Forumi Horizont Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 »
Trego 129 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- C'fare shenje horoskopi keni dhe cilat jane karakteristikat tuaja? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3405)

Postuar nga Klodel datë 25 Janar 2005 - 18:55:

ti je akrepi tipik dhe cuna ruajuni ketij lloji te akrepit se ka dhe akrepa te tjere por ti je me tipikja e me tipikeve ke nje ekstremitet te perzierjes se karakteristikave te akrepit por sidomos te atyre qe nuk jane shume te dobishem per ambjentin perrreth pervecse per veten tende

PS: gaforrja e ka guacken hermetike sado te helmatisur ta kesh thumbin
kete mos e harro.

Postuar nga juventini datë 25 Janar 2005 - 23:35:

Flm qe na treguat ca gjera per akrepin se keta TV 2 njesoj nuk e thone dhe vetem kot pa lidhje lexojne.

Postuar nga jam_ai_qe_jam datë 26 Janar 2005 - 11:07:

Per amor alucius

Nuk e lexove postimin e parë?

Thash. A din gjo, si jan demat (Horoskop), qar karakteristikash kan?

Me respekt una!

Postuar nga wydra datë 26 Janar 2005 - 14:26:

oh my, oh my... e di une, po te fus ndonje koment ketu do me bejne ose pasterma, ose kec te pjekurl

oh, edhe dicka, une s'para i besoj horoskopit, ose me sakte, s'i besoj fare S'ka bere vaki qe ndonje horoskop te kete gjetur vertete vetite e mia (jo se jam kushedi se cfare e vecante, jo, po sic duket s'ka qelluar)

Postuar nga durrsak datë 26 Janar 2005 - 20:32:

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
oh my, oh my... e di une, po te fus ndonje koment ketu do me bejne ose pasterma, ose kec te pjekurl

oh, edhe dicka, une s'para i besoj horoskopit, ose me sakte, s'i besoj fare S'ka bere vaki qe ndonje horoskop te kete gjetur vertete vetite e mia (jo se jam kushedi se cfare e vecante, jo, po sic duket s'ka qelluar)

Ti ske nevoj per Horoskop se ska shenj horoskopi qe te mer persiper ty.

Postuar nga wydra datë 26 Janar 2005 - 22:44:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

Ti ske nevoj per Horoskop se ska shenj horoskopi qe te mer persiper ty.

apapapa ca komplimenti!

Postuar nga déjà-vu datë 26 Janar 2005 - 23:35:

Re: Dicka tjeter per akrepat

Citim:
Po citoj ato që tha NYCgirl
Scorpios don't hate........... We just get even...........lol!!!!!!!!

Kam harruar kur e ke ditelindjen.... mbaj mend qe festonim shume rresht njera mbas-tjetres gjithnje vere e bardhe .

P.s Sa me shume lexoj ne kete forum, aq me teper justifikoj zgjedhjet e mia!!

Postuar nga durrsak datë 27 Janar 2005 - 01:47:

[QUOTE]Po citoj ato që tha analistja
[B]si ishte ajo puna e lendeve narkotike? se nuk e kuptova mire diagnozen...

Aman re ju te dyja akoma me te shtyme ju. Po ju nigjohen renkimet deri ne Durres. A do ket najher paqe per ju te dyja apo jo. Analiste me te gjith respektin e pamohushem qe kam per ty po te them qe ti qetsoni gjakrat.
Bukur e the qe ka kush ju gjykon si njeren dhe tjetren. Po shpresoj tek ty...

Se imagjinoj se si do jete ne nje takim te drejpredrejte midis jush ???

Postuar nga SUNBELOVED datë 27 Janar 2005 - 19:49:

Ca postime u fshine. Mos ja veshni si kau peles, se te ziheni edhe te horoskopi ska lezet. Une e kam datelindjen ne 14 shkurt, i bie te jep "te peshqit" po mos merrni kot nga emri shenjes.

Postuar nga hirushja datë 28 Janar 2005 - 03:42:

Duhet te te bejm nje dhurate ty. Pranon apo jo?

Une by the way jam binjaket.

Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 »
Trego 129 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.