Forumi Horizont | Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 » Trego 458 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Per cdo lloj problemi teknik qe keni me Forumin Horizont. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15252)
Si ka munci qe ke lagja matematikes, mu desh 3ore tpergjigjem?
Edhe juve ju ndodh.., apo vetem mu?
Edhe pse te opsionet e kam bere qe te mos lajmerohem nqs se shruajne ne tema qe kam shkruar un prap marr email qe cdo kush shruan ne ate teme !!
A mund te me tregoj ndonje se si mund te mos marr gjith keto email ?
Hiqe regjistrimin nga temat ne fjale. E ke te faqja pare e profilit listen dhe linkun per cregjistrim.
Perse!?
Fajtor,
Ne Foton e pare, eshte faqia hapese e Forumit. Kur klikoj tek Nicku im (i rrethuar me ngjyre te Kuqe), dal tek nje Profil tjeter(fotoja me poshte-e dyte)!?
Kurse, kur klikoj po ke Nicku im, me poshte ( i rrethuar me ngjyre Blu) ose edhe ne ndonje vend tjeter ku kam shkruar, dal tek Profili im.
Pra, ndodh vetem aty kjo gje dhe ka kohe qe me ka rene ne sy!
Provoje, a do te ndodhi dhe ty si mua po te klikosh ke Nicku im?
p.s. Mua nuk me pengon por, thjeshte per kuriozitet, perse?
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Perse!?
Fajtor,
Ne Foton e pare, eshte faqia hapese e Forumit. Kur klikoj tek Nicku im (i rrethuar me ngjyre te Kuqe), dal tek nje Profil tjeter(fotoja me poshte-e dyte)!?
Kurse, kur klikoj po ke Nicku im, me poshte ( i rrethuar me ngjyre Blu) ose edhe ne ndonje vend tjeter ku kam shkruar, dal tek Profili im.
Pra, ndodh vetem aty kjo gje dhe ka kohe qe me ka rene ne sy!
Provoje, a do te ndodhi dhe ty si mua po te klikosh ke Nicku im?
p.s. Mua nuk me pengon por, thjeshte per kuriozitet, perse?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
gjithemone kam mendu qe ky njeir ehste tip i dyshimte dhe po filloj ta rimendoj aocma
ja shif vet e publikon
Kjo ndodh sepse forumi nuk kontrollon gjithmone kush shkruan per here te fundit. Kur dikush shkruan fut emrin e tij ne nje fushe te vecante te databases qe ta kete kollaj te hape faqen kryesore. Ama kur ti klikon mbi emer, forumi kerkon realisht kush ishte postuesi i fundit dhe shfaq profilin e tij. Ne fakt ne ate nenforum per here te fundit ka shkruar Roi. Eshte forumi qe per ndonje aresye nuk e ka azhornuar emrin e postuesit te fundit ne faqen kryesore.
Citim:
Cili tip eshte i dyshimte dylan?
Ok. Fajtor, nuk ka problem. Thjeshte per shuarje kurioziteti. FLM
* * *
dylan !!!!!!!!! ????????
Citim:
Ok. Fajtor, nuk ka problem. Thjeshte per shuarje kurioziteti. FLM
* * *
dylan !!!!!!!!! ????????![]()
Salut..
Pse tek tema *Kerkoj nuse ne forum* kur dua te citoj me del kjo:
Ju nuk mund të hapni këtë faqe. Arësyet mund të jenë disa:
Ju nuk jeni i autorizuar të hapni faqen që po tentoni të hapni.Mbase ju po mundoheni të modifikoni mesazhin e dikujt tjetër ose të përdorni shërbimet e administratorit. Sigurohuni se mund të beni një gjë të tillë tek Rregullat e Forumit.
Nëse dërguat një mesazh, administratori mund të ketë çaktivizuar këtë mundësi, ose anëtarsimi juaj nuk është konfirmuar.
Nëse është hera e parë që shkruani në forum, ndoshta regjistrimi juaj nuk është konfirmuar ende nga administratori. Ju lutem prisni t'ju vijë emaili i konfirmimit. Për arësye sigurie disa regjistrime nuk konfirmohen. Nëse kjo ndodh ju lutem na kontaktoni me të dhenat tuaja, vendbanimin e saktë dhe një numër telefoni.
Sepse tema eshte spostuar tek nenforumi Lajmerime dhe Reklama. Aty nuk lejohet te pergjgijen anetaret pervec moderatoreve dhe nismetarit te temes. Kjo behet per te evituar qe nje reklame te dale gjithmone tek temat e reja. Fundja reklama eshte reklame, jo diskutim.
E spostova tek Diskutime Shoqerore meqe pashe se ka 4 faqe mesazhe dhe ka nje fare diskutimi.
ne fakt temen e spostova une pa ditur qe nuk mund te postohet me.
gjithsesi nuk mu duk ndonjefare teme per tu diskutuar si teme shoqerore pavaresisht se ka kater faqe me tallurina.
Nuk hyj dot ne forum pervec se nga celulari im dashur.. Si ta perkthej kete une?
Ka patur sulme ditet e shkuara. Disa IP jane bllokuar gjate sulmit. Hyr tek www.whatismyip.com dhe me dergo ne privat (nga telefoni) IP qe te del ne kompjuter.
Flm.
Faleminderit!
Fajtor, pershendetje.
Si eshte puna e Forumit!?
Nje dite hyje-mundem dhe nje jave jo?
Linku i Forumit behet i paklikueshem?
Leviza nja dy gjera. Provoje prape dhe me thuaj nqs ka problem.
Cfare linku klikon se nuk e kuptova? Eshte vetem forumi qe nuk te hapet apo dhe fajtori.com ?
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Leviza nja dy gjera. Provoje prape dhe me thuaj nqs ka problem.
Cfare linku klikon se nuk e kuptova? Eshte vetem forumi qe nuk te hapet apo dhe fajtori.com ?
Te kishte marre serveri antipati te perkohshme. Tani e kuptoi gabimin.
Hm...
Gjera te natyrshme, qe ndodhin.
Dhe antipatia eshte pjese e pandashme e proceseve.
Mbase serveri se kishte gabim, mund te jeme une "gabimi" qe leje ate pershtypje tek ai
Je nazist ti vizionero prandaj s'te ka lejuar serveri
E thene kjo nga Ceci bohet akoma me e besueshme
Kam nje pyetje, qe mund te jete edhe sekret, prandaj edhe po s'u pergjigjet s'ka problem.
Shoh vazhdimisht numra te tille si psh: 4 online dhe 46 vizitore offline.
Megjithmend jane 46 vizitore (individe dmth) qe lexojne, apo shumica jane web crawler, search bot etc.. ? Kot nje kuriozitet i vogel keshtu; - pa shume rendesi.
hahah ca te duhet me dit dhe ty
Jam tip qe fus hunded
Kur ka 4 anetare online vizitoret mund te jene 4-10, po jo 40. Kusuret jane web crawler.
Forumi Horizont ka ndryshuar server. Nese dikush has ne probleme teknike na lajmeroni ne kete teme.
Pse po me duket vetja si ne Amerike mua?
Citim:Give me a little tour behind the scenes?
Forumi Horizont ka ndryshuar server. Nese dikush has ne probleme teknike na lajmeroni ne kete teme.
Hajt ta gezosh serverin e ri. Ishalla po te blen feisbuku ndonje dite, sic bleu instagramin..
Raid, aty i kemi shpresat.
Dulcis, ne Amerike ka qene gjithmone serveri
Kurto, mua me duket se ecen me shpejt ne serverin e ri. Se di per te tjeret. Kushton cik me pak se i vjetri. Ti ku i jep taxise Kurto, te marr nje "ride"falas.
Citim:
Dulcis, ne Amerike ka qene gjithmone serveri
Kurto, mua me duket se ecen me shpejt ne serverin e ri. Kushton cik me pak se i vjetri dhe eshte me i hajrit. Ti ku i jep taxise Kurto, te marr ndonje "ride"falas.
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer
Spice it up pak Fajtor , facebook ban update dhe ndryshon 3 here ne javet ,,,, ;p
E dini ju ate barcaleten?
Shkon Fan Noli te Lidhja e Kombeve qe ka qene atehere, filloi duke fol shqiptaret keshtu e shqiptaret ashtu.
E pyet i derguari kinez: ore sa njerez jeni ju shqiptaret se s'i kam degjuar ndonjehere.
800 mije shqiptare - ia kthen Noli.
Cfare thua ti ore - ia kthen kinezi - mua 800 mije kineze me mbyten perdite ne lum.. lol
Citim:
Faqebukri u ble per 1 miliarde mo, harrove?
![]()
Ore, pse na del ora e Amerikes ketu?
U rregullua.
Mua tani me del ora e Amerikes, lol. S'kam nevoje te shtoj apo te heq ore te bej llogarite .
Ora mund te ndryshoje tek opsionet e profilit:
Ora Në Zonën Tuaj:
Ora tani: 20:19 Zgjidhni zonën ku ben pjesë vendi ku jetoni nga lista e mëposhtme:
Sidoqofte ka nje gabim te hershem prej 1 ore. Psh kur zgjedh Tiranen ora del 1 me shume. Do bej rregullimet e nevojshme me vone.
Ok, tani ora eshte fikse dhe zona ku jeton mund te zgjidhet tek:
Forumi Horizont > Profili Për Fajtori > Modifiko Opsionet
Ora Në Zonën Tuaj:
Ora tani: 20:19 Zgjidhni zonën ku ben pjesë vendi ku jetoni nga lista e mëposhtme:
Nese jeton ne Amerike zgjidh zonen me te afert dhe kontrollo qe ora del tamam.
Citim:Ride falas,No problem.
Kurto, mua me duket se ecen me shpejt ne serverin e ri. Se di per te tjeret. Kushton cik me pak se i vjetri. Ti ku i jep taxise Kurto, te marr nje "ride"falas.
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Give me a little tour behind the scenes?
E di qe te kam pyetur me pare, por a te kushton para per mirembajtjen (maintaining) forumin, Si ja ben ti?![]()
Dhe kjo new sever eshte me e mire kushton me shume!? Si funksionojn kto gjera:p
Hahahah, s'kishim leke per bore fallco.
O Kurto, e bejme kshu. I jap vete makines dhe e quajme ride. Madje po tu desh te bej shkolle shoferi te avancuar. Leksioni i pare falas
Sounds good faje, come visit. Po ta le taxine ty fare per disa ore, dhe dil merr turista neper vegas ne shtetitje
Do ishte fun experiment:d
Krize e madhe kjo e bores se vitit te ri al74
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Sounds good faje, come visit. Po ta le taxine ty fare per disa ore, dhe dil merr turista neper vegas ne shtetitje
Do ishte fun experiment:d
Krize e madhe kjo e bores se vitit te ri al74![]()
Futjani ndonje vizit knej, dera hapur, dhe per cdo antar
Kurto, se po dalim jashte teme, po pokerin e ke lene?
A thua vetem mua me dalin germat e tilla, apo me bejne syte vertet?
dmth, kur hap forumin dhe lexoj, ne cdo fjale germa e- me del I me kapuc lart.
a thu po mi pelqen profili debit
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 » Trego 458 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.