Forumi Horizont Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 »
Trego 105 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Miss Universi 2009 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17227)

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 05:28:

Jo flm , e kam lan as nuk ha as nuk pi. Une shquhem per rregullsi ,c'jane keto llafe qe me nxirrni ? Do ju hdh ne gjyq.

Ti thuaj shyqyr qe e kemi Erian me preokupime.

Postuar nga lezhjani-82 datë 12 Gusht 2009 - 05:31:

po si ja ben ?

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 05:31:

Postuar nga Vizioner datë 12 Gusht 2009 - 13:02:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Po pse Universum ... Keshtu i thoni andej nga Gjermania?

Tulipani, po keshtu i thojne ketej!!!

Mund ta ndryshojne Moderatoret e ta shqiperojne!

----------

Po ne pse nuk zhvillojme nje here Miss (Forumin) Horizonti 2009 ???!!!

Sigurisht, pastaj dhe Mister Horizontin!

Tani mos te zihemi se cili te zhvillohet me pare! Kemi respekt per Femrat, t'a fillojne ato!

Fajtor, shikoje nje here kete pune

Postuar nga Fajtori datë 12 Gusht 2009 - 13:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!

Fajtor, shikoje nje here kete pune

E shikoj une, ç'ke ti. Me fal moj shoqe, a ka hekur biçikleta (kush nuk di barcaleten te pyese).

Ore po keta kur flene, ne kohen e lire?

Se ma kujtove. Ne kohe te xhaxhit neper aksione donin te zgjidhnin kush ishte goca me e mire. E keshtu njeri propozoi nje metode interesante per vleresim. Ne mengjes i vinin kundra diellit e shikonin hijet ne toke. Kush kishte marre drite ne mes te shaleve skualifikohej...

Kjo Miss Universi gjithmone konkurs koti ka qene. Para ca vjetesh e bene ne Durres, tani mire e ka Tulipani, ta bejne ne autostrade. Ndersa Miss Bota eshte konkurs tjeter dhe me duket eshte shume me cilesor.

Postuar nga BIONDIA datë 13 Gusht 2009 - 00:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Shumica qenkan merre me leng se mishi mbaroi. Shoh me te bukura ne autobus se tek keto fotografite.

shyqyr qe e the ti fajtor se po ta thoja une do thonim qe jam xheloze ...ajo shqipja mos ka nderruar program sepse me ate lloj poze na hapi barkun ...me pelqeu ukraina ... Talesofadrem pse i nenvlereson keto konkurset e vogla ti... "

Postuar nga Katilesha datë 13 Gusht 2009 - 01:04:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

shyqyr qe e the ti fajtor se po ta thoja une do thonim qe jam xheloze ...ajo shqipja mos ka nderruar program sepse me ate lloj poze na hapi barkun ...me pelqeu ukraina ... Talesofadrem pse i nenvlereson keto konkurset e vogla ti... "

.....

Jo moj jo nuk i nenvleresoj se nje here e nje kohe i merrja une vendet e para lol..

Postuar nga briseide datë 13 Gusht 2009 - 01:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream

.....

Jo moj jo nuk i nenvleresoj se nje here e nje kohe i merrja une vendet e para lol..

Neper misset e shkolles mi?

Postuar nga Katilesha datë 13 Gusht 2009 - 01:16:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Neper misset e shkolles mi?

....

Beja kerdine ne keto konkurse Bris. Miss shkolla,kalsa,shkalla,lagjia.. Hahaha madje me kujtohet qe ne klasen e 5-te nje vajze qe mbahej per bukuroshe ne klase protestoj per fitoren time dhe kerkoj te perseritej Miss Klasa.  Perseri fitova une lol.. Eh kur ishim vogelushe , krenoheshim edhe me rekorde bukurie, tani kemi rekorde te tjera.

Postuar nga BIONDIA datë 13 Gusht 2009 - 01:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream

.....

hahahaha e pra se ne une kam marre nje cmim te pare "mis mbesa " ku konkuroja vetem une juria e perbere nga gjyshi qe here here e zinte gjumi , gjyshja qe here braktiste jurine se i digjej gjella me bamje ne qeni me macen qe sa here kercisja takat e tezes lihte ...si cmim i pare i dyte dhe i trete nje akullore mbasdite ..

Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 »
Trego 105 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.