Forumi Horizont Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga Deb* datë 22 Tetor 2012 - 05:24:

Jo e lumtur me rezultatin, por cuditerisht teper e qete dhe ne forme. Hmmmm! Ta dija s'do e kisha vrare mendjen aq shume per perfundimin.

Postuar nga RAIMONDI datë 22 Tetor 2012 - 07:04:

O Deb , po une ate po them qe :.... shqiptaret jane te ligj me njeri tjetrin , por jo me te huajte

Shqiptari te huajin kerkon ta beje shok, ndersa shqiptarin kerkon ta haje te gjalle --hahahahahaha

Ndersa te huajte e duan njeri tjetrin , por jane armiqesore ndaj nesh.....

Postuar nga RAIMONDI datë 22 Tetor 2012 - 07:23:

Por per vajzat amerikane do thosha se jane te mira, te afrueshme --Biles shume here me te afrueshme se shqiptarkat......megjithse jane shume me seksi...

Megjithse kur ua ka qejfi dhe ti nuk reagon , ato cmenden _-Te diskretiojne .....

Postuar nga RAIMONDI datë 23 Tetor 2012 - 19:13:

Mendim Casti :........Duhet me pas shume kujdes se mund te filloj nje pune ne Manhattan qe eshte TIP ......O nene , o nene,

Mirpo problemi eshte se aty une nuk futem dot ne godine brenda se ata kerkojne dokumenta qe aty poshte.......Do me duhet te futem nga dritarja e banjes ,
....si ne shkolle te mesme kur pinim duhan ne hale.... dhe dilnim nga dritarja ....

Postuar nga BIONDIA datë 25 Tetor 2012 - 16:40:

Gezuar Kurban Bajramin te gjithe shqiptareve kudo qe jane paqe fat dhe mbaresi sjellte kjo dite ne cdo familje.

Postuar nga kurt datë 25 Tetor 2012 - 18:10:

Tani sa perfundova nje film dokumentar "2016 obama's america."
I bere nga ky binesh d'souza

Nge nje ane me duket vetja gjenij qe komplet instiktivisht kam pas te njejtin opinion ne obamen dhe si ai e shikon kapitalizmin

Pavarsisht qe ky indiani me dyket nje grindavec indian kristian kiss ass ktu ne amerike, eshte shume inteligjent gjithashtu.
E rekomandoj kte dokumentarin

Postuar nga RAIMONDI datë 25 Tetor 2012 - 18:50:

Sa fetare eshte kjo Bjondia !

Postuar nga BIONDIA datë 25 Tetor 2012 - 19:35:

Citim:
Po citoj ato q� tha RAIMONDI
Sa fetare eshte kjo Bjondia !
deshe te thoje mekatare ti Mondi se fene. e kam braktisur me koheJane festa qe i bej me kenaqesi. Une desh bera Kurban Orfeun sot po shpetoi mire.

Postuar nga RAIMONDI datë 25 Tetor 2012 - 20:07:

__Po mire kurban beje , por mos e bej komplet .....

Keto festa mua nuk me pelqejne fare,_-Te hapin barkun......Nuk me pelqen emri i ketyre festave

Te isha une 1 muaj ne krye te shtetit do beja referendum per ta hequr kete lloj feje,pavaresisht se edhe vete jam myslyman, por do jepja shembull i pari duke e nderuar besimin tim fetar ne ..Katolik , sa per te qene brenda me Europen, se as qe nuk qasem as ne Kishe e as ne xhami

Postuar nga raid datë 26 Tetor 2012 - 00:02:

Ja nje vajze e mencur.

http://top-channel.tv/artikull.php?id=244795&ref=ml

Me mire keshtu, sesa t'ia jape virgjerine ndonje qurraveci qe i varen breket.

Postuar nga eliz datë 26 Tetor 2012 - 01:21:

E mencur qe c`ke me te dhe pak thua bile...

Po mendoja WTF me dicka qe po shikoja.Kam nevoje per pushime... edhe nje fundjave s`do jete keq.

Postuar nga Endri datë 26 Tetor 2012 - 08:47:

I cmendur eshte ai qe paguan.

Postuar nga RAIMONDI datë 26 Tetor 2012 - 20:26:

Ky eshte nje quiz e poezise se castit te nje kenge labe ,qe thote :

..........Lart ne Kurore te Vlores
Rri nje Trim duke pergjuar
.....Anash trimat e Kosoves
Si shqiponje e fluturuar...................... Per ke eshte kjo kenge labe ?

Postuar nga AngelDevil datë 26 Tetor 2012 - 21:41:

per Ismail Berishen? :p

Postuar nga RAIMONDI datë 26 Tetor 2012 - 22:31:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
per Ismail Berishen? :p

Nuk eshte asnje nga keta te dy...

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 28 Tetor 2012 - 13:05:

Me te vertete dite per maratone.. Mbi 42 km te vrapuara neper shi dhe ere.. Mah.. Duhet te jesh i cmendur.. ama c'kenaqesi nese ia del mbane.

Te kisha pasur nje pjate trahana..

Postuar nga Fajtori datë 28 Tetor 2012 - 20:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Me te vertete dite per maratone.. Mbi 42 km te vrapuara neper shi dhe ere.. Mah.. Duhet te jesh i cmendur.. ama c'kenaqesi nese ia del mbane.

Te kisha pasur nje pjate trahana..

Imagjinoj njerezit anash rruges me nga nje pjate trahana ne dore. Sa kalon ndonje maratonak, i rrasin lugen ne goje.

Postuar nga AngelDevil datë 28 Tetor 2012 - 21:21:

ky serveri eshte i ngarkum vetem per ip time apo per 3 anetare te rregjistruar dhe 12 vizitore valle

Postuar nga RAIMONDI datë 28 Tetor 2012 - 21:23:

Serveri eshte i ngarkum se i kam hipur une

Postuar nga AngelDevil datë 28 Tetor 2012 - 21:31:

kujdes mos na e lesh me barre :p

Postuar nga RAIMONDI datë 28 Tetor 2012 - 21:35:

Eshte prish dynjaja thuaj . Mos te pafshin persiper se thone e .....la me barre

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 28 Tetor 2012 - 21:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Imagjinoj njerezit anash rruges me nga nje pjate trahana ne dore. Sa kalon ndonje maratonak, i rrasin lugen ne goje.

Po.. dhe rroten e preshit... le qe jo me mire jo..

Postuar nga kurt datë 29 Tetor 2012 - 09:07:

Tani sa u zgjova, rreth 9 e darkes.
Nuk me behet te dal nga krevati. Kam humb aq shume kta tre ditet e fundit dhe sidomos 24 oreshin fundit saqe me dhemb vetem tja kujtoj vetes. As nuk po pretendoj qe nuk
Dhemb.
Too many hudred dollar bills, fucking too many indeed.
Fuck it. I vetmi gabim qe kam bere eshte se nuk e lashe lojen mbasi humba 3 duar te medhaja all-in fillimisht. Por gati gjithmone filloj keq..
Pastaj ndejta edhe 12 ore tjera pa asnje second pushim nga turtura e nje shanci taman skandaloz shkerdhat. Nuk po bej justifikime se une jam epic loser i ktij shekullit anyway, but i know when i'm treated extremely unfair by bad luck.
Qe ta ilustroj, sikur te isha munduar te humb cdo dore me sy mbyll nuk do kisha patur kaq rezultat te keq.

E mira e vetme eshte se une paguaj banesen per dy tre muaj ne avancim, kshtuqe kur behem broke e di qe kam nje shpelle ku rri vetem i qete.
P,sh ksaj rradhe e kisha paguar per 6 muaj cash, derin naten e vitit te ri e kam te paguar qirane.

Fuck it.

Postuar nga RAIMONDI datë 29 Tetor 2012 - 09:16:

o Kurt po ti mos luaj aq shume sa te harxhosh gjithe leket, se nuk eshte trimeri te lozesh me para te madhe -

-Los me para te vogel, sa per te shkuar kohen dhe per te nxjerr mikrobin, kur i thone fjales --Edhe qejfin e ben , edhe parate nuk i prish me shumice ....

Kur loz me shume para nuk eshte trimeri, eshte budallek--Se ti nuk je i pasur

Ai qe eshte i pasur loz me sasi t emedha lekesh --ndersa ti los me sasi te vogla sa per qejf....qe sdio qe te vije puna , nuk shkaterohesh....

Postuar nga raid datë 29 Tetor 2012 - 09:33:

Njeriu eshte skllav i ceneve apo qefeve te veta.

Postuar nga BIONDIA datë 29 Tetor 2012 - 19:40:

Urrej vjeshten me sjell trishtim.

Postuar nga RAIMONDI datë 30 Tetor 2012 - 00:12:

Ku mi gjen keto mendime casti te ketij lloji kjo Bjondia tani qe jemi ne ankth nga stuhia qe po vjen .....lol.

Ky mendim casti i Bjondes ne keto kohe te veshtira ku....... bora u nxi dhe balta zu thinj .......(patjeter qe koha ne keto raste do sjelle ne skene Partine lol)
dhe po bejne kerdine shiu & era ne New York , me kujton nje poezi te Driteroit qe puthte turkeshen vence nderkaq qe Skenderbeu turturohej tuj lufute me ..turqit vete ....

.Ndaj Skenderbeut i hypen kacabujte dhe ju hakerrye Driterorit :

....S'do mend qe koken Skenderbeu
Ma kishte prere si karpuz
Tani qe flake digjet dheu ...
Ti puth turkeshen mor domuz..

p.s __Per cilen koke e ka pas llafin Drieteroi hajde kuptohe , se ai eshte llau na ruajt

Postuar nga BIONDIA datë 30 Tetor 2012 - 01:23:

Rajmond po ai mendim me erdhi ato momente ne ti c'te bej une e varfera s'me vijne mendime filozofike e shumta qe me vjen noj mendim dashnie po jemi ne krize dhe me dashnine na u mbaruan mendimet

Postuar nga AngelDevil datë 30 Tetor 2012 - 02:23:

Qenka bo nami ne USA

Postuar nga RAIMONDI datë 30 Tetor 2012 - 03:22:

Bjonde eshte kohe lufte tani se po fryn era ketu skandal e forte dhe me shi, te forte dhe ne keto kohe mos na e co emdnjen tak dashnia se na demoralizon fare...

Ne fakt tani ne keto caste po ndihet e forte stuhia ketu ne NY City

Une dal her pas here te pastroj avlline para nga gjethet e rena se bllokojne drenazhimet para deres sime

I shikoni ju keto gjethet qe duken keshtu kaq te pafajshme dhe qe hyjne ne pune kur je ne plazh nudo.... dhe thua me vete :...Shyqyr qe me doli gjethja para .....
........Keto tani te bejne gjemen, se bllokojne ato tapat e kullimit e te vjen uji brenda............... dhe behesh direkt ....Shkodran

Ndaj poshte gjethet e thata,.....mendim casti ne stuhi

Postuar nga Glaukus datë 30 Tetor 2012 - 04:30:

Citim:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo

Po.. dhe rroten e preshit... le qe jo me mire jo..

do hynte te garat e shpejtesise pastaj , sa rekorde do u thynin

Postuar nga Ana1 datë 30 Tetor 2012 - 12:05:

3 billion dollare deme vetem nga "era" e mbremshme, ne USA!
Po bora xhanem, tani e gjeti vrimen ku te futet?!
Shpetuam mire dhe kesaj here ( ketej nga une flas.)
Drita kemi, uje kemi ( sepaku deri tani ne ora 3: 05 mengjes)

Postuar nga Deb* datë 30 Tetor 2012 - 19:31:

Ana sikur te mos na kishin dhene dy dite pushim e mos kisha para TV as do e kisha kuptuar fare qe kaluam nje stuhi. E bene sikur do permbysej bota.lol Me vjen keq per ato familje qe perjetuan deme me permbytje, zjarre, dhe peme te rrezuara mbi shtepi. Mbi 400000 pa drita ketu. Keshtu eshte kur jeton ne pyll xhanem. Mjafton nje shi i vogel dhe ikin dritat. Ketu ka me shume familje pa drita se ne cdo shtet tjeter, dhe pse nuk ra fare shi ose shume pak. Era? S'mu duk fare e forte. Te mendosh qe une ne Shqiperi e gdhija kur frynte ere e forte.

Postuar nga shelgu datë 30 Tetor 2012 - 19:58:

Ne cilin fshat banoni ju Ana dhe Deb?

Mondi ti mire je atje ku banon, nuk te arrin uji.
Cel, lesh ke.

Postuar nga Deb* datë 30 Tetor 2012 - 21:02:

Eh shelgo sikur se di ti! Amerika fshat eshte hiq 5-6 qytetet me te medhaja. Na ka hyre cik frika per ato 2 centralet berthamore. Do Zoti nuk ka pasoja se kjo do ishte katastrofe.

Postuar nga lule datë 30 Tetor 2012 - 21:32:

ajde tmerr ajde ...

Postuar nga RAIMONDI datë 30 Tetor 2012 - 22:32:

Po mire stuhia qe nuk na la rehat, po kjo Cecilia ku eshte kjo, qe nuk jep nje mendim casti ,?

Na beri merak kjo vajze .........

Postuar nga raid datë 31 Tetor 2012 - 01:05:

Andej nga jugu Shqiperise ato te agimit te arte paskan thene qe aty ka lindur helenizmi, nga ana tjeter serbet thone qe Kosova eshte djepi Serbise.
Sa toke pjellore paskan patur shqiptaret merjahu. Ose jemi te rrethuar nga maskarenj.

Postuar nga BIONDIA datë 31 Tetor 2012 - 01:27:

Po kjo Sanija paska qen e tmerrshme re paska bere namin ne Amerik dhe qahemi ne me dy pika shiu.
Sot kam hanger hurma farezeza kisha kohe qe s'kisha ngrene.

Postuar nga RAIMONDI datë 31 Tetor 2012 - 02:36:

Hurmate ketu jane shume te shtrenjta -pothuaj 1 dollar 1 koker hurma ..!!

Postuar nga kurt datë 31 Tetor 2012 - 02:42:

Citim:
Po citoj ato që tha raid
Andej nga jugu Shqiperise ato te agimit te arte paskan thene qe aty ka lindur helenizmi, nga ana tjeter serbet thone qe Kosova eshte djepi Serbise.
Sa toke pjellore paskan patur shqiptaret merjahu. Ose jemi te rrethuar nga maskarenj.

Serbt jane naskarenj idiota. Ky ptetendim i serbve eshte ofendues per cdo intelligjent person.
Serbt e grekt jane maca e zeze e balkanit, dy vendet qe dominojn balkanin jane shtetet/mentaliteti me i prapambetur depressingly, dhe kjo ndikon si jemi katandisur si balkans nga kto plehra.

Jo per ti bere qejfin vetes si shqiptar, por jam i bindur se ne shqipraret si kombesi jemi komshiu me i mire i cdo popullit tjeter.
une sikur te isha serb grek maqedonas anglez amerikan etc dhe po te mendoja drjetesisht per te ardhmen e pasradhsve te mij per shume gjenerata, shqiptaret jane komshinjt me te mire ne bote, nje popull i thjesht me tradita qe don paqe.

Kto antaret from east coast, sorry my friends. ktu eshte nje dite shume e bukur me diell:p

Postuar nga BIONDIA datë 31 Tetor 2012 - 02:57:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Hurmate ketu jane shume te shtrenjta -pothuaj 1 dollar 1 koker hurma ..!!

Ky Ujkani portieri shqiptar qe luan me Palermon duhet mi i hy me i dru ta besh peshk ta besh ,kur loz me kombetaren Shqiptare han gola neper kembe ketu ne Itali behet si macja e zeze ...

Postuar nga Fajtori datë 31 Tetor 2012 - 06:23:

Forum + http://www.vaseljenska.com/english/serbian-realist-of-the-albanian-origin/

Mbetem i mendimit se nacionalizmi eshte rryma me efektive dhe njekohesiht me injorante brenda nje populli. Efektive sepse me ane te tij behen ndryshime te medha, injorante sepse njerezit krijojne nje bote fantazioze unilaterale.

Postuar nga RAIMONDI datë 31 Tetor 2012 - 06:32:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Ky Ujkani portieri shqiptar qe luan me Palermon duhet mi i hy me i dru ta besh peshk ta besh ,kur loz me kombetaren Shqiptare han gola neper kembe ketu ne Itali behet si macja e zeze ...

E pashe edhe une --Loz shkelqyer ne Itali ndersa me ne nuk loz --Sic duket ai futet ne baste me ndeshjet tona , se duket qe ha gola qyl

Duhet ti thuhet UEFA-s ta hetoje ate , se ai shet ndeshjet tona per bastet

Postuar nga RAIMONDI datë 31 Tetor 2012 - 06:43:

Sot po flisja me nje shokun tim ne Itali dhe po i thosha qe _-Do doja te behesha trajner futbolli per femijet .....qe tu mesoja elementet taktike te lojes me pasa gjeometrike,
Menyren si te ecin me topin,
Si te dalin ne vijen fundore , por mbi te gjitha menyren se si duhet ta mbajne shputen e kembes kur te godasin topin ne gjuajjte apo ne krosim .......

__Do i beja femijet yje futbolli po ti drejtoja une ne stervitje ...

Kur te vete ne Vlore do e mendoj kete profesion, se me pelqen qamet ....

Postuar nga kurt datë 31 Tetor 2012 - 21:11:

Boh qenka bere nami me shume se kujtova une anej ka new yorku new jersey. Se kam hap televizorin hic kto dite te shikoj lajmet..

Postuar nga kurt datë 31 Tetor 2012 - 22:47:

Re: Forum + http://www.vaseljenska.com/english/serbian-realist-of-the-albanian-origin/

Citim:
[. [/B]
Ti qenke katandisur keq shume nga mendja me keq se une kto dite mor shoku!lol
mos me thuaj qe ky qelbaniku dhe kjo "goca" merhume idiote serbe te duken njerz interesant!?

artikull/interview ai linku whatever the fuck you wanna call it, its simply garbage

Ky eshte serb dhe ajo serbe dhe shume simplistic te paftyre krijesa. Ky shkrim eshte kompliment per ne dhe turp per kto idiota qe perdoin si pretext arritjet e tyre akademike per nje agjende kaq me vnere te tyre personale. Qe transmeton vogelsine ktyre klyshave ugly.
Profesorat ne tirane paskan qene taman wise si paskan pershkruar serbet si qenie te uleta.
Ndersa per prejardhjen tone gjentikisht eshte e vulosur origjina jone si etni
Ky shkrim eshte ofendues te cdo njeri sadpopak intelligjent.
Ore kto phd u merrkan leht fare nese edhe kta te dy lame idiota krenohen kshtu

Ktonjane genjeshtar idiota se Shkolla ne shqiperi sipas ksaj fizicistes vlonjate qe eshte e rrespektuar nga fizikantet me te medhenj ne bote sot, ne nje interviste me bbc ajo theksoi shkolla ka qene shume e forte. Biles ajo theksonte vecanatisht me krenari sa e avancuar e ka ndjere veten kur ka ardhur ktu fillimisht nga experjenca e shkolles ne tirane.

Mos lexo garbage fajtor. Lexoje per fun po mos i merr seriozisht te lutem. trolls

Postuar nga Piktor datë 31 Tetor 2012 - 23:31:

E lexova dhe une ate shkrimin.
Interesante ishte se ajo i referohej nje njeriu qe e kishte mohuar Shqiperine qysh kur ishte pagezuar tek kisha ruse ne Bolgna.
Nqs se nacionalistet jane injorante ky i bie te jete i shpifur.
Shqiptaret mund te jene te ligj, te eger te pacivilizuar e hajdute por kjo i ben autentike edhe autoktone pikerisht.

Postuar nga raid datë 31 Tetor 2012 - 23:36:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Serbt jane naskarenj idiota. Ky ptetendim i serbve eshte ofendues per cdo intelligjent person.
Serbt e grekt jane maca e zeze e balkanit, dy vendet qe dominojn balkanin jane shtetet/mentaliteti me i prapambetur depressingly, dhe kjo ndikon si jemi katandisur si balkans nga kto plehra.

Kam vrare mendjen, kush eshte rrace me e poshter: serbet qe kane bere gjenocide ndaj shqiptareve, kroateve, boshnjakeve e ndoshta ndaj ndonje populli tjeter; apo greket qe kane bere gjenocid vetem ndaj shqiptareve (me aq sa di une).
Megjithse e matur me numrin e gjenocideve serbet e fitojne kete gare, prap greket me duken me te poshter. Ndoshta ngaqe jane te pabese.

Postuar nga raid datë 31 Tetor 2012 - 23:42:

I hodha dhe une nje sy atij artikulli shume terthoret.
Pyes veten ku e ka gjetur fajtori kete artikull kaq obscure. Eshte si te gjesh gjelperen ne kashte, po ja qe ai e gjeti.

Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.