Forumi Horizont | Gjithsej 29 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)
ke harruar kuriozin enigmebeatifullpain
edhe un kam qef ta takoj lost soul se durrsi ka kripe e kam then dhe me pare kam qef te takoj gjithe grupin dursak me ne krye landin per nje kafe buze detit
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Mire hajde ne Tirane dhe do te takohemi...
\Ndersa jimmyn dhe rokun takoi ne Vlore...![]()
Roke shut up kush tha do takoj ty iher ha??? PPPPPP
plloshtani hehe yllo ne behar ne Tirane me ke PPPP
asnje ,sepse nuk njoh asnje
asnje
Citim:
Po citoj ato që tha ^AngeL^
asnje
Citim:
Po citoj ato që tha roke
ne keto momente doja te takoja ....(nje sec sa te ndez cigaren)
Citim:
Po citoj ato që tha roke
sa mire, na clirove te gjithe nga ankthi:p:p
ne keto momente doja te takoja ....(nje sec sa te ndez cigaren)
Eric Darven!!! Kaq vjet pa te pare re burre i dheut! Na ka marr malli!
Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
Eric Darven!!! Kaq vjet pa te pare re burre i dheut! Na ka marr malli!![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
u pa puna po e marr me not une.........
Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
Eric sinqerisht, u nise????![]()
Po pres une!!
Kush drenqin na ndan per se gjalli me njerzit e dashur....nuk rreshtem se qeni nje popul tragjik
Citim:
Vetem mos u merzit ti se deri tani ne sazan kam vajtur....![]()
Citim:hajt dhe pak se mberrite mos u merzit .......bej nje pushim te vogel prit pak te jan lagur corapet nga djerset......rruge e gjate ske ci ben
Vetem mos u merzit ti se deri tani ne sazan kam vajtur....![]()
them ta bej nje pushim te vockel ne itali po me dy mendje e kam :delfin:
po hajde pra c'fare pret.....
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
po hajde pra c'fare pret.....
Roke are u cheating on me
Deshire kam dhe besoj se do ia dal mbane te takoj motren time EVISEN dhe KUNATKEN...
Ju puth te dyjave nga larg...
Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
Deshire kam dhe besoj se do ia dal mbane te takoj motren time EVISEN dhe KUNATKEN...
Ju puth te dyjave nga larg...![]()
![]()
Sa shume doja ta takoja kete gocen ketu lart dhe te pinim nga nje cigare sot aty ne Children's Museum, tek bangot ne diell, duke soditur oqeanin dhe ndertesat e reflektuara ne ujin e piset te limanit (sorry it is not romantic Enigma) ose te uleshim dhe te hanim lunch-in bashke tek shkallet prej druri dhe ne kete menyre nuk mund te shohim Oqeanin . Vetem se sot do te ri me siklet te ulem te shkallet e muzeut se kam veshur mini
, keshtu qe preferoj te ulemi tek stolat e dashur. Kam speca dhe domate te mbushura. yaammi
Pse ma prishe aromen romantike duke thene se uji eshte i piset harrove ti qe ameriqia i ka te tera te 'mira"
UuuuuAAAAAAAUuuuuuuuu
ku i ke atletet ti sot :p?
Do presim dhe Anen kur te vije pastaj takohemi te gjithe
dmth do vejme ne NY te kapim Shejtanken
qenke bere thekthi ti mi? Lum si Enigma.
Aaahh sot isha ne good mood, kam vene takat diell
. New England hesapi sipas kohes edhe veshjen, sipas veshjes edhe qeshjen
Ise mesa? Po je afer atje me ke me disa Amerikane koke bardha. Mua me ke me kostum bezhe dhe corape kafe te erret qe te me njohesh kollaj floket kuptohet si mediterranio pis te zeza.
Sa do te doja te ishte edhe Analistja me neve, Lela, Helga, Denis, Shejtonja, Keila, Rokja (kete te fundit ketu afer e kemi po hajde ta gjesh, punon shume i shkreti), Treshi, Losti, Wolfi , Peshtimi
, Juve, unforgiven, oohh jane shume, uh harrova Iliriusen (e harroj kete te shkreten se eshte shume e urte, jo se eshte e parendesishme)
Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
qenke bere thekthi ti mi? Lum si Enigma.
Ajo e fundit iliriusa e ka mire ne qe bejme llogje ketu na marin per te cmendura apo jo ?
Ajde grup qe behemi ajde po degjo po na solle wolfin shejtonia nuk vjen he shejtone :p
Une jam ne humor me shakate kryevepra qe na solli shejtonia sot
Citim:
Po citoj ato që tha football
harrova Iliriusen (e harroj kete te shkreten se eshte shume e urte, jo se eshte e parendesishme)
Hej po mire pse nuk i hypni avjonit t ebeni nje turne ketu ne Ceki juve guiden e keni te siguruar, te fjetmen( po fjetem) te gjitha pertoke
. apo nuk eshte ngrohur koha tani. ke lezet te ulesh buze Vltaves e te pish kafene.
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Ajo e fundit iliriusa e ka mire ne qe bejme llogje ketuna marin per te cmendura apo jo ?
Ajde grup qe behemi ajde po degjo po na solle wolfin shejtonia nuk vjen he shejtone :p
Une jam ne humor me shakate kryevepra qe na solli shejtonia sot![]()
![]()
Moj Ana mos na lesh fare ne kembe se s'do kete vend as per tu shtrire perdhe me listen e futbollit ahhahaahahha po imagjinoj personat qe u permenden ajdee gallate ajdeee imagjino roken dhe shejtonen ne nje dhome ahahahahaha e permbysen shtepine Ju kam xhan !!!!!
roken? nuk ebsoj se vjen. po erdhi do e ve te flere me shoqen e dhomes me Alenen se e ka krevatin dopjo ajo
dhe ka dhomen e vet :p
un jam vetem per pijama party s'ka meshkuj vetem ne femra qe te flasim lirshem
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
Hej po mire pse nuk i hypni avjonit t ebeni nje turne ketu ne Ceki juveguiden e keni te siguruar, te fjetmen( po fjetem) te gjitha pertoke
. apo nuk eshte ngrohur koha tani. ke lezet te ulesh buze Vltaves e te pish kafene.
Normal une krevatin ja liroj miqve gjithmone, por meqe eshte tek atehere i bie te flesh vetem ti. Une enigma shejtonja keila poshte e bejme lloqe
do rrini urte ju se po erdha edhe une pastaj........
po kjo ore, ne shesh thot! Si nuk te vjen turp njehere? Pa shikohu ne pasqire nese ke guxim?
Une llogjet i bej qe nga krevati, faleminderit. Fotbollo - do veshesh minin ti?
HAahahahh Ana ku do na i degdisesh Roken lere roken atje ne mes te dhomes do frymezohet rokia ne oren 1 te nates esshte si ore me zile atere kurdiset
Neri te jete nje dhome ku gjysma te jete e mbushur me femra dhe te kete qetesi beehhhh si zor
Citim:
do rrini urte ju se po erdha edhe une pastaj........![]()
Ueeee me keqkuptuan shiko ku e kini mendjen une e kisha per shakate nuk e di une ku je vete juve mendia
Pasqire moj Pasire kush eshte me e mira une apo kjo qe reflektohet Kjo qe reflektohet tha pasqira
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Neri te jete nje dhome ku gjysma te jete e mbushur me femra dhe te kete qetesi beehhhh si zor![]()
po imagjinoj Amoxilin me Football ne te njejten dhome....
aaaaaaaaammmmmmaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn do na debojne nga qyteti dhe jo me nga shtepia....
dhome me vete secili keta te dy, dhe mundesisht me ikomonosi qe te mos degjojne zerat e njeri tjetrit....
Citim:
une per qetesi do vij, dhe besoj se do ia dal mbane...![]()
![]()
Citim:
po kjo ore, ne shesh thot! Si nuk te vjen turp njehere? Pa shikohu ne pasqire nese ke guxim?
Une llogjet i bej qe nga krevati, faleminderit. Fotbollo - do veshesh minin ti?![]()
![]()
Citim:
qetesi? kerkon te mbash qetesi ne nje dhome te mbushur me femra? E mbi te gjitha very opinionated femra qe vetem me shikim te duket vetja sikur je lakuriq.![]()
Mos na shperndani juve tani nga nje dhome ne tjetra atje te gjithe njeri siper tjetrit desha me thene keshtu te shtrire perdhe qe kur te ngrihesh per ne banje te mendohesh 100 here ...........duke bere muhabet e gallata :p
football heres tjeter qe te vish ktej ta kam borxh kafen
Citim:
Po citoj ato që tha keila
football heres tjeter qe te vish ktej ta kam borxh kafen![]()
Citim:
Po citoj ato që tha football
I'm back.
do te ta jap kur te vish kendej nga fshati im.
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
cfare do me jepje, se nuk e mora vesh mire une e?
Gjithsej 29 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.