Forumi Horizont Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 »
Trego 95 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kuriozitete (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=164)
-- Ditar. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18626)

Postuar nga raid datë 04 Korrik 2012 - 20:04:

4 korrik. Dite me diell ketu ne Gjeneve.
Sot eshte dite e lumtur per ne besimtaret e zotit, se shkencetaret paskan zbuluar grimcen e zotit. Zoti e paska emrin Higgs me sa duket.

Sa u lodhem kot 2000 vjet. Duhet te kishim besuar ate burrin me mjekerr qe ishte nen influencen e barit qe kishte tymosur dhe bertiste: "une jam djali i vetem i zotit".

Nderkohe une po merem me gjera qe s'i hyjne ne pune askujt,.. si gjithmone.

Postuar nga kurt datë 04 Korrik 2012 - 20:37:

U be experimenti?? ndonje vrime e zeze u krijua?:p
Me thjesjtesisht cfar do thote kjo?!

Postuar nga raid datë 04 Korrik 2012 - 20:54:

Lol... eksperimente behen gjthe kohes, dhe vrima te zeza krijohen gjithe kohes, por jane mikroskopike dhe evaporojne menjehere.

Kjo grimca Higgs ishte e parashikuar nga teoria. E gjithe puna eshte qe te gjendet edhe me eksperiment, dhe kjo ka ndodhur. Dy grupe te ndryshme kane arritur ne te njejtin konkluzion ne menyre te pavarur. Po te mos ishte gjetur, teoria ekzistuese do te ishte ne krize.
Me sa kuptoj une, kjo grimca Higgs jep shpjegim pse grimcat e tjera kane mase.

Postuar nga kurt datë 04 Korrik 2012 - 21:00:

Citim:
Po citoj ato që tha raid
Lol... eksperimente behen gjthe kohes, dhe vrima te zeza krijohen gjithe kohes, por jane mikroskopike dhe evaporojne menjehere.
lool

Postuar nga kurt datë 05 Korrik 2012 - 05:46:

Haha raid, kjo eshte e forte. Kta fizikantet e urrejn emrin "the god particle" qe ka marre, kta publicistat e paskan nderruar emrin se fizicistet e paskan quajtur fillimisht "the god dammn particle"

Postuar nga Misha datë 23 Gusht 2012 - 12:37:

nje dite si cdo dite

06.30 zilja e zgjimit ra, dhe teksa binte me ate zilen ne rritje u degjua nje zhurme. Ishte dora ime e cila ne menyre instiktive e komanduar nga qelizat e fjetura e hodhi tutje ate ore te mjere qe tek e fundit holle holle po bente ate detyre qe i kishin ngarkuar...
07.00 ngrihem nga shtrati sikur gjithe naten me ka shtyp makina e mutit , me dhimbje kockash e dhimbje mesi. Mbaj frymen ne banje per te kryer cdo ritual te mundshem ne kete mengjes kaq te bukur , ku cicerima e zogjve ka filluar qe ne 4 te mengjesit dhe vdeksha nai dite po si hapa ata kafaze e ti leshoj ata pekmeza perjashta
07.30 nisja per ne stacionin e autobuzit , ku me presin nje mori njerezish qe do ngjiten si me mastic njeri pas tjetrit dhe ku aksidentalisht ne vend te kruash bythen tende do kruash te tjetrit...dale se u ngaterrova , autobuzi qe me pret eshte i kuq si gjaku dhe ska lidhje me turmen . Ulem ne sediljen time prane xhamit dhe shoh perjashta , nje rreze e embel dielli me verbon syte dhe une ve syzet e diellit dhe autobuzi niset. Pershkojme nje rruge te gjate , shume te gjate , aq te gjate sa pertoj me ta thene o ditari im i dashur.
08.00 zbritja nga atobuzi dhe hyrja per ne nderrmarje, check-in dhe nje rradhe e madhe ne pritje te ashensorit ....
09.00 ulur perpara laptopit dhe pritje se nje ajo carja e fundit e diellit do japi nai efekt real ne jetet tona....

tani po iki te pi nje kafe te dyte o ditar se u lodha shume sot

Postuar nga dylan datë 24 Gusht 2012 - 03:03:

per fat te keq e kam harruar ket cope letre si perdoret po besoj me mungon shume ndonjeher kemi nevoj te shkruajme veten tone per te shiku kush jemi ne te vertet

Postuar nga Ana1 datë 24 Gusht 2012 - 07:39:

temperatura? uffff, ha ha ha ha
Me ka humbur termometri!

i rafte e mira kesaj jetes sime...kaq per sonte!

Postuar nga dylan datë 24 Gusht 2012 - 07:49:

u knaqa tu hanger biskota hhaha interesant sdi ca me ka gjet vetem gjerate embla kam qef me hanger ,jo s ekam oreks pra ne ket kohe po ahstu me shkon mendja me fut dicka ne goje ,nejse

Postuar nga dylan datë 24 Gusht 2012 - 08:03:

ok spi di ku te shkruj tjeter po hajde naten kush lexon gjum te embel puci puci

Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 »
Trego 95 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.