Forumi Horizont | Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 » Trego 149 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Kush e ka fajin. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16604)
Nje nuse e mencuar ashtu vepron cupka.Babysiter eshte askushi.eshte nje puntore me pagese,qe e bene ate pune se paguhet e jo se ka ndjenja dashurie per femijen qe mban.
Kotka sorry per pervojen tende, por jo te tera vjehrrat jane njelloj ashtu si dhe jo te tera nuset jane njelloj, (asgje kondra teje apo Rokes dhe frymezimit te tij nga e jeme e Zeqos ne maje te thanes), por i kam shume zet gjeneralizimet.
Une u shpreha vetem per veten time per situaten time te ardhshme duke u nis nga relatat qe kam une me njerezit e (soon to be) tim shoqi.
IQ, pa merak, une i dua shume dhe me duan shume. Sa here kane ndenjur tek shtepia ime kurre nuk i kam bere te ndihen te tepert por ne te kundert I've bent backwards qe ata te ndihen komfort me mua...me shume jam interesuar une per ta se i biri tyre, si ne spitale, si ne zyrat e pensionit, si per te psonisur e si per te gjesdisur jam treguar shume e disponushme, e nese me pelqen ndonje rrobe per mamin tim, them me vete dale kane ndonje size dhe per vjehrren...vetem bekime dhe urata kam degjuar nga goja e tyre deri me sot. E qe ajo do vije te me mbaje femine mua kur une te dal ne pune, do vije e madje me kenge ne buze e bounce in her step se babysitter jo vetem qe une nuk marr por dhe ajo vete eshte kondra.
kshu pra Kotka ime e dashur per ti rene shkurt muhabetit, so far so good (per mua).
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
Kotka sorry per pervojen tende, por jo te tera vjehrrat jane njelloj ashtu si dhe jo te tera nuset jane njelloj, (asgje kondra teje apo Rokes dhe frymezimit te tij nga e jeme e Zeqos ne maje te thanes), por i kam shume zet gjeneralizimet.
Une u shpreha vetem per veten time per situaten time te ardhshme duke u nis nga relatat qe kam une me njerezit e (soon to be) tim shoqi.
IQ, pa merak, une i dua shume dhe me duan shume. Sa here kane ndenjur tek shtepia ime kurre nuk i kam bere te ndihen te tepert por ne te kundert I've bent backwards qe ata te ndihen komfort me mua...me shume jam interesuar une per ta se i biri tyre, si ne spitale, si ne zyrat e pensionit, si per te psonisur e si per te gjesdisur jam treguar shume e disponushme, e nese me pelqen ndonje rrobe per mamin tim, them me vete dale kane ndonje size dhe per vjehrren...vetem bekime dhe urata kam degjuar nga goja e tyre deri me sot. E qe ajo do vije te me mbaje femine mua kur une te dal ne pune, do vije e madje me kenge ne buze e bounce in her step se babysitter jo vetem qe une nuk marr por dhe ajo vete eshte kondra.
kshu pra Kotka ime e dashur per ti rene shkurt muhabetit, so far so good (per mua).
dakort, fillimi ashtu eshte por the attitude i prefer to keep is dielli duket qe pa gdhire
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
dakort, fillimi ashtu eshte por the attitude i prefer to keep is dielli duket qe pa gdhire
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha mio Mondo
Ne pergjithesi faji u mbetet vjehrrave. Sado e mire te jete nusja prape se prape vjeherra nuk e do kurrre si vajzen e saja. Mua do me pelqente shume te kisha vjehrren ne shtepi, jo per gallate jo. Te me ndihmonte te mbante femijet dhe te lante shtepine dhe rrobat. Keshtu do kisha me shume kohe te lire.
Citim:
Po citoj ato që tha kundershtuesja
Keshtu si ty mendojne te gjitha nuset kur i kane femijet e vegjel dhe vjehrrat ne gjendje te mire shendetesore.Por kur u rriten femijet,ose vjehrra e shkrete semuret behen te teperta dhe te merzitshme.
Te dyja e kane fajin.
Duhej edhe nje obsion i tille.
Psh.
Kotka zihej nganjehere me vjehrren se nuk ja pelqente punet. Kotkes i vinte inat dhe cfrynte, asaj nuk i thoshte gje po ajo e shikonte se si i shtremberonte hundet. E ja filloi sherri nje dite, konstruktiv.
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Te dyja e kane fajin.
Citim:
Psh.
Kotka zihej nganjehere me vjehrren se nuk ja pelqente punet. Kotkes i vinte inat dhe cfrynte, asaj nuk i thoshte gje po ajo e shikonte se si i shtremberonte hundet. E ja filloi sherri nje dite, konstruktiv.
Citim:
Te dyja e kane fajin.
Psh.
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 » Trego 149 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.