Forumi Horizont Gjithsej 25 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 1207 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- ~Per Ke ndieni me shume mall ne kete moment?!~ (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8641)

Postuar nga Enya datë 16 Shkurt 2006 - 00:46:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Me ka marre malli per njerzit pa dy fytyra...

Edhe mua vallahi!Dy fytyra ke thene pak,po me katerqind fytyra jane!
Akoma pyes veten ca dreq mikrrobi qenka ky dreq ambjenti gjasme i
miqesise shqiptare internetore?????
Ca dreqin dua une ketu qe as si nje qime e flokut tim nuk jane disa
qe mundohem te me perqeshin?????
Ah, i ka zene skleroza e egos virtuale,
se ma do mendja ne rrealitet ca te paralizuar(a) do te jene!
Ca sherbetore burrash qe u lepijne dhe kembet per i cop xhiro ne qytet!
Perse drita dhe erresira gjithmone jane te destinuara te qendrojne bashke?????
Zoti e di se cka paska pjelle....lloj lloj bagetish...Bejne muuuuu
sapo te shkruajne i llaf!
Turp me i perkthy kujt se ca shkruhet ketu,
gjasme shoqeri virtuale shqiptare...
Turp me i thene vetes Shqipe.

Postuar nga Iyua datë 16 Shkurt 2006 - 00:51:

Arrow

Ndjej Mall te thelle per nje Njeri qe sado Dhimje , Vuajtje me sjell Prape e Duaaaaaaa me shume se Jeten time !!

Postuar nga StReSi_DhE_BiZnEsI datë 16 Shkurt 2006 - 01:02:

:(

Me shpirt me zemer me cdo qeliz te trupit ndjej per nje femer qe e kam lenduar shum keq dhe ndjehem fajtor per kete gje sepse e pranoj. I them qe e kam shpirt ....me mungon

Postuar nga Demokrate4ever datë 16 Shkurt 2006 - 01:05:

Per te githe njerezit e zemres qe i kam larg fizikisht..

Postuar nga Iyua datë 16 Shkurt 2006 - 01:30:

Re: :(

Citim:
Po citoj ato që tha StReSi_DhE_BiZnEsI
Me shpirt me zemer me cdo qeliz te trupit ndjej per nje femer qe e kam lenduar shum keq dhe ndjehem fajtor per kete gje sepse e pranoj. I them qe e kam shpirt ....me mungon

Perjete !

Postuar nga Klodel datë 16 Shkurt 2006 - 02:27:

mall? ehhhh na shkoi jeta me mall, eshte bere si ajri qe marrim fryme e nuk ngopemi kurre...

Postuar nga amytironçe datë 16 Shkurt 2006 - 03:51:

Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa

Ti je tek pjesa e preferuar,sa per Gjermanine,rixho bej sa te duash,keshtu akull si jane ketej sma ha mendja te ngrohesh ndonje ti:p:p:p.
Per cilat kacurrele ato te kuqe apo ato brune,ndaje mendjen.

Sot me ka marre malli per rreshtin nga muri,dhe per mbledhjet tona gallate.O Zot ca koherash,svijne me!

Eriosa ka edhe Bjonde kaçurrele lal....

Postuar nga Enya datë 16 Shkurt 2006 - 05:31:

Mall ndjej dhe per valet e detit...

Postuar nga Eria datë 16 Shkurt 2006 - 15:30:

Citim:
Po citoj ato që tha amytironçe

Eriosa ka edhe Bjonde kaçurrele lal....

E di lal,por ne ne klase fatkeqesisht,vetem brune dhe kuqe kishim.

Me ka marre malli per vellackon tim,qe e kam si shpirt.

Postuar nga Iyua datë 17 Shkurt 2006 - 00:27:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
mall? ehhhh na shkoi jeta me mall, eshte bere si ajri qe marrim fryme e nuk ngopemi kurre...

Vertete ashtu eshte Ana ashtu na shkoi jeta te mallosura !!
Kam mall per gjithcka qe me mungon momentalisht.

Postuar nga StReSi_DhE_BiZnEsI datë 17 Shkurt 2006 - 00:52:

:)

Deri ne keto momente dhe deri vitet pas ardhese kam mall e do kem mall per njer person qe fola dje ne tel dhe me ka bere me krah E kam shpirt e i the qe e Dua me shpirt

Postuar nga Iyua datë 17 Shkurt 2006 - 00:59:

Re: :)

Citim:
Po citoj ato që tha StReSi_DhE_BiZnEsI
Deri ne keto momente dhe deri vitet pas ardhese kam mall e do kem mall per njer person qe fola dje ne tel dhe me ka bere me krah E kam shpirt e i the qe e Dua me shpirt

Ma ke mar i Poshter !

Postuar nga StReSi_DhE_BiZnEsI datë 17 Shkurt 2006 - 01:04:

Re: Re: :)

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa

Ma ke mar i Poshter !

Jam i mir prandaj por dhe me ke kuptuar thelle ne shpirt ndjenjen time sa e paster eshte. Do vish te hajme buke se me griu uria per gjys ore erdha

Postuar nga katerina datë 17 Shkurt 2006 - 01:41:

per diabolic se kam dite qe se kam pare online.

Postuar nga diabolic datë 17 Shkurt 2006 - 01:55:

Citim:
Po citoj ato që tha katerina
per diabolic se kam dite qe se kam pare online.

Gjithashtu edhe mua per ty yllo, se mua merr malli per personat e rendesishem ... kiss kiss

Postuar nga katerina datë 17 Shkurt 2006 - 02:02:

hahahahahaha tani ma mbushe mendjen

Postuar nga diabolic datë 17 Shkurt 2006 - 02:04:

Citim:
hahahahahaha tani ma mbushe mendjen

U kot kjo ... na se nje llaf thash . E shikon qe te pakten te bera te qeshesh, pastaj pse se beson ti qe je person i rendesishem? :p :p

Postuar nga katerina datë 17 Shkurt 2006 - 02:08:

une gjithmone e qeshur jam, nuk e vras mendjen per asgje. (kam frike se mos thinjem shpejt). qe jam peron i rendesishem, nga e kuptove?

Postuar nga diabolic datë 17 Shkurt 2006 - 02:13:

Citim:
une gjithmone e qeshur jam, nuk e vras mendjen per asgje. (kam frike se mos thinjem shpejt). qe jam peron i rendesishem, nga e kuptove?

Eshte shqisa ime e 6 qe ma sygjeron... ne jete ka persona te rendesishem dhe persona qe jane thjesht kontur i dites . Ti ndoshta nuk je vetem kontur i dites por edhe ... nejse nejse.

Postuar nga katerina datë 17 Shkurt 2006 - 02:16:

Citim:

Eshte shqisa ime e 6 qe ma sygjeron... ne jete ka persona te rendesishem dhe persona qe jane thjesht kontur i dites . Ti ndoshta nuk je vetem kontur i dites por edhe ... nejse nejse.

por edhe cfare? thuaje se me bere kurioze.

Postuar nga diabolic datë 17 Shkurt 2006 - 02:22:

Hahahahhhahhhaahahhha kesaj rradhe me bere mua te buzeqesh. E di kush eshte nje nga kenget e mia te preferuara? E kendon ron dhe quhet Non abbiam bisognio di parole... ja ku e ke tekstin

Non abbiam bisogno di parole

Adesso vieni qui e chiudi dolcemente gli occhi tuoi
vedrai che la tristezza passera' il resto poi chissa'....
verra' domani.
Voglio restar con te, baciare le tue mani e dirti che
in questo tempo dove tutto passa, dove tutto cambia,
noi siamo ancora qua...
e non abbiam bisogno di parole
per spiegare quello che e' nascosto in fondo al nostro cuore
ma ti sollevero' tutte le volte che cadrai
e raccogliero' i tuoi fiori che per strada perderai
e seguiro' il tuo volo senza interferire mai
perche' quello che voglio e' stare insieme a te
senza catene stare insieme a te.
vieni piu' vicino e sciogli i tuoi capelli amore mio
il sole ti accarezza t'accarezzo anch'io
e tu sei una rosa rossa.
Vieni piu' vicino e accendi questo fuoco amore mio
e bruceranno tutte le paure
addesso lasciati andare.
E non abbiam bisogno di parole
per spiegare quello che e' nascosto in fondo al nostro cuore
ma ti sollevero' tutte le volte che cadrai
e raccogliero' i tuoi fiori che per strada perderai
e seguiro' il tuo volo senza interferire mai
perche' quello che voglio e' stare insieme a te
senza catene stare insieme a te.
Perche' quello che voglio e' stare insieme a te
senza catene stare insieme a te

PS: cfar po thoje ?

Postuar nga katerina datë 17 Shkurt 2006 - 02:29:

me behet qejfi qe te bera te qeshesh. nuk e kuptoj c'thote kenga, as nuk e kam degjuar. kur ta degjoj do te them pershtypjet nga muzika.
nuk me the por edhe cfare? (pervec kontur i dites)

Postuar nga Enya datë 17 Shkurt 2006 - 02:37:

Talking

Per kafshet....

Postuar nga diabolic datë 17 Shkurt 2006 - 02:41:

Citim:
me behet qejfi qe te bera te qeshesh. nuk e kuptoj c'thote kenga, as nuk e kam degjuar. kur ta degjoj do te them pershtypjet nga muzika.
nuk me the por edhe cfare? (pervec kontur i dites)

Cfar ? Shume pyetje bejm kur ja dime pergjigjet ...perse ? Te thash qe sje thjesht kontur i dites por ndoshta ... ndoshta nje dite do ta them . Me pelqen qe te kete nje vello misteri gjithmon.

Postuar nga diabolic datë 17 Shkurt 2006 - 02:43:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha CRAZY AND BEAUTIFUL
Per kafshet....

Mua me therrisnin kafshe e keqe ... dmth te ka marre malli edhe per mua

Postuar nga katerina datë 17 Shkurt 2006 - 17:31:

Citim:

Cfar ? Shume pyetje bejm kur ja dime pergjigjet ...perse ? Te thash qe sje thjesht kontur i dites por ndoshta ... ndoshta nje dite do ta them . Me pelqen qe te kete nje vello misteri gjithmon.

Wow..... te pelqejne misteret. Edhe mua shume.
Kontur, cfare eshte?

Postuar nga buzeqeshja datë 18 Shkurt 2006 - 02:07:

Per macen time micky ne shqiperi....

Postuar nga diabolic datë 18 Shkurt 2006 - 04:45:

Me ka marre malli per ... per ty dhe per ate qe ti le pas pa kuptuar . Por sme ka marre malli per ate qe ti je tani, jo sme ka marre.

Postuar nga Demokrate4ever datë 18 Shkurt 2006 - 05:02:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
Per macen time micky ne shqiperi....

Uuuuuuuu per ne shqiperi mos u merzit fare se nuk e ke vetem macen jo..mendova se e leje tek shpia kur vete ne pune ups ne shkolle..

Momentalisht per asnje s'me ka marr malli!

Postuar nga amytironçe datë 18 Shkurt 2006 - 05:16:

Talking

Citim:
Me ka marre malli per ... per ty dhe per ate qe ti le pas pa kuptuar . Por sme ka marre malli per ate qe ti je tani, jo sme ka marre.

Nuk e kuptova fare pér zotin....
Ma shpjegoh pak...
Po deshe ehhh???

Postuar nga diabolic datë 18 Shkurt 2006 - 05:22:

Me ka marre malli per vajzen qe desha , per ate qe ajo ishte me mua . Me ka marre malli per kujtimin e saj , per ate pjese te vetes qe ajo ma dha pa mashtrime. Nuk me ka marre malli per ate qe ajo eshte bere tani , dmth krejt ndryshe me vajzen qe une dikur u dashurova sepse asgje nuk eshte me njelloj. Nejse une perpiqem qe gjithmon te jem pak i turbullt... Kiss per amytironce

Postuar nga amytironçe datë 18 Shkurt 2006 - 05:29:

Citim:
Me ka marre malli per vajzen qe desha , per ate qe ajo ishte me mua . Me ka marre malli per kujtimin e saj , per ate pjese te vetes qe ajo ma dha pa mashtrime. Nuk me ka marre malli per ate qe ajo eshte bere tani , dmth krejt ndryshe me vajzen qe une dikur u dashurova sepse asgje nuk eshte me njelloj. Nejse une perpiqem qe gjithmon te jem pak i turbullt... Kiss per amytironce

OoOoooooo che tristezzaaaaaaa

La amavi cosi' tanto...cioe' la ami ancora secondo me veroooo????
Perche' senno' non parleresti di lei.....
Giusto????
flm per il bacio....

Postuar nga diabolic datë 18 Shkurt 2006 - 05:36:

Una volta la amavo anche piu di me'stesso... Tani dua vetem kujtimin qe ajo la pas , nuk e mohoj dot qe e kam xhan por nuk eshte se e dua ashtu si e kam dashur. Ajo eshte thjesht nje njeri qe une kam deshiren ta shoh gjithmon mire dhe qe smund ti bej dot keq kurre.Flas per te kur ndihem vetem , e kam pasur kete huq te keq gjithmon por kjo sdo te thote se e dua akoma. Gjithsesi ajo tashme eshte thjesht e kaluara ime e ardhmja nuk e di se cfar do te me sjelli... te presim. Prego e per te ne ho tanti altri baci.

Postuar nga amytironçe datë 18 Shkurt 2006 - 05:42:

Citim:
Una volta la amavo anche piu di me'stesso... Tani dua vetem kujtimin qe ajo la pas , nuk e mohoj dot qe e kam xhan por nuk eshte se e dua ashtu si e kam dashur. Ajo eshte thjesht nje njeri qe une kam deshiren ta shoh gjithmon mire dhe qe smund ti bej dot keq kurre.Flas per te kur ndihem vetem , e kam pasur kete huq te keq gjithmon por kjo sdo te thote se e dua akoma. Gjithsesi ajo tashme eshte thjesht e kaluara ime e ardhmja nuk e di se cfar do te me sjelli... te presim. Prego e per te ne ho tanti altri baci.

Cmq basta parlare di amore....Perche' poi mi viene una tristezza dentro di me....

Postuar nga diabolic datë 18 Shkurt 2006 - 05:45:

Ok ok flasim per ceshtjen ne çeçeni tani... Me ka marre malli per te gjuajtur njehere me kundratank... :p :p :p

Postuar nga amytironçe datë 18 Shkurt 2006 - 05:50:

Citim:
Ok ok flasim per ceshtjen ne çeçeni tani... Me ka marre malli per te gjuajtur njehere me kundratank... :p :p :p

NO COMMENT

Postuar nga Iyua datë 18 Shkurt 2006 - 08:10:

Kam mall per Stinen e Pranveres, Sa celin Lulet Na myku Dimri
Kam mall per Shpirtin tim qe me Mungon te Ne Sy !

Postuar nga maqedonija datë 19 Shkurt 2006 - 01:22:

TANI KAM MALL PER MBESEN TIME QE GJENDET NE GOSTIVAR DHE SE KAM PA QE 1MUAJ.

Postuar nga buzeqeshja datë 19 Shkurt 2006 - 01:29:

Kam mall per femijerin....

Postuar nga syembla datë 19 Shkurt 2006 - 15:20:

kam mall per kohen kur luaja top e lufte me shoket e shoqet te pallati..

Postuar nga diabolic datë 19 Shkurt 2006 - 18:01:

Kam mall per shoqerin time qe kurre nuk u lodhem duke bere ate qe donim - te ishim vetevetja sido qe te shkonte sido qe te vente sepse ne do te ishim gjithmon aty nen hijen e te njejtes peme dhe nen dashurine vellazerore qe kishim per njeri tjetrin . Me ka marre malli shume...

Postuar nga buzeqeshja datë 19 Shkurt 2006 - 18:27:

Kam mall per vetveten e meparshme....

Postuar nga astras datë 19 Shkurt 2006 - 18:56:

Kam mall per motren time te dashur qe jeton ne itali dhe ka nje vit qe nuk e shoh.

Postuar nga Klodel datë 04 Mars 2006 - 05:09:

Ndiej mall per njerezit me shpirt, per njerezit e bute qe me nje fjale te embelsojne qetesojne, japin force, sjellin buzeqeshje, ndiej mall per dashurine, ndiej mall per te qenit te lumtur ndiej mall per te qenit ne dashuri me gjithe boten, ndiej mall per te thithurit e ajrit qe te mbush mushkerite dhe te ben te ndihesh i cliruar, ndiej mall per diellin e shpirtit ndiej mall mall mall....

Postuar nga Lela_Dr datë 04 Mars 2006 - 05:15:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
Ndiej mall per njerezit me shpirt, per njerezit e bute qe me nje fjale te embelsojne qetesojne, japin force, sjellin buzeqeshje, ndiej mall per dashurine, ndiej mall per te qenit te lumtur ndiej mall per te qenit ne dashuri me gjithe boten, ndiej mall per te thithurit e ajrit qe te mbush mushkerite dhe te ben te ndihesh i cliruar, ndiej mall per diellin e shpirtit ndiej mall mall mall....

Edhe une

Postuar nga roke datë 04 Mars 2006 - 12:00:

Citim:
Po citoj ato që tha ida19ath
per SHQIPERINE, per asnje tjeter.

oreos Ida oreos,poli kalla.
ti dy hapa e ke,po ne te shkretet qe duhet ta masim mire mallin.
pergjigjee temes
dale te behem pak nostalgjik,romantik,emocional,me nje llaf djale me edukate si ata djemte qullace qe mbaj mend une me floke te lepira me vije anash me shami hundesh te hekurosur dhe me pantallona terital me vije dhe qethje floku kare:d

Ok.Ne keto momente te veshtira te jetes time ndjell mall,per shtepine,per shoqerine time ne Shqiperi,ndjej mall per kafen expresso dhe cigaren kur pija tek lokali im ne Shqiperi vetem ne mengjes dhe pastaj vinin nje nga nje si delegate,plaka,plaku dhe burazeri dhe ne fund macoku me turinj te varur.
Me ka marre malli te dale edhe nje here xhiro me makinen time audi sportiv qe per fat te keq mora vesh qe e kishin shitur.
me ka marre malli te pi tek lokalete qe jane prane ish fakultetit ku kam mbaruar studimet .
me ka marre malli te luaje futboll si atehere ne ato fushat (kalceto),ne orete vona te nates.
me ka marre malli te pi cokolate hashash (sa me shijonte pas buke )
me ka marre malli te fle nje here tek krevati im ne Shtepine time ne albania
me ka marre malli te ha gjelle nga dora e plakes time
me ka marre malli te puth shoqet ne tualetet e lokaleve kur dilnim nga darka
me ka marre malli per Parisin...Nqs nuk keni vajtur nuke keni idene se cfare humbisni.e kam ne zemer ate qytet.
me ka marre malli te shoh formula one dhe MILANIN me shoqerine
me ka marre malli te pi perseri tek lokali i nene Dijes aty ne Qytet Studenti ne Tirane,pothuajse perballe godinave 7-8 te gocave qe vazhdojne per shkenca ekzakte mesa kujtoj.
me ka marre malli per jeten time private,qejfet,daljet,sherret,gjithcka
me merr malli aktualisht edhe per njeren eshte large dhe se takoj dot per momentin..
me ka marre malli....per shume gjera......
ika,po ndez nje cigare.
pershendetje,

Postuar nga Lela_Dr datë 04 Mars 2006 - 13:32:

O roke na bone me qajte mer cun!!

Postuar nga buzeqeshja datë 04 Mars 2006 - 14:09:

Citim:
Po citoj ato që tha roke

oreos Ida oreos,poli kalla.
ti dy hapa e ke,po ne te shkretet qe duhet ta masim mire mallin.
pergjigjee temes
dale te behem pak nostalgjik,romantik,emocional,me nje llaf djale me edukate si ata djemte qullace qe mbaj mend une me floke te lepira me vije anash me shami hundesh te hekurosur dhe me pantallona terital me vije dhe qethje floku kare:d

Ok.Ne keto momente te veshtira te jetes time ndjell mall,per shtepine,per shoqerine time ne Shqiperi,ndjej mall per kafen expresso dhe cigaren kur pija tek lokali im ne Shqiperi vetem ne mengjes dhe pastaj vinin nje nga nje si delegate,plaka,plaku dhe burazeri dhe ne fund macoku me turinj te varur.
Me ka marre malli te dale edhe nje here xhiro me makinen time audi sportiv qe per fat te keq mora vesh qe e kishin shitur.
me ka marre malli te pi tek lokalete qe jane prane ish fakultetit ku kam mbaruar studimet .
me ka marre malli te luaje futboll si atehere ne ato fushat (kalceto),ne orete vona te nates.
me ka marre malli te pi cokolate hashash (sa me shijonte pas buke )
me ka marre malli te fle nje here tek krevati im ne Shtepine time ne albania
me ka marre malli te ha gjelle nga dora e plakes time
me ka marre malli te puth shoqet ne tualetet e lokaleve kur dilnim nga darka
me ka marre malli per Parisin...Nqs nuk keni vajtur nuke keni idene se cfare humbisni.e kam ne zemer ate qytet.
me ka marre malli te shoh formula one dhe MILANIN me shoqerine
me ka marre malli te pi perseri tek lokali i nene Dijes aty ne Qytet Studenti ne Tirane,pothuajse perballe godinave 7-8 te gocave qe vazhdojne per shkenca ekzakte mesa kujtoj.
me ka marre malli per jeten time private,qejfet,daljet,sherret,gjithcka
me merr malli aktualisht edhe per njeren eshte large dhe se takoj dot per momentin..
me ka marre malli....per shume gjera......
ika,po ndez nje cigare.
pershendetje,

hahhaa shume i permalluar ..............na bere edhe neve te kujtojm castet e bukura te adoleshences kaluar ne shiperi

Postuar nga iliriusa datë 05 Mars 2006 - 03:00:

Si gjithemon, kam me teper mall per vellain tim qe s'eshte dukur fare keto dite........

Postuar nga Klodel datë 05 Mars 2006 - 05:08:

per diellin e shpirtit tim.

Gjithsej 25 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 1207 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.