Forumi Horizont Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani...? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15258)

Postuar nga tresh datë 10 Janar 2009 - 21:17:

po i qep se jane shky....

Postuar nga Ruby_DR datë 11 Janar 2009 - 03:34:

po shikoj 182 mail se kam 15 dit pa e hap

Postuar nga Lela_Dr datë 11 Janar 2009 - 04:43:

Kshu eshte kur blen puzzle dhe e mbaron per 3 dite.....harron me bo gjerat e rendesishme.....

Kur do mi krysh ato porosite e mia......??

Postuar nga Ruby_DR datë 12 Janar 2009 - 04:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Kshu eshte kur blen puzzle dhe e mbaron per 3 dite.....harron me bo gjerat e rendesishme.....

Kur do mi krysh ato porosite e mia......??

qe neser mos u bo merak ........................

Postuar nga kurt datë 13 Janar 2009 - 02:58:

po menoj se sa gomardhek asht kur pin njeriu kaq shume sa kam pi une mram...
kam qit perqafet tan naten, tu ba ku ku nga dhimbja e kokes dhe nga fakti se stomaku nuk pranonte te mbante as ujin mren...ouch!!:p  never again:p
desha me dal dikun me hanger do soup por harrova se kam ardh ne shpi me taxi mram... makina!?!? ishalla i kam mbyll dyert atje ku e kam lene...!!! 

Postuar nga Katilesha datë 13 Janar 2009 - 03:04:

Jam bereeeeeeeeeeee paraziteeeeeeeee sot pasdite.

Ka tesh 3 ore qe vetem ha,pi, rri shtrire, degjoj muzike, lexoj tek-tuk ndonje gje neper net dhe shoh fotot e matures. Une nuk kam faj,fajin e ka mikja jeme qe m'i bjen te tana te shtrati.

Po me duket vedi si e seeeeeeeeeemureeeeeeee.:p

ps: Kurti t'kalume :p

Postuar nga ingmetalboy datë 13 Janar 2009 - 05:10:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
po menoj se sa gomardhek asht kur pin njeriu kaq shume sa kam pi une mram...
kam qit perqafet tan naten, tu ba ku ku nga dhimbja e kokes dhe nga fakti se stomaku nuk pranonte te mbante as ujin mren...ouch!!:p  never again:p
desha me dal dikun me hanger do soup por harrova se kam ardh ne shpi me taxi mram... makina!?!? ishalla i kam mbyll dyert atje ku e kam lene...!!! 

Kurt
Good luck me ate "never again".
Cheers man! My car is still at the shop from a night like that.
Shendeti mbi te gjitha thuaj.

Tani tani po pres shokun e dhomes te vije nga puna sepse me duhet te shkoj ne bookstore te ble my textbooks.

Postuar nga kurt datë 13 Janar 2009 - 12:57:

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy

Kurt
Good luck me ate "never again".
Cheers man! My car is still at the shop from a night like that.
Shendeti mbi te gjitha thuaj.

ooo brother!! we never learn, hehe! faktikisht i kam do birra ne frigorifer dhe po me qesh buza tani qe ndjehem mire.
mbreme po qaja para zotit, vetem ket here m'a kalo shpejt i lutesha nen heshtje...:p
eshte si puna e asaj thenies, "kalova lumin, t'dhefsha kalin" nuk eshte mire kshtu, i'm going straight to hell like this...no good! kshtuqe po e mbaj fjalen, t'pakten per sonte...:p

flm kati...:p 

Postuar nga eliz datë 13 Janar 2009 - 13:19:

Po haj nje bakllava per koke te bakllavase edhe po flas me njonin

Postuar nga Katilesha datë 13 Janar 2009 - 16:25:

Fix tani tani po  pres sa e shkarkohen leksionet e sotme nga neti, po kontrollejshen ad. dhe po pres qe te me bijne cajin...

Kalofshi bukur pipell:p

ps: eliz ke nje gabim te vockel te  firma jote.

Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 93 94 95 96 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.