Forumi Horizont Gjithsej 29 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit »
Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)

Postuar nga volter datë 27 Prill 2006 - 22:52:

Ahe bashke me keilen, po pyet njehere keilen , ne do te donte bashke me mua e!

nejse , flm shume per kafene,. e ka krishur ndonje promovim kendej, ose ndonje martese e kush keshtu?

Postuar nga roke datë 28 Prill 2006 - 03:19:

Citim:
Po citoj ato që tha football
Aaahh sot isha ne good mood, kam vene takat diell. New England hesapi sipas kohes edhe veshjen, sipas veshjes edhe qeshjen
Ise mesa? Po je afer atje me ke me disa Amerikane koke bardha. Mua me ke me kostum bezhe dhe corape kafe te erret qe te me njohesh kollaj floket kuptohet si mediterranio pis te zeza.

Sa do te doja te ishte edhe Analistja me neve, Lela, Helga, Denis, Shejtonja, Keila, Rokja (kete te fundit ketu afer e kemi po hajde ta gjesh, punon shume i shkreti), Treshi, Losti, Wolfi , Peshtimi , Juve, unforgiven, oohh jane shume, uh harrova Iliriusen (e harroj kete te shkreten se eshte shume e urte, jo se eshte e parendesishme)

Nga te gjithe keta vetem mua ke shanc te me takosh.Une dredh zinxhirat tere diten.Se mos the ti edhe ste erdha une:p
Beje nje ze se pastaj dalin llafe qe djemte shqiptare sjane xhentila:p

Postuar nga roke datë 28 Prill 2006 - 03:24:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
roken? nuk ebsoj se vjen. po erdhi do e ve te flere me shoqen e dhomes me Alenen se e ka krevatin dopjo ajo dhe ka dhomen e vet :p

un jam vetem per pijama party s'ka meshkuj vetem ne femra qe te flasim lirshem

Kjo Alena merr ndonje cik vesh nga seksi apo yyyyyy dysh me tresh,se skam nerva per te dhene leksione ne Prage

Postuar nga cupka datë 28 Prill 2006 - 18:29:

Citim:
Po citoj ato që tha roke

Kjo Alena merr ndonje cik vesh nga seksi apo yyyyyy dysh me tresh,se skam nerva per te dhene leksione ne Prage

Pyetje me vend ke bere o Roke!
o mi Analiste, thoji Rokes kur e provove Alenen ti merrte vesh nga seksi ajo? lololol
Alena vertet paska krevat dopjo, po nga ta dime ne qe ajo nuk e ndan akoma me arush dudushin?

Faleminderit.

Postuar nga cupka datë 28 Prill 2006 - 18:30:

me doli dy here postimi... dhe kjo shenje me bind akoma me teper per thenien "e verteta triumfon" lol

Postuar nga Cindi datë 28 Prill 2006 - 18:38:

Citim:
Po citoj ato që tha roke

Nga te gjithe keta vetem mua ke shanc te me takosh.Une dredh zinxhirat tere diten.Se mos the ti edhe ste erdha une:p
Beje nje ze se pastaj dalin llafe qe djemte shqiptare sjane xhentila:p

Ty te njohim per xhentil, nuk ka nevoje te japesh prova
Te shohim ndonje tjeter sa xhentil eshte

Postuar nga Amici di Nessuno datë 28 Prill 2006 - 18:51:

Citim:

Ups, provokim. Hap gojen, cfare do.

Postuar nga Cindi datë 28 Prill 2006 - 18:56:

Citim:
Po citoj ato që tha juve

Ups, provokim. Hap gojen, cfare do.

Nje akullore ne Niagara....

Postuar nga roke datë 28 Prill 2006 - 19:19:

Citim:

ooo vertete?E mora provimin edhe ne praktike me nje llaf:p

Postuar nga i/e paregjistruar datë 28 Prill 2006 - 19:22:

football prit ti se per akullore ka rradhe :p

ps. plloshto s'jam kondra une jo

Postuar nga Cindi datë 28 Prill 2006 - 20:06:

Citim:
Po citoj ato që tha roke

ooo vertete?E mora provimin edhe ne praktike me nje llaf:p

C'provim more edhe ne praktike more te marrte e mira
Me llafe e more :p:p:p prape

Postuar nga iliriusa datë 28 Prill 2006 - 23:47:

Citim:
uh harrova Iliriusen (e harroj kete te shkreten se eshte shume e urte, jo se eshte e parendesishme)

Ok ok njerez prisni nje sekond se si shume llafe po hapni per mua ju. Nuk ka thene kot populli...me mire te te dali syri se sa nami. Po hapni informacione te rreme me duket mua. Kush tha qe une jam e urte njehere??  

Me pyetet mua njehere ju? Vetem mos te me ngrihen nervat mua.... se do ta shikoni te urten ju pastaj.

Postuar nga Cindi datë 28 Prill 2006 - 23:54:

Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa

Ok ok njerez prisni nje sekond se si shume llafe po hapni per mua ju. Nuk ka thene kot populli...me mire te te dali syri se sa nami. Po hapni informacione te rreme me duket mua. Kush tha qe une jam e urte njehere??  

Me pyetet mua njehere ju? Vetem mos te me ngrihen nervat mua.... se do ta shikoni te urten ju pastaj.

D.m.th. si ai thengjilli i mbuluar ne hirin e mangallit ti, qe te djeg atehere kur behesh gati per te fjetur dhe mendon se zjarri u shua:

Postuar nga Zhylien Sorel datë 29 Prill 2006 - 00:04:

Citim:

houuu qe kur keshtu ti???!!!!

Postuar nga iliriusa datë 29 Prill 2006 - 00:16:

Citim:
Po citoj ato që tha eric darven

houuu qe kur keshtu ti???!!!!

Ua... po edhe ti re?? Po ti e ke pare inatin tim drejt per se drejti edhe e mohon???   Cudi e madhe!! Te ka lene kujtesa me duket.

Postuar nga Zhylien Sorel datë 29 Prill 2006 - 02:18:

Eshte mire te lej kujtes per disa gjera

Do desha te takoja Iliriusen (vajze kinge)

Postuar nga iliriusa datë 29 Prill 2006 - 02:25:

Citim:
Eshte mire te lej kujtes per disa gjera

Do desha te takoja Iliriusen (vajze kinge)

Po deshe ti kujtoj disa sherre qe kemi bere edhe s'te dukem me kinge pastaj

Postuar nga WOLF_CUB datë 29 Prill 2006 - 02:28:

Citim:

Kushedi sa interesante do ishte kur te takoheshit...sidomos ju te dy qe vetem ne forum jeni njohur.

Postuar nga iliriusa datë 29 Prill 2006 - 02:30:

Citim:
Po citoj ato që tha WOLF_CUB

Kushedi sa interesante do ishte kur te takoheshit...sidomos ju te dy qe vetem ne forum jeni njohur.

Ahahahahahahaha

Postuar nga Klodel datë 29 Prill 2006 - 02:32:

hahahahah Wolfi ku e di ti qe nuk jane gjenetikisht te lidhur( megjithese permes forumit behen transgenike :p:p:p) una tani kisha qef me e pi nje kafe me ty dhe me lostin se kam qef te bej gallate

Postuar nga WOLF_CUB datë 29 Prill 2006 - 02:35:

Veshtire eshte se losti po u ul ne tavoline do 2 arka me birra edhe ndonje tavoline bilardo per karshi

Postuar nga Nigo datë 29 Prill 2006 - 02:35:

Citim:

Sa dëshir kisha të isha edhe un aty kur të takoheshin ata të dy..........

Po të isha i pa dukshëm ama!!!!!!

Postuar nga Zhylien Sorel datë 29 Prill 2006 - 02:36:

Citim:

Sa i genjen mendja disave.......

pershendetje wolf.

E bukur do ishte te takoheshin njehere te gjithe forumistat....

kur ka pervjetor forumi??!!!!

Postuar nga WOLF_CUB datë 29 Prill 2006 - 02:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Nigo

Une do preferoja ti lija vetem...kane mall dhe brenga shqiptaret dhe ti nese jeton ne gjermani duhet ta dish mire

Postuar nga Klodel datë 29 Prill 2006 - 02:37:

Citim:
Veshtire eshte se losti po u ul ne tavoline do 2 arka me birra edhe ndonje tavoline bilardo per karshi

hahahahha po pa problem i sjellim nje fuci birre ( qe ta pije me krikell ) dhe biliardo transportable :p:p megjithese ka ktu plot vende ku me lujt biliardo po do ju rraf do thyni stekat nga inati

Postuar nga iliriusa datë 29 Prill 2006 - 02:43:

Citim:
Po citoj ato që tha Nigo

Po pse i padukshem? Mos ta nderprisje percmalljen e nje vellai e nje motre qe kane kohe qe s'jane takuar? Shume i sjellshem Nigo!

Postuar nga Nigo datë 29 Prill 2006 - 02:45:

Citim:

Une do preferoja ti lija vetem...kane mall dhe brenga shqiptaret dhe ti nese jeton ne gjermani duhet ta dish mire

Kjo ësht arsyja jon që nuk e pëjetojm mallin e shqiptarve wolfo

Postuar nga lost_soul datë 29 Prill 2006 - 02:50:

Citim:

dy arka.. nji per mu nji rezerve.. meqe njoni e ka lone..

Postuar nga WOLF_CUB datë 29 Prill 2006 - 02:52:

cfar dreqin ka google me gmailin & co sonte???

Postuar nga lost_soul datë 29 Prill 2006 - 02:54:

s'e mor vesh.. ne fakt ka nja ca dite.. qe her i hyp her i zbret.. :p

Postuar nga Klodel datë 29 Prill 2006 - 02:56:

hahahahahhaahhahahaha losti fillove prap ti me hypjet dhe zbritjet. o wolfi kush eshte gmaili? apo ishte keshtu nje mendim i castit i papercaktueshem. Wolfi ke humb shume shtjellime etimologjke kete kohe qe nuk ke qene ketu ika un njehere naten

Postuar nga Cindi datë 29 Prill 2006 - 06:28:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

dy arka.. nji per mu nji rezerve.. meqe njoni e ka lone..

Kush do me pi mund te kaloje nga bari

Avash avash, paska fillu shoqnia me pi Analiste?

Nuk i paske ftuar si shefe e barit qe je?

Postuar nga ema datë 20 Korrik 2006 - 12:27:

do kisha deshire

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Gjithe FH,vecanerisht ato me te cilet grindem me shume!

hi une do kisha deshire te njihesha me amor alucius, me duket vajze shume inteligjente,nga pergjigjet e dhena.

Postuar nga METAXA datë 20 Korrik 2006 - 14:48:

Re: do kisha deshire

Citim:
Po citoj ato që tha ema

hi une do kisha deshire te njihesha me amor alucius, me duket vajze shume inteligjente,nga pergjigjet e dhena.

Shif o goc e tako naj cun, cere dreqin do me taku amorken. Leni gjojnat ashtu sic i ka vendos Zoti, dmth na i le ne cunave ti takojme gocat dhe viceversa.

Postuar nga ema datë 20 Korrik 2006 - 15:08:

jem dakort me pergjigjen tende metaxa , po une personalisht do te kisha deshire te takoja amorken, sic e thashe dhe me lart, pastaj beni ca te doni ju cunat , nuk jua ndalon njeri , dhe meqe ra fjala kam qene ne ksamil , me ka pelqyer po duhet nje dore e forte pr infrastrukturen , te pershendes

Postuar nga roke datë 20 Korrik 2006 - 19:27:

Re: Re: do kisha deshire

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA

Shif o goc e tako naj cun, cere dreqin do me taku amorken. Leni gjojnat ashtu sic i ka vendos Zoti, dmth na i le ne cunave ti takojme gocat dhe viceversa.

po rri vella ca ke ti,pse sforcohesh.Ajo vete takon amorin dhe ne bashke vemi takojme ato dhe aty doe shohe ajo qe e ka pasur gabim

Postuar nga oliinter datë 20 Korrik 2006 - 22:35:

une do te doja te takoja lelen dhe demokrate forever jane fantastike te dyja

Postuar nga buzeqeshja datë 21 Korrik 2006 - 00:23:

un do kisha deshire te takoja Erik Darvenin djalin me simpatik te fh

Postuar nga RIP Gibbs datë 21 Korrik 2006 - 00:26:

...

Vetem metalaret normale.

Postuar nga Zhylien Sorel datë 21 Korrik 2006 - 01:24:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
un do kisha deshire te takoja Erik Darvenin djalin me simpatik te fh

po pse hap panik ne popull moj vajze
dhe une do desha te takoja Buzeqeshjen vajzen me buzeqeshje me feminore dhe te cilterte fh

desha te takoja dhe Amor alucius,eriosa,dhe iliriusen :p :p :p
Kete te fundit po e takova se leshoj me sikur bota te permbyset

Postuar nga cupka datë 21 Korrik 2006 - 01:30:

Citim:
dhe iliriusen :p :p :p

navash ti se nuk kemi ne taksirat per tu permbytur se nuk leshon ti Iliriusan... ti presim duart, ti e leshon, bota nuk permbyset, ne shpetojme dhe forumin forcojme. Po ky ore, te permbyset bota thote, hajde c'mendje te bukur qe paske hajde. :p

Postuar nga Zhylien Sorel datë 21 Korrik 2006 - 02:03:

Arrow

mendje shejtani thuaj....

Postuar nga iliriusa datë 21 Korrik 2006 - 09:17:

Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja

navash ti se nuk kemi ne taksirat per tu permbytur se nuk leshon ti Iliriusan... ti presim duart, ti e leshon, bota nuk permbyset, ne shpetojme dhe forumin forcojme. Po ky ore, te permbyset bota thote, hajde c'mendje te bukur qe paske hajde. :p

Shejtonja, he me se llafe i kane te gjitha keto keta se ne te vertet e kemi pare sa fort na kane mbajtur. Mashkull hesapi. Gjithemon mundohen te te prishin mendjen me fjale te bukura. :p  Vepra hic!

Postuar nga ema datë 21 Korrik 2006 - 11:20:

Citim:

po pse hap panik ne popull moj vajze
dhe une do desha te takoja Buzeqeshjen vajzen me buzeqeshje me feminore dhe te cilterte fh

desha te takoja dhe Amor alucius,eriosa,dhe iliriusen :p :p :p

ej eric darven e di qe thenia jote me pelqen shume, dmth si vargje kenge, e adhuroj ate kenge qe  e kendon E. Fara, te rrenqeth mishin , nejse nuk po biem ne pesimizem tani, mgjth te pershendes.

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 21 Korrik 2006 - 11:44:

Sy Jeshilen, Agaten dhe nja dy fytyra te tjera, femra sigurisht.

Wydren e kam takuar Rob Zoti dhe ajo

Postuar nga Zhylien Sorel datë 21 Korrik 2006 - 11:57:

Citim:

Shejtonja, he me se llafe i kane te gjitha keto keta se ne te vertet e kemi pare sa fort na kane mbajtur. Mashkull hesapi. Gjithemon mundohen te te prishin mendjen me fjale te bukura. :p  Vepra hic!

houuuuuuuu po ankohesh keshtu ????????
RRi sa ka me keq....

Ju femrat gjithnje te pa kenaqura jeni.

Postuar nga Zhylien Sorel datë 21 Korrik 2006 - 12:01:

Citim:
Po citoj ato që tha ema

ej eric darven e di qe thenia jote me pelqen shume, dmth si vargje kenge, e adhuroj ate kenge qe  e kendon E. Fara, te rrenqeth mishin , nejse nuk po biem ne pesimizem tani, mgjth te pershendes.

Pershendetje Ema,me behet qejfi qe te pelqen kjo kenge sepse eshte nje nga me te preferuarat e mija.Sidomos muzika eshte fantastike.Eshte nje versinon greqisht dhe mendohej sikur ishte e marr nga greket.Por greket e kan marr nga turqit.Kurse ne turqi ka tjeter histori.Muziken e kenges e ka kompozuar nje vajze australiane qe i binte violines.Kur erdhi ne Evrop dhe vizitoj Turqine

Postuar nga ema datë 21 Korrik 2006 - 12:11:

flmd eric per historikun e kenges mgjth do te doja te zgjateshe me shume per te ,po eshte nje kenge si i thone YLL bye

Postuar nga diabolic datë 21 Korrik 2006 - 22:31:

Ke dua te takoj ? Jane nja dy tre vajza ketu (mikeshat e mia) qe do kisha deshire ti takoja ,jo per gje por te ziheshimj dhe te putheshim sy me sy se keshtu ka me lezet.Nuk po i permend emrat se dihet kush jane ...

Postuar nga iliriusa datë 21 Korrik 2006 - 23:42:

Citim:

houuuuuuuu po ankohesh keshtu ????????
RRi sa ka me keq....

Ju femrat gjithnje te pa kenaqura jeni.

Ore e keqja s'ka fund. Po ashtu edhe e mira. Ne femrat jemi te pakenaqura he? E para e punes, do te thosha se eshte e njejta gje si per femrat edhe per meshkujt. Eshte natyra e njeriut qe mos te kenaqet kurre e te kerkoj gjithemon me teper. Pastaj femrat domosdo do te jene te pakenaqura persa kohe meshkujt kane vetem fjale te bukura e jo vepra te bukura.

Nejse se egziston nje teme ne forum me tematike 'Meshkujt kunder femrave', s'eshte e nevojshme ta shendrrojme edhe kete teme ne nje te tille. Plus qe te kam shume xhan e s'dua ta zgjas.

Mi bej te fala mamit edhe babit, ok?

Pergjigje temes: Do doja te takoja ty!

Gjithsej 29 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » ... E fundit »
Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.