| Forumi Horizont | Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)
Ca njerez s`ndryshojne kurre.Do zoti s`jam nje e tille!
mendimi tani:me duhet te fokusohem
planet qe kam bere.
yep yep
Nganjehere magjepsem nga shkrime te disa anetareve kur i lexoj. Noshta eshte nje ndarje qe ne i bejme ne baze te pelqimit tone?!
E adhuroj ne te gjitha menyrat e tij te shprehjes.
Bote e larmishme. Njerez te vecante.
Dhe ky shi s'ka ndermend te pushoje..
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Nganjehere magjepsem nga shkrime te disa anetareve kur i lexoj. Noshta eshte nje ndarje qe ne i bejme ne baze te pelqimit tone?!
E adhuroj ne te gjitha menyrat e tij te shprehjes.
Bote e larmishme. Njerez te vecante.
Dhe ky shi s'ka ndermend te pushoje..
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
Pse ke frike te shprehesh nje mendim casti zemra ime?![]()
Te perqafoj ENGJELLI IM MBROJTES![]()

Kisha nje mendim perpara se te regjistrohesha te shkruaja ..m'u ngaterru me shume te tjere..
Akoma shiu vazhdon dhe koka ime gjithashtu qe s'gjeti pushim ne kete dite te shpifet..
Jane disa gjera qe te bejne te qeshesh dhe disa te tjera te qash..Nuk jane vetem gjera ,por mbi te gjitha jane njerez..
p.s football pershend e dashur..
Ne zemren time ka vend dhe per te tjere. Njerezit i adhuroj dhe dashuroj me shpirt.. dhe ty gjithashtu..
Je nje mama e mrekullueshme.Do doja te isha aq e mire sa ty ne te ardhmen time..
Djemte ta gezojne folene e tyre dhe me fat te mire ishalla.
Besoj se ke/kane bere zgjedhjen e duhur te tyre. Suksese.Kisses
re njerez
[QUOTE]Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Jane disa gjera qe te bejne te qeshesh dhe disa te tjera te qash..Nuk jane vetem gjera ,por mbi te gjitha jane njerez..
[/QUOTE
njerzit njihen realisht betem kur jane perballe
(demokratforever)
Citim:
Po citoj ato që tha football
Ta adhurosh moj Deni ta adhurosh, se ja vlen ta adhurosh..... :p
Une sot jam shume e lumtur, qe bera folene private te djemve te mij, por edhe e hidheruar se mu duk sikur nje pjese e trupit dhe shpirtit tim u shkeput nga ajo e se teres. Nuk e di nese do te mesohem te rroj ketej e tutje ne nje apartament bosh vetem me shokun tim te jetes pa djemte e mij. Qenka e rende, vertet e rende.

Roke ke anashkaluar faktin qe ajo ka shkruar apo ka thene "mendime te castit" dhe mendoj se e ka thene ate qe ka dashur te thote.....
Burri apo i dashuri a nuk jane ne fund te fundit shoket tane te jetes....e c'ndryshoje nje cope leter apo nje darke e kercyer dhe e ngrene nga te tjeret......e beri Burre .......apo e beri burrin e saj ....ai eshte shoku i saj ai eshte miku i saj edhe nese ai kete titull e quan per nje ofendim (apo te mendoje se ajo nuk e quan burre por do ta mbuloje me fjale te bukura) per mendimin tim "ai" qe e mendon ne kete menyre e ka shume shume gabim.......sepse nuk ka titull me te bukur se shok...
do doja te thyeja heshtjen e nates. E kam hap televizorin ne kulm sepse kjo heshtja sikur me gllaberon, edhe pse nuk kam asnje mendim ne koke... thjesht po perqendrohem ne libra. sa e mire eshte politika nga nje ane, ta ben rrafsh trurin nga labirintet e mendimeve. E qete me ne fund.... edhe pse me emocione.
| Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.