Forumi Horizont Gjithsej 21 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Zona e tifozave (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=241)
-- Historia dhe Tifozat e INTER (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1757)

Postuar nga roke datë 10 Shkurt 2004 - 11:27:

laudrup dhe kompani......

Ti laudrup(qe te vij rende qe mban emrin e nje futbollisti te nderuar qe ka luajtur edhe me Milanin.nejse,ke te drejte se edhe ju nga Milani keni dale).E kruajte vete qe ne fillim qe fole ne menyre te tille(ku edhe pergjigja ime padyshim qe e njejte ishte).Nqs ke mendje per ndonje gje,nderro teme,se kjo eshte sportive.Une nuk mund te ndihmoj dot ,se e dua per pune te tjera,keshtu qe sorry!mesoni te diskutoni per futbollin dhe jo te kuisni dhe te kaloni ne terma te tjera.me vjen keq se jeni tifozet e interit vetem kur ka vajtur Ronaldo me interin,sic u bene te gjithe kalamaqte e vegjel ne shqiperi.Ndersa ata qe jane milanista e kane nje histori pak shume me te hershme se ju.(une qe jam 25 vjec sot,kam qe ne 1988 qe u bera me Milanin,qe kur mori hollandezet,pasi jam edhe me te njejten force edhe me HOLLANDEN).Me thuaj kush eshte ai ekip qe ka respektuar aq shume lojtarin e tij sa e ka hequr edhe numrin nga qarkullimi te ekipi(FRANCO BARREZI,legjendari i padiskutueshem i MILANIT dhe i futbollit).Edhe Bergomi qe dha gjithcka te interi nuk ju be ky nder.madje ata donin ta shisnin ate ne fund te karrieres,por Bergomi nuk pranoi se donte te ngelej interist.Ja pra cfare drejtuesish keni ju.
Te rikthehemi.Ti jeton ne nju jork dhe ketu eshte fshat se nuk ka klube interiste??E di se cu be ketu kur fitoi Milani kupen e kampioneve?? Dolen me makina,flamuj dhe duke bertitur dhe gezuar neper rruge. PO ti nuk ke pare ne jeten tende festime te tilla se kur ka fituar interi gjyshi im dhe i yti kane qene ushtare,besoj me kupton.sa per fshatin e qytetin,mos u emociono kot djali,se aparenca e gjerave gjithmone te genjen.me mire qe ste njoh une ty????Cfare eshte kjo paranteze e jotja,keto fjali te thjeshta dhe "provokuese"Po ja une sdi cte them tani,me kape keq.Mua se di ku po me vene mendimet per ty,se kush e di mos je ndonje figure dhe tani une sdi nga te vete.JOO joooo,nuk eshte mire me "trimerira" o rilindas.ketu eshte forum vella,eshte per tu argetuar per tu kenaqur,per tu njohur,se fundja flasim nje gjuhe,kemi te njejtat zakone.Prandaj trimerirat dhe hunda me lesh jane ne vend tjeter.Por ti ben gabim qe "prezantohesh"teper "frikshem".Pune per ty,por ta thote Eri qe nuk eshte mire,se jemi emigrant dhe njerezit kane zakone te ndryshme nga njeri-tjetri.nejse,pune per ty,por ki kujdes me perballjet direkte,mundohu ti shmangesh,kjo eshte zotesi,se llafe bejne te gjithe.
Cyclotomic!!E dija qe nuk ishe vlonjat.me vjen keq,qe nje 19 vjecar si ty ka pasur shume zenka dhe tani po mundohet ti lere.Po pijen e ke lene??mos shiko shume filma CYCLO!!Mos u mundoni te prezantoheni dhe ato prezantime te vdesin ketu.E kuptoni qe jane budallalliqe keto qe thoni,qe jo kam bere shume sherr,etj,etj...Sa veta ke vrare ne 1997,ne rremujat ne shqiperi(eshte me e ndershme te thoje kete)Edhe nje here"ofendimet,dhe epitetet"po te doni te jene sportive.me duket kjo gje si me e drejte,pasi ketu eshte vetem per sportin dhe duhet ti pergjigjemi vetem atij.
inter forever.Ti mund te jesh edhe 65 vjec(te pakten nga vitet e 30 qe ke folur per interin),por ndryshon mosha me arsyetimin,me te drejten dhe te verteten.Ti mbrohe laudrup sa te duash,por e mira do ishte te flisje si jeri i matur (te pakten keshtu the),pasi ofendoi ai i pari rende.Ok ???
Sa per kete jave,ndeshjet i pashe te regjistruara se kisha pune,por mund te them se ju vertete shpifni per Milanin.Njeri nga ju tha se u dha penallti kot(ishte 100%penallti).Tjetri tha qe arbitri si i korruptuar dha goditje denimi qe Milani ta bente gol:p::p::p::p:.Nuk mund te flas me teper per kete gje,faktet tregojne.Sa per ndeshjen e juves me romen do thosha se nuk u permend nga ju penalltia shume kot qe ju dha Juves.Pse??Apo ngaqe u rra!!!!Ju me sampdoria luajtet mire,mund te meritonit edhe fitoren,por futbolli i ka keto.Nuk jeni ju te vetmit qe jeni ndeshkuar ne fund te ndeshjes.Por mos e hidhni fajin te penalltia qe ishte kot.Hiqeni nga mendja se ju kane inat.perkundrazi.Nuk jeni ju per tu pasur inat.Se fundi doja te thosha,Forza MILAN dhe pershendetje te gjithe milanistave te forumit horizont(erosit,van bastenit,rossoneros,sheva-sheva,e plote te tjereve qe s'me kujtohen)ROSO-NERO SIAMO NOI........!!!!!!!

Postuar nga van-basten datë 10 Shkurt 2004 - 12:25:

O ROKE ME BEHET QEJFI QE EDHE TI QENKE ME HOLLANDEN.ISHTE VITI 88
KUR HOLLANDA FITOI EVROPIANIN QE UNE U BERA ME MILANIN DHE ME HOLLANDEN.O ROKE NUK ESHTE MIRE TE MERENI ME FJALE.E LAGU SE LAGU I THONE KESAJ PUNE.O LAUDRUP TREGOHU I SINQERTE ME VETEN.INTERI KISHTE 5 RASTE DHE E MERITONTE TE FITONTE PO RASTET E MILANIT I PE?ISHIN TE PAKTEN 15 RASTE APO JO?NEJSE KETEJ NGA NE NE SHQIPERI KE MUNDESI TI SHIKOSH NDESHJET TE GJITHA PRANDAJ MOS THUAJ BUDALLALLEQE(FAULLI QE BERI RUI KOSTA GOL NUK ISHTE)PSE E DIJE TI QE DO BEHEJ GOL AI.NE VEND TE DUARTROKASESH ATE GOL SPEKTAOLAR RRI EDHE GJEN ARSYE.PO KJO TEME PER KETE PUNE ESHTE HAPUR QE TE DEBATOJME DHE DIHET QE TIFOZAVE JU DUKET CDO GJE E ZEZE OSE E BARDHE NUK KA NGJYRA TE TJERA.NUK DUHET TE JEMI VETEM TIFOZE POR EDHE SPORT DASHES DHE UNE TA THASHE QE INTERI LUAJTI MIRE POR JA QE NDONJEHERE NUK MJAFTON,E DI QE NE FUND PERUGIA MUND TE BARAZONTE POR JA QE NUK NDODHI.I TILLE ESHTE FUTBOLLI

SA PER KENGE TI FOZASH LEXOJI KETO..........................

Postuar nga van-basten datë 10 Shkurt 2004 - 12:29:

siam la FOSSA DEI LEON...
Leoni armati
stiam marciando
dei..leon..leon..leon...
leon...leon...
siam la FOSSA DEI LEON !!!
sangue ! violenza!
FOSSA DEI LEONI !!!
Milan ! Milan ! Milan !

questa e la fossa dei leoni[/img]

Tifosi rossoneri
tifosi milanisti
teniamoci per mano
in questi giorni tristi
di nuovo giù al Marassi
di nuovo al Comunale
tifosi Rossoneri finite all'ospedale
sangue nei popolari
sangue giù nei distinti
le abbiamo prese
ma non siamo vinti
è ora di rifarci
è ora di lottare
per quel che abbiam subito
dobbiamo vendicare
spariamo giù al Marassi
spariamo al Comunale
adesso siete voi
che andate all' ospedale
spariamo negli stadi, dell' Italia intera
siamo della BRIGATA ROSSONERA...
Milan !....Milan !!....Milan !!!
__Con le tre dita della mano alzate
in curva con la Fossa e le Brigate
ovunque noi andrem
per sempre canterem
fanculo a chi non tifa rossoner

Ed i colori che noi portiamo
sono la gloria
sono la gloria
Ed i colori che noi portiamo
sono la gloria
dei Rossone'
forza Milan ole'
forza Milan ole'
forza Milan ole' ole' ole'

Milan ! Milan ! Milan !

Abbiamo un grande sogno
in fondo al nostro cuore
vedere il grande Milan
che vince il Tricolore
e se Ancellotti dalla
panchina s'alzer_
vuol dir che il nostro Milan
lo scudetto vincer_
diavolo...la..la..la..la..la..
diavolo...la..la..la..la..la..

O mia bella Madunina
che te brilet de luntan
tuta d'oro e piscinina
ti te dominet Milan
Sot a ti se viv la vita
se sta mai cui mani in man
canten tuch luntan de Napoli se mor
ma poi venien chi a Milan
Terun !
C'è chi tira sempre di destro
c'è chi invece lo fa col sinistro
e c'è sempre qualcuno che parte
ma dove arriva se parte?!
E la vita la vita
e la vita l'e' bela l'e' bela
basta avere l'umbrela l'umbrela
che ripara la testa
segna Sheva di testa!

Rossoneri siamo noi
ma chi cazzo siete voi
noi del Milan siamo qu_
e per voi non c'è piet_
quando il Milan segner_
questo stadio esploder_
dalla curva s'alzer_
la canzone degli ultr_...
Siamo l'armata Rossonera
e mai nessun ci fermer_
noi saremo sempre qua
quando il Milan giocher_

------BESOJ SE TE MJAFTOJNE O LAUDRUP LEXO KETO SE DO TE DERGOJ TE TJERA----------------SUKSESE ME JUVEN MEQE E KENI RRAF NJE HRE NUK DUHET TA KENI FRIKE APO JO?-------------

Postuar nga Rossonero datë 10 Shkurt 2004 - 12:42:

HAHAHAHAAA!CA THONE INTERISTAT?GODITJA E DENIMIT U DHA PER ARSYE QE RUI KOSTA TA BENTE GOL.EJ INTERISTA!PSE NUK SHKRUANI HOROSKOP ME NDONJE GAZETE,DO MERRENI ME DICKA,GJATE JAVES SE VETEM E DJELA PERBALLLE TELEVIZORIT PER NDESHJE ESHTE PAK:p:p:p SE VETEM ATEHERE LUAN INTERI!SA PER GJITHE KETE DEBAT E LEXOVA DHE VERTETE JUVE TE PARET TJU VIJE TURP,SE ISHIT JU QE E SHKAKTUAT SHERRIN.FILLONI DHE NXIRRNI GJOKSIN SIKUR KENI BERE NAMIN NE SHQIPERI.HARABELA!!!!JUA MBAN FLISNI PER FUTBOLL,NE TE KUNDERT CIAO!!JO SE ROKE ESHTE ME MILANIN,POR SHIKOHE SA MESAZHE KA SHKRUAR NE FORUM DHE LEXO NE KA PASUR KONFROTIM ME NDONJE,PERVEC JUSH.PO JU INTERISTA DO BENI LLAFE SE S'KENI KU TE PLASNI KOKEN.EDHE NJE HERE ESHTE TURP DHE I LINI KETO GJERA DHE TE DISKUTOJME PER FUTBOLLIN.
VAN BASTEN!PERSHENDETJE DHE SUKSESE MILANIT TE MADH NE RRUGET DREJT TITUJVE KAMPION TE KETIJ VITI DHE TE TJEREVE NE VAZHDIM.NE 99 BEME REKORD,FITUAM 7 NDESHJE RADHE.ME DUKET SE ERDHI KOHA TA THYEJME REKORDIN E VENDOSUR PADYSHIM VETEM NGA NE!!PERSHENDETJE EDHE NJE HERE VANBASTEN DHE TI ROKE,KU QE TE DY U KENI TREGUAR VENDIN ME FAKTE DHE TE VERTETA KETYRE AMATOREVE! HE INTERISTA,E KENI LENE MUHABETIN TE VITI 1926 HE VAZHDONI,CU BE ME PAS ME AHMET ZOGUN,APO E KISHIT LLAFIN TE INTERI.......

Postuar nga van-basten datë 10 Shkurt 2004 - 12:47:

O Rossonero
TE PELQYEN KENGET E TIFOZAVE SE KETA INTERISTAT U VREBUAN FARE......
.......DUHET KURAJO E MADHE TE MBROSH INTERIN SEPSE NUK KE SESI TA MBROSH PRANDAJ NGA NJERA ANE JA KUPTOJ HALLIN KETYRE INTERISTAVE.............

Postuar nga roke datë 10 Shkurt 2004 - 13:05:

hahaaaaaaaaa!Van basten!me te vertete duhet kurajo dhe vetesakrifikim te mbrosh interin.vertete duhet te jete e veshtire se ne milanistat nuk kemi strese te tilla dhe as kemi pasur.ne kemi mendjen te kupat,keta te arbitra dhe te imagjinatat e shfrenuara.(sikur te kishim rrare empolin qe nuk thoni as te barazonit,sikur te rrinim sampdorian,Milanin,Arsenalin,Lokomotiven e moskes,kushedi ku do ishim sot:p:p ).Vertete ka nje histori per cdo ekip,por puna qendron te flasim ate qe shikojme dhe jetojme per se gjalli une dhe ti interist.Pastaj edhe koken mbrapa mos e kthe,se nuk te lene trofete e Milanit te shohesh. pershendetje,van basten,pasi edhe une jam nje hollandes i cmendur dhe nga tre hollandeset u bera edhe une me Milanin qe pas Europianit te gjermanise te vitit 1988 ku hollanda doli kampjon duke mposhtur dy here dasajev te Bashkimit Sovjetik.pershendetje edhe ty rossonero!Milani marshon,te tjeret lodhen dhe u zihet fryma!!!!!

Postuar nga lova datë 10 Shkurt 2004 - 15:28:

Angry

Po car thoni na bon me zemer dreqi e mori, sheno , avantazh, barazim, sheno ........e mos mbaj dot fitore si do i behet halli ketyre paparestave e kolinave pa mire se na ikin piket.........!
Jepi INTER!!!!!!!!!!!!!!!!

Postuar nga Cyclotomic datë 10 Shkurt 2004 - 17:37:

Mire nje here, po pse beni si plaka te keqija nuk e marre vesh.... SIKUR E LAME ATE MUHABET MORE DJEMA?

Ti roke mbase ke nja 700 postime ketu dhe te duket vetja jo rilindas por autoritet...me the dhe si te moderoj, postimi im esht i drejtuar moderatorit ti car je? apo mos futesh me dy emra? sa per mua dhe filma un o vlla i dash e kam fillu jeten shume me perpara se moshataret e mi, punoj e jam ne shkolle... kshu qe e lejm kete muhabet sepse nje tjeter si ty beri supozime kot e me kot dhe vetem me llogjike vetem me llogjik dhe u ul...

un replikat i mbylla ketu... juve vazhdoni sic e keni nis... qenka si virus ketu qe rrine me ore te tera dhe ja fillojn te thurrin poezira kundra "laudrup & co", qenkeni juve rilindasit qe kerkoni cmime per keto qe beni... hajde hajde.

Tani ore Milanista a ju thashe qe pranoj qe jeni para? pse vazhdoni me kete furi? Ju kuptoj 80 vjet mbrapa jane shume per te rekuperuar ne ate histori 20 vjecare qe keni. Me vjen keq/mire qe paska dhe tifoza hollandez ketu pasi eshte dhe ekipi qe bej tifozllik. Megjithate ore Roke... un qysh kur isha 10-12 vjec e kam pa Milanin ne Itali duke lujt...madje mund ti kem ndjekur te gjitha ndeshjet ne televizor tek +2 pasi kam jetuar ca kohe aty.

Ne kemi dale nga ju??? cdo te thote kjo more roke? pse e fut biznesin ne futboll? apo mbaruan argumentat qe ke kundra interit?

Shikoni mos kaloni turnin me sparten dhe pastaj flasim perseri. Ashtu sic i mbush interi vit per vit stadiumet Milani ka nja 12 vjet pa i mbush... ashtu sic ka interi abonime ekipe te tjera i enderrojn ti kene. Edhe pse mund te kete 14 vjet pa fitu titull Italie... perseri ka tifoza te rinj qe antaresohen... imagjino cdo besheshe te fitonte.

PS: Bergomi ka dicka qe Barezi nuk e morri kurre ne karrieren e tij qe u be e famshme se ishte ne ekipin e tre hollandezeve... quhet MUNDIAL 82, qe Bergomi e morri qysh 18 vjec(lojtari me i ri ne historine italiane te kete luajtur ne boteror)

Roke: "Vertete ka nje histori per cdo ekip,por puna qendron te flasim ate qe shikojme dhe jetojme per se gjalli " ke nje gabim llogjik teper te madh ne keto qe thua dhe ne ato qe thua me siper.... atehere cke me historine se nga kemi dale neve?.... hiqi pra ato kampionate qe keni fitu para se te bishit ne B. Historia nuk fillon kur te duash ti... sepse dhe vete futbolli nuk esht sport mijevjecar por shume i ri.

Postuar nga van-basten datë 10 Shkurt 2004 - 19:22:

O Cyclotomic
KUSH TE KA GENJYER QE MILANI NUK I MBUSH STADIUMET?
UNE KAM QENE VETE NJE HERE NE SAN SIRO OK.THAME QE DO FLASIM ME REALIZEM E JO SI E EMA E ZEQOS NE MAJE TE MALIT TI DO FAKTE ATEHERE SHIKOI DHE HESHT OK ...

Postuar nga van-basten datë 10 Shkurt 2004 - 19:26:

DO EHDE NJE QE TE TE NGULITET MIRE ?VETEM PER TIFOZA NUK SHAHET MILANI SE NE SHQIPERI PA DISKUTIM QE KA ME SHUME SE INTERI DHE PER KETE E VE DOREN NE ZJARR...OK O Cyclotomic
QE THE SE DO ISHE REALIST....REALITETI NDONJEHERE ESHTE I HIDHUR BYRAZER.
POR PO TE JESH ME INTERIN ESHTE GJITHMONE I HIDHUR APO JO......

Postuar nga van-basten datë 10 Shkurt 2004 - 19:32:

BEHUNI ME MILANIN QE TIU REALIZOHEN ENDRRAT...
------------------------------------------------------------------------------------------
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA

Postuar nga inter_forever+ datë 10 Shkurt 2004 - 23:05:

VAN BASTEN !!!!!!
DUHET TA DISH QE EDHE TIFOZERINE E KENI COPE-COPE !
SIC VIDHNI NE KAMPIONAT VIDHNI EDHE NE KOREOGRAFITE QE BENI NEPER STADIUME !

INTER - JUVENTUS 1997-1998
KJO ESHTE KOREOGRAFIA ORIGJINALE E CURVA NORD INTERISTE !!!!

Postuar nga inter_forever+ datë 10 Shkurt 2004 - 23:08:

JA DHE KOREOGRAFIA E VJEDHUR e BILANISTAVE NE
DERBIN BILAN - INTER 2001-2002 !!!!

Postuar nga Laudrup datë 11 Shkurt 2004 - 02:52:

Roke e te tjere

Roke, nuk e krruajta une po e krruajte ti. Ti shkruaje plera dhe lamasha. Te eshte modifikuar mesazhi perseri, dhe me vjen keq qe spashe origjinalin. Modifikimet e mesazheve ne menyre te vazhdueshme tregon se anetari nuk di te komunikoje ashtu sic duhet. Per vete, mua Amerika me ka pjekur para kohe, si gjithe shoket e mi Shqiptar ketu. Nuk jam i qarte por me duket se per ty, ky transformim ska ndodhur akoma, megjithese je 10 vjet me i madh. gjithsesi, une sdo merrem me "e lagu", s'e lagu" (i referohem se kush e filloi sherrin). "Trimerine" e fillove ti me prezantime. Ai prezantim dhe "shkulja e vesheva" ishte tamam si kalamanlliqet e Shqiperise ku cuna 10 vjec thone "Hajde dalim tek e tek". Jam i rritur per te zgjidhur konflikte fizikisht. (plus jam Shqiptar dhe i respektoj te gjithe bashkatdhetaret)
Sa per klubet ne Amerike, ketu ne New York ka me shume tifoz te Interit se sa ka banore ne fshatin me emer Boston. (Nje fakt tjeter--> ketu vetem City ka me shume banore se gjithe Massachusetts). Uroj qe te flasesh me gjakftohtesisht heres tjeter se ngelen duke tu modifiku mesazhet. Gjithsesi, uroj qe edhe ky te jete postimi i fundit per budalliqe dhe ti rikthehemi sportit.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Historia ne futboll eshte shume e rendesishme. E para, Interi s'doli nga ju. Kur Interi po shkelqente ne vitet 50, 60, 70, Bilani njihej si skuadra dytesore e Italise. Fundin e arriti ne 1981 dhe 1983. Nje here me korrupsion dhe heres tjeter se luajten sikur ishin nga Lapraka. Ky sukses eshte edhe sot ne dokumentat historike.

PS: Kam qene i regjistruar ne Tirana Inter Club 1991 qe kur u formua. Fotografia ime eshte botuar edhe ne revisten Italiane Inter, duke mbajtur bluzen e Interit. S'jam bere me Interin kur erdhi Ronaldo, kam qene shume me perpara.

Nejse, ja edhe nje kenge tjeter:

IN OGNI POSTO CHE ANDIAMO
LA GENTE VUOL SAPERE
CHI NOI SIAMO
GLIELO DICIAMO
CHI NOI SIAMO
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
SEI LA FEDE DI NOI, TUOI ULTRAS
LALALALLALALALALALA.....

Per ata qe nuk e dine akoma...

Postuar nga Laudrup datë 11 Shkurt 2004 - 03:00:

Talking

O inter forver, o cyclotomic, mendoj se bilanistet kane te drejte qe thone se S.Siro mbushet plot kur luan Bilani. Edhe fotografia me poshte e shpjegon shume mire gezimin qe kane kur rikthehen nga kategoria.

Postuar nga inter_forever+ datë 11 Shkurt 2004 - 03:26:

O Laudrup !
Tifozeria interiste eshte numri 1 ne Milano ! Edhe pse Bilani fitoi champions vjet , media e berluskes habitet per abonimet e klubit te Interit qe jane superiore ne krahasim me ato te bilanit.

Ah po se harrova !
Montero u denua vetem nje ndeshje !!!!!! Nderhyrja qe i beri Tottit ku desh ja theu kemben...Disa e krahasuan me goditjen qe beri Materazzi me grusht...Ky eshte skandal ! Vetem 1 jave skualifikim...
ALMEYDEN dhe EMREN vetem per protesta i denuan nga 3 jave..
Kjo eshte DREJTESIA e kampionatit italian.

Postuar nga Cyclotomic datë 11 Shkurt 2004 - 03:41:

TSK TSK

Edhe koreografine vidhni more.... o bo bo bo e humba dhe ate fije e vockel rrespekti qe kisha per ekipin e "madh" te Milanit.

o Van Basten po kush ka me shume te teseruar?

Po Moggi qe duhet te denohet per ato aludimet qe bente... ka fallsifiku stankovic etj etj... lere ce pyet.

More Inter Forever mos na posto vetem hilerat qe na bejne.
Mos harro qe kane dhe nje ane humane dhe gjeneroze... nga 8 muaj skualifikim per Kallon ( qe akoma su morr vesh dhe nuk u SAKTESUA kurre se car kishte) e ben 6 muaj. haahahahahah ene i fusin materazzit 15 neshje.

te shohim Me Juventusin se cdo behet.... ishalla kalon Milani ene fito Champions te fitojm dhe ne Uefa-n dhe te dalim pak ne Superkupe dhe e shohim mire aty se si luhet.

Postuar nga inter_forever+ datë 11 Shkurt 2004 - 04:32:

MEQE BILANISTET I PASKAN QEF KENGET , PO SHKRUAJ EDHE UNE TEKSTIN E KENGES SE ''CURVA NORD''...

KJO KENGE I KUSHTOHET BILANISTAVE SI ROKE DHE VAN BASTENIT !

MA MILANISTA CHE CAZZO CANTI

NELLA TUA TESTA I RICORDI NON SON TANTI

CI RICORDATE DEL SEI A ZERO

MA GIA’ SCORDATE SERIE B E TOTONERO

PERCIO’ RICORDA NELLA TUA TESTA

QUANDO ERI IN B TUTTA LA NORD FACEVA FESTA

TIFOSO PIRLA MA CHI MINACCI

PIU’ CHE UNA CURVA SIETE UN MUCCHIO DI PAGLIACCI

E MILAN MERDA MILAN, MILAN MERDA

HALLALL '' CURVA NORD '' TE KENAQ SHPIRTIN...

Postuar nga i_lire datë 11 Shkurt 2004 - 06:17:

Citim:
Po citoj ato që tha inter_forever+
MEQE BILANISTET I PASKAN QEF KENGET , PO SHKRUAJ EDHE UNE TEKSTIN E KENGES SE ''CURVA NORD''...

KJO KENGE I KUSHTOHET BILANISTAVE SI ROKE DHE VAN BASTENIT !

MA MILANISTA CHE CAZZO CANTI

NELLA TUA TESTA I RICORDI NON SON TANTI

CI RICORDATE DEL SEI A ZERO

MA GIA’ SCORDATE SERIE B E TOTONERO

PERCIO’ RICORDA NELLA TUA TESTA

QUANDO ERI IN B TUTTA LA NORD FACEVA FESTA

TIFOSO PIRLA MA CHI MINACCI

PIU’ CHE UNA CURVA SIETE UN MUCCHIO DI PAGLIACCI

HALLALL '' CURVA NORD '' TE KENAQ SHPIRTIN...

Te hongert GOJA MJALT!

Postuar nga roke datë 11 Shkurt 2004 - 10:49:

GABIME INTERISTE:p

NE RADHE TE PARE,TI INTER FOREVER U FUTE TE SPORTI,PERGEZIME!!nDERSA DY "MUSKETJERET" E TJERE DHANE NDONJE KOMENT.cYCLOTOMIC!DIHEJ QE DO BEJE REPLIKE SE NJEREZ TE GJALLE JEMI TE GJITHE DHE KURAJO DHE ZEMER KEMI,NUK I MUNGON ASNJERIT,SIDOMOS NE KETO KOHE.PO E ANASHKALOJ.
LAUDRUP!!!!
ME DUKET SE PO RRITESH SHTREMBUR!!NUK ESHTE MIRE PER TY,PASI AVANTAZHET PER TE QENE DIKUSHI NE JETE ,ME KETE MENYRE I KE TE PAKTA.JO PER GJE,POR RAPORTI YT ESHTE 1 ME 23 MILION!!!TJETRA ESHTE SE JE SHUME DOBET NE GJEOGRAFI.ESHTE TURP TE KRAHASOSH NJU JORKUN ME KEDO SHTET NE AMERIKE(KONKURROHET DISI ME LOS ANGELESIN,KU UNE KAM JETUAR DISA KOHE EDHE ATJE),SIDOMOS TE VESH PRIMARE POPULLSINE.MUA NUK ME INTERESON FARE DHE AS NUK TENTOVE TE ME OFENDOSH.VERTETE NE KRAHASIM ME NY. BOSTONI ESHTE I VOGEL,POR PER MUA S'KA RENDESI.JETA QE BEJ UNE DHE AKTIVITETI EKONOMIK(PO TA QUAJ KESHTU)QE KAM KETU,ME BEN QE MOS TJA DI PER NJU JORK,BOSTON,E KU DI UNE SE CFARE.TY TE SOLLI FATI NE NJU JORK,UNE ERDHA VETE KETU.SECILI KA NJE JETE PRIVATE DHE ASKUSH NUK KA TE DREJTE TE NDERRHYJE.SI UNE DHE TI KEMI VEPRIMTARINE JETESORE.KUSH ME SHUME E ME PAK JETOJME QE TE DY.POR UNE TE GARANTOJ QE TI NUK AFROHESH ASPAK TE OBJEKTIVAT DHE SYNIMET E MIA.KJO GJE DUKET QARTE EDHE NE SKUADRAT QE NE MBESHTESIM.TI E SHIJON INTERIN NE TELEVIZOR,UNE (PERVEC TURNEUT QE BERI MILANI NE VERE),E KAM PARE VJET KUR LUAJTEN NE MYNIH(DIREKT NGA OLIMPIA STADIUM,U NISA QE NGA USA) DHE FITUAN ME MERITE TE PADISKUTUESHME,NGA AI SEDORF QE S'DITET TA MBANIT.KESHTU QE ESHTE ME MIRE TE FLASIM PER FUTBOLLIN.TI E SHIKON KOHEN KUR UNE SHKRUAJ NE KOMPJUTER.PRANDAJ RRI URTE SE MUND TE ME BESH TE BLEJ SHTEPINE KU RRI TI DHE TE NGRE QERANE:p(BEJ SHAKA PER KETE)DHE SA PER ITALINE MOS LINI NAM KUR THONI QE KA ME SHUME TIFOZ TE INTERIT SE TE MILANIT.ESHTE TURP!!MILAN JUVENTUS JANE NE ITALI.DHE SA PER TIFOZ ME INTERIN,NUK MA MBUSH MENDJEN ME KETE MOSHA QE DEKLAROVE.KUR KA ARDHE RONALDO JE BERE!!DHE QE KENI DALE NGA NE ESHTE MESE E DITUR DHE NUK ESHTE ASPAK BISNES KJO GJESA PER KRAHASIMIN E BERGOMIT ME BARREZIN,JU LUTEM BEHUNI PAK REALISTE DHE TE FTOHTE NE GJYKIM.TI U NGATERROVE(NUK E DI SE KUSH E SHKRUAJTI) SE UNE NUK TA KRAHASOVA SE DO ISHTE VERTETE ULJE PER MUA TE KRAHASOJA NJE MIT TE FUTBOLLIT SI AI ME DIKE QE ISHTE LOJTAR QE LUAJTI ME INTERIN DERI NE FUND TE KARRIERES DHE ATA DONIN TA SHISNIN.ME THONI KE KA INTERI NJE QE KA LUAJTUR NGA FILLIMI DHE E KA MBYLLUR KARRIEREN ATY.ASNJE!HIQ DESHIRAT E LOJTARIT SE KLUBI SKA DASHUR TJA DIJE.JA KUSH JENI JU!DO KISHA QEJF SIKUR RONALDON TA KISH BLERE KALJARI DHE TE BEHESHIT EDHE JU ME ATE.NGA HISTORIA VERTETE DO KTHYER KOKA.POR ME THONI SA KOHE DO KUJTONI VITET 1910-1913 JU??VERTETE DO PARE HISTORIA.TE ISHTE NDONJE JUVENTIN A MADRILEN,VERTETE DO THOSHA PO SE KENI HISTORI DHE JU JAP TE DREJTE.POR JU JENI THJESHT ASGJE!!PERSHENDETJE DHE NE PO VAZHDOJME LAVDINE DHE MERITAT EDHE NE VITET E TJERE.JU MBANI MEND KUR RAME NE NE SERINE B!!ATY RRINI,NOSTALGJIKE!!!!

Postuar nga van-basten datë 11 Shkurt 2004 - 12:37:

HA HA HA HA HA HA JENI PER TE ARDHUR KEQ.
JU THONI SKA GJE SE NA RRIFNI 6-0 SKA GJE SE E FITONI KUPEN E KAMPIONEVE,SKA GJE SE JENI PARA NESH NE KAMPIONAT POR PER JU RENDESI KA QE RAME NJE HERE NE B.UNE ISHA 1 VJEC KUR RAME NE B
POR SKA GJE NDODH.......

Postuar nga van-basten datë 11 Shkurt 2004 - 12:42:

NE JEMI DHE DO TE JEMI GJITHMONE SUPERIORE......
LUANI ESHTE MBRETI EDHE MILANI ESHTE MBRETI
MOS E SHANI MBRETIN.......

Postuar nga inter_forever+ datë 11 Shkurt 2004 - 17:44:

ROKE !
E KALOVA MUHABETIN TEK SPORTI , SE LEXOVA QE JE VLONJAT .
HAHAHAHA...
JO PER GJE PO NUK KA VLONJAT QE TE BEJE NJE HAP PAS NE BISEDA E TE JETE TOLERANT , O MIK !
MOS MA MERR PER KEQ , POR KAM KUSHURINJ VLONJAT DHE ZOR SE E GJEJ GJUHEN E PERBASHKET ME TA .
LIDHUR ME MUHABETIN E PASURISE DHE TE NIVELIT EKONOMIK E KE TEPRUAR DHE VERTETON MENDIMIN TIM PER VLONJATET QE NJOFIN VETEM FJALEN '' UNE...UNE..UNE''. JO DO TE BLEJ SHPINE , JO E KAM PARE NDESHJEN DIREKT ETJ...NUK JA BEN DOT HESAPET SHPISE SE TJETRIT O ROKE! NUK TREGON NJERI SA LEK KA .
SHIF SA RRI UNE NE KOMJUTER - THUA TI.
DUKE U MBESHTETUR TEK KOHA QE RRI NE KOMPJUTER , UNE DUHET TE JEM ROKFELERI ,SE UNE RRI 24 ORE NE KOMPJUTER E SBEJ ASNJE PUNE. HAHAHAHA

NUK E SHEF QE KY DEBAT U BE BAJAT FARE E NUK JA VLEN ME ?
LAUDRUP DHE CYCLOMOTIK KANE TE DREJTEN E REPLIKES !
PASTAJ DO FUTESH PERSERI TI...E KESHTU DO VAZHDOJME DERI NE INFINIT..

SA PER INTERISTAT , NUK I NJEH MIRE , SE JEMI TIFOZERIA ME E NDERUAR E ITALISE.
DO TE JAP VETEM NJE SHEMBULL : NE , CURVA NORD INTERISTE , ASNJEHERE NUK KEMI BERE ALEANCEN E TURPSHME ME GOBBET JUVENTINE. JU E BETE KUR SHKUAT E LOZET FINALEN NE MANCHESTER . JU QESHI GJITHE TIFOZERIA E ITALISE. ''KISHIN FRIKE NGA SHERRET '' THANE TE GJITHE.
LIDHUR ME NUMRIN E TIFOZEVE, SHIF ABONIMET E DO KUPTOSH SA TE SHUMTE JEMI NE.

SOT BENI GATI VALIXHET......NJE MESIM E MORET NGA BOCA , SOT VJEN LEKSIONI NR.2. QE E KA EMRIN LAZIO.

Postuar nga inter_forever+ datë 11 Shkurt 2004 - 17:49:

HAHAHAHA...
O VAN BASTEN !
JA FUTE VETES ME DUKET !
HAHAHAHA...
AI TIFOZI I VOGEL JU THA - ''VAFFANCULO '' , KUR I THATE - ''THOJ FORCA MILAN ''
HAHAHA...

Postuar nga Cyclotomic datë 11 Shkurt 2004 - 17:56:

Pershendes te gjithe...
nuk marr me pjese ne forum(te pakten anen e futbollit) pasi edhe ketu ka shenja te theksuara te njerezve qe 1) nderrojn tema kur i mbyllet goja 2) vazhdojn me pseudonime 3) me duket vetja se po perseris shume gjera nga e para 4) shoh mesazhe qe modifiokhen nga moderatoret etj etj

qysh kur erdha tek forumishqiptar kishte shenja te theksuara mosinformimi, tifoza qe fluturonin kot e me kot dhe nuk dishin historine me shume se 3-4 vjet me perpara etj etj, megjithate mbas 1 muaji, vlonjat , beratas, elbasanllinj e te gjithe rane dhe u beme miq te gjithe... ka dhe disa don kishota qe vazhdojn luftojn me mullinjte e eres(si gjithandej) por dhe ata po ulen avash avash dhe ka me besim , me gjalleri dhe me ndryshe kur flitet.

Ketu e kane mendjen tek profilet, moshat, te bejn "assumptions" etj etj, e shoh qe ajo fryme nuk krijohet dot ketu ose do doj shume kohe, gje qe un skam nerva te harxhoj, te zihem , replika te kota etj etj etj.
Vazhdoni flisni bosh tani dhe behini qefin vetes.
shendet

----------------------------------------------------------------------------------------
Megjithate do ta mbyll me nje gje. Kush quhet Derbi i ITALISE dhe pse?
=================================================

PS: o inter_forever+ sta kam pa "pronostico" akoma nga behesh?

Postuar nga van-basten datë 11 Shkurt 2004 - 18:27:

O inter_forever+
MEGITHESE KUPA E ITALISE NUK ME INTERESON SHUME MOS U NXITO SE DIGJESH PASTAJ.
SA PER ATE FEMIJEN AI ESHTE MILANISTE I TERBUAR DHE ATE GISHTIN JA TREGON KUSHURINJVE INTERISTE.SA PER DERBI NE ITALI KA SHUME POR PER MENDIMIN TIM ME I ZJARRTI ESHTE
SAMPDORIA-XHENOVA NUK E DI NE E KE PARE POR UNE KUR E KAM PARE VITE ME PARE ME KA NGEL NE MENDJE.
KUJDES JU NESER NGA JUVJA E EGERSUAR OK......
ME PELQEN KUR FLAS ME TY SEPSE DUKET QE JE I INFORMUA PER FUTBOLLIN SEPSE JANE DISA QE BEJNE SI TIFOZ TE CMENDUR POR NUK DINE SE CFARE NGJYRE I KA FANELLAT EKIPI I TYRE I ZEMRES....NUK NJOHIN AS LOJTARET E AS HISTORINE ETJ ETJ
.........................VETEM SHIKOJENI REALITETIN NE SY MEGJITHESE PER JU INTERISTET ESHTE I HIDHUR.

Postuar nga van-basten datë 11 Shkurt 2004 - 18:32:

O inter_forever+
E DI CFARE KENAQSIE ESHTE KUR EKIPI YT I ZEMRES FITON KUPEN E KAMPIONEVE?NATYRISHT QE SEDI.RREZIK NUK E DI AS SE CFARE KENAQSIE ESHTE KUR EKIPI YT I ZEMRES FITON KAMPIONATIN(ME FAL PO NUK E DI SE CFARE MOSHE KE)PO TE BASHKANGJIS DY FOTO SHIKOJI ME VEMENDJE

Postuar nga van-basten datë 11 Shkurt 2004 - 18:37:

E DI QE KENI KUJTIME TE HIDHRA NGA KY NJERI PER DY ARSYE
1---HUMBET KAMPIONATIN
2---JU IKU RONALDO(MEGJITHESE UNE PERSONALISHT MENDOJ SE KA IKUR PER ARSYE TE TJERA-KA MARR VESH SE GRUAJA E TIJ SHKONTE ME SEDORFIN PO NEJSE KJO ESHTE TEME TJETER)
SKA GJE SE DO KALOJE

Postuar nga diabolic datë 11 Shkurt 2004 - 20:13:

forca MILAN ale Forca MILAN ale

Ec te vedksha , Forca MILAN , mas nja dy javesh do ti shohim interistet se ku do te fshihen pas derbit se si gjithmon thon , jo po nuk e pash ndeshjen , jo po albitri, jo po nuk lozte filani , jo po ce donim fitoren ne duam vetem kupen e iatalis , hajd me , po vellezer milanist mos beni fjal me kushurinjt te cilet kan ja 2 vjet jan bere tifoz te realit , se di perse? Edhe po ju desh qejfi jo jam i fort une dhe je i fort ti .A e dini o kushurinj te interit se si ka lindur interi (me qe flitet per histori jo per gje )Po ju jeni pjella jone mo , po keni dal nga ne mo , ore ju kot na thoni kushurinj se duhet te na thoni baba, eheheheheh hajt me Forca MILAN dhe harrova tju them Forca HOLLANDA... Ika tani tung nga DIABOLIC A'S

Postuar nga inter_forever+ datë 12 Shkurt 2004 - 01:44:

Minuta 36
LAZIO - BILAN ''STELLARE 3 - 0
Hajde ekip hajde...

Postuar nga Shenjtori datë 12 Shkurt 2004 - 01:45:

Min e 43-te,
Lazio-Milan 4-0...

Postuar nga inter_forever+ datë 12 Shkurt 2004 - 01:50:

O Van - basten !
te pershendes me 4 golat e Lazios qe ne pjesen e pare...
4-0 ...!!!!!!
hahahaha...

Postuar nga Laudrup datë 12 Shkurt 2004 - 02:48:

Pershendetje bilanisteve. Lazio-Bilan 4-0. Besoj se galiani eshte bere gati te bisedoje me arbitrin dhe te marre 5 penallti ne pjesen e dyte. Ne fund te fundit, no rigori...no party.
Interi luan neser dhe pritet dyshja Adriano-Vieri. Do jete ndeshje interesante, jo si lazio-bilan, ku dihet se kush eshte me i forti. Presim shume nga Interi.
I uroj bilanit nje "masakrim" edhe ne pjesen e dyte.

Ju te bilanit thoni se keni dale nga ne, por ama nuk na jipni ca fakte. E dyta, ne ju nxorrem nga haleja e serise B, duke ju dhene tre lojtare. Te na falenderoni per zemergjeresine. Nje figure eshte postuar me lojtaret e bilanit e serise B, ku kompania e ndan letren ne 4 pjese, sepse lojtaret dhe ekipi ishin te pa rendesishem.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Pika nr.1: Ehu o roke, sa shaka e bukur paska qene ajo e qerase? Po ketu s'eshte Boston ku 5 veta ka dhe te gjithe njohin vendbanimet e njeri-tjetrit (edhe une bej shaka). Nejse, ke zgjedhe rrugen tate edhe pac fat.
Pika nr.2: Punet e abonimeve po ti thote Inter forever. Shikoja vendodhjen. Shkruan ITALI. Ne te dy jemi mbi 10000 km larg, keshtu qe ai i di me mire ato pune.
Pika nr.3: Ska gje, mos e beso qe jam bere me Interin qe 4-5 vjet para se te vinte Ronaldo. Une s'genjej, po eshte e drejta jote te mos besosh.
Pika nr.4: Gjeografine e di ne maje te gishtave (sidomos harten politike, ku mund te te them pa problem se ku ndodhet Mauritiusi apo cili eshte kryeqyteti i Bangladeshit). Krahasimi i qyteteve s'eshte mekat.
Pika nr.5: Une po rritem shume mire. Meqenese je ne Boston, besoj se e di qe Massachusetts nga nder universitetet me te mira te botes (MIT, Bard College, Boston College etj). Nqs ke kuriozitet (nqs ske lere fare), pyet ndonje qe njeh qe eshte i lidhur me kolegjet dhe thuaji c'eshte IB (International Baccalureate) dhe cdo te thote ta kesh mesataren mbi 90 ne keto shkolla (pergigja do jete interesante). Une jeten e kam perpara, fillova ta kuptoj boten qysh 14 vjec, se ne fund te fundit, emigracioni te rrit shpejt dhe jo shtrember.

PS: Me vjen mire qe ste eshte modifikuar mesazhi. Nuk e di se cfare ka per tu sqaruar pas ketij postimi. S'po te shaj e s'po me shan, prandaj, hajde vazhdojme muhabetin e sportit dhe i leme budalliqet.

Hej, paska marre te kuqe edhe brocchi. Urime

Postuar nga Laudrup datë 12 Shkurt 2004 - 02:59:

Thumbs down

O bilanista, ju pershendes. Minuta e 90, Lazio-Bilan 4-0. Lazio eshte zemergjere se jeni me 10 veta dhe mund tju fuse nja 8 kur ti doje qejfi. Mbani keto petlla me shendet. Galiani nuk arriti te marre 5 penallti. Gjynah. Ooops! FT (full time). Mbaroi. Urime, sjeni ndryshe nga juvja, ata kater petlla me romen kurse ju 4 petlla me lazion. Amici Dei Gobbi. Brravo djema, ashtu ju do partia! Luani si me qene Librazhdi apo Bulqiza.

Bilan? Ne asnje menyre

Ne me lazio luajtem po me 10 veta e po ne Olimpico dhe me zorr na munden 2-1, ku arbitri nuk i dha penallti Cruzit. Ju hani kater petlla. Treguat stilin tuaj.

Postuar nga inter_forever+ datë 12 Shkurt 2004 - 03:07:

PO KRAHASOHET NDESHJA JONE ME LAZION , ME KETE NDESHJEN SOT ? NE LAZIO NA BERI GOLIN 2-1 KUR ISHIM ME 10 VETA. KURSE KETA HENGREN 4 PETLLA PER 40 MINUTA.
DUKEJ SIKUR LAZIO PO LOZTE ME LIBRAZHDIN...KOMENTATORET E RAIUNOS THANE PER 2 PENALLTITE QE NUK JU DHANE LAZIOS :'' COLLINA E RUAJTI MILANIN NGA DISFATA''..
.HAHAHAHA
O EKIP KOPERATIVASH...MJAFT FLUTURUAT . PO JU DUKEJ VETJA SI MBRETERIT E BOTES.

MESIMIN E PARE JUA DHA BOCA...
TE DYTIN E MORET SOT ...4 - 0...
MESIME TE JERA KENI PER TE MARRE...

Postuar nga Laudrup datë 12 Shkurt 2004 - 03:38:

Me Bocen me erdhi mire qe humet pasi i dha nje leksion futbolli dhe e nxorri qe kupa e kampioneve ishte marre pa merite.

Ne kete fotografi, mund te shikohet vendi dhe shoket qe i kane mesuar costacurtes se si te gjuaje penallti.

Postuar nga inter_forever+ datë 12 Shkurt 2004 - 05:02:

20 TE GRUMBULLUARIT PER NDESHJEN E NESERME ME JUVEN.

PROBLEM ESHTE ALBITRI PELLEGRINO QE NJIHET HISTORIKISHT SI PRO-JUVE. NUK BESOJ SE DO KETE FYTYRE TE BEJE NDONJE TRAPLLEK SE NDESHJA NESER JEPET EDHE NGA RAI UNO.

Portieri : Alex Cordaz (71) e Alberto Fontana (12)

Difensori : Daniele Adani (15), Fabio Cannavaro (17), Ivan Cordoba (2), Thomas Helveg (13)

Centrocampisti : Emre Belozoglu (5), Javier Farinos (14), Sabri Lamouchi (8), Georgios Karagounis (19), Cristian Kily Gonzalez (18), Okan Buruk (22), Giovanni Pasquale (26), Dejan Stankovic (11), Javier Zanetti (4)

Attaccanti : Adriano (10), Julio Ricardo Cruz (9), Alvaro Recoba (20), Andy van der Meyde (7), Christian Vieri (32)

Postuar nga roke datë 12 Shkurt 2004 - 09:36:

Inter forever!!
nuk e kuptova ate qe the,se s'kam pare vlonjat te terhiqet dhe me pas te thuash qe je tipik vlonjat qe thua une,une nejse.Tonet u ulen pasi eshte turp te vazhdojne gervishjet ne kete teme.Ti po deshe habitu,dhe po ste pelqeu vazhdojme mixim bisede.Sa per orarin e kompjuterit,u gabove koke e kembe:p:.une te thashe per orarin ne kuptimin se futem vone se jam i zene gjithe diten se nuk kam kohe.Kjo ishte dhe s'kishte lidhje bisnesi a ku di une se cfare!!! Dhe sa per ne Mynih kam qene,nuk eshte mburrje kushdo mund te vinte.nuk isha vetem une si shqiptare,madje une kerkova per bilete sa me te lire,por ama isha,mos u ngaterro.
Cyclotomic!!
E tregove veten qe interistat nuk mbajne presion!!derbi i italise Inter-Juve quhet,por ndeshja qe ka me shume tifoza(vit per vit jane mbi 150 shtete qe blejne te drejten televizive)dhe qe ka audiencen dhe vizionin me te madh ne bote eshte MILAN-JUVENTUS.Ti inter forever duhet ta dish kete se je me afer!!!
laudrup!!
Me vjen mire per autobiografine tende(C.V.)ku ti shpalose programin tend.Ti vazhdon me bostonin,vazhdo.Ai seshte qyteti qe ma ka lene babai trashegim dhe ti po ma shan.Te thashe qe fati te solli ne Nju jork si mua ketu!!Pastaj ti nuk jeton ne manhatan ose ne timme square,prandaj nuk i dihet(prape shaka)nejse te uroj suksese ne rruget qe ke zgjedhur.Une per vete kam mbaruar per Juridik ne shqiperi dhe letersi shqipe me pas.
INTERISTA!!!
Ndeshjen e Milanit me lacion nuk e pashe te them te drejten,por me erdhen mesazhet ne telefon ne cdo gol te pesuar.me vjen keq qe nuk ju dolen llafet per penallti per Milanin.ne qe na mbajne arbitrat pse na lane sot te shpartallohemi???Pse na nxorren nje lojtar me te kuqe????Pse ju nuk e permendet shume lojen e ndyre te Juventusit me Romen,penalltine kot te juves,nderryrjen brutale te Monteros???Pse keshtu eshte??Kur humbet shkelet nje sy!!E pra mesojini!!!Po luajte do ta marresh rezultatin.ne te kundert hap krahun.Milani vertete u rra keq sote,por mos harro qe eshte nje kompeticion modest.Kini kujdes nga Juventus!!!!sa per Boken besoj e pate(ora 5 e mengjesit me usa) se cfare lojtare rrem****je ishin.Nje faull dhe shkonin te arbitri si kope,mu si ekipi i Lacit ne shqiperi.pastaj ata jane te varfer.Per 200$ te vrasin,edhe fifa kishte interes se nuk harxhonte shume dollare me ta per shperblim.Tjetra qe ju keni dale nga ne eshte e vertete dhe pike.Po mos te lejonim ne desidencen ashtu te ndrydhur dhe sabotatore do beheshin.Si perfundim forca Milan!!U humb nje betejez jo lufta!!FITORJA E PIRROS per lacialet,nuk na hidheron fare!!NE JEMI ROSSONERO,NE JEMI BRIGADA ROSSO,NE JEMI DJALLI KUQ,NE JEMI KALORESIT,NE KEMI FANELLEN,NE KEMI EMRIN,NE KEMI HISTORINE,NE JEMI MILANI!!!!!!!! MOS E HARRONI KETE!!!!CIAO!

Postuar nga van-basten datë 12 Shkurt 2004 - 12:35:

bravo bravo ju erdhi dita te buzeqeshni.ne kemi nje shprehje ketej.
--mos u mburrni me k.... e te tjereve po me tuajin.ne veretet na rrahu Lazio po ne kampionat e rrahem ,dhe do e rrahim perseri se kampionati na intereson.Ju do keni te drejte te mburreni kur te na rrahi Interi pas dy javesh.Duhet te kuptosh qe Lazios vetem kupa i ka ngel ,po ashtu edhe Interit prandaj ne nuk futem te tere formacionin megjithese une u merzita shume se nje ekip si Milani nuk duhet ti lejoje te tilla poshterime por po e more ndeshjen tere pordhe do vuash pasojat dhe gojet e liga pak duan edhe fillojne e kakarisin......Ne do fitojme kampionatin dhe jemi ne rregull po
ju or qyqare non molate mai.kismet vitin tjeter(vit i ri kismet i ri)
Do beni ndonje blerje tjeter se gjysmen e lojtareve te gjithe boptes e k4eni blere dhe keni fituar k....(harrova keni fituar nje kup UEFA).
ciao ciao dhe mos u gezoni per gjera qe sju takojne por turp me te madh se sa tifozat tuaj qe u bene vellezer me tifozat lacial kurse Lazio i futi interit 4 gola po 4 gola qe bene edhe Ronaldon te qaje jo 4 gola per kup Italie.Nuk doja tjua permendja po ju e kerkoni vete kur thoni qe Lazio 2-1 ju rrahu.

Ju ka rraf Lazio 4-2 juve sa qe 10 here te fitoni me Lazion ju nuk laheni kurse ne ne kampionat edhe ju edhe Lazion ju rrafem keshtu qe ecim me koken larte sepse ne jemi la fossa dei leoni dhe dihet qe luani eshte mbreti dhe nuk behet shaka me mbretin.............................................................

Postuar nga roke datë 12 Shkurt 2004 - 12:51:

HAHAHAHAHAHA!JA KUSH JEMI NE MILANISTAT,QE NUK E ULIM KOKEN DHE I PRANOJME GABIMET.EKIPET E MEDHA GJITHMONE VUAJNE NGA NENVLFTESIMET E EKIPEVE MBIJETESE DHE KRIZE.NE ME SHUME MARIM ZEMER NGA "HUMBJET"KUJDES JU INTERISTA,SE PASTAJ FILLONI NGA ARBITRI,MATERACI,OKAN,BLA BLA,DHE HARRONI TE SHANI OSE KRITIKONI LOJTARET TUAJ QE JANE ATY VETEM PER LEKE.ASNJE INTERIST I DERITANISHEM(PERVEC ZANETIT,QE KAM RESPEKT DHE DALMAT,MGJTHS NUK KA SHUME LIDHJE ME INTERIN,POR ISHTE VERTETE MOTORR I MESFUSHES.KRIMI JUAJ VAZHDOI ME SHITJEN E TIJ)NUK KA DETYRIM MORAL PER FANELLEN QE VESH.JA NDRYSHIMI NR.1 I JUAJI ME NE,MILANIN E MADH,MILANIN E HISTORISE,MILANIN E LEGJENDAREVE!!!!

Postuar nga van-basten datë 12 Shkurt 2004 - 13:14:

MILANI MBETET MILAN

Postuar nga van-basten datë 12 Shkurt 2004 - 13:26:

MILAN YOU WILL NEVER WALK ALONE

Postuar nga inter_forever+ datë 12 Shkurt 2004 - 16:48:

4-0
E para ne interistat nuk jemi tifoze me Lazion, por jemi anti-bilanista.
Ne rezultatin me Lazion 2-1 e kujtuam se ne ato momente gjithe bilanistat na thoshin si ju rrafi Lazio etj...E harruat qe neve Lazio na beri golin 2-1 kur ishim me 10 lojtare dhe nga nje kundersulm , ku Vierit te pafat ja kapi topin thembra se do kishim kaluar ne ne avantazh.
Historia nuk me intereson se ne po flasim per momentin , po te vazhdojme te kujtojme historine nuk do bejme dot nje muhabet per ekipet sot.

NE ASNJEHERE NUK KEMI BERE ALEANCE ME TIFOZAT PLERE LAZIALE,
JU LATE NAM QE NE NDESHJE DIREKTE U BETE MIQ ME ''GOBBET''...

Ju e shifni disfaten nga nje kendveshtrim qe ju pelqen.
Kurse une e shof:
1. Bilani kur ndodhet ne veshtiresi eshte ndihmuar ne kampionat nga arbitrat , ndaj ka marre pike te plota.
2. Collina dje nuk mundi tju ndihmonte me shume, 2 PENALLTI TE PASTRA PER LAZION NUK I DHA , SE JU RUAJTI NGA DISFATA.

PRA SKUADRA JUAJ PREJ LETRE NE EVROPE DO TA TREGOJE VETEN...ATEHERE KENI TE DREJTE TE FLISNI( mos me flisni per champions e vjetshem qe nuk rrafet dot as inter, as juve)..

LIMITET E BILANIT ''STELLARE'' DOLEN DJE !
THONI QE ESHTE KUPE KOT ? DEGJONI GALLIANIN DHE ANCELOTIN CFARE THONE , PASTAJ FLISNI...
Mirudegjofshim ne humbjet e ardhshme...

Postuar nga van-basten datë 12 Shkurt 2004 - 19:22:

ha ha ha ha po ti interesonte Ancelotit kjo kupe nuk do linte mbrojtesin me te mire ne bote per momentin ne stol(Nesten)dhe dihet qe po te kishim Nesten nuk do kishte dale nje rezultat i tille.
Ti do me thuash qe ekipi nuk varet nga nje lojtar por edhe te tjeret e kishin marre si shetitje dhe u ndeshkuan.

Informohu mire per historine e tifozeve.Tifozet tuaj plehra u bene njesh me tifozet laciale vetem qe Juvja te mos fitonte por ne fund vetem poborski me staam ju rrafen se edhe simeone e beri golin pa dashje......
Bete edhe Ronaldon per te qare.
E di qe po flasim per momentin po per momentin ju
1-nuk merrni pjese ne kupen e kampioneve
2-nuk keni shpresa per te marre kampionatin
keto jane dy qellime qe kane klubet e medha per te fituar,nqs e konsideroni veten ekip i madh duhet qe per momentin vetem te heshtni,nqs jo kenaquni me kupen e italise ose me uefan gjithmone nqs i fitoni................
ji realist edhe nqs se realiteti te verbon..............

Postuar nga inter_forever+ datë 13 Shkurt 2004 - 04:22:

KUSH E KA PARE NDESHJEN E SOTME INTER-JUVENTUS DO TA KUPTOJE SE CDO TE THOTE SKANDAL...
E KAM SHKRUAR NE NJE MS PARA NDESHJES QE PELLEGRINO NJIFEJ HISTORIKISHT SI PRO-JUVE.
SKANDALI I SOTEM NUK KA NEVOJE PER KOMENT. KUSH E KA PARE NDESHJEN MUND TA VLERESOJE VETE.
FUTBOLLI NE ITALI KA VDEKUR...

Postuar nga Cyclotomic datë 13 Shkurt 2004 - 06:22:

SKANDALOZE

http://www.tgcom.it/ArticoloTgCom/a...olo169966.shtml
------
Facchetti:"Direzione inaccettabile"
L'Inter inoltrer_ un esposto ufficiale
Nel dopo gara di Inter-Juve duri attacchi dei nerazzurri all'arbitro Pellegrino. Il presidente Facchetti annuncia che l'Inter inoltrer_ un esposto ufficiale. "Un arbitraggio inaccettabile. Gi_ al momento della designazione ho pensato male, ma la realt_ è stata peggio. Non posso accettare che si arbitri così. Moratti finora è stato paziente, io non ho la sua stessa pazienza". Pesante anche Adani: "Mai visto un arbitraggio così nella mia carriera".
Divampano le polemiche, nei minuti successivi alla conclusione di Inter-Juve. I giocatori nerazzurri, in coro, attaccano pesantemente l'arbitro Pellegrino, reo di non aver concesso un rigore nettissimo per fallo su Emre, e in generale di aver danneggiato i nerazzurri in più di un'occasione. "Nella mia carriera non ho mai visto due ore con un arbitraggio simile - ha dichiarato Adani - avete visto tutti il rigore non dato. Purtroppo c'è questa personalit_ mancante da parte degli arbitri. Penso che tutto questo sia successo perchè abbiamo fatto troppo male alla Juve in campionato, quest'anno".
"E' la solita cosa di sempre - ha invece dichiarato Cordoba - tu lavori, ci metti tutto l'impegno, poi succedono cose extracalcistiche di questo tipo. Fa malissimo al calcio italiano".
"Non può succedere sempre così - è il commento di Javier Zanetti - paghiamo sempre noi. C'è tanto rammarico, sono dispiaciutissimo. E' stata una partita giocata agonisticamente bene da tutte e due, ma ci sono alcuni episodi molto dubbi. Prima il fuorigioco di Adriano, inesistente, poi il rigore non concesso per il fallo su Emre. Abbiamo visto tutti che l'arbitro portava il fischietto alla bocca, tutti eravamo convinti che fosse rigore. Poi all'ultimo momento Pellegrino ha lasciato stare".
Durissimo il presidente Facchetti: "Quando ho visto la designazione di Pellegrino - dice ai microfoni di Inter Channel - ho pensato male. Guardando la partita è andata anche peggio. L'arbitraggio è stato inaccettabile. Chi ha la responsabilit_ degli arbitri deve farsi un esame di coscienza, perchè così non si può andare avanti. Questa sera è difficile fare l'elenco di tutti gli errori, non solo di quelli clamorosi ma mi riferisco anche dei falli a met_ campo". La chiusura di Facchetti è ironica: "Devo anche ringraziare l'arbitro perchè ha fatto ritrovare alla squadra grinta e determinazione, in dieci per l'espulsione di Cordoba e con qualche infortunato".
E Zaccheroni? Il mister scansa i commenti sull'arbitro, e parla solo della partita: “Ho poco da commentare, eravamo senza difensori, siamo rimasti in inferiorit_ numerica…la squadra ha fatto un’ottima partita a parte i minuti successivi all’infortunio di Cannavaro. La Juventus me l’aspettavo esattamente così. L’arbitro? Non parlo mai dei direttori di gara...”.

-------------------------------
. ZANETTI: "TUTTI HANNO VISTO..."
Venerdi, 13 Febbraio 2004 01:15:20
MILANO - Il capitano dell'Inter Javier Zanetti , ai microfoni di Inter Channel, al termine della semifinale di ritorno di Tim Cup contro la Juventus, che ha sancito l'eliminazione dei nerazzurri dalla coppa nazionale dopo i calci di rigore: "C'era un rigore netto per l'Inter? Sono da 10 anni in Italia e non è cambiato nulla. Abbiamo giocato un'ottima gara, il rigore a nostro favore su Emre era netto. Nel primo tempo potevamo chiudere la partita, è grande il dispiacere di non aver raggiunto la finale a cui tenevamo tantissimo. Siamo molto arrabbiati perché tutti hanno visto ciò che è successo. Ora abbiamo un obiettivo in meno, dobbiamo comunque andare avanti".

-----------------------------
CORDOBA: "TANTO LAVORO DANNEGGIATO"
Venerdi, 13 Febbraio 2004 01:47:12
MILANO - Ivan Ramiro Cordoba , ai microfoni di Inter Channel, al termine della semifinale di ritorno di Tim Cup contro la Juventus, che ha sancito l'eliminazione dei nerazzurri dalla coppa nazionale dopo i calci di rigore: "Grande prova di carattere? Tutti hanno visto quello che è successo. Lavori, lavori... hai una grandissima voglia di fare bene, giochi una bellissima partita e meriti alla grande di vincere e di andare in finale.... e poi ti vedi stroncare tutto per una questione non calcistica, purtroppo finisce sempre così".

===============================

Deklarata bombe te Interit mbas ndeshjes. Kam 14 vjet tifoz me kete skuader dhe kurre nuk kam pare nje reagim te tille. Kapitan Zanetti qe nuk eshte ankuar KURRE ndonjehere, del haptas per here te pare dhe thote kshu po na bejn qysh kur kam ardh une ketu para 10 vjetesh, asgje nuk ka ndryshuar. Cordoba i "ndeshkuari" i rradhes flet dhe thote se si puna e lodhshme e javes te hiqet nga Arbitri. Adani tregon haptas se gjate gjithe karrieres se tij te futbollit nuk ka pare gjera te tilla. Website i www.inter.it vazhdon akoma dhe po poston se cfar jane te rejat e fundit nga kjo ndeshje skandaloze. Deri dhe sitet e Berluskonit www.tgcom.it pranojn haptas se cfare ndodhi sot, por gjithmone duke tentuar te flasin per lojen e "luajtur ne fushe".

Deklaratat e Fachetti-t jane teper te ashpra. "Nuk jam Moratti, nuk kam durimin e tij", e pra keto jane llafet e simbolit te futbollit Italian pas ndeshjes.

Interi te henen do ankohet zyrtarisht ne Federaten e Futbollit Italiane per ndodhite e rradhes, nje gje qe u morr persiper vetem me Juventusin ne 97 me duket. Turp i madh kjo qe po ndodh me futbollin Italian dhe me diskriminim qe dhe ai rraciali nuk ka njohur ndonjehere.

Brravo o Juventus, na ndrite dhe kesaj rradhe me "magjite" qe ben... ekipi simbol ... simbol i korruspionit.

Kush ka pare ndeshjen le te flasi, kush do te flasi pa e patur pare ndeshjen apo qofte degjuar le te flasi... por do behet qesharak.

Nderkohe qe gazetat vazhdojn e shkruajn kundra, nderkohe qe detyra e shenjte dhe e larte e gazetarit per te informuar publikun me te verteten korruptohet, nderkohe qe arbitrat nuk po na lene shteg ku te luajm dhe na demoralizojn... INTERI TRIUMFON, TIFOZERIA TRIUMFON, LOJA E FUTBOLLIT TRIUMFON.

Postuar nga inter_forever+ datë 13 Shkurt 2004 - 07:21:

Rezultati 1-0 per interin...
Adriano del perballe portierit te Juves..POR...
pozicion jashte loje -thot arbitri...!!!!
fotua...

Postuar nga inter_forever+ datë 13 Shkurt 2004 - 07:21:

Nderhyrja e Zambrotes , ku desh i keputi koken Emres , nuk ishte per te kuqe ?
fotua...

Postuar nga roke datë 13 Shkurt 2004 - 08:46:

me vjen keq per ju interista.E treguat se cfare jeni.ju edhe kur humbisni filloni dhe justifikoheni kot se koti.E pra,ju jeni per tu meshiruar.sot isha tmerresisht me interin dhe sa erdha hapa faqen sportive te yahoo-s,kur cte shoh,Juve ne finale.Ju jeni nje ekip dhe tifoza delizionus.beni si ne,mesoni.Futbolli pranon cdo rrezultat.ketu nuk jemi ne kelcyre!!Pranojeni humbjen se nuk jeni ndonje ekip elite,jua kam thene.Ti inter forever e parashikove humbjen,e ndjeje qe the para ndeshjes qe arbitri eshte pro juventine.Rrini tani,beni qejf ne kampionat!!!ja kush jeni ju!!Nuk dinit te administronit ndeshjen e torinos.Edhe kur te luani me Juven per kampionat,me ju do behem prape se dua qe Milani mos te kete pengese,por Ju nuk ta zbardhni faqen.Mos u merzisni dhe mos u irritoni!!!Ju jeni skandalozet.Nuk ka faje as empoli,udineze,sampdoria askush.Per veten tuaj ju pergjigjeni.me vjen keq qe ngelet te shushatur......por realiteti i tille eshte per ju!!!Ju zhgenjyet kedo,edhe ne milanistat.Turperuat san siron!!!!

Postuar nga van-basten datë 13 Shkurt 2004 - 12:23:

mirmengjes o interista
SI PO JA KALONI?
PO TANI CFARE JU KA NGELUR PER TE FITUAR?
MBURRESHIT SE BARAZUAT ME JUVEN NE TORINO KUR JUVJA LUANTE ME REZERVAT.EDHE NE SANSIRO ME REZERVA PO LUANTE.
SAPO FUTI NEDVED DHE DEL PIERON FILMI NDRYSHOI KOMPLET.NJERI
E DETYROI KORDOBEN TI SHIFTE TARGEN KURSE TJETRI JU BERI GOL ME KOKE(KUR JU BEN EDHE DEL PIERO GOL ME KOKE IMAGJINO SE CFARE MUND TJU BEJ NDONJE LOJTAR ME I GJATE)
MOS U MERZISNI SE U MESUAT TANI JU.
JU ESHTE TRASHUR LEKURA JU ESHTE BERE SHOLLE ME TE TILLA GJERA.
JU THASHE UNE MOS U MBURRNI ME K.... E TJETRIT PO ME TUAJIN KURSE JU VAZHDONIT LAZIO KESHTU E LAZIO ASHTU.PO TANI?
1-NGA KUPA E ITALISE U ELEMINUAT
2-NGA KUPA E KAMPIONEVE U ELEMINUAT
3-ME KAMPIONATIN I KENI LARE DUART
4-KUPA UEFA -SHANSI I FUNDIT QE TE FITONI DHE JU DICKA
PO TA BEJE KETE SKEDE PER MILANIN JAM I SIGURTE QE DICKA DO FITOJE O KAMPIONATIN O KUPEN E KAMPIONEVE...........................................................................................................................................................................................................................

PAS DY JAVESH KEMI DERBIN.ISHALLA FITONI JU NJE HERE SE KETO HERET E FUNDIT JU KEMI SHKEL ME KEMBE...............DHE PASH ZOTIN SHITENI ATE VIERIN SE LATE NAM

Gjithsej 21 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.