Forumi Horizont Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 79 80 81 82 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 94 95 96 97 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani...? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15258)

Postuar nga ColdFire datë 13 Janar 2009 - 17:42:

Gati per ne pune/shkolle....
Oj komshije, shif gabimet e tua ti, lene elizen....
Ene ngrihu ka krevati e bene cajin vet....si do te gjejme vjehrre ty ne? Bah.... :p

Postuar nga shelgu datë 13 Janar 2009 - 17:50:

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
Gati per ne pune/shkolle....
Oj komshije, shif gabimet e tua ti, lene elizen....
Ene ngrihu ka krevati e bene cajin vet....si do te gjejme vjehrre ty ne? Bah.... :p

E, prape me vjehrrat

Postuar nga Katilesha datë 13 Janar 2009 - 17:52:

Donik ti duhet ta dish nje fjale te vjeter popullore si prehistorike qe je

" Pse me djeg doren,kur ke mashen"

Se mos asht fjai jem qe edhe dreken ma bajne gati keto shoqet ktu

Ju baft buka mire...

Postuar nga ColdFire datë 13 Janar 2009 - 20:38:

C'fare buke moj...une dhe buke ne kembe ha....do permbyset bota sikur te ulem si njeri.
Ty te ben veze dhe gjeli, posi tja bejme ne...qe nje pule qe kemi na doli shterpe...hajde ciao dhe ngrihu te thone se na turperove :p

Postuar nga AndreaPirelli datë 13 Janar 2009 - 21:01:

Citim:
C'fare buke moj...une dhe buke ne kembe ha....do permbyset bota sikur te ulem si njeri.

Te gjitha ne kembe i hake ti o .......

Postuar nga Ruby_DR datë 13 Janar 2009 - 21:01:

Citim:
Ty te ben veze dhe gjeli, posi tja bejme ne...qe nje pule qe kemi na doli shterpe...hajde ciao dhe ngrihu te thone se na turperove :p

pop lene gocen mi, dhe nje here qe e trajtojne si princeshe ti i bjen ne qafe... po gjak e dhjome ti bohet ke krevati.....

Rri e Kati shijoje krevatin sa te mundesh se ke per ta kujtu pastaj...... si Donika qe han buke ne kembe......

respekte ju pershendes te dyjave

Postuar nga ColdFire datë 13 Janar 2009 - 23:02:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Te gjitha ne kembe i hake ti o .......

Ke inat ti qe s'jam dembele si puna jote!! Jo po do me zere gjumi ne karrige. I vune perde atij xhamit tend ti? :p :p :p Une s'i kam vene akoma...dua dhe ca kohe...deri atehere une do ndodhem ne mjedise pa "dyer me xhama"....te jem e lire te hyj kudo dmth..pa trokitur....
don't be a hater :p

p.s. rubin e lashe e lashe...s'me degjon mua dhe po te flas ajo....
pershendetje dhe ty

Postuar nga lezhjani-82 datë 13 Janar 2009 - 23:57:

po nigjoj I-pod, po pi nje birr edhe po shkruj kyt!

Postuar nga Katilesha datë 14 Janar 2009 - 00:57:

Sapo erdha nga Fakulteti dhe po mendoj se cfare do te doja per darke,,qe t'ia kerkoj popullit qe kam ketu.

Po e diskutoj kete me instancat e msn pak.

Postuar nga eliz datë 14 Janar 2009 - 12:30:

Flm. Eishin-an Kati!

Tashi po bej tavanoterapi..

Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 79 80 81 82 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 94 95 96 97 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.