Forumi Horizont | Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 » Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- 2012 - Votimi: Presidenti i shqiperise (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18610)
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Xhezair Zaganjori.
Citim:Teorikisht ke te drejte por praktikisht nuk eshte ashtu dhe vendi ka nevoje gjithmone per nje president qe rri mbi palet.
Po citoj ato që tha raid
Po kur gjerat shkojne mire, cfare ben presidenti?
Po gjykata kushtetuese, cfare garanton? Presidentin?
Na falni qe kam kaq shume pyetje...
Une mendoj qe per president te zgjedhim Sabri Godon, kurse per kryeminister Gramoz Pashkon.
Une propozoj piktorin per president, ka njohuri nga legjistratura
Citim:
Teorikisht ke te drejte por praktikisht nuk eshte ashtu dhe vendi ka nevoje gjithmone per nje president qe rri mbi palet.
Ne fakt kam ca kohe qe mendoj se vendit tone i nevojitet nje republike presidenciale. Ku presidenti zgjidhet nga populli si ne france apo usa ne alternative te monarkise qe do te ishte me idealja per mua.
Al na ler rehat dhe ti, nuk besoj te jesh kaq naiv. Mund te imagjinosh psh nje Sala president e Rama KM une kurre, po ti?
Citim:Flm Ad. Por nuk e meritoj pasi kam mbi 10 vjet larg vendit.
Po citoj ato që tha AngelDevil
Une propozoj piktorin per president, ka njohuri nga legjistratura
Citim:
Flm Ad. Por nuk e meritoj pasi kam mbi 10 vjet larg vendit.
Citim:
Teorikisht ke te drejte por praktikisht nuk eshte ashtu dhe vendi ka nevoje gjithmone per nje president qe rri mbi palet.
Ne fakt kam ca kohe qe mendoj se vendit tone i nevojitet nje republike presidenciale. Ku presidenti zgjidhet nga populli si ne france apo usa ne alternative te monarkise qe do te ishte me idealja per mua.
Al na ler rehat dhe ti, nuk besoj te jesh kaq naiv. Mund te imagjinosh psh nje Sala president e Rama KM une kurre, po ti?
Citim:
Asgje me shume se ai ne Itali. Ne parim ai qendron mbi politiken dhe nderhyn kur gjerat nuk shkojne mire. Quhet dhe garant i kushtetutes.
Deri me tani sipas meje deri diku nga presidentet e deritanishem me rezulton vetem Moisiu.
Bamir Topi nuk ishte ne lartesine e duhur dhe kur i duhej te nderhynte heshti. Te gjithe jemi deshmitare qe nuk beri asnje perpjekje per te ulur gjakrat sidomos te qetsonte opoziten kur kercenonte vendin me pranveren arabe.
Presidneti ka ne dore emerimet e kryetareve te instituciioneve kyce te shtetit
sic eshte Kryeprokurori dhe SHefi i Sherbimit sekret --Keta te dy zgjidhen direkt nga Presidenti
Ndaj edhe behet gjithe kjo lufte me ket president , se po e mori Sala , do vendosi Kryeprokuror ate qe do Sala dhe keshtu te gjitha institucionet jane ne varesi te Sales
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 » Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.