Forumi Horizont | Gjithsej 116 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Po arkimedit nga i erdhi ideja e leves? Seç me shkon mendja diku dhe them se ka pas gabim, ndoshta.
Ishallah, nese cdo gje shkon mire, sot ne darke duhet te jem ne shtepi...1 jave pushim ne Shqipni! Like it!
Ishallah, nese cdo gje shkon mire, sot ne darke duhet te jem ne shtepi...1 jave pushim ne Shqipni! Like it!
Hajt ia kalofsh mire. Keto vajtjet ne periudha shkollore jane te lezetshme.
Citim:
Po arkimedit nga i erdhi ideja e leves? Seç me shkon mendja diku dhe them se ka pas gabim, ndoshta.
Sot e gjeti
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
Ishallah, nese cdo gje shkon mire, sot ne darke duhet te jem ne shtepi...1 jave pushim ne Shqipni! Like it!![]()
Na ishte nje here...
Qielli u nda medysh!
Citim:me ne fund thuaj.shyqyr
Po citoj ato që tha Katilesha
Qielli u nda medysh!
Citim:
Po citoj ato që tha al74
me ne fund thuaj.shyqyr
tmeri im dentistet
Qyqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zyrtarisht vjeshte...
Citim:Une kujtova qe dje.
Po citoj ato që tha AngelDevil
Zyrtarisht vjeshte...
Citim:
Une kujtova qe dje.
http://www.kohajone.com/zarticle.php?id=60199
C'vjeshte! Ketej te ne ishte dimer keto dite. Kam ndez ngrohesin naten.
Fundjava parashikohet pranvere 27-29. Me ne fund nje fundjave e bukur plot me diell qe nga korriku.
robt ku ti ket o pra ajo Talija
e mer Al ........... ma shif içik kte bilete
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
![]()
robt ku ti ket o pra ajo Talija
e mer Al ........... ma shif içik kte bilete![]()
Erdha tek ti...
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Qielli u nda medysh!
Isha duke thene qe ketu qielli u nda me katersh, po kush e di nga i vinte poezia kete here Raimondit.. s'po ma mban.
Someone like you!
Citim:Ehhh ja sa do kishte kap vellai.
Po citoj ato që tha al74
mo e vra menjen se po te dalin thinjat. gshtenjat jon bo gati me u pjek ne zjarm.
Nuk kam share keto dite....cudi
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Isha duke thene qe ketu qielli u nda me katersh, po kush e di nga i vinte poezia kete here Raimondit.. s'po ma mban.
Citim:Here tjeter do propozoj te marresh ban.
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Dulqi thuje se nuk them gje , se kur thashe ate poezi isha shtrire ne krevat .... dhe ne krevat e kam zakon qe bej Cudira![]()
Mendim Casti ,Taze FARE -- leshon avull :
.....Ajo qe me vjen inat me veten time eshte se kam qene anetar i nje partie te mbushur me Budallenj
---Vetem per kete fakt ,qe kam qene anetar i PD-se ,mua me takon te marre........Ban te forte ..loooooooooooooooooool
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Mendim Casti ,Taze FARE -- leshon avull:
.....Ajo qe me vjen inat me veten time eshte se kam qene anetar i nje partie te mbushur me Budallenj
---Vetem per kete fakt ,qe kam qene anetar i PD-se ,mua me takon te marre........Ban te forte ..loooooooooooooooooool![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
dikur ishim anetare te nje dickaje qofte edhe te PD-se sepse kishim ideale. te mohosh idealet e tua sepse dikush tradheton besimin tend nuk eshte burreri .
Hm...
Jackpoti ne Lotton gjermane eshte 9 Mio Euro.
>Kontrolloj tani numrat qe jane hedhur mbreme dhe kam kap 4.
-Per 2 numra qe mungojne, do kisha kap ca Milione
Kam filluar te mbaj timonin me gjunje dhe te frenoj me kemben e majte.
Do ta haj qafen e pates nai dite.
ftohte , gjithkund , me mire , ndoshta me mire , gjethet akoma te gjelberta sikur stonojne ...pershtypje e rreme ngrohtesie , me mire te bien. sot. mbi male bore , ftohte. e diel.
Diell.
Citim:Ketu diell e ngrohte.
Po citoj ato që tha al74
ftohte , gjithkund , me mire , ndoshta me mire , gjethet akoma te gjelberta sikur stonojne ...pershtypje e rreme ngrohtesie , me mire te bien. sot. mbi male bore , ftohte. e diel.
E adhuroj tablone gri te ketyre diteve, eren qe te ben te rendesh pas ndonje gjetheje, sikur femijet rendin pas balonave. Ah, me pelqen te mendoj se shiu nuk eshte gje tjeter, vecse jargavitje e qiellit...!
Me mendojne verte kaq naive, sa t'iu besoj?
Citim:mu ne mes te maleve
Po citoj ato që tha lost_soul
Ketu diell e ngrohte.
Ku dreqin jetoni ju o njerez?![]()
..edhe te besh viktimen nuk qenka gje. me mire mbath dicka qe te tjeret e quajne buzeqeshje dhe ec perpara...per te tjeret. keshtu duhet.
Citim:mo kopjo!
Po citoj ato që tha Eria
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
mo kopjo!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po evitoja te beja![]()
![]()
Po mundohem te gjej nje poezi te bukur, kam zgjedhur nja dy cope dhe po bej tek a çift.
As ne forum s'me besojne qe jam me nerva...jete e poshter.
Do kerkoj Cedrus, se Piktori qenka i zene
Citim:Nga e dishe apo sepse po gjeja nje poezi te dedikuar.
Po citoj ato që tha al74
thene prej teje besohet pak ...shpraze mullen - i thone nga anet tona .
ps. per me shume informacione kontakto cedrus o Piktor.![]()
Sa te thella paskan qene keto pune.
Citim:
Nga e dishe apo sepse po gjeja nje poezi te dedikuar.![]()
![]()
E quando uno fa le cose per paura e non per rabbia non ha i coglioni per tirare il grilletto.
C'ta kete gjetur Piktorin..
Gjithsej 116 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.