Forumi Horizont Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 »
Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- cili eshte raporti juaj me miqesine? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1841)

Postuar nga shelgu datë 30 Korrik 2009 - 05:39:

Petros i ardhka per te germuar ne obor te tjetrit.

Pune gustoje edhe kjo. Puno kopshtin tend, mor cun se ta punojne te tjere pastaj. :p

Postuar nga Vizioner datë 30 Korrik 2009 - 11:11:

cili eshte raporti juaj me miqesine?

... RECIPROKE !

Postuar nga kurt datë 30 Korrik 2009 - 12:05:

raporti me shoqerine eshte perfekt... 
nuk shpenzoj kohe shume qe tja merzis bythen kujt kurre,( pervec ktu:p )puna dhe profesioni im me lejon te jem a classic loner, dhe nuk e di se cfar eshte shoqeria e ngushte me ndoken te them te drejten... 

kam shoke tash 10-13 vjet dhe e them me bindje qe disa nga ju ktu me njihni me mire si tip... ne brendesi kur behem pahtetic e me depressione dhe vij shprehem ktu e kam fjalen, meqe ne rrealitet mes shoqerise jam i njohur si tipi me i qete and the most easy going:p 

Postuar nga kotka datë 30 Korrik 2009 - 18:22:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

kam shoke tash 10-13 vjet dhe e them me bindje qe disa nga ju ktu me njihni me mire si tip... ne brendesi kur behem pahtetic e me depressione dhe vij shprehem ktu e kam fjalen, meqe ne rrealitet mes shoqerise jam i njohur si tipi me i qete and the most easy going:p 

qekemi njelloj ne kurto te dy easy going, kam ndermend te vij andej nga san diego dhe do te te takoj miko

Postuar nga Deb* datë 30 Korrik 2009 - 18:27:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

qekemi njelloj ne kurto te dy easy going, kam ndermend te vij andej nga san diego dhe do te te takoj miko

Kur te nisesh ndalo per nje kafe, apo raki Skrapari tek une kotke, se dhe une ashtu easy going jam. :p

Postuar nga kotka datë 30 Korrik 2009 - 18:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Kur te nisesh ndalo per nje kafe, apo raki Skrapari tek une kotke, se dhe une ashtu easy going jam. :p

une nuk ndaloj per kafe se kafen e marr ne Dunkin, ti ver mishin ne hell oqej, po qe se do te ndaloj edhe tek ty

Postuar nga Deb* datë 30 Korrik 2009 - 18:34:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

une nuk ndaloj per kafe se kafen e marr ne Dunkin, ti ver mishin ne hell oqej, po qe se do te ndaloj edhe tek ty

E mire de mire, ta blej une qingjin, por na lajmero qe te ta blej te fresket.

Postuar nga kurt datë 30 Korrik 2009 - 18:40:

Citim:

ku jeton ti debora? nejse!! nuk po pres pergjigje:p

tani i bjen ndermend kotkes, ca kohe qe jam shperngulir nga san diegoja....
shperngulje e madhe ama my golf clubs, nje cant te vogel me rroba, laptopin, makines, gjerat e tjera ja lashe land lordes meqe prisha leasen e baneses gjoja...

Postuar nga Deb* datë 30 Korrik 2009 - 18:43:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
ku jeton ti debora? nejse!! nuk po pres pergjigje:p

tani i bjen ndermend kotkes, ca kohe qe jam shperngulir nga san diegoja....
shperngulje e madhe ama my golf clubs, nje cant te vogel me rroba, laptopin, makines, gjerat e tjera ja lashe land lordes meqe prisha leasen e baneses gjoja...

Larg, larg. Jam me afer Kotkes.
Mua me pelqen te jetoje ne Arizona. Thone se eshte mire atje. Ke qene ti kurti?

Postuar nga kotka datë 30 Korrik 2009 - 18:45:

Citim:

Larg, larg. Jam me afer Kotkes.
Mua me pelqen te jetoje ne Arizona. Thone se eshte mire atje. Ke qene ti kurti?

kam qene une debora, eshte mire, nuk ka humiditi fare dhe ka liqene.
me pare shtepite ishin shume te lira, por tani qe u kutjuam ne kane shkuar ne strato

Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 »
Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.