Forumi Horizont | Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 80 81 82 83 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 95 96 97 98 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Mendim çasti: nuk shoh (lexoj) telenovela.
M.c 1 pse quhen findus di pesce kur vetem peshk bredna nuk kane ?
M.c 2 Adhuroj diten e shtunen te fle deri vone .
Mendim tip "si te gatuajme".. Po mendoja qe nese mbjell fasule nuk mund te pretendosh te mbledhesh patate.. jo se kam ndonje gje kunder fasuleve, te kuptohemi, jane dhe te mira per te ngrene vetem se vijne pak ere kur i pergatit..
Ama me ka marre malli per bamje..
Dulcis ka ca kohe qe gatuaj une ne shtepi.
Te gjithe jane te kenaqur sepse hane me mire.
Tani per tani kam ble vetem tre libra me receta gatimi.
Riso e Risotti, Pasta dhe Legumi.
Po qe paskam humbur, pse te mos behesha guzhinier, ja ky eshte mendimi im i çastit.
Uuu meshkujt qe e bejne me pasion gatimin kane gjithmone rezultate te shkelqyera.. keshtu me kane thene..
p.s. ka qene nje kohe qe blija dhe une.. por hoqa dore.. tani mbaj fort librin me kopertine roze te mamit dhe nje website qe eshte rehat fare per shpjegim recetash
Te dal ne bllokttt apo tja fus gjumit kjo eshte ceshtja.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Te dal ne bllokttt apo tja fus gjumit kjo eshte ceshtja.
Mc: kjo e sotmja ka qene ditelindja me e sinqerte qe kam kaluar, ndodh qe ne 365 here, njerezit harrojne....te genjejne....
Citim:Gezuar ditelindjen Gibbs edhe 100 te tjera . Per te mos qene hipokrit them se duhet te kerkoj falje gjithandej per ndonje harrese.
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
Mc: kjo e sotmja ka qene ditelindja me e sinqerte qe kam kaluar, ndodh qe ne 365 here, njerezit harrojne....te genjejne....
E drejte. Duhet pare pak me shpesh te ajo lista ne fund te faqes.. Edhe 100 Gibbs!
Megjithate kam vendosur te uroj vetem ata qe jane aktive Dulcis.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Megjithate kam vendosur te uroj vetem ata qe jane aktive Dulcis.
![]()
![]()
![]()
Meqe me ra rruga ketej, po e le nje koment te mos kaloj si fantazem.
Pershendetje, nese ka ngelur ndonje nga te vjetrit.
Dite e shpifur, bie shi, ftohte po. Ere po fryn.
Ah meqe ra llafi i eres, pershendetje Eria, na kujton flladin e veres keto dite dimri.
M.C: Ja qe nuk qenka dite dhe aq e keqe sot.
Citim:
Dite e shpifur, bie shi, ftohte po. Ere po fryn.
Ah meqe ra llafi i eres, pershendetje Eria, na kujton flladin e veres keto dite dimri.
M.C: Ja qe nuk qenka dite dhe aq e keqe sot.
![]()
Kohe shume e keqe!
Kur thone per shi bie shi, kur thone per diell bie mjegull..gjithmone e njejta histori.
E kane lene te ashtuquajturin diell per neser, paraden e karrocave te karnevales neper qytet.. Po mendoj sa do rrezikoja po te dilja nga shtepia..
Citim:Mos shko me degjo mua. Neser eshte lageshtire, javen tjeter thone permirsohet moti.
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Kohe shume e keqe!
Kur thone per shi bie shi, kur thone per diell bie mjegull..gjithmone e njejta histori.
E kane lene te ashtuquajturin diell per neser, paraden e karrocave te karnevales neper qytet.. Po mendoj sa do rrezikoja po te dilja nga shtepia..
Citim:
Mos shko me degjo mua. Neser eshte lageshtire, javen tjeter thone permirsohet moti.
Citim:Shume mire nje arsye me teper.
Nuk kam hallin e kotit.. U druhem rrotave te stelle filanti qe te vijne nga e ku s'ta pret mendja
Citim:
Shume mire nje arsye me teper.
.Ne nje ane ne nje lendine trendeline moj trendeline ...me ka marre malli per nje kenge popullore qamet.
-514...
Thote qe ne nje ene porcelani te rrihen vezet me sheqerin e me pas te shtohen dardhat e grira ne rende, arra te pjekura te grira dhe miell me sode. Behet brumi qe duhet te jete i shkrifet dhe e pjek ne furre. Ne fund i hedh shurup te kanellosur.
Hm.
Ne fakt ishte per molle, po s'besoj se i ngelet qejfi autores po e bera me dardhe.
Libri "Si te gatuajme", faqja 328
per mendimin tim i ngel qejfi...hajd nashi, me bind qe e kam gabim
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
per mendimin tim i ngel qejfi...hajd nashi, me bind qe e kam gabim![]()
Citim:e allora. Ti e di se me pelqejne shume dardhat mua, pjeshket me shume normal.
Ja sa t'i hedh sherbetin une e bej prove te me kundershtosh pastaj![]()
Meqe jemi te gatimi, kam bere une 2 emblesira sot qe s'ka faqe libri "Si te gatuajme" t'i permbaje...
Kat dashke lufte me duket. Mos i ke bere gje me pjeshke moj?
Paqe njerez. Bejme tek a çift e i zgjidhim problemet.
Te lutem shume Piktor qendro larg. Ma beri per borxh.
Ti vajze duhet ta pranosh qe disa jane te prirur te gatuajne pa libra. Thjeshte bejne gatime origjinale, gatime qe jane vetvetja dhe nuk kane frike te shperfaqen edhe ne virtualitet.
ps:Si nuk behet tagg ketu, per dreq.
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Ti vajze duhet ta pranosh qe disa jane te prirur te gatuajne pa libra. Thjeshte bejne gatime origjinale, gatime qe jane vetvetja dhe nuk kane frike te shperfaqen edhe ne virtualitet.
Te dalesh nga rrobat e te marresh malin me vrap
Vajze e mbare ki parasysh qe klasiciteti, i provuar e eksperimentuar nder breza, nuk eshte kurre i demshem. Nuk do te doja te isha nder eksperimentuesit e tu.. meqe ra llafi, ka mbijetuar njeri?
Ti bruni rri urte se te bera injore a si e ka.
Citim:
Te lutem shume Piktor qendro larg. Ma beri per borxh.
kati
Thashe te promovoj edhe une talentin tim ne gatim.
Bruni, ta kisha kthyer por...e keqja vjen nga se pret xhan.
Citim:
Thashe te promovoj edhe une talentin tim ne gatim.
Citim:
Per momentin vazhdoj te ngelem nje e painformuar mbi faktet.
Citim:
O stonature e koheve moderne.
![]()
Citim:
Stonature e pampleksshme! Do te thote shume!
![]()
Filloi " The Voice" ne France. Paska kengetare te papame ky sezon!
Citim:mos mi
Po citoj ato që tha cecilia
Filloi " The Voice" ne France. Paska kengetare te papame ky sezon!
Cdo fundjave kohe e keqe u cmenden.Gusht vella ku je se u thame .
Po qe me kishte marre malli te rrefehesha ne FH, mendimi i castit: Jam shejtan, s'jam shejtan.
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po qe me kishte marre malli te rrefehesha ne FH, mendimi i castit: Jam shejtan, s'jam shejtan.![]()
Une thashe se do ishte martuar kjo picirrukja
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Ne kete ore car hahet dreka apo mengjezi?
Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 80 81 82 83 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 95 96 97 98 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.