Forumi Horizont Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 »
Trego 125 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Cfare profesioni ke ne jete? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1770)

Postuar nga roke datë 23 Maj 2004 - 00:03:

faleminderit per sqarimin:p .me pelqen misioni yt per zbukurimin e njerezve:p

Postuar nga amor alucius datë 23 Maj 2004 - 02:21:

Hajt mo se ta perkthej une FIKS_FARE :p

Ne shkollen e mesme ke tre nivele:
-ate te gjimnazit te pergjithshem
-ate teknik
-ate profesional,parukieria hyn ne kete ndarje.(s'lejohet uni)
Mbas te mesmes mund te dalin direkt ne profesion dhe lendet kryesore qe marrin kane te bejne me parukierine.
Do thuash nga i di,njoh nje goce qe ben kete e sistemet ngelen te njejtat ne shume vende Euro-perendimore

Tjeter?

Postuar nga zonjusha datë 23 Maj 2004 - 03:59:

tamam fiks fare e ke ber kete sqarim amor
dmth edhe shkolla ime futet ket e 3-ta profesionale, ku me vitin e 7-te ke mundesi me shume te vazhdosh studimet me tej per ata qe kane deshire kush nuk do mund te dali direkt me diplomen e vitit te 6-te e te punoje, vetem se mua pikerisht kjo sme pelqen se nuk e kam ndermend direkt pas shkolle me ja fillu me punu ne sallon gjith jeten time, por do mundohem te studioj me tej , sepse edi se me merziten gjerat shpejt lol

Postuar nga ComeAsYouAre datë 14 Qershor 2004 - 00:37:

Citim:
Po citoj ato që tha zonjusha

lol
nuk jane dy shkolla lal por eshet nej shkolle por ngaqe nuk di si ta permbledh me nje fjale ne shqip duhet ta them kshu parukeri estetike....bla bla bla ose po mundohem ta them me nej fjale shkolle bukurie me i bo njerezit e bukur

Hajde suksese ylli dhe meso mire se do me besh te bukur mua

Postuar nga suada datë 20 Korrik 2004 - 00:23:

studente, vashdoj shkollen e larte per mjeksi

Postuar nga Diellza04 datë 16 Shtator 2004 - 22:43:

Studjoj per psikologji/social worker

Postuar nga roke datë 17 Shtator 2004 - 00:33:

Sa keq vetem une qenkam pa shkolle:p:p.Sa forum me fat ky!!qe ka vetem intelektuale dhe shume pak popull:p:p

Postuar nga durrsake_topolake datë 17 Shtator 2004 - 00:51:

ja po shtohem dhe une
sono disoccupata di professione(thoshte njeri)
nejse tallem,une studjoj per juridik ne vitin e 2te dhe punoj fundjave kamariere, here here kur i mbushet menja prinderve punoj dhe babysitter
kte e bej me gjithe qef se shikoja vetem kukllat gjithe diten......

Postuar nga amor alucius datë 17 Shtator 2004 - 00:54:

Ja dhe i tjeter
Studente e perjeteshme thoshte njeri(jam akoma studente,por dhe per pak vite se pastaj...aha,dola lumin :p)

Postuar nga roke datë 17 Shtator 2004 - 00:59:

Ah thoj!!Shtepise i bien kembet per te gjetur burre,ti shikon kukullat

Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 »
Trego 125 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.