Forumi Horizont Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 74 75 76 77 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 87 88 89 90 91 92 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)

Postuar nga lezhjani-82 datë 02 Prill 2010 - 14:34:

Thuje maj se nuk bahem....kur si kam than gja cedrus (burrit tan), masi i ka qujt tan (Lezhjant) rrokjen e par si nuk duhet....ske ca me me ba tjeter

PS:
Sasht vec per mu, se un kam pa shume ma shum ktu, po tapo ja bajn si Klodit :p

Postuar nga AngelDevil datë 02 Prill 2010 - 14:36:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Thuje maj se nuk bahem....kur si kam than gja cedrus (burrit tan), masi i ka qujt tan (Lezhjant) rrokjen e par si nuk duhet....ske ca me me ba tjeter

PS:
Sasht vec per mu, se un kam pa shume ma shum ktu, po tapo ja bajn si Klodit :p

hajd po ta plotesoj deshiren veq mos me bej ma gruan e Cedrusit

.i moj breshke .i se te erdhi dita .....

p.s. ja keput ene ai si kau peles me raste ... cedrus kerko falje se te bera gjemen te bera

Postuar nga lezhjani-82 datë 02 Prill 2010 - 14:39:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

hajd po ta plotesoj deshiren veq mos me bej ma gruan e Cedrusit

.i moj breshke .i se te erdhi dita .....

p.s. ja keput ene ai si kau peles me raste ... cedrus kerko falje se te bera gjemen te bera

Ok, i erdhi dita breshkes.....ca i prishte pun Lezhjanit?

Me fjal te tjera du me e dit tashi edhe nese shkon puna ne privat...

Postuar nga AngelDevil datë 02 Prill 2010 - 14:42:

jo mor qun se kape mire idene e shprehjes .... hajd se do ta them ndonje dite ne privat

Postuar nga lezhjani-82 datë 02 Prill 2010 - 14:44:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
jo mor qun se kape mire idene e shprehjes .... hajd se do ta them ndonje dite ne privat

Ok, spo te kthej ma pergjigje se kshu shkon forever...shife aq shum pertoj te shkruaj sa nuk vej presjen tek (spo)...lol

Postuar nga AngelDevil datë 02 Prill 2010 - 14:45:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

Ok, spo te kthej ma pergjigje se kshu shkon forever...shife aq shum pertoj sa nuk vej presjen tek (spo)...lo

sme the kush te paska merzit sot .... hajd hapju shoqerise

(ene une pertova se vura apostrofin)

Postuar nga lezhjani-82 datë 02 Prill 2010 - 15:09:

Ahaha, sa shpejt shkruan Devil....sme le as koh ta modifikoj...dmth de cituar nje mesazh ndryshe....

Askush sme merzite se nuk ja jap kuj ate shanc.
Nese dikush e ben, pa ja dhene shancin, si puna Cedrusit psh. qe se kam ofenduar asnjehere...sme ngel hatri se e di se jan ata gabim.

Si ta them me fjale te tjera, e kam koshencen e paster vetem pres te tjeret te me kuptojne.

Edhe nese duhen dit.

Postuar nga AngelDevil datë 02 Prill 2010 - 15:17:

mu desh 1 ore ne trafik sot ne mengjes vetem per faktin qe i eshte tek Sales te bllokoje bulevardin para presidences per te festu antaresimin ne NATO .... hajde trapllik hajde .... pfffff

Postuar nga shelgu datë 02 Prill 2010 - 17:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

ke ngaterruar shtet quhet dutch treat ajo ...

Pse duhet gjithnje te dyshoj une?

E po njerez jemi funda edhe ngaterrohemi nganjehere.

Ti si po e kalon kohen, mire. Po te kesh nevoje per shoqeri, marrim edhe Glakun, edhe Turllin dhe shkojme ne kafene. Pime nga nje te lehte dhe me te pare me te bere.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 02 Prill 2010 - 17:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Degjo, kur do e nderrosh kete pseudonimin. Sa here qe e shof me kujtohet Hey Hey e Dennis Ferrer. Do thuash ti ca problemi ka. Ja imagjino sikur te vinte ty e njejta kenge ne mend cdo dite.

Ndonje propozim?

Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 74 75 76 77 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 87 88 89 90 91 92 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.