Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] Trego 89 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Interneti dhe Shqipëria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=130)
-- Dashuri në Chat, vodhi 50 mijë USD (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10543)
Ka mundesi qe ajo qe thote fajtori te jete e vertete. Personi ne fjale eshte nje pseudobiznesmen ne Kanada dhe eshte ne ato fazat kur i duhet ca publicitet falas keshtuqe nuk cuditem nese gjithe kjo eshte nje thashethemnaje e perhapur nga vete ai. Edhe nese do i kishte keto 50 000 dollare ai, i duhen shume per biznesin e tij te sapohapur sesa t'ia jape nje te panjohure online.
Re: Hmmm
O admiral! Ktu n suedi i vodhen njonit para disa javesh shum pare...Kto swedezt e kan qef tailanden...e kishe "kjo" goca ishte njofte me ket magjarin on-line ene i i thoshte se jam e varfer e kesi pallavrash...e kur doli e verteta kishte qen nji bicim horri ne nji qytet te swedise...)))
Un se marr vesh sesi mundet njeriu me e besu ket gjo....e me cu paret ashtu....
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Me 50.000 dollare une i fus nje vrapi ne Suedi, gjej nje suedeze ene martohem me te per 2 vjet, i jap 20.000 asaj per 2 vjet ene marr dokumentat. 30.000 e fus ne xhep per ta shpenzuar me vone. Keshtu qe eshte mese normale qe te mos te jap ty 50.000![]()
ahahhahaha sa kam qesh atyyyyyyyy
ca jane keto budallalleqe mer aman..po mire keta te dy u njohen online..pasi folen per nje kohe te gjate..u "dashurun" ..tani une spo marr vesh cfaj ka femra ketu ..ne shpi si hyri..ne rruge se grabiti..me deshira ja dergoi..pse ngrihet e merr policine per nje gomarllek te tille..eshte pa aftesia e djalit...dhe mos perballimi me jeten reale qe e ka cuar ne ate gjendje sa ka humb koken..ne internet pas shkrimeve te bukura dhe poezive te momentit..ene tani kerkon demshperblim miku loool
e tha mire ai ne faqet paraardhese mos e hapni ket tem se na lat pa lek
lool
Ja per ekte e kam patur fjalen gjithmone. Femrat jane te zonjat vetem per te bere gjera te tilla. Lindita tipike femer materialiste.
Cudi si u kap kjo teme akoma pas kaq kohe.
Sidoqofte femrat nuk jane te gjitha materialiste dhe legene. Nuk mund te futet cdo qenie tek i njejti kallup ne baze te perkatesise gjinore. Femra te tilla jane thjesht mashtruese qe perfitojne nga aftesia terheqese tek mashkulli. Ka ka, por ka dhe femra per ti pire ne kupe, qe mund ti besosh veten.
I lumte tastiera...
vetëm ta ket patur prej florini ...ate t'shkret tastierë
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
vetëm ta ket patur prej florini ...ate t'shkret tastierë
Kjo historia shume e pabesueshme. Te budallepsesh pas nje personi qe se ke pare kurre, dhe akoma me keq ti japesh ate shume lekesh, do te thote qe ke nje derrase mangut.
Sa me fat jane ca femra! Ku i peshkojne keta bamiresit xhanem?
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] Trego 89 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.