Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 »
Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- 2012 - Votimi: Presidenti i shqiperise (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18610)

Postuar nga al74 datë 06 Qershor 2012 - 01:35:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Xhezair Zaganjori.

ket nuk e njof . hipoteza qe te jete Sala ndoshta mund te jete nje alternative qe te spostohet nga politika qe vendos e nuk eshte e thene qe te mos jete president i mire.

Postuar nga Piktor datë 06 Qershor 2012 - 01:46:

Citim:
Po citoj ato që tha raid
Po kur gjerat shkojne mire, cfare ben presidenti?
Po gjykata kushtetuese, cfare garanton? Presidentin?
Na falni qe kam kaq shume pyetje...

Teorikisht ke te drejte por praktikisht nuk eshte ashtu dhe vendi ka nevoje gjithmone per nje president qe rri mbi palet.
Ne fakt kam ca kohe qe mendoj se vendit tone i nevojitet nje republike presidenciale. Ku presidenti zgjidhet nga populli si ne france apo usa ne alternative te monarkise qe do te ishte me idealja per mua.

Al na ler rehat dhe ti, nuk besoj te jesh kaq naiv. Mund te imagjinosh psh nje Sala president e Rama KM une kurre, po ti?

Postuar nga raid datë 06 Qershor 2012 - 01:54:

Une mendoj qe per president te zgjedhim Sabri Godon, kurse per kryeminister Gramoz Pashkon.

Postuar nga AngelDevil datë 06 Qershor 2012 - 01:55:

Une propozoj piktorin per president, ka njohuri nga legjistratura

Postuar nga al74 datë 06 Qershor 2012 - 01:56:

Citim:
Teorikisht ke te drejte por praktikisht nuk eshte ashtu dhe vendi ka nevoje gjithmone per nje president qe rri mbi palet.
Ne fakt kam ca kohe qe mendoj se vendit tone i nevojitet nje republike presidenciale. Ku presidenti zgjidhet nga populli si ne france apo usa ne alternative te monarkise qe do te ishte me idealja per mua.

Al na ler rehat dhe ti, nuk besoj te jesh kaq naiv. Mund te imagjinosh psh nje Sala president e Rama KM une kurre, po ti?

Salen po vallaj .

Postuar nga Piktor datë 06 Qershor 2012 - 02:03:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Une propozoj piktorin per president, ka njohuri nga legjistratura
Flm Ad. Por nuk e meritoj pasi kam mbi 10 vjet larg vendit.

Postuar nga AngelDevil datë 06 Qershor 2012 - 02:06:

Citim:
Flm Ad. Por nuk e meritoj pasi kam mbi 10 vjet larg vendit.

ja robi me mend ne koke

hallall pergjigjia mgjate une ty do ta jepja voten ktu ne forum

Postuar nga RAIMONDI datë 06 Qershor 2012 - 08:33:

Citim:

Po qe per president mb i palet vendosim Nanon se ai ju ri persiper hahahahahaha

Ne fakt eshte mire qe Presidenti te zgjidhet nga populli por te jemi republike parlamentare , sic jemi tani--
Jo presidenciale, sepse ne vijme nga diktatura dhe kushdo president qe te jete do kete .....tipare te mbetura te te kaluares diktatoriale....

Republike presidenciale behet ne ato kombe qe kane trashegimi demokratike ,
ku njeriu eshte i pergjegjeshem , jo tek ne.

Postuar nga RAIMONDI datë 06 Qershor 2012 - 08:41:

Citim:
Asgje me shume se ai ne Itali. Ne parim ai qendron mbi politiken dhe nderhyn kur gjerat nuk shkojne mire. Quhet dhe garant i kushtetutes.
Deri me tani sipas meje deri diku nga presidentet e deritanishem me rezulton vetem Moisiu.
Bamir Topi nuk ishte ne lartesine e duhur dhe kur i duhej te nderhynte heshti. Te gjithe jemi deshmitare qe nuk beri asnje perpjekje per te ulur gjakrat sidomos te qetsonte opoziten kur kercenonte vendin me pranveren arabe.

Presidenti s'ka te drejte te nderhyje tek aktiviteti i opozites,por mund t e nderhyje tek kryemnistri qe te ndryshoje kursin e politkes , ne menyre qe ti pergjigjet kerkesave te opozites

Ose psh Presidenti Topi duhej te kerkonte ndjekjen penale te Sales kur , Saliu beri aktin e shitjes se hapesires detare tek greket

Ketu duhej te nderhynte presidenti, se eshte shkelur integriteti detar i Shqiperise,dhe per kete nderhyrje Paguhet nga taksat e Shqiptareve ai President
Dhe jo te nderhynte tek opozita sic thua ti , se nuk ka kuptim

Postuar nga RAIMONDI datë 06 Qershor 2012 - 08:44:

Presidneti ka ne dore emerimet e kryetareve te instituciioneve kyce te shtetit
sic eshte Kryeprokurori dhe SHefi i Sherbimit sekret --Keta te dy zgjidhen direkt nga Presidenti

Ndaj edhe behet gjithe kjo lufte me ket president , se po e mori Sala , do vendosi Kryeprokuror ate qe do Sala dhe keshtu te gjitha institucionet jane ne varesi te Sales

Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 »
Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.