Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 » Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11826)
ketu kemi plot tiranas them ja fus dhe une kshu se skam ide
tirona mo dhe un
Hmmm
I'm not only PERFECT,i'm KORCARE too...fair enough???
fieri
Oh moj e bukura Vlore
Nga Vlora, por mos ma merni per mburrje
Atje ku korrupsioni eshte me i madh,ku ka cerdhen politika e lidhur me krimin.M'Tirone!
si gjihmone tirane e durres perfaqesojne shqiperine..... te tjeret kerkojne te afrohen por eshte larg rruga per me arritur tek popullsia e shquar............
Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
si gjihmone tirane e durres perfaqesojne shqiperine..... te tjeret kerkojne te afrohen por eshte larg rruga per me arritur tek popullsia e shquar............
Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
nuk ka rendesi numri i madh, ka rendesi kuliteti... shkodranet dhe malsoret ktu jane nje numer i vogel, por kualiteti eshte i mire dhe i vecante:p
o sa m'bejn me qesh kto tifozdheqet dhe mburrjet e ne shqiptarve its a joke...
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
nuk ka rendesi numri i madh, ka rendesi kuliteti... shkodranet dhe malsoret ktu jane nje numer i vogel, por kualiteti eshte i mire dhe i vecante:p
o sa m'bejn me qesh kto tifozdheqet dhe mburrjet e ne shqiptarveits a joke...
mire mire ke te drejte vazhdo studjo pak histori se xhaxhi plehere te paska ushqyer mire me historine e viteve te shkolles se partise.....
meqe dike kete duhet te dishe dhe sa njerez ka vrare zonja e zeze ne manastirin e dibres....
apo keto bejne pjese ne demokraci dhe ju nuk ju interesojne??????
shendet te kesh zonje se historine e shqiperise nuk e zgjidh as ti as une....
gjithe te mirat..
Po nga Korca bre ty mbyllte e mendjes. Po renjet i kam ne devoll.
Ps Nuk eshte e thene se dikush ka shkuar ne tiran ketu e 5-10 apo 20vjet eshte nga tirana. Gjyshin e babait nga e ke patur andej ke dhe ti renjet.
Se molla bie poshte molles
hajde der pe deri hajde....
ore po tifoz i olimpiakos je ti?hahahahahhaha
nga ata qe fitoni gjithmon me albitra se per futboll nuk jane,,,si me paokun per kup kete jav ahahhahahhhaa
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Ah po ke te drejte se e kisha harruar.Ka qene kryeqytet i qeverise tradhetare te Esat Pash Toptanit e perkrahur nga rrebelet injorante te Haxhi Qamilit.Te parit ja numeruam ne ne Paris me nja dy plumba kokes dhe te dytin po qeveria e S Delvines e vari ne litar si qen qe hante vezet e pulave ne kotec.
Historia disa i ka vene ne piedestalin e nderit ,ndersa disa te tjere ne ate te turpit,prandaj jemi krenar ne vlonjatet ne ndryshim nga te tjeret.Per cfare jeni krenar ju Durrsaket?Cfare kane bere te paret tuaj per kombin.Ju lutem me thoni dicka?Asgje!
Me thene te drejten nuk e di kush eshte ky vari i bajramit,a mund te flasesh me shkoqur te lutem?Une nuk e besoj te jem andej,por si duket je vet andej.
une them se ka me shume nga shqiperia ne kete forum hahahaahah
Dibra nuk egzistoka fare...sa keq!
patriote e Lasgushit por le e rrit ne TR
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
patriote e Lasgushit por le e rrit ne TR
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
U?
Lasgushi ishte nga Pogradeci, keshtu njihet, por ne shkrimet e tij private ai pranon qe prinderit i ka pasur nga Kolonja.
Si eshte kjo pune per ty? Apo lindur ne Tirane dhe me origjine nga Shkodra?
.
bah
nenen e kam tironce (gjyshja e gjyshi i kane lindur ne korçe)
babai lindur dhe ritur deri ne moshen 12 vjeç ne korçe
vete jam i jashtem s'kam lindur ne albania
se di por me korçen jam shume i lidhur shpirterisht, ndjehem shume mire aty e keqja eshte qe s'kam njeri te afert atje
mendova se ishim me shume shkodran...
Ketu boka namin Tirona
11 beratasi=11 kosova.
Mu kan duk ma teper kosovar ktu????
][QUOTE][i]Po citoj ato që tha IQVLORA [/i]
[B]
Shqiperia dhe historia e saj eshte bere ne te tjera vende.Tirana dhe Durrsi jane populluar ngavlonjate,gjirokastrit,shkodran,korcare etj.keto dy rrethe kane perfaqsues per te zezen e tyre vetem tradhetre si Haxhi Qamili,Esat Toptani etj.Nuk e besoj se ja vlen te mburresh me keta qafire injorante e dallkauk.Popullsi e shquar e me kulture te lashte ndodhet vetem ne dy qytete shqiptare.First is Shkodra dhe second is Korca.Dy qytetet qe ju permendi nuk permenden per nothing.Ah po harrova tirana ka patur nje bejtexhi trahanaje te quajtur Zenel Bastardi,Bastari.
Edhe australia ka kryeqytet Kanberen,por se ze njeri ne goje,po ashtu Brazili e Kanadaja qe kane Brazilian dhe Otaven [/B][/QUOTE]
hahahaha tamam
Nga rrethi im nuk paska dhe aq. Na mbyten Tironcit e Durresaket. Bohhhhh, c'paskeni qene!
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Ketu boka namin Tirona
Citim:
koka ne Stamboll e trupi ne Janine e di ate kongen ti :p
po zotrote nga ishe?
Citim:
po zotrote nga ishe?
Kombinim i frikshem Gjinokastra me Librazhdin
Citim:
Kombinim i frikshem Gjinokastra me Librazhdin![]()
Citim:
Na fshati tone i thomi skerrritaktiks, Oj.
Citim:
aisi
po cne apo u njoften tu ndertu brezare anej nga Delvina![]()
Citim:
Angjel po ti na bregu je a e vrare?
Citim:
ncuq bre![]()
cedrus po te pergjigjem nga tema e flamurit grek ktu.
ne asnje menyre dhe asnjehere nuk te jam ofenduar nga "dialekti" i im qe ti gjoja munodhesh te imitosh. thjesht te kam korrigjuar qe sja ke idene
perkundrazi, eshte argetimi qe gjej ne ket forum kultura e fshhete e ktij forumi, its like a secrete society nepermjet disa forumistvave "clever", zerat qe sdegjohen, imazhi qe krijojm per njeri-tjetrin, dhe me cfar lezeti/argetimi i veshtroj disa se si sforcohen to elevate their status in this so called "society", in order to make themselves feel better about thair pathetic existence. human nature hesapi
thats what i find intriguing, and very much amusing
p.sh, te kam qortuar si shok forumist, qe ne nje bisede te thjeshte mes nesh, te shendoshe dhe me shaka, nuk eshte e nevojshme per ty ti japesh vetes timonin, to flatter yourself, as if you r the decider.
even if yr capable of such "insightful intruingin original" abservetions, it might just surprise you, what i really think of you and alot of others here whenever i read amusing stuff like that.
but i wouldn't wanna spoil a good thing, would I, now!?
after all, i have grown to like u people, as pathetic as u all really are, (puting myself first on the leader board)
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
cedrus po te pergjigjem nga tema e flamurit grek ktu.
ne asnje menyre dhe asnjehere nuk te jam ofenduar nga "dialekti" i im qe ti gjoja munodhesh te imitosh. thjesht te kam korrigjuar qe sja ke idene
perkundrazi, eshte argetimi qe gjej ne ket forumkultura e fshhete e ktij forumi, its like a secrete society nepermjet disa forumistvave "clever", zerat qe sdegjohen, imazhi qe krijojm per njeri-tjetrin, dhe me cfar lezeti/argetimi i veshtroj disa se si sforcohen to elevate their status in this so called "society", in order to make themselves feel better about thair pathetic existence. human nature hesapi
thats what i find intriguing, and very much amusing
p.sh, te kam qortuar si shok forumist, qe ne nje bisede te thjeshte mes nesh, te shendoshe dhe me shaka, nuk eshte e nevojshme per ty ti japesh vetes timonin, to flatter yourself, as if you r the decider.
even if yr capable of such "insightful intruingin original" abservetions, it might just surprise you, what i really think of you and alot of others here whenever i read amusing stuff like that.
but i wouldn't wanna spoil a good thing, would I, now!?
after all, i have grown to like u people, as pathetic as u all really are, (puting myself first on the leader board)
Citim:po nuk mund te behemi te gjithe happy si engjel, ajo ka nje steady sex life si duket
Ke nje gabim: hiqi syzet virtuale dhe beju me elastik. Jepi fytyres nje buzeqeshje dashamirese, sic ben Angjeldevel-i, khe khe dhe rollover.
Kurt, beju cun i mbare ngjomua se do te gjej edhe ty nje nuse si Turllit.
Une ?
Nga Elbasani.. Elbasan qytet i bukur,Elbasan,vajzat si sorkadhe,djemte si petrita..Jam krenare qe jam elbasanase....
Re: Une ?
Citim:
Po citoj ato që tha geranium
Nga Elbasani.. Elbasan qytet i bukur,Elbasan,vajzat si sorkadhe,djemte si petrita..Jam krenare qe jam elbasanase....![]()
![]()
![]()
Re: Re: Une ?
Citim:
Kjo kenge sikur nuk eshte per Elbasanin. Noli ka bere nje vjershe pak te ngaterruar, po une nuk e besoj fare.
Ku ka si Elbasani.
Re: Re: Re: Une ?
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
hahahha ja fut dh eti nje te lavderume si pa mendu hic cedrus hhaha
qenka mbush forumi me durrsak
Re: Une ?
Citim:
Po citoj ato që tha geranium
Nga Elbasani.. Elbasan qytet i bukur,Elbasan,vajzat si sorkadhe,djemte si petrita..Jam krenare qe jam elbasanase....![]()
![]()
![]()
shkodrant paskan humb
Ky cedro nga eshte xhanem, se si prej Korce me duket.
deb mua me duket sikur ashte nga ballshi
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
deb mua me duket sikur ashte nga ballshi
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 » Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.