Forumi Horizont | Gjithsej 29 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)
Ahe bashke me keilen, po pyet njehere keilen , ne do te donte bashke me mua e!
nejse , flm shume per kafene,. e ka krishur ndonje promovim kendej, ose ndonje martese e kush keshtu?
Citim:
Po citoj ato që tha football
Aaahh sot isha ne good mood, kam vene takatdiell
. New England hesapi sipas kohes edhe veshjen, sipas veshjes edhe qeshjen
Ise mesa? Po je afer atje me ke me disa Amerikane koke bardha. Mua me ke me kostum bezhe dhe corape kafe te erret qe te me njohesh kollajfloket kuptohet si mediterranio pis te zeza.
Sa do te doja te ishte edhe Analistja me neve, Lela, Helga, Denis, Shejtonja, Keila, Rokja (kete te fundit ketu afer e kemi po hajde ta gjesh, punon shume i shkreti), Treshi, Losti, Wolfi, Peshtimi
, Juve, unforgiven, oohh jane shume, uh harrova Iliriusen (e harroj kete te shkreten se eshte shume e urte, jo se eshte e parendesishme)
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
roken?nuk ebsoj se vjen. po erdhi do e ve te flere me shoqen e dhomes me Alenen se e ka krevatin dopjo ajo
dhe ka dhomen e vet :p
un jam vetem per pijama partys'ka meshkuj vetem ne femra qe te flasim lirshem
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Kjo Alena merr ndonje cik vesh nga seksi apo yyyyyy dysh me tresh,se skam nerva per te dhene leksione ne Prage![]()
me doli dy here postimi... dhe kjo shenje me bind akoma me teper per thenien "e verteta triumfon" lol
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Nga te gjithe keta vetem mua ke shanc te me takosh.Une dredh zinxhirat tere diten.Se mos the ti edhe ste erdha une:p
Beje nje ze se pastaj dalin llafe qe djemte shqiptare sjane xhentila:p
Citim:
Ty te njohim per xhentil, nuk ka nevoje te japesh prova![]()
Te shohim ndonje tjetersa xhentil eshte
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Ups, provokim. Hap gojen, cfare do.
Citim:
Ty te njohim per xhentil, nuk ka nevoje te japesh prova
Te shohim ndonje tjetersa xhentil eshte
![]()
football prit ti se per akullore ka rradhe :p
ps. plloshto s'jam kondra une jo
Citim:
Po citoj ato që tha roke
ooo vertete?E mora provimin edhe ne praktike me nje llaf:p
Citim:
uh harrova Iliriusen (e harroj kete te shkreten se eshte shume e urte, jo se eshte e parendesishme)
Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
Ok ok njerez prisni nje sekond se si shume llafe po hapni per mua ju.Nuk ka thene kot populli...me mire te te dali syri se sa nami. Po hapni informacione te rreme me duket mua. Kush tha qe une jam e urte njehere??
![]()
Me pyetet mua njehere ju? Vetem mos te me ngrihen nervat mua....se do ta shikoni te urten ju pastaj.
![]()
Citim:
Ok ok njerez prisni nje sekond se si shume llafe po hapni per mua ju.Nuk ka thene kot populli...me mire te te dali syri se sa nami. Po hapni informacione te rreme me duket mua. Kush tha qe une jam e urte njehere??
![]()
Me pyetet mua njehere ju? Vetem mos te me ngrihen nervat mua....se do ta shikoni te urten ju pastaj.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
houuu qe kur keshtu ti???!!!!![]()
Eshte mire te lej kujtes per disa gjera
Do desha te takoja Iliriusen (vajze kinge)
Citim:
Eshte mire te lej kujtes per disa gjera![]()
Do desha te takoja Iliriusen(vajze kinge)
Citim:
![]()
Po deshe ti kujtoj disa sherre qe kemi bere
edhe s'te dukem me kinge pastaj
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha WOLF_CUB
Kushedi sa interesante do ishte kur te takoheshit...sidomos ju te dy qe vetem ne forum jeni njohur.![]()
hahahahah Wolfi ku e di ti qe nuk jane gjenetikisht te lidhur( megjithese permes forumit behen transgenike :p:p:p) una tani kisha qef me e pi nje kafe me ty dhe me lostin se kam qef te bej gallate
Veshtire eshte se losti po u ul ne tavoline do 2 arka me birra edhe ndonje tavoline bilardo per karshi
Citim:
Kushedi sa interesante do ishte kur te takoheshit...sidomos ju te dy qe vetem ne forum jeni njohur.![]()
Citim:
![]()
Po deshe ti kujtoj disa sherre qe kemi bere
edhe s'te dukem me kinge pastaj
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
Sa dëshir kisha të isha edhe un aty kur të takoheshin ata të dy..........
Po të isha i pa dukshëm ama!!!!!!
![]()
Citim:
Veshtire eshte se losti po u ul ne tavoline do 2 arka me birraedhe ndonje tavoline bilardo per karshi
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
Sa dëshir kisha të isha edhe un aty kur të takoheshin ata të dy..........
Po të isha i pa dukshëm ama!!!!!!
![]()
Citim:
Une do preferoja ti lija vetem...kane mall dhe brenga shqiptaret dhe ti nese jeton ne gjermani duhet ta dish mire
Citim:
Veshtire eshte se losti po u ul ne tavoline do 2 arka me birraedhe ndonje tavoline bilardo per karshi
![]()
cfar dreqin ka google me gmailin & co sonte???
s'e mor vesh.. ne fakt ka nja ca dite.. qe her i hyp her i zbret.. :p
hahahahahhaahhahahaha losti fillove prap ti me hypjet dhe zbritjet. o wolfi kush eshte gmaili? apo ishte keshtu nje mendim i castit i papercaktueshem. Wolfi ke humb shume shtjellime etimologjke kete kohe qe nuk ke qene ketu ika un njehere naten
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
dy arka.. nji per mu nji rezerve.. meqe njoni e ka lone..![]()
do kisha deshire
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Gjithe FH,vecanerisht ato me te cilet grindem me shume!
Re: do kisha deshire
Citim:
Po citoj ato që tha ema
hi une do kisha deshire te njihesha me amor alucius, me duket vajze shume inteligjente,nga pergjigjet e dhena.
jem dakort me pergjigjen tende metaxa , po une personalisht do te kisha deshire te takoja amorken, sic e thashe dhe me lart, pastaj beni ca te doni ju cunat , nuk jua ndalon njeri , dhe meqe ra fjala kam qene ne ksamil , me ka pelqyer po duhet nje dore e forte pr infrastrukturen , te pershendes
Re: Re: do kisha deshire
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Shif o goc e tako naj cun, cere dreqin do me taku amorken. Leni gjojnat ashtu sic i ka vendos Zoti, dmth na i le ne cunave ti takojme gocat dhe viceversa.
une do te doja te takoja lelen dhe demokrate forever jane fantastike te dyja
un do kisha deshire te takoja Erik Darvenin djalin me simpatik te fh
...
Vetem metalaret normale.
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
un do kisha deshire te takoja Erik Darvenin djalin me simpatik te fh
Citim:
dhe iliriusen :p :p :p
Kete te fundit po e takova se leshoj me sikur bota te permbyset![]()
![]()
![]()
mendje shejtani thuaj....
Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
navash ti se nuk kemi ne taksirat per tu permbytur se nuk leshon ti Iliriusan... ti presim duart, ti e leshon, bota nuk permbyset, ne shpetojme dhe forumin forcojme. Po ky ore, te permbyset bota thote, hajde c'mendje te bukur qe paske hajde. :p
Citim:
po pse hap panik ne popull moj vajze
dhe une do desha te takoja Buzeqeshjen vajzen me buzeqeshje me feminore dhe te cilterte fh![]()
desha te takoja dhe Amor alucius,eriosa,dhe iliriusen :p :p :p
Kete te fundit po e takova se leshoj me sikur bota te permbyset![]()
![]()
![]()
Sy Jeshilen, Agaten dhe nja dy fytyra te tjera, femra sigurisht.
Wydren e kam takuar Rob Zoti dhe ajo
Citim:
Shejtonja, he me se llafe i kane te gjitha keto ketase ne te vertet e kemi pare sa fort na kane mbajtur.
Mashkull hesapi. Gjithemon mundohen te te prishin mendjen me fjale te bukura. :p Vepra hic!
Citim:
Po citoj ato që tha ema
ej eric darven e di qe thenia jote me pelqen shume, dmth si vargje kenge, e adhuroj ate kenge qe e kendon E. Fara, te rrenqeth mishin , nejse nuk po biem ne pesimizem tani, mgjth te pershendes.
flmd eric per historikun e kenges mgjth do te doja te zgjateshe me shume per te ,po eshte nje kenge si i thone YLL bye
Ke dua te takoj ? Jane nja dy tre vajza ketu (mikeshat e mia) qe do kisha deshire ti takoja ,jo per gje por te ziheshimj dhe te putheshim sy me sy se keshtu ka me lezet.Nuk po i permend emrat se dihet kush jane ...
Citim:
houuuuuuuu po ankohesh keshtu ????????
RRi sa ka me keq....
Ju femrat gjithnje te pa kenaqura jeni.
Gjithsej 29 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.