Forumi Horizont Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 »
Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11826)

Postuar nga bona19 datë 25 Shtator 2008 - 00:22:

ketu kemi plot tiranas them ja fus dhe une kshu se skam ide

Postuar nga adushi datë 14 Tetor 2008 - 01:45:

tirona mo dhe un

Postuar nga UnKnOwN datë 21 Tetor 2008 - 07:49:

Wink Hmmm

I'm not only PERFECT,i'm KORCARE too...fair enough???

Postuar nga _mIzZzA_ datë 03 Nëntor 2008 - 08:22:

fieri

Postuar nga ColdFire datë 25 Nëntor 2008 - 05:53:

Oh moj e bukura Vlore

Nga Vlora, por mos ma merni per mburrje

Postuar nga IQVLORA datë 16 Dhjetor 2008 - 15:35:

Atje ku korrupsioni eshte me i madh,ku ka cerdhen politika e lidhur me krimin.M'Tirone!

Postuar nga Ruby_DR datë 17 Dhjetor 2008 - 08:59:

si gjihmone tirane e durres perfaqesojne shqiperine..... te tjeret kerkojne te afrohen por eshte larg rruga per me arritur tek popullsia e shquar............

Postuar nga buzeqeshja datë 17 Dhjetor 2008 - 16:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
si gjihmone tirane e durres perfaqesojne shqiperine..... te tjeret kerkojne te afrohen por eshte larg rruga per me arritur tek popullsia e shquar............

po shkodren e harrove ti bukurosh?

Postuar nga IQVLORA datë 17 Dhjetor 2008 - 18:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR

Shqiperia dhe historia e saj eshte bere ne te tjera vende.Tirana dhe Durrsi jane populluar ngavlonjate,gjirokastrit,shkodran,korcare etj.keto dy rrethe kane perfaqsues per te zezen e tyre vetem tradhetre si Haxhi Qamili,Esat Toptani etj.Nuk e besoj se ja vlen te mburresh me keta qafire injorante e dallkauk.Popullsi e shquar e me kulture te lashte ndodhet vetem ne dy qytete shqiptare.First is Shkodra dhe second is Korca.Dy qytetet qe ju permendi nuk permenden per nothing.Ah po harrova tirana ka patur nje bejtexhi trahanaje te quajtur Zenel Bastardi,Bastari.
Edhe australia ka kryeqytet Kanberen,por se ze njeri ne goje,po ashtu Brazili e Kanadaja qe kane Brazilian dhe Otaven

Postuar nga kurt datë 19 Dhjetor 2008 - 03:48:

nuk ka rendesi numri i madh, ka rendesi kuliteti... shkodranet dhe malsoret ktu jane nje numer i vogel, por kualiteti eshte i mire dhe i vecante:p

o sa m'bejn me qesh kto tifozdheqet dhe mburrjet e ne shqiptarve its a joke...

Postuar nga Ruby_DR datë 19 Dhjetor 2008 - 05:09:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
nuk ka rendesi numri i madh, ka rendesi kuliteti... shkodranet dhe malsoret ktu jane nje numer i vogel, por kualiteti eshte i mire dhe i vecante:p

o sa m'bejn me qesh kto tifozdheqet dhe mburrjet e ne shqiptarve its a joke...

kurti une thjeshte komentova sondazhin...
por njerzit kapen e komentojne gjithmone ne menyren e vet...
po gamori nuk calon nga veshet....

Postuar nga IQVLORA datë 19 Dhjetor 2008 - 21:58:

Postuar nga Ruby_DR datë 19 Dhjetor 2008 - 22:08:

mire mire ke te drejte vazhdo studjo pak histori se xhaxhi plehere te paska ushqyer mire me historine e viteve te shkolles se partise.....

meqe dike kete duhet te dishe dhe sa njerez ka vrare zonja e zeze ne manastirin e dibres....
apo keto bejne pjese ne demokraci dhe ju nuk ju interesojne??????

shendet te kesh zonje se historine e shqiperise nuk e zgjidh as ti as une....

gjithe te mirat..

Postuar nga Diogo_g7 datë 04 Shkurt 2009 - 20:23:

Po nga Korca bre ty mbyllte e mendjes. Po renjet i kam ne devoll.

Ps Nuk eshte e thene se dikush ka shkuar ne tiran ketu e 5-10 apo 20vjet eshte nga tirana. Gjyshin e babait nga e ke patur andej ke dhe ti renjet.
Se molla bie poshte molles

Postuar nga Amstel datë 08 Mars 2009 - 18:37:

hajde der pe deri hajde....

ore po tifoz i olimpiakos je ti?hahahahahhaha
nga ata qe fitoni gjithmon me albitra se per futboll nuk jane,,,si me paokun per kup kete jav ahahhahahhhaa

Postuar nga shelgu datë 08 Mars 2009 - 23:27:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

Ah po ke te drejte se e kisha harruar.Ka qene kryeqytet i qeverise tradhetare te Esat Pash Toptanit e perkrahur nga rrebelet injorante te Haxhi Qamilit.Te parit ja numeruam ne ne Paris me nja dy plumba kokes dhe te dytin po qeveria e S Delvines e vari ne litar si qen qe hante vezet e pulave ne kotec.
Historia disa i ka vene ne piedestalin e nderit ,ndersa disa te tjere ne ate te turpit,prandaj jemi krenar ne vlonjatet ne ndryshim nga te tjeret.Per cfare jeni krenar ju Durrsaket?Cfare kane bere te paret tuaj per kombin.Ju lutem me thoni dicka?Asgje!
Me thene te drejten nuk e di kush eshte ky vari i bajramit,a mund te flasesh me shkoqur te lutem?Une nuk e besoj te jem andej,por si duket je vet andej.

Ka nje fakt tjeter historia IQBej. Durresi e ka ngritur flamurin nje dite para Vlores.

Po te shohesh arkivat e qytetit do te gjesh atje disa emra qe kane lene rrenje ne historine patriotike te Shqiperise. Une kujtoj vetem njerin tani, Stefan(Shtjefen) Kaculini por keta durrsaket mund te ndihmojne edhe me me shume emra.

....Nuk mendoj se burimet e vetme historike per Rrethimin e Shkodres jana ato te arkivave turke. Kjo per arsye se ne arkivat turke nuk ka kurrgje per ate rrethim vec letrave qe ka marre Hasan Riza Pasha per tu terhequr drejt Anadollit e per ta lene Shkodren ne fatin e vet. Stambolli as po e cante koken me per Shqiperine sepse Europa ja kishte bere te qarte se Shqiperia do ti shkeputej. Turqit dhe memuret e tyre shqiptare ne nje aleance te cuditeshme madje edhe me greket nuk lane qe te ngrihej flamuri i Pavaresise ne Durres, saqe Ismail Qemali u detyrua te merrte rrugen me nxitim per ne Vlore pa e realizuar objektivin e Durresit sic e kishte parashikuar qe ne Londer. Lexoni librin" Stefan Kaculini dhe levizja patriotike durresake" te Sali Hidrit, Tirane 2004 faqe119 ku nder te tjera flitet per peripecite per ngritjen e flamurit ne Durres qe u be pas ikjes se Ismail Qemalit drejt Vlores me 26 nentor 1912, "Grupit te pakte numerikisht te patrioteve i kundervihej masa injorante e te dy kraheve myslimane e ortodokse, udhehequr nga drejtuesit e tyre shpirteror, myftiu dhe dhespoti, si dhe ajo klase e ashtquajtur "Paria" qe e nenvizon jo pa ironi ne shkrimin e tij autobiografik, patrioti i njohur Aleks Duka, ku fatkeqesisht u rradhiten te gjithe ata qe me mburrje e kretinizem shpejtuan t'u vene mbiemrave te tyre prapashtesat vici, posa ushtria serbe futi kemben ne qytetin tone (Arkiva Qendrore e Shtetit F270,D47 viti 1937 fl.3)."
Ne kete liber shenohen edhe pengesat qe nxirrte Hamid Toptani per ngritjen e flamurit me shqiponjen dykrenore, duke kembengulur qe ti hiqej nje koke shqiponjes se mos ngjiste me zhgaben e flamurit Austro-humgarez. "Megjithe mundimet e mia per me i dhane me arsye ai nuk u bind" shkruan per kete ngjarje Stefan Kaculini. Ishte pikerisht Hamid Toptani qe bente detyren ne administraten turke "Mystafes" komandant i trupave rezerviste e me pas do te caktohej nga Ismail Qemali si prefekt i Durresit.
Privilegjin per ngritjen e Flamurit ne Durres e pati kryetari i Bashkise Hafiz Ali Podgorica, organizator i ketij akti ishte atdhetari Stefan Kaculini. Dy dite me pas trupat pushtuese serbe do te hynin ne Durres.

Artikull i shkeputur nga

Burimet historike per Rrethimin e Shkodres... 

Kolec Traboini

Postuar nga Ruby_DR datë 09 Mars 2009 - 04:26:

une them se ka me shume nga shqiperia ne kete forum hahahaahah

Postuar nga al74 datë 10 Maj 2009 - 17:08:

Dibra nuk egzistoka fare...sa keq!

Postuar nga AngelDevil datë 10 Maj 2009 - 17:17:

patriote e Lasgushit por le e rrit ne TR

Postuar nga shelgu datë 22 Korrik 2009 - 20:12:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
patriote e Lasgushit por le e rrit ne TR

U?

Lasgushi ishte nga Pogradeci, keshtu njihet, por ne shkrimet e tij private ai pranon qe prinderit i ka pasur nga Kolonja.

Si eshte kjo pune per ty? Apo lindur ne Tirane dhe me origjine nga Shkodra?

Postuar nga AngelDevil datë 23 Korrik 2009 - 01:06:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

U?

Lasgushi ishte nga Pogradeci, keshtu njihet, por ne shkrimet e tij private ai pranon qe prinderit i ka pasur nga Kolonja.

Si eshte kjo pune per ty? Apo lindur ne Tirane dhe me origjine nga Shkodra?

koka ne Stamboll e trupi ne Janine e di ate kongen ti :p

Postuar nga erious datë 03 Nëntor 2009 - 22:28:

.

bah

nenen e kam tironce (gjyshja e gjyshi i kane lindur ne korçe)

babai lindur dhe ritur deri ne moshen 12 vjeç ne korçe

vete jam i jashtem s'kam lindur ne albania

se di por me korçen jam shume i lidhur shpirterisht, ndjehem shume mire aty e keqja eshte qe s'kam njeri te afert atje

Postuar nga Niqua datë 19 Janar 2010 - 01:43:

mendova se ishim me shume shkodran...

Postuar nga Petter datë 02 Mars 2010 - 02:48:

Ketu boka namin Tirona

Postuar nga Tur datë 02 Mars 2010 - 17:55:

11 beratasi=11 kosova.
Mu kan duk ma teper kosovar ktu????

Postuar nga Niqua datë 02 Mars 2010 - 22:53:

][QUOTE][i]Po citoj ato që tha IQVLORA [/i]
[B]

Shqiperia dhe historia e saj eshte bere ne te tjera vende.Tirana dhe Durrsi jane populluar ngavlonjate,gjirokastrit,shkodran,korcare etj.keto dy rrethe kane perfaqsues per te zezen e tyre vetem tradhetre si Haxhi Qamili,Esat Toptani etj.Nuk e besoj se ja vlen te mburresh me keta qafire injorante e dallkauk.Popullsi e shquar e me kulture te lashte ndodhet vetem ne dy qytete shqiptare.First is Shkodra dhe second is Korca.Dy qytetet qe ju permendi nuk permenden per nothing.Ah po harrova tirana ka patur nje bejtexhi trahanaje te quajtur Zenel Bastardi,Bastari.
Edhe australia ka kryeqytet Kanberen,por se ze njeri ne goje,po ashtu Brazili e Kanadaja qe kane Brazilian dhe Otaven [/B][/QUOTE]

hahahaha tamam

Postuar nga Deb* datë 02 Mars 2010 - 23:37:

Nga rrethi im nuk paska dhe aq. Na mbyten Tironcit e Durresaket. Bohhhhh, c'paskeni qene!

Postuar nga AngelDevil datë 30 Mars 2010 - 14:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Ketu boka namin Tirona

Tiranaset deshe me thene

Postuar nga shelgu datë 30 Mars 2010 - 17:09:

Citim:

koka ne Stamboll e trupi ne Janine e di ate kongen ti :p

Ncuq.

Angjel po ti nga i ke rrenjet, apo prapa kinema Partizanit. Jo per gje po nuk me dukesh si tironce puro, demek puro e kam llafin.

Ja e morem vesh erious i ka rrenjet nga Korca, Deb i ka nga Permeti, Nigua shkodrane nga Parruca

Postuar nga AngelDevil datë 30 Mars 2010 - 17:29:

po zotrote nga ishe?

Postuar nga shelgu datë 30 Mars 2010 - 17:34:

Citim:
po zotrote nga ishe?

Une, nga fshaaati jam. Nga Rrajca dhe mamin nga Gjinokastra.
Pse me?

Ti me verte tironce je? Qenke jahu.

Postuar nga AngelDevil datë 30 Mars 2010 - 17:38:

Kombinim i frikshem Gjinokastra me Librazhdin

Postuar nga shelgu datë 30 Mars 2010 - 23:14:

Citim:
Kombinim i frikshem Gjinokastra me Librazhdin

Na fshati tone i thomi skerrritaktiks, Oj.

Postuar nga AngelDevil datë 31 Mars 2010 - 00:42:

Citim:

Na fshati tone i thomi skerrritaktiks, Oj.

aisi

po cne apo u njoften tu ndertu brezare anej nga Delvina

Postuar nga shelgu datë 31 Mars 2010 - 01:20:

Citim:

aisi

po cne apo u njoften tu ndertu brezare anej nga Delvina

Angjel po ti na bregu je a e vrare?

Postuar nga AngelDevil datë 31 Mars 2010 - 01:26:

Citim:

Angjel po ti na bregu je a e vrare?

ncuq bre

Postuar nga shelgu datë 31 Mars 2010 - 06:16:

Citim:

ncuq bre

Ket "bre" e perdorin ose nga Korca ose na malsia.

Qudi sa larg dhe kane te njejten shprehje.

Jo bre c'ne une-thone korcaret
Jo bre burr i dheut-thone malsoret(se per pak thashe maloket dhe kush ndigjon kurtin pastaj)

Angjel, po nga e ke mamin ti me?

Postuar nga kurt datë 01 Prill 2010 - 08:33:

cedrus po te pergjigjem nga tema e flamurit grek ktu.

ne asnje menyre dhe asnjehere nuk te jam ofenduar nga "dialekti" i im qe ti gjoja munodhesh te imitosh. thjesht te kam korrigjuar qe sja ke idene

perkundrazi, eshte argetimi qe gjej ne ket forum kultura e fshhete e ktij forumi, its like a secrete society nepermjet disa forumistvave "clever", zerat qe sdegjohen, imazhi qe krijojm per njeri-tjetrin, dhe me cfar lezeti/argetimi i veshtroj disa se si sforcohen to elevate their status in this so called "society", in order to make themselves feel better about thair pathetic existence. human nature hesapi
thats what i find intriguing, and very much amusing

p.sh, te kam qortuar si shok forumist, qe ne nje bisede te thjeshte mes nesh, te shendoshe dhe me shaka, nuk eshte e nevojshme per ty ti japesh vetes timonin, to flatter yourself, as if you r the decider.
even if yr capable of such "insightful intruingin original" abservetions, it might just surprise you, what i really think of you and alot of others here whenever i read amusing stuff like that.
but i wouldn't wanna spoil a good thing, would I, now!?
after all, i have grown to like u people, as pathetic as u all really are, (puting myself first on the leader board)

Postuar nga shelgu datë 01 Prill 2010 - 17:07:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
cedrus po te pergjigjem nga tema e flamurit grek ktu.

ne asnje menyre dhe asnjehere nuk te jam ofenduar nga "dialekti" i im qe ti gjoja munodhesh te imitosh. thjesht te kam korrigjuar qe sja ke idene

perkundrazi, eshte argetimi qe gjej ne ket forum kultura e fshhete e ktij forumi, its like a secrete society nepermjet disa forumistvave "clever", zerat qe sdegjohen, imazhi qe krijojm per njeri-tjetrin, dhe me cfar lezeti/argetimi i veshtroj disa se si sforcohen to elevate their status in this so called "society", in order to make themselves feel better about thair pathetic existence. human nature hesapi
thats what i find intriguing, and very much amusing

p.sh, te kam qortuar si shok forumist, qe ne nje bisede te thjeshte mes nesh, te shendoshe dhe me shaka, nuk eshte e nevojshme per ty ti japesh vetes timonin, to flatter yourself, as if you r the decider.
even if yr capable of such "insightful intruingin original" abservetions, it might just surprise you, what i really think of you and alot of others here whenever i read amusing stuff like that.
but i wouldn't wanna spoil a good thing, would I, now!?
after all, i have grown to like u people, as pathetic as u all really are, (puting myself first on the leader board)

Indeed. you are right.

I am born to be a leader. It is my destiny. I am too week to fight against the faith.

O Kurt, qe je kaq djale i sinqerte dhe prandaj edhe te pergjigjem me plot sinqeritet. O Kurt. Po ky eshte thjesht nje forum, nje virtualitet, ku seicili levron mendime nga me te cuditshmet. une njoh ne realitet disa prej forumisteve. jane krejt te ndryshem ne jeten e vertete. Per cudi, nje trim e brutal, eshte i urte si vajze e virgjer.
Edhe une kshu jam i urte si qengj, lale hesapi se kam edhe ca gjak Myzeqeje.

Megjithate, po me pelqen shume me menyren si i manipulon mendimet.
Ke nje gabim: hiqi syzet virtuale dhe beju me elastik. Jepi fytyres nje buzeqeshje dashamirese, sic ben Angjeldevel-i, khe khe dhe rollover.

Kurt, beju cun i mbare ngjomua se do te gjej edhe ty nje nuse si Turllit.

Postuar nga kurt datë 03 Prill 2010 - 03:26:

Citim:

Ke nje gabim: hiqi syzet virtuale dhe beju me elastik. Jepi fytyres nje buzeqeshje dashamirese, sic ben Angjeldevel-i, khe khe dhe rollover.

Kurt, beju cun i mbare ngjomua se do te gjej edhe ty nje nuse si Turllit.

po nuk mund te behemi te gjithe happy si engjel, ajo ka nje steady sex life si duket

kur ne jetem time masturbation its the highlight of my day, me sinqeritet ju urrej te gjthve o njerz te gezuar

Postuar nga geranium datë 21 Maj 2010 - 13:28:

Une ?

Nga Elbasani.. Elbasan qytet i bukur,Elbasan,vajzat si sorkadhe,djemte si petrita..Jam krenare qe jam elbasanase....

Postuar nga shelgu datë 10 Gusht 2010 - 19:17:

Re: Une ?

Citim:
Po citoj ato që tha geranium
Nga Elbasani.. Elbasan qytet i bukur,Elbasan,vajzat si sorkadhe,djemte si petrita..Jam krenare qe jam elbasanase....

Kjo kenge sikur nuk eshte per Elbasanin. Noli ka bere nje vjershe pak te ngaterruar, po une nuk e besoj fare.

Ku ka si Elbasani.

Postuar nga dylan datë 31 Gusht 2010 - 04:12:

Re: Re: Une ?

Citim:

Kjo kenge sikur nuk eshte per Elbasanin. Noli ka bere nje vjershe pak te ngaterruar, po une nuk e besoj fare.

Ku ka si Elbasani.

hahahha ja fut dh eti nje te lavderume si pa mendu hic cedrus hhaha

Postuar nga shelgu datë 31 Gusht 2010 - 05:59:

Re: Re: Re: Une ?

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

hahahha ja fut dh eti nje te lavderume si pa mendu hic cedrus hhaha

Jo per Zotin nuk genjej. Nuk rren Cedrusi kurre.

Ja ku e ke poezine si flet Noli per Elbasanin Oj.

Te kam sha pra.

FAN NOLI – MERR E ZGJIDH (1924)

.........................................

Po qejflinj a te duhen,
qe me jevga dine te kruhen
Zonja qe pjellin cdo vit,
vec Elbasani i rrit

Postuar nga Niqua datë 28 Shtator 2010 - 21:31:

qenka mbush forumi me durrsak

Postuar nga Vizioner datë 28 Shtator 2010 - 21:34:

Re: Une ?

Citim:
Po citoj ato që tha geranium

Paskem dhe nje Patriote tjeter ketu!!!

Postuar nga Niqua datë 28 Shtator 2010 - 21:55:

shkodrant paskan humb

Postuar nga Deb* datë 21 Tetor 2010 - 22:38:

Ky cedro nga eshte xhanem, se si prej Korce me duket.

Postuar nga Niqua datë 22 Tetor 2010 - 00:19:

deb mua me duket sikur ashte nga ballshi

Postuar nga Deb* datë 22 Tetor 2010 - 19:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
deb mua me duket sikur ashte nga ballshi

Nuk njoh ndonje nga Ballshi ne fakt.

Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 »
Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.