Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 » Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
Te faleminderit, e nderuar... vertete me ka çrregulluar shume pune dhe kompanise probleme, se nuk mund te udheheq keshtu pa ze... por nuk ka ç'ti bej askujt...nuk me ruajten dhe le te ju kushtoj,,,,e dua zerin tim, kthemani zerin o vaj halli, hahha
une do pi nje miakiato te madhe t forte, pa shkumb, e ky fyti im e ka nje te mire ze nuk eshte mbyllur per kafen hahaha, gezuar e me shendet....
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Mire mire, mos u lodh! hajde te shkume njehere! Vishu goce, mos dil me barkun jashte!![]()
Une do rrije ne ca dite....nga fundi i muajit e kam menu me ik!
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
me ke leshu mu kosovari e smure sot po vdes e shof
ty te ka kalu a jo te erlli zeri
Mirembrema!
Erdha une, ka ndonje kamarier lokali se me pihet nje caj anglez...
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Mirembrema!
Erdha une, ka ndonje kamarier lokali se me pihet nje caj anglez...![]()
Citim:
patjeter e nderuar, si keni qene keto dite, ia kaluat mire?!
Citim:
Me mire vone se kurre, thone ksovari...por isha me teper se e sigurte qe vetem nje person si ju do me serviste...
Une ja kam kaluar mire per te mos thene qe jam pak e merzitur...disa lajme qe me stresojne...dhe me duhet te gjej (ose bej ) zgjedhjen e duhur.
Po ju? Jeta ne pergjithesi?
Citim:
Mire ju faleminderit, kam pak problem me zerin,me ka ikur diku, eshte strukur,...por shpresoj se do kthehet..
The e merzitur, pse e nderuar? Nga ju nuk e pres te dorezohesh sfidave...
Citim:
Pikerisht ksovari me duhet ti jap zgjidhje sepse zorr se dorzohem.
Semure je? Te shkuara... Me duket se ta ka ngjit shejtonia gripin![]()
shejatanen se ndalon as bin ladeni jo gripi ...nje caj te ngrohte me icik mjalte dhe disa biskota...
Citim:
Hhaha jo jo, vertete kam nje imunitet te forte, por kjo e zerit nuk e di ka me erdhi, ndersa po te me ngjet gripin shejtania nuk ka dert edhe te me vrase se eshte e mire hahah,
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
shejatanen se ndalon as bin ladeni jo gripi ...nje caj te ngrohte me icik mjalte dhe disa biskota...
qyq apaske qen tu nda shokun ...si perfundi cfare i the ...
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ku tkam bre ksovari
a ke mujt
shka ka me honger![]()
ajo qe italiane mendo me shkruante italisht une po qe sja them e shume ne te shkruar hajd per llapa llapa ja fus merrem vesh
i them di anglisht te flasim jo me thote
e mire i thashe meso shqip e te sqaroj une sec me lindi ideja te tallja culon me te fundja skam faj une moj te jene kaq biba femra te bejne keto budalliqe
marr ket cunin ne cel i them ore ti ca je tu bo
me thote leje se me ka flliq trapja
e la storia continua .............. hahahaaaaaaaaaa
Citim:
Citim:
Paj pallaqinka kisha gatu per ty, pa problem....a te pelqejne
Citim:
Paj pallaqinka kisha gatu per ty, pa problem....a te pelqejne
Citim:
ah ksovari sa kam pa i hang ..kisha nje komshije nga kosova dhe ajo i bente s ahere keto pallaqinka jane si tip petllash por me te holla ...
Citim:
ajo qe italiane mendo me shkruante italisht une po qe sja them e shume ne te shkruar hajd per llapa llapa ja fus merrem vesh
Citim:
o shoqja thekthi te hongsha trendafilin e avataritlooool
Citim:
ky cuni mos ka tel wind![]()
![]()
![]()
hahaha mos eshte e dashura eriuos moj na ke fut ne bela cunin ne ti ...ste rrin duret tu komentu ven e pa ven
![]()
Ku i gjen keto femra mi shoqe...
Tani mos me bej te flas kot, thuaji ketyre qe ste njohin 1% si avatari jo mua ...mund te them me plot bindjen qe je 85%...
Mos ma vi re se jam per gjumesh...me ka kalu oraaaa...se modifikoj jo
Citim:
Ku i gjen keto femra mi shoqe...
Tani mos me bej te flas kot, thuaji ketyre qe ste njohin 1% si avatari jo mua...mund te them me plot bindjen qe je 85%...
![]()
ragazze ika une se me doli 1 pune ma bofshi gjumin me endrra te bukra
noten
noten e mire ...ceci do iken ne ne se vajti vone ...une po iki ne disco imen te kercej gjithe noten ...ti car do besh ...
Citim:
noten e mire ...ceci do iken ne ne se vajti vone ...une po iki ne disco imen te kercej gjithe noten ...ti car do besh ...
Ka njeri ketu?
Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
Ka njeri ketu?![]()
nje amaro une se kafet me kane dale nga veshet sot
ckemi Deb
Citim:
nje amaro une se kafet me kane dale nga veshet sot
Citim:
nje amaro une se kafet me kane dale nga veshet sot![]()
ckemi Deb
po jo mi se nuk me plas shume po varja kot e thashe se e dija qe sdo mi hiqte njeri
mire ja dite shiu ne TR gjume pastaj kafe 1 masazh parukeri e manikyr tani ne shpi po degjoj muzike mire me shkoj dita
ti mire si ja kalove sot?
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Ajo naftalina paska qene problem dite ne Tirane javen e kaluar ............ :aha :aha
Citim:
e maniky
Citim:
hahaha pse tu ankua e njeri tjeter ty![]()
Citim:
po jo mi se nuk me plas shume po varja kot e thashe se e dija qe sdo mi hiqte njeri![]()
mire ja dite shiu ne TR gjume pastaj kafe 1 masazh parukeri e manikyr tani ne shpi po degjoj muzike mire me shkoj dita
ti mire si ja kalove sot?
Citim:
Edhe une kam nevoje per nje ........ se me jane bere mishrat e gishtave anes thonjve cope cope .............![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Une sapo e fillova diten. Nje dite me shi. Dua te dal, kam ca gjera per te bere, por pertoj. Kam bezdi te dal ne shi me femijet edhe pse me makine.
Citim:
Ishte mush FB ......... :aha
Citim:
ketej nga TR akoma meshkujt se kane kete kulture turll e femrat ne fakt qe vijne aty vijne thjesht me pas thonjt te gjate e te lyer po spara e kuptojne rendesine e ketyre qe the ti
Agata iku te locki FB qe te mos e shoh une ??????????????? ...........
Po iki dhe une atehere ........ No Agata .... no party ....sorry ......... no une ne forum ............... .
Kalofshi mire njerez ............. Do lidhem gjithmone e me pak ne ditet qe vijojne ........... ndoshta deri ne shkeputje se shpejti ..............
Citim:
Atje nuk shkohet vetem per te lyer thonjte. Kur mi presin thonjte ato dhe bejne pastrimet anash ........
Citim:
Agata iku te locki FB qe te mos e shoh une ??????????????? ...........![]()
. Do lidhem gjithmone e me pak ne ditet qe vijojne ........... ndoshta deri ne shkeputje se shpejti ..............![]()
![]()
![]()
Citim:
pse ore ca ka bo vaki
Citim:
Nuk ka bo vaki gje ....... po cdo gje ka nje fund .......... .
Citim:
Agata iku te locki FB qe te mos e shoh une ??????????????? ...........![]()
Po iki dhe une atehere ........ No Agata .... no party ....sorry ......... no une ne forum ............... .
Kalofshi mire njerez ............. Do lidhem gjithmone e me pak ne ditet qe vijojne ........... ndoshta deri ne shkeputje se shpejti ..............![]()
![]()
![]()
Citim:
Nuk ka bo vaki gje ....... po cdo gje ka nje fund .......... .
A ka njeri lokali?
Shpejt nje espresso please...
Edhe nje mua,por ne tavoline me vete se Cecilia me ka inat !
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 » Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.