Forumi Horizont Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 »
Trego 99 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- Muzika gjermane (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13884)

Postuar nga SmoKer datë 01 Prill 2009 - 22:03:

Kam kerkuar tek te gjitha postimet per te pare nese ndonjeri ka postuar ndonje kenge te Rammstain ,,, surprised no one has posted anything , is it cous no one likes them or what !
Anyway here is one of my favorites of them ..

Rammstein - Stirb nicht vor mir (Don't die before I do)

Postuar nga Tulipani datë 02 Prill 2009 - 18:43:

Cfare kenge e shpifur ke te drejte Eria ,ka festival kombetar ne Gjermani ?

Postuar nga Eria datë 02 Prill 2009 - 18:51:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Cfare kenge e shpifur ke te drejte Eria ,ka festival kombetar ne Gjermani ?

Mesa di une jo ...dmth te ngjashem me ate festivalin tone jo...

Kenga perfaqesuese zgjidhet mes 4-5 konkurrenteve(qe dalin nga nje perzgjedhje e imtesishme) dhe votohet nga publiku me telefonataper kengen fituese...
Kete vit(duke pare rezultatet e dobta te Gjermanise,u vendos qe ta zgjidhte nje juri profesioniste..qe nejse ...e pate vete ca kenge zgjodhi

Postuar nga kurt datë 02 Prill 2009 - 18:56:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
Kam kerkuar tek te gjitha postimet per te pare nese ndonjeri ka postuar ndonje kenge te Rammstain ,,, surprised no one has posted anything , is it cous no one likes them or what !
Anyway here is one of my favorites of them ..

Rammstein - Stirb nicht vor mir (Don't die before I do)

hehe smoker sigurisht qe ke shikuar vetem ne ket teme...
ket kengen ktu poshte dhe "du hast" ka shume kohe qe i kam postuar (kuptohet qe jo tek kjo tema)!
nese dyshon! dhe ke deshire te vesh nje bast te vogel hajde ta vejm se po pertoj te search ku i kam postuar:p

Postuar nga Tulipani datë 02 Prill 2009 - 19:06:

Se marr me mend si mund te kene qene kenget e tjera nese ka fituar kjo

ps. kurti e smoker, po domosdo qe s'do i gjeni ato kenget ketu, se Eria qe eshte e zonja e temes eshte romantike s'degjon Rammstein qe shpesh si kursejne ulerimat :p

Postuar nga kurt datë 02 Prill 2009 - 19:17:

po shuqyr qe me shpetove ti Tuli, se do kisha humbur ndonje bast kot une kshtu!
nejse, jam i sigurt qe e kam postuar diku ne ato temat qe frikuentoj gjithmone...

per kte erien ke te drejt ti tuli se ajo nuk e ngret zerin kurre, gjithmne si tip angleze eshte, ja fut nje mendje te lehte gjithmone! m'duket se pin shume marijuana!
good for you eria:p

Postuar nga Vizioner datë 03 Prill 2009 - 12:58:

Bevor du gehst!

Perpara se te ikesh!

Postuar nga Eria datë 03 Prill 2009 - 18:42:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
po shuqyr qe me shpetove ti Tuli, se do kisha humbur ndonje bast kot une kshtu!
nejse, jam i sigurt qe e kam postuar diku ne ato temat qe frikuentoj gjithmone...

per kte erien ke te drejt ti tuli se ajo nuk e ngret zerin kurre, gjithmne si tip angleze eshte, ja fut nje mendje te lehte gjithmone! m'duket se pin shume marijuana!
good for you eria:p

P: P: P: P: P: P: P:

Jam e qete,jam shume e qete !!!

Ps.Kurt me kishin dale nga mendja Rammstein...mgjs nuk para eshte muzika ime..me trembet gjaku shpejt mua

Postuar nga SmoKer datë 03 Prill 2009 - 21:25:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
hehe smoker sigurisht qe ke shikuar vetem ne ket teme...
ket kengen ktu poshte dhe "du hast" ka shume kohe qe i kam postuar (kuptohet qe jo tek kjo tema)!
nese dyshon! dhe ke deshire te vesh nje bast te vogel hajde ta vejm se po pertoj te search ku i kam postuar:p

Po un e kisha per kete teme kurt

Tulipani , dhe un prandaj zgjodha ate kenge sepse futet tek ato te lehtat , in a way.

Mund te zgjidhja pshhh...

Rammstein Benzin

Postuar nga Eria datë 27 Korrik 2009 - 13:46:

Paska dhe kenge gjermonce..kjo teta..

http://www.youtube.com/watch?v=FvH2ahk4sKY

Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 »
Trego 99 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.