Forumi Horizont Gjithsej 88 faqe: « E parë ... « 73 74 75 76 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 88 »
Trego 876 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Besoj se... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11885)

Postuar nga Glaukus datë 13 Maj 2008 - 01:34:

besoj se ......... ti ke shumë të drejtë .... sidomos ke ajo pika e katërt

Postuar nga Zhylien Sorel datë 13 Maj 2008 - 05:02:

Besoj se duhet te shkoj te dashurohem me krevatin per disa ore ....

Postuar nga kotka datë 28 Maj 2008 - 23:16:

Citim:
Po citoj ato që tha volter
Besoj se.. paqja mund te dije te lartesoje njeriun ne aktin me te larte njerezor.

edhe une e besoj kete plloshtan

na mungon shume paqesor

Postuar nga Syrius datë 29 Maj 2008 - 00:48:

Besoj se njeriu duhet te besoje ate qe ndjen e te mos influencohet nga opinionet e te shumteve.

Besoj se njeriut i duhet dhene me shume se nje shans per te treguar ate qe ka brenda

Postuar nga dhoma666 datë 29 Maj 2008 - 01:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Syrius
Besoj se njeriu duhet te besoje ate qe ndjen e te mos influencohet nga opinionet e te shumteve.

Besoj se njeriut i duhet dhene me shume se nje shans per te treguar ate qe ka brenda

besoj se ke shume te drejte..........

besoj se njeriu e do aq shume vehten sa e ka te veshtire te jete i sinqerte....

besoj se njeriu jep me shume se sa merr ne disa raste dhe ky eshte mekati i tij,.........

Postuar nga Zhylien Sorel datë 01 Qershor 2008 - 00:20:

Besoj se ...nata ti sjell ndryshe mendimet...Per kete arsye do te me pelqente te shkoja ca kohe nga vendet nordike....

Postuar nga Zani datë 02 Qershor 2008 - 12:33:

Besoj se .....
...Je mire mbi te gjitha ....pastaj mbes me shpres se do te lexoj ndonje shkronje nga Ty!!!!?

Besoj se ndjenja jote eshte ne nivelin e duhur dhe pa ndonje te keqe....qofsh mire LUTEM!

Postuar nga zemer-.... datë 02 Qershor 2008 - 13:29:

Besoj se me kupton kur te them qe shpirti vuan,dhe ndjen sepse na pasqyron kur merzitemi,gezohemi apo dashurohemi.................

Postuar nga Zani datë 06 Qershor 2008 - 20:43:

Besoj se ....
Po kaloj ditet ndoshta me te veshtira ne aspektin e ndjenjave qe me pare sme ka rene te i provoj ...qe eshte nje ndjenje kaq e fort dashuria edhe vete po habitem....tek njerzit e sinqert qe nuk dijne dhe skane provu gjera te tilla kurr, dhemb ndjenja e dashurise shume ...dhe nga ketu nxorra mesimin se dashuria nuk qenka prekja as shijimi i trupit ,por qenka nje ndjenje e madhe e brendeshme qe shpirti e degjon , nje dicka e forte qe vetem zemra e njeh dhe mendja sdi te gjej formulimin e shprehjes  ....megjithese ndonje here kur eshte e tepert eshte e  mekatshme ndoshta... ,por une besoi se ... isha jam dhe do mbetem besnik i fjales dhe dashurise se cilter dhe te kristalte,ndaj Teje.
Besoj se ...nuk e kam merituar as nuk e meritoj denimin e marr nga Ti,denimi qe me ke dhene pa prova eshte denimi me  unikat ne bote,besoj une ....megjithate me gjithate megjithate ....perseri dhe  perseri me mungon skajshmersht
shume Ti....!
Njejt si sot si atehere,njejt te dua,per asnje gram skam ndryshuar besoj shume...!

Zani...!

Postuar nga devolliu datë 07 Qershor 2008 - 00:14:

Thumbs up

besoj se zoti shikon , vonon por nuk haron

Gjithsej 88 faqe: « E parë ... « 73 74 75 76 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 88 »
Trego 876 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.