me nxirr ti nje here foton tate se me yje do te boj.
Konte po deshe foton e ndonje Anetari me thuaj mua se i kam te gjitha.
hajde hapim nje agjenci fotografie....dhe bejme leke sic ben ai Fabrizio Corona ketu ne itali me Vipsat
Kush do e shofi veten ne ekran do hedhi 100.000 € per heqje foto
he si thua ????
lela timen e ka fshi se i mori virus kompjuteri apo jo lela
Jo jo e rregullova pc, dhe tani punon per bukuri, sidomos foto jote duket akoma me bukur
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
hajde hapim nje agjenci fotografie....dhe bejme leke sic ben ai Fabrizio Corona ketu ne itali me Vipsat
Kush do e shofi veten ne ekran do hedhi 100.000 € per heqje foto
he si thua ????
![]()
![]()
Citim:
SKA GJE SE KEMI DHE TE LELES.. PROGRAME KA PLOT PER NDRYSHIME FOTOSH
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po foto te miat ke ?
Citim:
Shhhsssshhhhsshhhttttttttttttttt rri urte ti se s'thashe per ato te stafit :p:p:p
UA KEMI DHE ATYRE... SADO PAK QE E KAN VEN... .. DO U DUKET VETJA VIP TASHI.. :p
Lela, du Elsen...se komshije me Honen do ta boj.
Du dhe Erian...
Me qe ra fjala...Lela du dhe foton tate, se ti i ke heq...dreq.
Citim:
Du dhe Erian...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Detyre te veshtire i ke dhene shefes.Mua sme gjen dot.Ah te kalamajat me gjen!
ertre11
sh1
Citim:
sh1
Dxa1
Pamje e brendshme ne piramiden e madhe.
Dere e arte e Kleopatres, dhoma e se ciles eshte e mbushur me margaritare.
Sipas disa te dhenave jo zyrtare, pas deres ku paraqitet vete Kleopatra, ndodhen rreth 10 ton margaritare.
Citim:
Shefe....hudh nje sy ke kalamajat se atje qenka Eria.
s12x1
s9
Citim:
Po citoj ato q� tha Lela_Dr
hajt se me korrupsion do ja gjejm dhe nje foto Erias.
Lela kujdes, se do na qujne masanej sikur rrembejme kalamaj ne.
Rn 001
Sarandaebukur, shikoje sesi ta kam bo bebin.
Rn 002
Kurse ketu e kam fut ne sferen ku ka qene dhe supermeni i vogel si tek filmi Superman.
Rn 007
s8
O konte ..mos vdeksh kur.. je i modh.. sta kalon njeri..kur do dalesh nonjihere nga lagjja jone...bebi im e pelqeu shume .. sidomos ate me star ne ball..
Te puth shume nona jote..dhe viti i ri me lajme dhe suksese per ty o zot..
Sarandaebukur, ajo ka rendesi, qe ai ta pelqeje...se tek e fundit ai ashtu eshte...djale ylle.
s0012
Sexi 1 milion vjet me pare, kur ka qene gjys njeri e gjys mace. Majuuu...mjauuuuu.
Dhe atehere e bukur ka qene.
Sexo...se mos na merzitesh zemre...se nuk kemi qellim me i merzit njerzit.
Po nuk te pelqeu, urgjentisht e heqim.
Aty me nolt te kom bo si UFO.
o konte pashe oren kur ke derguar mesazhin e fundit, ne pese te mengjezit. po nuk fle naten ti? apo fantazia jote te le pa gjume?
Uaaa shume te bukura fotot e Renatos.
Edhe kjo Gattina, ma futi friken
Erta, kontinentin e kemi 24 ore ne dispozicion te forumit....Kur ne flejme gjume Kontja rrin roje
E keni gabim. Une nuk e kam oren e kompjuterit te sistemuar ashtu sic duhet, ndaj dhe e nxjerr kohen te pa sakte.
Masanej, mos harroni se jemi ne ore te ndryshme, keshtuqe kjoe shte arsyeja qe e nxjerr ne oren pese te mjesit.
Ktu me lart une shikoj tek postimi im qe thote oren 17;02, gje e cila nuk eshte e vertete.
U kuptuam...te dashura zonja....haha.
hahahah konte per ty nuk e sakte, por per ne ne evrope eshte shume e sakte. Prandaj kur ti shkruan ne oren 10 te darkes ketu tek ne eshte ora 5 e megjesit...Nejse se i din me mire ti keto gjera....por goca Erta harron qe shqiptaret jane shperndare ne Kontinente te ndryshme, dhe jo te gjithe rrin ne Itali dhe ne shqiperi ose evrope.
Ca i paske bo SEXY-t o derebardhe, ka per te te rrjepur per se gjalli kur te hyje ne forum
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ca i paske bo SEXY-t o derebardhe, ka per te te rrjepur per se gjalli kur te hyje ne forum![]()
![]()
Ke mo lepurush?
Sa i gjate je? hahahaha!
Lela ke te drejte, un ktu jom me diell tjeter.
Amoro, pse do me rrjepi sexy mu? Sexy me mire te kerkoje na nji miushe...hahahaha dhe ate te rrjepi e jo mu.
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ca i paske bo SEXY-t o derebardhe, ka per te te rrjepur per se gjalli kur te hyje ne forum![]()
![]()
Citim:
Amoro, pse do me rrjepi sexy mu? Sexy me mire te kerkoje na nji miushe...hahahaha dhe ate te rrjepi e jo mu.
Citim:
Po citoj ato që tha SEXI
Haahhahahhaaa...Jo mi jo se nuk jam aq katile...
E eger jam po me Konten joo...te ishte ndonje tjeter nuk i dihej...
Konte edhe ate foton qe bera tani qe jam shtatezane ma bere si mace?Nejse,nejse...![]()
Po une ca e kam Amoro????
Citim:
Po une ca e kam Amoro????![]()
Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 » Trego 514 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.