| Forumi Horizont | Gjithsej 337 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)
Pluhuri i rruges u ngrit ne cast ndersa makina reshqiste qetesisht ne rrugen e ngurte. Nje siluete e cuditshme e krijuar nga thyerja e drites ne grimcat e coroditura te pluhurit ngacmon shqisat e mia dhe adrenalina apo ndonje hormon tjeter, qe une nuk e kam idene shkarkohet ne gjak per te bere zemren time te ndaloje dhe te rrahe prape ndersa te dridhura pershkojne trupin tim. Ah keto shakate pa kripe te mendjes, sa shume duhet te na kene shkurtuar jeten?
Syt e vdekur per gjume,nuk duan te mbyllen as sonte...
Gjumin e mire te gjitheve...

"i meriton duartrokitjet...si here e pare nuk ishe keq!!!dukesh i merzitur...do te te kaloje...ashtu si shume merzitje te tjera...e pe qe nuk ishte e veshtire?ndoshta duhet ta besh ca me shpesh kete gje...hajd zgjidh ndonje tjeter tani...nese vazhdon keshtu, shume shpejt do te rimarr ate vend qe kam pasur dhe qe mu hoq nga disa..."

mu hiq qafesh...
Mendime te castit rendohen zhyten thelle ....
Atje te heshtura qendrojne dhe si per cudi fillojne te notojne lehte ne qelizat e hemisferes...dhe ja ashtu humbin .... shperndahen .....
kete vit ishte ndryshe nga vitet e tjera. pak gjera nga ato te vjetrat dhe shume gjera te reja. por une u bera nostalgjike...nuk e kisha menduar ndonjehere qe ato gjera te vjetra ishin bere kaq shume pjese e ketij rituali.
thone u rrita...une nuk e ndiej ndryshimin
vetmia e dhomes,shoqe me mua.do jete shoqeri e kendshme,por nuk e besoj. ditet kaluan dhe si per cudi me duket sikur nuk jam une ajo qe jeton tani.eshte nje tjeter....
ajo qe ngeli nga copezat e thyera te nje historie....mendoja pa fund.
akrepat e ores levizin,me tundojne....per cfare???me acarojne perse?????
as un se di..rastesisht lexova nje liber sot,thashe qe do me largonte nga jeta reale,u gabova......
edhe aty kish lot edhe zhgenjime.me duket e pamundur qe jetoj ne keto momente,jo jo sjam une.eshte shpirti im qe fluturon pa fre sot ne kete nate ,pa re...!
cfare bej ne kete vend?do doja te isha ne shtepi tani...larg ketij vendi ku asnje nuk te njeh..."je i huaj"...asnje ngrohtesi...njerez te ftohte pa pike lidhje...karaktere qe ste ngjallin asnje interes...cfare bej ketu?
do doja te isha ne shtepine time...afer zjarrit qe ndez gjyshja...ne ate kuvend te vogel qe behet mes personave qe kane mbetur...pak krahasuar me ato qe kane qene nje here e nje kohe...
Nostalgji e paharushme qe na s'jell brenga dhe na pengon te shikojme te verteten..... nje thesar qe jo cdo kush e ka....
Te arish sukses ne vend te huaj eshte dicka qe ka shume vlere dhe mgjs nuk respektohet nga vendasit me horizontit te kufizuar.
Pse valle ata qe jane ne shqiperi na shohin me zili neve qe jemi jashte shtetit???????
Mos eshte pikerisht kjo arritje per te cilen ne s'duhet te ndjejme keqardhje.....
na duket cdo gje e lehte.pse thone te tjeret eshte cdo gje e lehte????pse thon nje here cdo gje ka veshtiresine e vet,deri sa kalohet???po per te arritur deri tek ajo qe do si tia besh???
pse duhet te jete kaq e veshtire,pse ka kaq kompikime te kota te cilat na e veshtiresojne ekzistencen???pse????............
Pershendetje Plloshtani!
Pershendetje miku im Plloshtani si jeni zoterote mire?!Me pelqejne po ashtu edhe shkrimet e tua
gjithe te mirat

| Gjithsej 337 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.