Forumi Horizont Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 80 81 82 83 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 95 96 97 98 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)

Postuar nga bleta punetore datë 30 Korrik 2007 - 22:47:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
eee me mire, se kisha fillu te ve paksa bark......e si do dal ne vere une tek ato plazhet me kika jasht.....po nuk isha pak barkthate....

po perpiqesh di farci passare l'apetito me kikat jashte?

mire, qe s'na e shojte dot urine po te pakten na shuaj kureshtjen... e lulelakres ne greqisht!

Postuar nga tresh datë 30 Korrik 2007 - 22:48:

nqs jane si te asaj maqedonses....ehe nje jave rri pa hanger se dobet dobet.......si me kene veze e fergume sy ishte....piate fare....

Postuar nga bleta punetore datë 30 Korrik 2007 - 22:51:

Citim:
nqs jane si te asaj maqedonses....ehe nje jave rri pa hanger se dobet dobet.......si me kene veze e fergume sy ishte....piate fare....

LULELAKRES, te thashshshsh, si thone ne greqisht, oj ky!

Postuar nga tresh datë 30 Korrik 2007 - 22:52:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
LULELAKRES, te thashshshsh, si thone ne greqisht, oj ky!

hahahhaah shi si be sikur se di, kur une e di, se ti e di

Postuar nga Enya datë 30 Korrik 2007 - 22:52:

Re: Re: Re: I am going fishing!-Chris Rea

Citim:
Po citoj ato që tha GENTI_the_KING

mos me thuaj se eshte e vertet kjo qe po thua ..................megjithse edhe po te jet , as me intereson shume jo ..., vjen nje dite kur te kap dielli e nxihesh , por vjen edhe nje dit kur nese nuk e ke vajisur trupi te rripet lekura............................

Ashtu qofte Gentushi(per ke ta meritoje, prej meje ke pas gjithmone respektin maximal besoj lol.).
Kisha harruar te shkruaja etj...etj...Mos u merzit me mua.Per kete pijetore e kisha llafin une, per miqte e mi te ketushem.

Mirese rrini te gjithe.Ju pershendes.
Tresh, ca ndodhi me Peshtimin?!Na difto pak fjale e per pe`...

Postuar nga Piktor datë 30 Korrik 2007 - 22:53:

home doni me per çufon apo bubin kaçurrel.

Postuar nga bleta punetore datë 30 Korrik 2007 - 22:54:

Citim:

hahahhaah shi si be sikur se di, kur une e di, se ti e di

per prapashtesen edhe mund ta kem idene, se po njesoj u mbarojne fjalet atyre... , per il resto thash se do na perndrisje ti!

Postuar nga tresh datë 30 Korrik 2007 - 22:55:

ehu....i thone kulupilli...jam i sigurte qe e kam shkru gabim se une dh me ll i ngaterroj shpesh

po shpresa si i thone

Postuar nga bleta punetore datë 30 Korrik 2007 - 22:59:

Citim:
ehu....i thone kulupilli...jam i sigurte qe e kam shkru gabim se une dh me ll i ngaterroj shpesh

po shpresa si i thone

hahahahahhahahahahahahahahahah....!
uh, c'me mbet biscota ne fyt, te marrte e mira!

tani me erdh ne mend si i thone kungullit!

Postuar nga tresh datë 30 Korrik 2007 - 23:01:

he si i thone kungullit tani , ''shpresa'' eshte ajo qe vdes e fundit per mua

Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 80 81 82 83 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 95 96 97 98 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.