| Forumi Horizont | Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 73 74 75 76 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 88 89 90 91 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)
Hej Ana
mendimi i castit me erdhi kur te lexova ty tani.
Nuk besoj se do ia dilja te jetoja vetem sic ben ti.Une dua te komunikoj me patjeter me dike perdite.
te perqafoj nga larg zemer
oh nje mendim tjeter i castit: Me duhet te mbaroj paper project per Multiple personality disorder(dissociative identity disorder) ne abnormal psych qe kam per pasneser. It's soooo interesting and so mind drilling at the same time 
Lorinka
po une s'jetoj vetem. Jam nonstop me njerez gjate dites, por rri naten shume vone zgjuar, kur te gjithe jane ne gjume. Dhe heshtja i referohej nates si psh tani ora 4 pa cerek, jo dites
. te perqafoj.
PS: s'di pse te perfytyroj si ajo shkrimtarja qe shkruante ato librat e dyzimit te personalitetit si tek basic instinct. mendoj qe ne nje te ardhme do behesh nje shkrimtare e tipit stephen king 
Citim:
Po citoj ato që tha darma
Roke ke anashkaluar faktin qe ajo ka shkruar apo ka thene "mendime te castit" dhe mendoj se e ka thene ate qe ka dashur te thote.....
Burri apo i dashuri a nuk jane ne fund te fundit shoket tane te jetes....e c'ndryshoje nje cope leter apo nje darke e kercyer dhe e ngrene nga te tjeret......e beri Burre .......apo e beri burrin e saj ....ai eshte shoku i saj ai eshte miku i saj edhe nese ai kete titull e quan per nje ofendim (apo te mendoje se ajo nuk e quan burre por do ta mbuloje me fjale te bukura) per mendimin tim "ai" qe e mendon ne kete menyre e ka shume shume gabim.......sepse nuk ka titull me te bukur se shok...
Ne fakt ke disi te drejte sepse une sjam martuar ndonjehere dhe smund ti di mire keto "mendime te castit"
.Une s'kisha asgje kunder me football vecse shpreha dicka qe nuke dija.mgjth kjo fjala"shoku dhe shoqja" aktualisht eshte ne mode edhe tek ataqe jane te dashuruar,ku fare mire keto degjohen edhe ne Tirane ku nuk shprehen me(jo te gjithe) i/e dashur/a im/e ,por shoku ose shoqja ime

Sapo mbylla 2 dite te gjata, nuk e di sesi por u riktheva pas ne kohe, te njejten njerez te njejtat debate.. si nuk ndryshuam njehere... jam perseri une ajo drejt se ciles te tjeret drejtojne gishtin per ta nxjerre fajtore... fajtore per cfare?? .. vendimet nuk kane qene te miat, une thjesht zgjodha te jetoj... e do ta bej ne menyren time sa te kem fryme!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
do doja te thyeja heshtjen e nates. E kam hap televizorin ne kulm sepse kjo heshtja sikur me gllaberon, edhe pse nuk kam asnje mendim ne koke... thjesht po perqendrohem ne libra. sa e mire eshte politika nga nje ane, ta ben rrafsh trurin nga labirintet e mendimeve. E qete me ne fund.... edhe pse me emocione.
kjo bote eshte e mbushur me genjeshtra dhe genjeshtare.
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Hi darmaNe fakt ke disi te drejte sepse une sjam martuar ndonjehere dhe smund ti di mire keto "mendime te castit"
.Une s'kisha asgje kunder me football vecse shpreha dicka qe nuke dija.mgjth kjo fjala"shoku dhe shoqja" aktualisht eshte ne mode edhe tek ataqe jane te dashuruar,ku fare mire keto degjohen edhe ne Tirane ku nuk shprehen me(jo te gjithe) i/e dashur/a im/e ,por shoku ose shoqja ime
![]()
welcome to Boston![]()
Pa dyshim qe puna ka gjetur rugen ne cdo ore te dites thanks to beepers...celulareve dhe e-maileve!!!!
ik o pash zotin, ca mos me tu cu nervat?
Na asht ba ky forum si han muslimansh!Ma randesi i kushtojne
me nxjerr ne drite se kush asht ken Shen-Maria para 2000 e kusur vitesh
sesa kush jan keta per vedin e tyre....PFFFFFFFFFFFF...
Dashuria virtuale eshte vetem nje vuajtje shpirtrore.
| Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 73 74 75 76 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 88 89 90 91 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.