Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- ARKIVUAR.....Cfare kenge po degjoni ne keto momente? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7084)
Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 19 Shkurt 2005 - 16:37:
sinan hoxha--oh kjo zemer
Postuar nga AIR-FORCE-ONE datë 19 Shkurt 2005 - 17:29:
EMINEM ......LIKE TOY SOLDIERS
Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 19 Shkurt 2005 - 17:38:
kengen serbe qe doli ne vend 2 te eurovision 2004
serbet yll, kenga yll, nga jeta ske ca do moo 
Postuar nga Ervisa datë 19 Shkurt 2005 - 21:49:
"Na lini te Jetojme" Elton Deda.
Postuar nga kontinenti datë 20 Shkurt 2005 - 00:50:
Citim:
Po citoj ato që tha i_pafajshem
Kontinenti.
Nqs keni per qellim te diskutoni per vlerat e gjuhes shqipe, nuk eshte tema, nqs keni per qellim te talleni me lajmerimin e vendosur ne forum, talluni tek " te qeshim pak".
Nuk e di sesi dikush qe kerkon nje kenge te Michael Jackson ne internet do ta gjeje ate duke shkruar ne shqip "Majkell Xhekson".
Kisha qejf megjithate te dija deri ku do shkoje ironia juaj. Gjithashtu deri ku jeni me kulturen e huaj, deri ne ç'faze e keni pervetesuar.
I dashur I_pafajshem,nuk kam aspak qellim te tallem me lajmerimin e vendosur me lart dhe nuk kisha asnje qellim humoristik ne lidhje me ate qe shkrova.
Sa per kerkimin e emrit Majkell Xhekson, ju siguroj se ne qoftese dhe here te tjera e shkruani ne shqip (si une tani) askush nuk do te tallet me ju.Ne qoftese ky emer kerkohet ne internet, te gjithe dine ta lexojne sepse interneti nuk ka per baze shqipen,ndaj dhe emri shkruhet ne origjinalin e tij.Ne qoftese kemi poetin Uollter Uitman, te perkthyer ne shqip,emri i tij kurresesi nuk mund te shkruhet me germen W,sepse nuk do te ishte e drejte.Po nje emer kinez si mund ta shkruanim i dashur I_pa fajshem? Me cfare germash? Po nje emer arab? Po nje emer hindian?
Keni thene se , kishit qejfe te dinit se, deri ku do te shkoje ironia ime ???
Pergjigje : Ne asnje vend nuk kishte qellim ironia ime te shkonte.Nuk kisha fare ironi kur shkrova me lart ate qe ju po e kritikoni.
Keni thene se , deri ku jeni me kulturen e huaj dhe ne c'faze e keni pervetesuar?
Pergjigje : Hera e pare qe degjoj konceptin " kulture e huaj "
I dashur I_pafajshem, nuk ka kulture te huaj zoteri, kultura gjithmone eshte nje. Ne qoftese une di aglisht,kjo nuk do te thote se une jam pajisur me kulture te huaj,edhe ju gjithashtu.Tjeter gje eshte informacioni (sepse nje gjuhe e huaj nuk eshte gje tjeter pervecse informacion,) dhe tjeter gje eshte kultura e mirefillte.
Ne qoftese dikush e di mire se si e bejne pilafin kinezet, kjo hyn tek koncepti informacion.
Me qe me permendet fazat e kultures (hera e pare qe e degjoj kete gje) kam detyrimin t'ju them se: a mund te ma sqaroni kete gje?
Pra , cfare jane fazat e kultures????
I dashur I pa fajshem, zotesia qendron tek shqipja zoteri dhe, une jam kundra hyrjes ne llumin e imitimit.
Po te ishte Cabej ketu ne forum,si mendoni,valle postimet e tij do t'i bente ne anglisht?
Eshte dikush ketu ne forum qe e mban veten per profesore, dhe , si kundra veprim te postimit tim qe ju I _pa fajshem e kritikuat, ajo pseudo-profesore ben disa postime rradhazi ne anglisht duke deshmuar edhe me tej injorancen e saj(megjithese une ia di prej kohesh)
Kush e ka forcen te jete nje Fan Nol i vogel, rrugen e ka te hapur, sepse vetem VLERE do te tregoje.
-----------------------------------------------------------------------------
P.S. I_pa fajshem, sapo vura re tani nje larmerim tuajin ne lidhje me gjuhet e huaja dhe, ju jap shume te drejte.Por ajo qe nuk kuptoj eshte se ketu ne kete nen-forum ju vete kundershtoni lajmerimin tuaj.
Rrespekte.
Postuar nga amor alucius datë 20 Shkurt 2005 - 02:11:
Toska
syte ke njona
mendet ke tjetra
cuno ke per te ngel beqar 
Postuar nga Bledumi datë 20 Shkurt 2005 - 02:14:
"The love i have for you" --- Dina Vass & Dj Rubin.D 2004
Postuar nga Bledumi datë 20 Shkurt 2005 - 02:23:
"Loko" --- Loving Paris (tribal house)
Postuar nga amor alucius datë 20 Shkurt 2005 - 02:28:
Latin lover
Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 20 Shkurt 2005 - 02:30:
LA GASSOLINAAAA-----YANKEY DADDY OH DAMN HOT MANN !!!
:p
EYA L'ENCANTA LA GASSONLINA YO TENGO LA GASSOLINAAAA 
puc-puc unA