Forumi Horizont Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 »
Trego 458 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Per cdo lloj problemi teknik qe keni me Forumin Horizont. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15252)

Postuar nga Deb* datë 13 Prill 2012 - 06:24:

Ne rregull eshte dylan. Nuk shoh ndonje problem teknik.

Postuar nga kurt datë 13 Prill 2012 - 06:58:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kurto, se po dalim jashte teme, po pokerin e ke lene?
Po, tani per tani po marr nje break. Skam lozur per 6 muaj dhe po e shijoj punen vetem nga fakti qe e di qe do i futem full time pokerit heret a vone.
Kshtuq kjo puna me duket si pushim (trurit) tani per tani

Postuar nga Petter datë 13 Prill 2012 - 08:28:

Iliri smbahet vetem me reklama cakmakesh, Por dhe me leket e janulles orthodokse lol

Per fh ke thjesht host, apo dedicated server?

Postuar nga Vizioner datë 14 Prill 2012 - 14:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Fajtor, pershendetje.

Si eshte puna e Forumit!?

Nje dite hyje-mundem dhe nje jave jo?

Linku i Forumit behet i paklikueshem?

Fajtor, pershendetje.

E citova veten sepse e kam akoma kete problem!!!

p.s. Jo vetem puna-oraret, por kjo eshte dhe arsyeja qe hyje rralle. Jo gjithmone e gjen-e njeh google linkun e FH-se!?

Postuar nga Vizioner datë 14 Prill 2012 - 14:44:

Kurt, mos e vrit menjen, ishalla pa qender te madh-vdekje se ajo eshte gjeme e madhe pastaj.
Po qe gjithe diten rruges ne timon edhe ndodhin karambole.

Shiko karambolin tim, ne vere vjet U thy ne mes ai furgoni.
Une hyra ne kryqezim ne kohen qe semafori ishte i verdhe per ne te kuqe, kurse furgoni vjen me shpejtesi nga e majta ime dhe donte t'me kalonte mua-rrugen perpra! Vec kur ja ban "BAM " Une kisha kalu gjysmen e kryqezimit kurse ai trimi donte tme kalonte mua nga para autobusit dhe te vazhdonte rrugen! I bie une furgonit nga ana e pasagjerit, ai rrotullohet nja dy here dhe perplaset ke shtylla e semaforit. Aq shpejt ishte ai sa perplaset ke shtylla, nga ana e shoferit, dhe thyhet ne mes gati!!!
Nejse, fajtor dola une se kisha kaluar nje(1) sekonte de kuqen, sipas expetizes.

p.s. Te pakten me ate rast dola ne TV-ne gjermane, ke lajmet e darkes, e ne gazete

Citim:
kurti
Ride falas,No problem.
Qe ta dijsh para se me ride me mua, kam bere tre aksidente deri tani, brenda tre muajsh pune:d suspended nje jave, as une nuk e di por akoma punoj aty:p
Njehere kisha tre goca te bukura ne makine kur ja futa ndesh njerit, por nuk ishte faji im

Postuar nga Fajtori datë 14 Prill 2012 - 19:45:

Vizioner, nuk di aresye pse google te kete linkun e forumit te paklikueshem. Plus qe tani ka ndryshuar serveri dhe s'ka aresye te kete blackoute te gjata. Ne fakt sot ne oret e mengjesit, pak a shume kur hyn ti, kishte nje problem qe bllokoi disa faqe.

Ne pergjithesi problemi yt nuk eshte i perhershem per te gjithe Vizioner. Megjithate falimnderit qe lajmeron se kuptoj problemet qe lindin. Nqs ke prape probleme me thuaj dhe oren kur nuk hapej dhe mesazhi qe del ne ekran.

Postuar nga Endri datë 07 Maj 2012 - 08:19:

Faje, te pergezoj per dedikim ndaj ketij forumi qe ke mbajt hapur gjithe keto vite. Ka qene nje medium i mire per te shprehur mendimet tona por dhe te lexojme te tjeret. Dhe ke dhenje nje shembull palekundur qe mos te degradoj si disa faqe te tjera. Hajt pergezime se besoj nuk i merr shume.

Postuar nga Fajtori datë 07 Maj 2012 - 08:34:

Flm endri. Ne fakt do me pelqente te shikoja shume nga njerezit qe vinin me pare. Do me pelqente te gjenim te gjithe gjuhen e mos humbasim ne diskutime per vogelsira. Sidoqofte, ka kohe dhe ndoshta ritmet e komunikimit shkojne e vijne me faza.

Postuar nga Endri datë 07 Maj 2012 - 09:25:

Dhe une do deshiroja te njejten gje per disa anetare qe me pare i ndiqja. Shpresoj te jene mire me shendet etj... Po ne kengen e lion king - it's the "circle of life".

Postuar nga NS-6 datë 10 Maj 2012 - 20:50:

Postuar nga raid datë 12 Shtator 2012 - 04:46:

Me duket se e paskan hack-ur faqen e pare te forumit. Sec del nje facebook like per nje fare Orhan Bobaj.. puu cfare surrat-qofte qeka.. lol.

Vetem se IE 9 e injoroka scriptin qe kane futur..

Postuar nga kurt datë 12 Shtator 2012 - 05:48:

Mua nuk me hapet kur ben klik tek mesazhet e reja..

Postuar nga Piktor datë 12 Shtator 2012 - 23:20:

E vertete vetem me explorer mund te lexosh forumin.

Postuar nga Fajtori datë 15 Shtator 2012 - 01:59:

Ka pas nje hack prej nje faqe tjeter ne server. Po punohet qe mos kete me problem.

Postuar nga eliz datë 15 Shtator 2012 - 23:12:

Fajtori,s`kujdesesh hic per forumin

Postuar nga Fajtori datë 16 Shtator 2012 - 01:02:

Hic vallaj, e kam lene pas dore

Postuar nga Ana1 datë 16 Shtator 2012 - 05:49:

Mirembrema. Ndersa une nuk mund te hapja dot forumin, pasi me dilte te identifikohesha ne faqen time te FB. Cudi vertete!
Me behet qejfi qe u rilidhem serish. Me kishte mare malli per Raid, dhe Raimondi. Lere me per my crush female, * Deb.😍

Postuar nga Mand1 datë 16 Shtator 2012 - 22:39:

Fajtori te kam shkruajtur ne pm

Postuar nga Fajtori datë 17 Shtator 2012 - 01:47:

E kam marre por po punoja e su pergjigja dot. Besoj e kupton nga shkrimet lart si ishte puna.

Postuar nga Mand1 datë 17 Shtator 2012 - 05:40:

Nuk te kan bere hacking, eshte ndonje tip wxp qe do kete pass e hostit dhe ka futur ne index kete kod

iframe src="https://www.facebook.com/plugins/like.php?href=/OrhanBobaj/&layout=standard&show_faces=false&width=450&action=like&font=tahoma&colorscheme=light&height=80" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hiden; width:50px;height:23px;" allowTransparency="true" id="likee" name="likee"></iframe

e ke ne fund te index ...mjafton te heqesh vetem kodin qe te tregova dhe cdo gje eshte ne rregull.

Mandi

Postuar nga Fajtori datë 29 Tetor 2012 - 07:44:

Nese keni patur probleme sot ndodhi sepse tekniket spostuan serverin pa lajmeruar. Tani duhet te jete cdo gje ok. Nqs ka njeri probleme me thoni. Ndonjeri mund mos shikoje akoma faqen e forumit derisa te azhornohet DNS lokale. Per te shpejtuar procesin mund te ndiqet kjo procedure:

Hap nje komand line:
Start -> All Programs -> Accessories -> Command Prompt

Shkruaj kete dhe jepi enter: "ipconfig /flushdns"

Postuar nga Piktor datë 30 Tetor 2012 - 22:35:

Shume mire me duket tani forumi.
Oren kur do ta nderrosh.

Postuar nga Fajtori datë 30 Tetor 2012 - 23:32:

Si ne rregull me duket ora. Kshu me del mua te pakten. Te tjereve si i del (ne faqen e pare lart)?

Postuar nga Piktor datë 30 Tetor 2012 - 23:43:

Tani me duket se e kemi bere dhe vjet kete debat

Ok ora tani 19.40 ti ke postuar :

Postuar nga Fajtori datë 31 Tetor 2012 - 00:56:

Shko pak te Profili lart, pastaj Modfiko Opsionet, dhe me thuaj cfare del tek Ora Në Zonën Tuaj:

Aty duhet te vesh zonen ku je aktualisht.

Postuar nga Piktor datë 31 Tetor 2012 - 01:14:

Shkova pra aty dhe kam aksin Rome Berlin Shqiperi.

tani ora 21.13

Postuar nga Fajtori datë 31 Tetor 2012 - 01:22:

Dale 1 second derbar, ti ke 1 ore difference nga ajo qe del? Ky do jete problemi ores qe ka ndryshuar ne Evrope por jo ne Amerike. Dhe serveri eshte ne Amerike. Pirt 1 jave dhe besoj vjen ne terezi.

Postuar nga AngelDevil datë 07 Nëntor 2012 - 00:59:

ca dmth kjo? me del kur dua te postoj ke mendimet e castit

Forbidden

You don't have permission to access /newreply.php3 on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Postuar nga Fajtori datë 07 Nëntor 2012 - 05:31:

Eshte pak e cuditshme, mua s'me del. Zakonisht del kur ka probleme te caktuara ne server. Shiko a te del vetem tek ajo teme (qe s'besoj) dhe nese problemi vazhdon. Nese e ke vetem ti duhet pare mos eshte hallakat browseri.

Postuar nga AngelDevil datë 07 Nëntor 2012 - 22:07:

Thx.
Te njejten tabele me nxjerr dhe kur postoj nga celi,kurse nga IP e punes dhe pse skam asnje kufizim nuk logoj fare ke FH.

Postuar nga Fajtori datë 08 Nëntor 2012 - 06:58:

Ne sa kompjutera te nxjerr problemin?

Me cfare rrjeti lidhen ne internet?

Eshte problem specifik i forumit ketu apo ka dhe website/forume te tjera qe nuk hapen?

Mundohu mos besh screen capture.

Postuar nga Fajtori datë 13 Dhjetor 2012 - 07:51:

Ky mesazh per Ana1.

Ana1, ka patur nje error ne server sot dhe eshte fshire profili yt (shpresoj vetem yti tani per tani). E rikrijova prape por nuk kam as emailin tend dhe as passwordin, kshu qe nuk hyn dot. Me dergo keto te dhena.

Postuar nga al74 datë 31 Dhjetor 2012 - 16:49:

Faje te nentema e "pershendetjeve me kenge" nuk hapet deri ne fund faqja e postimit . as me Safari e as me Firefox. ndoshta è problem vetem imi. hidhi noj sy po nuk pate vu perparse gatimi.

Postuar nga cecilia datë 31 Dhjetor 2012 - 17:44:

Edhe mua njesoj po mendova se me behet vetem mua dhe prape pershendeta Dakun . Nese se ka lexuar e kam pershendet me nje kenge te Produkt28 - Si Peme. Eshte stili i kenges qe i pelqen prandaj ja vura.

Postuar nga Fajtori datë 02 Janar 2013 - 03:24:

U rregullua.

Postuar nga Fajtori datë 29 Mars 2013 - 00:55:

Forumi dhe disa faqe te tjera qe jane ne server jane nen sulm, prandaj keto dy dite ka patur probleme te hapen.

Tekniket po punojne per te perballuar sulmet, te cilat sic dihet vijne nga shqiptare te tjere per inate chatesh e ku di une ca budalliqesh tjera.

Ky mesazh sa per informacion kur te futeni ne forum.

Postuar nga kurt datë 29 Mars 2013 - 02:12:

Per zotin qe isha disi i merzitur dje, pa tallje:p
I vetmi krahasim i sakte me ate ndjenje ishte kur mu kujtua vetja me gjithe plackat e shpise ne maje te nje skode kur kam levizur me shpi ne shkoder, dikur, long time ago.

Postuar nga Fajtori datë 29 Mars 2013 - 02:59:

Ne kete rast po riorganizojme plackat

Postuar nga lezhjani-82 datë 30 Mars 2013 - 14:56:

Se kisha pas najher ma te veshtir me hy ne forum, kaq shum e paskan sulmu mor faje ?

Postuar nga Fajtori datë 31 Mars 2013 - 04:51:

Mah Lezhian. Qelloi qe dhe s'kisha mundesi te rri ne kompjuter. Mos u merzit, dite me te mira pasketaj do vijne

Postuar nga robert datë 31 Mars 2013 - 23:26:

Edhe tek mua ka bere probleme kompjuteri, po ashtu mos-hapja e faqes tuaj, mos-kalimi i komentit te shkruar, si dhe zhdukja e faqes tuaj nje-dy here. Kam kujtuar se e ka patur ngaqe une futa you-tube mp3 converter, por megjithse e hoqa prape, jo plotesisht, pasi ka ngelur edhe yaaho qe me bllokon googlen, tani mendoj se do kete ardhur edhe ca nga ai virus qe eshte perhapur gjithandej. Nuk e di c'ilace ti jap, por shpresoj qe kompjuteri im ta luftoje semundjen me ane te sistemit te vet imunizues.

Postuar nga Fajtori datë 03 Dhjetor 2014 - 09:19:

Tashme spostimi i serverit ka mbaruar (nese po lexon kete mesazh). Nese hasni probleme kontaktoni tek webmaster@fajtori.com.

Me falni per vonesen, si gjithmone dalin probleme ne keshtu rastesh.

Postuar nga Fajtori datë 03 Dhjetor 2014 - 09:23:

prove tjeter

Postuar nga Fajtori datë 03 Dhjetor 2014 - 09:25:

ok tani

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 04 Dhjetor 2014 - 01:50:

1 2 3 prova

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 04 Dhjetor 2014 - 02:01:

Te lumshin duart! Po kam thene une..

Postuar nga robert datë 12 Korrik 2015 - 21:53:

Desha te pyes, a lejohet ketu nje shkrim-informim mbi ca botime te miat, ne gjatesi sa 1 faqe e gjysem A4, apo sa rreth 6-7 faqe A4? Pasi kam dy pershkrime informimi, nje te shkurter dhe nje te gjate. Nese po, ku ne cilen rubrike?

Postuar nga Fajtori datë 14 Korrik 2015 - 05:20:

Patjeter qe lejohet, madje shyqyr qe shkruan dikush gjera informative se kemi qe ne 2006 qe na mori lumi me chitchat.

Nenforumin zgjidhe vete. Nje keshille kisha duke pare postimet e tjera te tuat. Ndaje shkrimin ne disa mesazhe, sepse lexohet me kllaj pjese pjese sesa nje mesazh i gjate pa fund. Ndaji disi ne menyre llogjike qe edhe ai qe s'ka interes te terhiqet nga pjesa e pare...
Gjithashtu paragrafet ndaji me nje rresht bosh, pasi lexohet shume me kollaj ne web me hapesira ndermjet paragrafeve.

Postuar nga AngelDevil datë 16 Nëntor 2015 - 15:13:

Pse nuk mund te postoj tek kjo tema e Belulit une?!

http://www.forumihorizont.com/showt...9957#post599957

Postuar nga Fajtori datë 17 Nëntor 2015 - 04:23:

Sepse ishte hapur tema tek Lajmerime dhe Reklama, ku nuk mund te shkruaje askush pervec autorit. E spostova tek nenforumi i Fizikes.

Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 »
Trego 458 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.