| Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81] 82 » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
MC... Si mund te shikosh nje ndeshje ne tvsh ku duhet me i mbyll kalamonit veshet nga sharjet ofendimet e tifozeve kunder albitrit ...ec e shpjegoje ckane me motren e atij ...po sikur mos kete moter si i behet halli ....
ju pershedes njeher ty cedrus ne amorin meqe jeni ne linje e po iki te baj ca petllacedrus te dergoj nje pjate

...edhe pse nxehte duket se nuk ka me ate intensitetin e meparshem..
iku vapa me gushtin.
Ah , t'filloj te permirsohem. 
S'u boka me hy te kjo tema mo
vetem çuna e goca nigjoke 
dhe synetlliqe
M.C. Qenka bukur forumi sonte, jam vetem me Anemone 
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
M.C. Qenka bukur forumi sonte, jam vetem me Anemone![]()

Citim:
S'u boka me hy te kjo tema movetem çuna e goca nigjoke
![]()
dhe synetlliqe![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
Hajdeeeee, po te pres andej![]()

merrme edhe mua me vete

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
merrme edhe mua me vete

Citim:cec ki kujdes mos flirto shume me jerz ktu se na ke ba turllin me depresione
M.C. Qenka bukur forumi sonte, jam vetem me Anemone![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
cec ki kujdes mos flirto shume me jerz ktu se na ke ba turllin me depresione

Citim:
Ku te te mbys mo![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
aty ........... n'mes jush s'do ishte keq![]()
si thua? 

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Kriza ekonomike kerkon kursime ............. dhe dynjaja e ka kuptuar drejt .............. nuk ia vlen mo me kerku neper pub-e e bar-e ........... ne internet eshte cheap fare .................. Sidomos keto ditet e fundit niveli i testosteronit dhe i pordhes ka qene ne nivele shume te larta ............................
Duke qene se s'jam shume tifoz i mishit te derrit .................. po vazhdoj me pa no i neshje fotbolli .................

niveli i pordhes thote ky

, im a team player, go get ceci and tell her how you realy feel, sing to her if you have to, or whatever you smooth operators do
Citim:
niveli i pordhes thote ky
sikur tja bejme nje break down ksaj eshte komike in every sense
chill out turll, i dont cock block anyone, nuk jam cedrus une, im a team player, go get ceci and tell her how you realy feel, sing to her if you have to, or whatever you smooth operators do
o zot, sa bote qesharake, but pleasent, nevertheles
rreth testostereneve, pash nje dokumentar shkencor qe shpjegonte shume gjera interresante...
p.sh prodhimi i testosteronit ndalon ne castin qe ne marrim nje femije ne krah, natyra/evolucioni funksionon kshtu, ne menyre qe mos t bejm sex me diken tjeter te riprodhojm, por mashkulli te prokupohet e te rris ate qe ka.
I hongre pelttat? Ate shiko.
Pa petlla s'ka byrek. pa byrek, nuk ka tepsi.
Po kjo puna e taves si eshte?
Ceci si e ke taven ti? Apo nuk gatuan fare?

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ceci si e ke taven ti? Apo nuk gatuan fare?
![]()

Citim:
S'kam tave, kam ftere![]()
Gatuaj pak e sak![]()

Citim:
E dhe ti po fterja eshte e vogel me. Kaq te vogel e paske?
Po kur do te gatuash si ben ja merr komshijes?
![]()

Citim:
Kurt ........... ty edhe kur s'ta fusin ne pordhe ......... ia fut vet vetes .............. ..........

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Vallai te keqen, ti dhe po te doje s'do kishe kapacitetin t'ja fusje askujt perveç vetes. Ti shume-shume mund te dalesh ketu te flasesh si grua e keqe me sponda ngaqe s'ke testikuj te besh me shume. Vazhdo kryqezaten e grualigesise, ate bej e leri kunjat se ndonje dite do te te hyjne...
Kurto, big kiss zemra.
Zysha Cécé, ketu!![]()
présente 
Ku te kam njehere? Me mori malli.
I shijove keto te gjora 2 dite kohe te mire? 
Citim:
Ku te kam njehere? Me mori malli.
I shijove keto te gjora 2 dite kohe te mire?![]()
Po ti?
Aah, mon amour, mon amour,...kam harruar komplet qe me duhet te te bej mesazh. Do e bej tani.
Me fal!
Citim:
Aah, mon amour, mon amour,...kam harruar komplet qe me duhet te te bej mesazh. Do e bej tani.Me fal!

Tani ti ke rastin te me vesh ke cepi i dhomes, te marresh nje kamzhik dhe te denosh.

Citim:
Tani ti ke rastin te me vesh ke cepi i dhomes, te marresh nje kamzhik dhe te denosh.![]()
![]()

Te duhet te vihesh ne radhe dhe per te me denuar se kam humbur aq shume gjera nga syte keto dite saqe jane bere dynjaja te vihen ne radhe dhe per te me marre shpirtin.

Do pres shume 
Ke durim? 
Ke quan ti durim?( pour un amour pareil) 
Ju te dyja duheni lidhur

Kurriz me kurriz qe te mos trazoheni.
Jo, jo. I trazojne duart amorit, ku i ke bese.
Citim:
Ju te dyja duheni lidhur
Kurriz me kurriz qe te mos trazoheni.
Jo, jo. I trazojne duart amorit, ku i ke bese.
vetem me fjale & heshtje kuptohemi 
BOHHHHHHHHHHHHHHHHH
çfar dit m........
koh as per me vajt ne ale skisha

Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
BOHHHHHHHHHHHHHHHHH
çfar dit m........
koh as per me vajt ne ale skisha
![]()

jo mi çne akoma 

Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
jo mi çne akoma![]()
![]()

Citim:
Je ne vete?
Shko moj goc se do besh ndonje pune....
Jo nuk e them. Do e mbaj gojen tani![]()

Citim:
Vallai te keqen, ti dhe po te doje s'do kishe kapacitetin t'ja fusje askujt perveç vetes. Ti shume-shume mund te dalesh ketu te flasesh si grua e keqe me sponda ngaqe s'ke testikuj te besh me shume. Vazhdo kryqezaten e grualigesise, ate bej e leri kunjat se ndonje dite do te te hyjne...
po ty fakti qe cirresh e shan gjithe diten te ben te afte dhe kompetente??????????? Mahhhh ......... ti e di me mire se une se eshte kryesisht hormonale ............... .
nahhhhh ............ larg qoft ........... .
Mendim çasti:
Ky forumi i ngjan Shqiperise. Brenda ka aq pak gjallesa saqe te gjithe gjejne gjuhen e bashkejeteses, ashtu rroma pertoma. 
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Mendim çasti:
Ky forumi i ngjan Shqiperise. Brenda ka aq pak gjallesa saqe te gjithe gjejne gjuhen e bashkejeteses, ashtu rroma pertoma.![]()

C'ja fut edhe ti si kau peles.
Mendim casti.
Turrli po ndrro taktike.

Citim:
Mendim çasti:
Ky forumi i ngjan Shqiperise. Brenda ka aq pak gjallesa saqe te gjithe gjejne gjuhen e bashkejeteses, ashtu rroma pertoma.![]()

Citim:
Mendim çasti:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Tamam.
Per mendimin tim bashkejetese te tipit nuse- vjehrre.![]()

Citim:
Pse si jane keto nuse-vjehrre me?
Vjehrra eshte si nene e dyte.![]()

Citim:ti thuaj cte duash por pershkrim me te perpikt qe te dha amori smund t gjeja dot kund.
![]()
po ty fakti qe cirresh e shan gjithe diten te ben te afte dhe kompetente??????????? Mahhhh ......... ti e di me mire se une se eshte kryesisht hormonale ............... .
Si do thoshte dhe Cedrus " Qeni qe leh nuk te ha" .............. .
Megjithate une akoma te dua shume ........... te dua me shume se kurti ............. (qe e ka nje cike me interes se akoma shpreson mos merr ndonje cope, ndersa une e kam pat ditur qe ne fillim qe nuk te meritoj .... prandaj nuk kam patur shprese )
Te dua me shume se Cec ............ se nuk kam frike se do me hakerrohesh ................
Ndoshta te dua edhe me shume se ....................nahhhhh ............ larg qoft ........... .
p.s. Buon Aquilani a tutti .......................![]()
infact eshte automaticaly subject of a joke. and rightfully so, so
hmmmmmmmmmmm per komentin siper kjo
e castit paars ete lexoj kurti ishte sa divorcet per kto te martohet njeriu kurr srri me mir gjithe jeten beqar sehst gja
..sikur te gjeja noj mendim te lehte borxh! ... dikush do e haje gjith mllefin qe kom ..
Citim:
kam kaluar gjithe kto kohe mes unpleasent redicilous people like you.
ca jan keto breke keshtu siper meje
a ju mungon copa a si
| Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81] 82 » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.