Forumi Horizont | Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 » Trego 669 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5952)
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
eshte pak a shume sikur ble 1 makine ose 1 celular te Endro ble marken apo ate mall me specifikime teknike x qe ti ke ne mendjen tende![]()
Citim:
eshte pak a shume sikur ble 1 makine ose 1 celular te Endro ble marken apo ate mall me specifikime teknike x qe ti ke ne mendjen tende![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
i am lost.
Po ca ndryshimi ka mo Endro mos bej pyetje te tilla se nuk e prisja prej teje.
Ndryshimi qendron tek ajo qe jemi njerez te ndryshem nga njeri tjetri, ajo qe na dallon dhe na ben te ndryshem eshte prejardhja kultura intelekti arsimimi vizioni, perceptimi, afeksioni, sjellja dhe shpjegimi sipas menyres sone te jetes dhe cfare ka ajo ne teresi te saj. Pra dalim serish atje tek ajo qe une kam thene me pare qe kur te ngjit me dike nuk merr parasysh se eshte shqipo grek turk apo irlandez, ti thjesht perzgjedh ate person qe i ngjan modelit x qe ke ti ne tru dhe kaq. Shume e thjeshte.
Raimondi nga je ti lalke,kshu sa per info ?
Se harrova..edhe ku e ble buken ti? lol
Citim:
kur te ngjit me dike nuk merr parasysh se eshte shqipo grek turk apo irlandez
Citim:
Po ca ndryshimi ka mo Endro mos bej pyetje te tilla se nuk e prisja prej teje.
Ndryshimi qendron tek ajo qe jemi njerez te ndryshem nga njeri tjetri, ajo qe na dallon dhe na ben te ndryshem eshte prejardhja kultura intelekti arsimimi vizioni, perceptimi, afeksioni, sjellja dhe shpjegimi sipas menyres sone te jetes dhe cfare ka ajo ne teresi te saj. Pra dalim serish atje tek ajo qe une kam thene me pare qe kur te ngjit me dike nuk merr parasysh se eshte shqipo grek turk apo irlandez, ti thjesht perzgjedh ate person qe i ngjan modelit x qe ke ti ne tru dhe kaq. Shume e thjeshte.
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
Pse irlandez! E' Jo kinez?
![]()
Citim:
1. gjatesia
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
Hmmm!
Thon qe ska te bej ...thon!!![]()
Me mire nje te huaj se nje femer Albaneze ?
Citim:
per faktin e thjeshte se kane 2 te meta:
1. gjatesia
2. Jane copy paste te gjithe do e ngatarroja te dathurin
Endro![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Raimondi nga je ti lalke,kshu sa per info ?![]()
Kto qe thote raimondi ma ka thene edhe nje shok durrsak qe ka jetuar ne detroit ku ka shume shqiptar.
Ai thoshte qe ne shqiptaret e shqiperise ne pergjithesi jemi degjeneruar shthurur ne emigracion dhe gocat tona shkojn me kedo perziejn ashtu edhe djemt.
Ndersa theksonte qe gocat shqiptare te malit te zi jane gocat dhe rraca me e pa perzier nga te gjitje krahinat e shqiperise qe ai kishte rrespektin me te madh. Dhe ato nuk ja varin as edhe nje shqiptari tjeter vec atyre nga ana e tyre, as mua qe jam malsor por qe jam musliman dhe shumica e tyre jane katolik:d
Raimondo si ke nerva me shkrujt kaq gjate o burri dheut pupupu, vetem paragrafin e pare te lexova
Citim:
Raimondo si ke nerva me shkrujt kaq gjate o burri dheut pupupu, vetem paragrafin e pare te lexova
Re: Me mire nje te huaj se nje femer Albaneze ?
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Angeldevil --Po ti shikosh kinezet ketu ti --do bijesh ne dashuri me ta me shikim te pare
--Se jane edhe kinga por edhe me trupa te bukur .Ata bejne stervitje shume por e bejne edhe shkencore
--Tani jo te gjithe xhanem --por ka cuna shume simpatike kineze ketu --Edhe vajzat kineze jane shume kinge ....
-- O Angeldevil --Shqiptarkat ketu ne USA nuk bijen ne dashuri nga pamja ,por nga marka e mashkullit -Kapito o Angel devil se me plase shpiritin
-----------DMth shqiptarka po te shikoje nje shqiptar simpatik,me nje te huaj simpatik
--Absolutisht shqiptarka shkon me te huajin -E kam fjalen kur eshte shqiptarke e rendomte, sic jane 99% e shqiptarkave ketu
-----Ndersa te rastisi ndonje shqiptarke e bukur ketuuuu !!!!!! --Ajo nuk ja hedh syte fare shqiptarit sikur edhe yll te jete shqiptari
-Dhe shqiptari nje moment thote me vete :--Po kjo ore ti q..temen -Une ketu ua marr te gjithe ketyre qofteve te Amerikes , se jane me trup si Speca te mbushur me mut dhe me surrat si prpanica ime -Ndersa kjo shkerdhat shikon ata dhe jo mua ...--Po kjo pike e zeze !!!hahahahahahahahahahaa
--------Por midis gjithe kesaj tendence qe kane shqiptarkat e vetmja gje qe i kthen Ato tek mashkulli shqiptar eshte :....---kur mashkulli shqipo eshte i pasur shume --
-----------Kur shqipo eshte i pasur shume --te gjitha shqiptarkat i vene si rosat -- , le te jete ai i shemtuar tek zoti --------Shqiptarkat te gjitha do vene tek ai ..... dhe ai eshte si sulltan --
------I ka te gjitha ne harrem --I mer kur te doje shqiptarkat per ti shtypur dhe pastaj ju nve shqelmin
-Kjo gje ndodh vewtem me shqiptarkat --Dhe pse ?--Se shqiptarkat jane femra BAJATE ---
----Jane pa ekzagjerim femrat me rrembythje ketu ne USA --Ketu shqiptakrat sillen si laviret --Me falni per gjuhen e ashper ,por due te jem realist
-Jane femrat me pa Persona;litet shqiptakrat --------Ne fakt ato jane fatkeqisi e kombit shqiptar ketu ne emigracion ,
--Njehere n akfe une vura re se prane taqvolines sime ishin tre shqiptakra dhe njera po tregonte se si ekishte lene nje te dashurine saj qe sihte shqipo
Ai cuni edhe kjo ishin studente te dy -Ajo donta ta ndante kete cunin dhe ai i kishte thene : ..Ti nuk ke per te gjetur cun me te mire seune ne sjellje etj ------Pra ai ishte cun i ri fare ka dashur qe ta preki zsemrne e saj me keto fjale jo shume inteligjente --Por sipas moshes edhe fjalet
-Ndersa kjo i ishte pergjgijur ashper : C'me duhet mua sjellja jote, --Une nuk do te ve note ne sjellje ...... -- Ai cuni i ishte lutur qe te rinin bashke--Ishte lab ai cuni
--Por ajo e kishte hedhur poshte si lecke ....
-DH endersa po ju tregonte shoqeve kete histori , njera nga ato po ja bente me shenje qe ule zerin se eshte a shqiptari ,per mua
-Thashe njereh ti kthehesha tja dhisja surratin , por e mbajta veten....
--Femra tamam te FELLIQURA
-Vetem midis shqiptarkave te Shqiperise dhe sidomos tek ai treknedshi Bermudeve shqiptare
--TIRANE --DURRES --ELBASAN -, -mund te gjesh ne emigracion femra te ketij lloji kaq te ulet dhe qe ne emigracion ndjen kenaqsi kur fyen bashkekombasin e saj
--Ja dhe nje rast tjeter __
..... nje dite une pashe nje cift , teksa do blija buke --- Ajo vajza ishte shume minge --bjonde , dhe vajze e bukur
-Ai djali ishte nje i dobet , reth 1;75 m, dhe ne fytyre ishte i rendomte fare ----Ne veshje ishte kot fare se i rrinin robat si thes,dhe kishte pakez fare kurriz
-Une po e shifja qe larg se me beri pershtypje , --DHe u afrova se isha kurioz te shifja ca gjuhe flisnin., se dukej qe nuk ishin amerikane te lindur ketu
E kur u afrova degjoj qe ata flisnin ....serbisht
-Shiko sebrja ca femre -AJo kishte marre djalin e "fshatit" te saj megjithse ishin si nata me diten ne pamje karshi njeri tjetrit -
- Sado i inteligjent te kete qene ai cuni , prape po qe se vajza do ishte shqiptare ,
ajo kurre nuk vente me te
--------------Kjo tregon se ajo vajza Serbe eshte njeri --SHTET-FORMUES -----------
Tani per ju ketu , keto gjera jane te vjetra, te dala mode --se jeni edhe shume moderne ju shejtane,siomods ju cuperlinat hahahahahahahahahaha
-Perjashtim vetem ANA ben nga ju te gjitha, te pakten nga aq sa thote
--Dhe pikerisht se jo vetem ju qe vegjetoni ketu , por edhe ata qe na drejtojne atje ne Tirane
--pozite -dhe akoma me shume opozita , kete mangesine e Shte-formimit e paraqesin
si nje Fashion te koheve moderne --si dicka plotesisht e kohes
-Dhe kjo veti e tyre eshte nje arsye me shume pse bota tallet me ta .....
--Dhe ne driten e kesaj do sjell nje shembull shqiptar:
-...Po dilja nje dite nga puna dhe para meje po ecte nje vajze me xhinse --Kishte trup shume te bukur.
Thashe me vete : Dale ta shof si eshte nga fytyra -Dhe e harita tek stacioni i autobuzit -Aty ajo po priste e ulur ne stol ,po ashtu pak me tutje po prisja dhe une autobuzin e Vizionerit
--Erdhi autobuzi , dhe ne hypem te fundit -AJo hypi para meje , dhe aty e pashe qe kishte trup shume t ebukur dhe kishte edhe nje pamje brune por shume simpatike ,
----------Ne fakt mu duk si fytyre e pare ......Pasi u uleme ne sedilje , ajo u ul pas meje ...Kur degjoj qe ajo po fliste shqip ne celular --
--Epo thashe me vete :--Shyqyr qe pashe nje shqiptarke te harjit
E nejse
Diten tjeter rastisem prape ne autobuz --por kjo ishte me nje cun shqiptar
Ai ishte alamet djali i gjate ,normal ne hapje , dhe me trup shume te mire --E kisha takuar njehere ate cunin se ishte nga Vlora ,por s'i kisha folur me --se nuk me pelqeu
--Ne fakt ai me kishte folur edhe njehere tjeter mua ne autobuz kur kish qene me kete vajzen , por une bera sikur nuk degjova , dhe as e ktheva koken fare
Nejse ,dhe keta te dy po bisedonin me ze te larte ne anglisht (hahahaha, se shqiptarkat kane mentalitet te para 30 vjeteve qe po dite gjuhe te huaj je i zgjuar ) )
,dhe me shume flsite dhe qeshta kjo vajza ---------Dhe nje moment i tha atij cunit :
--Me dergoi nje sms nje nga ata cunat e punes .......se ca tha edhe dicka tjeter por nuk e kapa , pro nga menyra si e tha , donte te tregonte q ekishte maredhenie me keta vendallinjt ketu
----------Tani une bej krahasimin :
-Midis ketij cifti shqiptar --ku ai djali ishte 1:90 m i gjate pa frike ( meqense gjasme shqiptarkat kane problem gjatesine ) ,dhe ai kishte edhe trup te mire ,se dukej qe bente stervitje ---FLoket i kishte ngjyre kafe --Me nje pamje shume normale --------Ndersa shqiptakra sic thashe e kishte trupin perfekt dhe pamjen brune shume simpatike --por jo e bukur
--Dher kishte pakez rrathe nen syte ,sic duket nga jeta e veshtire qe bejme ne shqiptaret,por sidoqfte dukej vajze simpatike
--Dhe me ciftin Serb: _-Ku vajza serbe ishte tamam vajze e bukur --Blonde me sy te kaf, por kinge --Ndersa serbi ishte nje mashkull qe ne Vlore do i thoshin Mashulll Barange --se ai kishte pakez kurriz , dhe ishte i dobet paksa shendetlige.....
-Dhe po ti shikosh -duket se vajzen serbe e kishte cuar te dahsuria jovetem zemra ( se ai mashkulli i saj nuk dukej aq per t emarre zemren ) por edhe mendja
-Ndersa shqiptarka e kishte ate shqiptarin vetme per shoqerues malli ..
---------Dhe do shtoja qe mu kutjua pastaj ku e kisha pare une kete brunen shqiptare
--Nje dite qe une po veja ne pune , para zyrave tona , kjo po vinte perballe meje --
------Mu duk vjaze simpatike por e zakonshme , jo ndonje kushedi --Mendocva se ishte nga ketoi spanjollet dhe nuk e vura re fare trupin e saj ....,
sepse me terhoqi vemendjen rrathet e saj paksa te zinj poshte syve dhe mendova kjo ka probleme me veshkat .....
hahahahahahahaha Se mu kutjua plaku im i cili lexon shume nga mjekesia , dhe ai fliste shjjme per keto gjera hahahahahaha
,-------Dhe po e shifja me verejtje ,por serioz pa asnje shprehje ne fytyre sic e shef mashkulli nje femer
-Edhe kjo po me shikonte , por kjo sic duket me njifte qe une isha shqiptar-----Ndersa une as qe e kisha haberin fare ca ishte kjo
-Nje moment thashe ti thoshjaqe :---Pi uje me shume sweet girl qe te ti kin ato rrathet poshte syve, se do behesh me veshka ----
Por pastaj thashe me vete _: Varja mo ...dhe ika ne punen time
--E thashe kete per kuriozitet me shume, dhe ja ngela pa bere vrapin..por sidoqfte ja vlente ta sillja ketu opinion timin
------Dhe dicka do thoshja --Familjete e ketyre jane pyke ne diell --------Keta hiqen sikur marrin vesh nga Arti, nga kultura --Por keta ne fakt --Nuk marrin vesh nga azgje fareeeee-Sepse keta kane difektin e madh qe nuk shikojne tv ,ku meson shume gjera --dhe familjaret e ketyre nuk lexojne aspak
-Ndersa familjet shqiptare jane shume te dhene pas TV-se ,dhe gjate kohes se Enverti ai ju futi mikrpbon e leximit dhe te kerkimit qe te dijne per cdo gje
--Kjo ka bere qe familjaret shqiptare te kene dijeni per cdo gje ne bote
-Dhe sa per artin --Famlijet shqiptare ne kohe te Enverit , benin qendisma me duar ne qylyma
,ne mbulesa tavolne ,kreavtesh,komodinash etj me tantella ku shprehnin gjithe shijen e tyre
,gjithe fantazine e tyre per te bukurne --------Dhe atehere ,po te gjeje ndonje pikture e mernin dhe e vendosnin me vrap neper muret e shtepive--Apobenin piktura murale me qendisje , etj etj
-Ndersa tani ka rene njecike per shkak te ekonomise ,se nejrezit luftojne per mbijetese,
por megjithate shtepite e shqiptareve edhe pse ne kushte jashtezakonisht te veshtira jane shume here me te pajisura me gusto se shteptie e ketyre ketu ---
-----Perjashto rastet e atyre qe jane te pasur --Ata 5% jane, ndersa 95% te tjeret jane mbushesa topi
--I kane shtepite si haur per kuaj
Une them te ndertojme nje alegoritem per te zgjedhur kete ceshtje si puna e atij qe perdorin per te llogaritur renditjen ne college football ketu ne amerike. Ne kete menyre mund te marrim parasysh te gjithe elementet qe ndikojne ne marrjen e vendimit dhe ti percaktojme nje perqindje rendesie bazuar ne statistikat e cdo anetari ne forum.
E vetmja e mete e kesaj metode eshte pergjigjia qe mund te na dale... po te jete edhhe kjo 42??
Ok now I have to decide if I'm a nerd or a sports junkie.
Po behet interesante tema
Kjo tema eshte bere magnet per komplekset e njerezve.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kshu te kane thene ty? Po te kane genjyer mo Beni. C'ben keshtu, u demaskove fare![]()
Raimondi dhe kurti!
Te me ndjeni qe te dy, por une njoh shume pak vajza shqipetare qe kane lidhje seksuale me te huaj. Te gjitha bashkemoshataret e mia qe njoh, kane te dashur shqipetare ( aty hyj dhe une!)
Une nuk e di sesi e qysh e keni marre ate opinion per femren shqiptare, por di te ju them qe jeni gabim.
Nje mashkull shqipetar qe merret me thashetheme lart e poshte, dhe plus qe ka krijuar nje urrejtje kaq te madhe per femren shqipetare ne mergim ( USA po flasim ketu), dua te di se cfare kerkon ai nga nje femer shqipetare?!
Mbase femrat shqipetare nuk ju qasin juve, sepse ndoshta ju si djem keni ate opinionin e "keq" qe " ky s`le kend pa fjale, eshte thashethemexhi, cfare e dua une kete njeri? per llogje?" Mendimi im si femer ky.
Plus, ne Detroit qe te paska thene shoku yt, femrat shqipetare te Jugosllavise ( apo Malit te Zi), jane ato femrat e para qe s`e cajne koken se cfare mendon ti apo komshiu yt, apo babai yt!
Femrat shqipetare te Shqiperise, qofshi dhe ato femrat e Bronx-it ( pasi aty zakonisht ngulin kembet emigrantet shqipetare derisa ta marrin veten pak, pastaj levizin ne zonat me te mira); jane femra te larta, te edukuara, dhe shume pak prej tyre ( varet nga cfare lloj familje rrjedh ajo femer), kane marredhenie seksuale me te huaj.
Tani te flasin drejt Raimondi. Ti mendon se nje femer 20 vjecare ( ne shekullin tone te 21-te, te mos kete te drejte te njihet me nje mashkull qofte Shqipetar, qofte te huaj?! Mjafton te jete beqar, dhe gjithcka eshte okej per mua. Ndersa keto femrat e huaja po lene burrat e femijet rrugave per ca djema shqipetare te "papjekur"!
Une nuk i qas te huajt per te vetmen arsye se kam gjetur djalin e Shqiperise, dhe merremi vesh shume mire shqip, edhe zihemi po ne shqip, haha . Eshte djale Shqipetar sic ma do zemra mua, dhe ka nje familje te mrekullueshme ( qe une ja kam zili); ndryshe nga te huajt, djalin shqipetar ma do shpirti dhe zemra, pasi kemi te njejtat zakone, tradita, dhe e duam e respektojme njeri - tjetrin natyralisht.
--Cdo njeri thote experiencat e tij , dhe mbi bazen e tyre ben vleresimin
Une aty kam vendos pershtypjet e mija mbi bazen e atyre qe shof ketu cdo dite ...
dikush tjeter ka experienca te tjera ---Por kete opinion qe them une e kam degjuar edhe nga te tjere mbi bazen e experiences se tyre .....
TI Ana bravo qe paske te dashur shqiptar .....
Haha un nuk diskreminoj hic, urrej te gjitha femrat that sleep with other people and not with me, period!!! aspecialy when im not getin laid myself, like these days that im on a long dry spell! Lol
Sipas teje ana une duhet gozehem qe ti po fle me ndonje albo!? No way! Fuck that loser! Lol
Me quani njeri i lig pak problem e kam:p por qe te pershlruaj urrejtjen qe me rremben nganjehere nen heshtje, me saktesisht, gjithmone me kujtohet nje portret i nje piktori qe e ja harroj emrin. Aty ka pikturuar shume bukur nje plak me fytyre te shemtuar qe me ne fund arriti te kap kulltukun mbreteror dhe ne detaje te persosur fytyra e tij reflekton ndjenjat e ndaj botes: me ne fund i own you motherfuckers!!
Uro qe te bjeri kolltuku. Se pastaj mund te themi, "Ka shprese dhe per ne te tjeret".
mjere shqipnija per shqiptaret... ne kur sdum njeri tjetrin, presim tna doje bota. ti raimond mlidh menjen tgjesh naj zezake amerikane se keshtu sic e paske tipin ti shoko edhe arrxheshkat ste marin per siper... haha
Re: Re: Me mire nje te huaj se nje femer Albaneze ?
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
RAIMOND, histori per nate dimri, me geshtenja te pjekme perpara oxhakut
Pa shaka tani: Nuk di une te huaja apo shqiptare POR, nga shqiptarkat e Forumit, vetem njera ma prish menjen. Me ate do bashkjetoja qysh tani.
I ploteson te gjitha "kushtet" e mija
p.s. Mos pyet se kush eshte se sta them, edhe tme vrasin.
Krushqi me Raimondin,,kshu krushqi me Jovan Bregun desha me thon pupupupupupupupu...
Re: Re: Re: Me mire nje te huaj se nje femer Albaneze ?
Citim:
shelgu
Me pelqen kjo dekklarate e Vizios.
I ka ardh koha per nuse me duket.
![]()
Une them se ky vizioneri ka para shume
Se ata varfanjaket martohen se skan gje per te humbur.
Ore kush eshte moderator ketu tek kjo tema ?
Pse i ke hequr ca komente te mijat dhe te Angel devil me duket ?
--Nuk kishte ndonje gje te keqe , dhe edhe une nuk thashe ndonje gje qe tingellonte ters.....
Po pra, kush i ka fshire me duket se brenda temes ishim si dhe Raimondi se mori per ters komentin tim
Me aq sa kam pare vetem Piktori eshte aktiv si moderator.
Po pra do jem ngritur si lugat naten dhe kam moderuar kete temen.
Sa per çeshtjen e moderatorve aktive, normal qe ne pergjithesi kam ngelur une. Por kjo nuk do te thote asgje ne kete rast. Problemi eshte se ketu moderatoret jane inekzistente dhe per kete me vjen sinqerisht keq. Dikush behet aktiv vetem per te fshire ndonje teme, qe me erdhi vertet keq, por nuk jam shprehur, me shpresen se do te aktivizoheshin, por ishte vetem nje iluzion, tip "Hidh e prit" dhe u tret ne heshtje. E kam fjalen per nje teme te Amelie. Ku une dhe gibbs ishim aktive, e pastaj qajme pse largohet eraldi, x apo y.
Vaj hallit kjo puna e moderatorllekut sepse dihet se une nuk jam ne lartesine e duhur, pasojat merren me mend, perderisa ata qe jane te afte ta bejne kete pune nuk e bejne.
Tani meqe te jesh aktiv qenka me e rrezikeshme sesa te heshtesh, po preferoj dhe une kete te dyten, me shpresen se me keni besuar se nuk i kam fshire une ato mesazhe dhe me angazhimin maksimal se nuk do prek me mesazhe, vetem ne rsat se do ma kerkoje dikush te shkruar.
Kalofshi mire.
Piktor andej nga fundi ia mbyte kot...
Nejse..
Dulcis, kur te largohem nje dite nga ky forum, nuk do iki me zhurme, por me heshtje.
Sot nuk eshte kjo dite.
Uroj qe te jete nje dite e bukur si kjo e sotmja plot ajer te fresket, e diell, ne kete dite une bej vetem nje gje, e shfrytezoj ne maksimum.
Larg zhurmave dhe muhabeteve ne qetsi e relaks te plote.
Si perfundim cfare u be me shqiptarkat?? loool
Eh, e dija si do shkonte ai muhabet. Kush eshte me aktiv behet me armik. Sidoqofte, e theksaova ate fakt per mire, sepse vertet askush tjeter nuk ve dore, perfshire mua.
Po komentet nuk fshihen perfare, mund t'i ktheni prape, pse hapni gjithe kete debat
Po mire, nese askush nga te siperpermendurit nuk ka fshire mesazhet, atehere c'qenka kjo dore e padukshme qe paska ndjere nevojen te nderhyje pikerisht ne ato pak mesazhe?
Mister..
Hmmm, sa ka qe jane fshire keto mesazhe, se nuk rezultojne ne listen e te fshirave. I mbaj mend dhe une si mesazhe po thashe mos ka levizur gje ndonjeri.
Me duket se u sterholl shume kjo pune... hajt se nuk eshte fundi i botes, pa po i them dhe 1 here prap Mondit une qe shqiptarkat e kane zhgenjyer e kane zhnderruar ne nje broken hearted nga heart breaker qe na hiqet ketu ne forum
P.s. Per sa i perket moderimit te gjithe e bejne nga pak, kush ka me shume kohe e ben full-time kurse ata qe kane me pak kohe ne dispozicion part-time, si dhe jane te gjithe qingja te urte te edukuar ketu ska nevoje per moderime me shume ka nevoje per nxitje sesa shkop gome dhe gome fshirese
Anetaret kane filluar te kene probleme me memorjen.
Se na bete ti futemi kerkimeve me themel. Mesazhet qe keni postuar AD dhe Raimondi, i keni vene ne teme tjeter, jo ketu:
http://forumihorizont.com/showthrea...0&pagenumber=40
Ju kripsha te dyve.
hahahahaa pardon publikisht
Ne fakt mesiper, nuk kisha hallin e ca mesazheve te fshira. Me shqetsonte dhe me te vertete me shqetson akoma problemi i neglizhences apo apatise qe ka kapur moderatoret ne rradhe te pare , por edhe i disa antarve aktive.
Me shqetson ky fakt, pasi ne çdo moment ku mund te ndodhi nje gje e tille ku mund te fshihen mesazhe apo tema edhe pse ndoshta me te drejte direkt do mendojne se jam une ai qe mund te kete vene dore dhe harrojne se ka edhe moderatore te tjere apo edhe administratore qe mund ta bejne kete gje.
Nje dite tek mendimet e çastit jam shprehur per mungesen e debatit, pasi forumi kishte rene ne gjume letargjik dhe si pasoje kjo do te reflektohej edhe tek une. Mos me thoni se nuk ndihet mungesa e AL74, jo si moderator apo edhe Glaukus e keshtu do vazhdoja me nje liste te gjate, por te pakten keta te fundit besoj ishalla mos qofsha i gabuar se ndiheshin si "Quatro gatti" ne nje liqen te kthyer ne pellg ku degjohet vetem kenga e bretkocave nen hijen e shelgut.
Gjithsesi une ketu jam dhe jam mesuar me shqetesime, qe do te thote nuk e çaj shume koken per keto gjera duke i quajtur gjera kalimtare.
Piktor nuk eshte tema e pershtatshme per tu diskutuar shqetesimi yt, por nuk e kuptoj kete reagimin tend. Me duket se nuk te fajesoi ty njeri qe i ke fshire kshu qe ske pse i jep kaq shume rendesi apo jo.
Sa per apatine e moderatoreve ka nenforum moderatoresh ku mund ta permendesh kete problem.
Njerezit kane dhe pune te tjera/halle/qejfe pervec forumit kshu qe jam e sigurt qe dhe Al dhe Bionde dhe anetare te tjere qe nuk jane aktive per momentin perfshi dhe mua. Njerezit jane te lire te bejne cte duan, te jesh i sigurt qe nje dite do shkruajne.
Hajd qeshu cike tani se ste shko ky seriozitet i merzitshem seder semure
Citim:Ja te tregoj nje histori.
Piktor nuk eshte tema e pershtatshme per tu diskutuar shqetesimi yt, por nuk e kuptoj kete reagimin tend. Me duket se nuk te fajesoi ty njeri qe i ke fshire kshu qe ske pse i jep kaq shume rendesi apo jo.
Sa per apatine e moderatoreve ka nenforum moderatoresh ku mund ta permendesh kete problem.
Njerezit kane dhe pune te tjera/halle/qejfe pervec forumit kshu qe jam e sigurt qe dhe Al dhe Bionde dhe anetare te tjere qe nuk jane aktive per momentin perfshi dhe mua. Njerezit jane te lire te bejne cte duan, te jesh i sigurt qe nje dite do shkruajne.
Hajd qeshu cike tani se ste shko ky seriozitet i merzitshem seder semure![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ja te tregoj nje histori.
U martua njeri. Mirpo ky jetonte me te emen dhe e donte fort, po keshtu edhe nusja e kishte te vetme nenen ne shtepi dhe vendosen ta merrnin e ta sillnin ne shtepi edhe ate.
keshtu bene, mire bene.
Nje dite, nusja i thote burrit, - uffaaa kush i duron dy plaka ne shtepi, si thua ta tresim ate plaken tende se edhe pak si shume llafazane eshte e pe dje si tu kthye.
Mire i tha djali por ne mendje kishte diçka tjeter.
I thote te emes, sonte shko e fli heret ne shtrat, por futu e flej tek shtrati i vjehrres sepse keshtu eshte puna.
Kur vjehrra shkoi te flinte ne dhome, pau qe shtratin ja kishte zene krushka, pasi e shau e quajti te lene nga mendja u shtri te flinte tek shtrati tjeter.
Sipas planit te dy burre e grua ngrihen qe me nate e fusin plaken ne thes dhe e hedhin ne lume.
Zbardhi drita.
Nusja po bente punet e shtepise dhe kendonte nen ze nje kenge.
Kur degjoi zhurmen e deres se plakave qe hapej ngriti zerin e kenges.
Nena e burrit
po ben not moj
po ben nooot.
Kur ja pret plaka nga andej.
Dale moj pak
se do ta shoq
moj do ta shoq.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ja te tregoj nje histori.
U martua njeri. Mirpo ky jetonte me te emen dhe e donte fort, po keshtu edhe nusja e kishte te vetme nenen ne shtepi dhe vendosen ta merrnin e ta sillnin ne shtepi edhe ate.
keshtu bene, mire bene.
Nje dite, nusja i thote burrit, - uffaaa kush i duron dy plaka ne shtepi, si thua ta tresim ate plaken tende se edhe pak si shume llafazane eshte e pe dje si tu kthye.
Mire i tha djali por ne mendje kishte diçka tjeter.
I thote te emes, sonte shko e fli heret ne shtrat, por futu e flej tek shtrati i vjehrres sepse keshtu eshte puna.
Kur vjehrra shkoi te flinte ne dhome, pau qe shtratin ja kishte zene krushka, pasi e shau e quajti te lene nga mendja u shtri te flinte tek shtrati tjeter.
Sipas planit te dy burre e grua ngrihen qe me nate e fusin plaken ne thes dhe e hedhin ne lume.
Zbardhi drita.
Nusja po bente punet e shtepise dhe kendonte nen ze nje kenge.
Kur degjoi zhurmen e deres se plakave qe hapej ngriti zerin e kenges.
Nena e burrit
po ben not moj
po ben nooot.
Kur ja pret plaka nga andej.
Dale moj pak
se do ta shoq
moj do ta shoq.
E ja kshu.
Nuk ka si shqiptarkat. Zjarr jane, po kush ua ka ngene thuaj.
O motra, c'ne me mullixhine ti?
Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 » Trego 669 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.