Forumi Horizont Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 »
Trego 669 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5952)

Postuar nga kurt datë 14 Nëntor 2011 - 04:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Anetaret kane filluar te kene probleme me memorjen.

Se na bete ti futemi kerkimeve me themel. Mesazhet qe keni postuar AD dhe Raimondi, i keni vene ne teme tjeter, jo ketu:

http://forumihorizont.com/showthrea...0&pagenumber=40

Ju kripsha te dyve.

Haha e fort kjo! Edhe une e kam ngaterruar ket temen me vajzat shqiptare dojn cuna te pasur apo ti duam vajzat shqiptare apo huajat. Jane beredy tre tema njesoj fare. Thashe cme gjeti per nje sekond, se kisha shkruar per gallat diku dhe me doli diku tjeter. Lol

Postuar nga Ana1 datë 14 Nëntor 2011 - 05:41:

tani mua vertet po me lind pyetja mbi temen nga ana e gjinise se kundert ( zeme se jam mashkull).

Meshkujt qe martohen me femra te kombesise se huaj bejne qejf ( e zeme).
Arsyeja? Sepse femres se huaj nuk i kerkon dot llogari pas castit qe t`i lidhesh me te, ndryshe do e humbasesh.

Femrat qe martohen me meshkuj te kombesise se huaj bejne qejf ( e zeme)
Sepse mashkulli i huaj eshte rritur nga tjeter kulture, pa paragjykime sic eshte mashkulli yne shqipetar, dhe as qe e vret koken per virgjeresha e budalliqe me thes sic e vrasin koken shqipetaret tane.

Une si femer shqipetare kam arritur ne kete perfundim:

"Nje djale te kete dashur femra shqipetare i vihet direkt vula si e dale; imagjinoje te flere me te dashurin, i vihet vula si e perdale; etc.. etc.. ndaj mashkulli shqiptar nga egoja e semure ( e trasheguar) me pare pranon te ndahet nga e dashura ( "e perdale" ) shqipetare, dhe te martohet me te ("huajen qe ka kaluar me dhjetera te dashur"), pasi nuk e vret opinioni shqiptar."

Perse thua te jemi kaq te ligj ndaj femres shqipetare?!

Postuar nga RAIMONDI datë 14 Nëntor 2011 - 05:52:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Me duket se u sterholl shume kjo pune... hajt se nuk eshte fundi i botes, pa po i them dhe 1 here prap Mondit une qe shqiptarkat e kane zhgenjyer e kane zhnderruar ne nje broken hearted nga heart breaker qe na hiqet ketu ne forum

me shume ka nevoje per nxitje sesa shkop gome dhe gome fshirese

O Angel devil --Po ca ka nga ato qe kam thene une aty ne lidhje me zhgenjimin tim , se kete s'po marr vesh une ?--

Une aty nuk po flas per vete ....

Une aty kam shkruar ato qe kam pare dhe kam degjuar kur shqiptarkat vijne e pijne kafe prane tavolines time-
-I kam degjaur disa here , se jane ulur shume prane tavolines sime , dhe kane bere muhabete meshkujsh

--Dhe ato qe degjova , ua solla juve ketu --qe te gjykoni dhe nxirni konkluzionet tuaja

Ndersa ti flet per mua ..!!!!!--Si i nxjerr konkluzionet ti?

Apo ti i nxjerr konkluzionet si ti do shprti yt katran me boje , pavaresisht se cfare thote ai tjetri ?

----Pastaj bera krahasimin midis nje cifti shqiptar dhe atij serb
-Dhe nxora konkluzionin tim

-----Keshtu qe ti apo edhe te tjeret , duhet te merresh me ato qe kam thene une -,
dhe jo me mua ------Se une aty nuk po flas per vete, por edhe sikur te flisja per vete,
prape Njeriu qe eshte njeri normal dhe pa skrupujt e ligesise brenda tij , flet per fenomenin
qe une trajtoj ,jo per personin qe sjelle dicka ketu per te diskutuar , pavaresisht se kush eshte ky

--- --Ndersa une shof se ti paske hallin tim se te kam shitur pordhe ty ketu si heart breaker ?

E ke marre gabim --Une shkruaj ca me do qejfi mua , dhe nuk me behet vone fare se si e merr ti , apo ndonje tjeter ketu ....

-E rendesishme per mua eshte te them ate qe ndjej une , natyrisht pa prekur ndjenjat e ndonje tjetri ketu , gjithmone kur ai tjetri nuk me can trapin si puna jote tani --Kutpove ?

--Une s'e marr vesh ca eshte kjo shprehje e ligesise suaj ne menyre kaq vulgare ?

Angel devil --por edhe ju te tjeret !--Perpiquni here tjeter te flsini per ato qe trajton tjetri , per faktet qe sjell ketu nga jeta e perditeshme --se kjo eshte e dhe bukuria e debatit
dhe jo te flisini per personalitetin e tjetrit pa asnje shkak , se pastaj duket sikur po ferkoni briret .....

Postuar nga Endri datë 14 Nëntor 2011 - 11:34:

Citim:

eshte pak a shume sikur ble 1 makine ose 1 celular te Endro ble marken apo ate mall me specifikime teknike x qe ti ke ne mendjen tende

dakort. shqiptarke apo te huaj. femra per mua eshte nje variable qe ndryshon. si puna e celularit. mund te me quani selfcenterered. por deri tani asnje femer nuk me ka provuar gabim.

Postuar nga AngelDevil datë 14 Nëntor 2011 - 15:13:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

O Angel devil --Po ca ka nga ato qe kam thene une aty ne lidhje me zhgenjimin tim , se kete s'po marr vesh une ?--

Une aty nuk po flas per vete ....

Une aty kam shkruar ato qe kam pare dhe kam degjuar kur shqiptarkat vijne e pijne kafe prane tavolines time-
-I kam degjaur disa here , se jane ulur shume prane tavolines sime , dhe kane bere muhabete meshkujsh

--Dhe ato qe degjova , ua solla juve ketu --qe te gjykoni dhe nxirni konkluzionet tuaja

Ndersa ti flet per mua ..!!!!!--Si i nxjerr konkluzionet ti?

Apo ti i nxjerr konkluzionet si ti do shprti yt katran me boje , pavaresisht se cfare thote ai tjetri ?

----Pastaj bera krahasimin midis nje cifti shqiptar dhe atij serb
-Dhe nxora konkluzionin tim

-----Keshtu qe ti apo edhe te tjeret , duhet te merresh me ato qe kam thene une -,
dhe jo me mua ------Se une aty nuk po flas per vete, por edhe sikur te flisja per vete,
prape Njeriu qe eshte njeri normal dhe pa skrupujt e ligesise brenda tij , flet per fenomenin
qe une trajtoj ,jo per personin qe sjelle dicka ketu per te diskutuar , pavaresisht se kush eshte ky

--- --Ndersa une shof se ti paske hallin tim se te kam shitur pordhe ty ketu si heart breaker ?

E ke marre gabim --Une shkruaj ca me do qejfi mua , dhe nuk me behet vone fare se si e merr ti , apo ndonje tjeter ketu ....

-E rendesishme per mua eshte te them ate qe ndjej une , natyrisht pa prekur ndjenjat e ndonje tjetri ketu , gjithmone kur ai tjetri nuk me can trapin si puna jote tani --Kutpove ?

--Une s'e marr vesh ca eshte kjo shprehje e ligesise suaj ne menyre kaq vulgare ?

Angel devil --por edhe ju te tjeret !--Perpiquni here tjeter te flsini per ato qe trajton tjetri , per faktet qe sjell ketu nga jeta e perditeshme --se kjo eshte e dhe bukuria e debatit
dhe jo te flisini per personalitetin e tjetrit pa asnje shkak , se pastaj duket sikur po ferkoni briret .....

A ndjehesh me mire tani qe u shprehe?! Te ishin njerezit ligesi si une do ishte shume here me e mire kjo bote ...

dhe pse jam shqiptarke

Postuar nga AngelDevil datë 14 Nëntor 2011 - 15:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Endri

deri tani asnje femer nuk me ka provuar gabim.

never say never Endro

Postuar nga bruni22 datë 14 Nëntor 2011 - 21:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
tani mua vertet po me lind pyetja mbi temen nga ana e gjinise se kundert ( zeme se jam mashkull).

Arsyeja? Sepse femres se huaj nuk i kerkon dot llogari pas castit qe t`i lidhesh me te, ndryshe do e humbasesh.

Sepse mashkulli i huaj eshte rritur nga tjeter kulture, pa paragjykime sic eshte mashkulli yne shqipetar, dhe as qe e vret koken per virgjeresha e budalliqe

Mah!!

Ca nenkupton ti me fjalen (ben qejf) M/F qoft??
Se kshu i bie martohu me nje te huaj "e' viva"

Kjo me pelqeu. Po te martoj nje te huaj, nuk i kerkoj dot llogari se me le! (fol Po deshe)
Ska faj mondi (si gjithmon femrat jan te privilegjuara)
Me te huajin bejn si duan pa e vrar mendjen shum???!

Ah moj anna si e ka ajo shprehja? "gjejn sheh e bejn pershesh" mos kujto se te huajt jan me brir. (ne kuptimin qe nuk vijn nga nje tjeter planet) se edhe te huajt Po ju dolen briret besom se jan me keq se shqipot ( pa llogarit ndonje qengj koktul ) "cornuto e contento"

Ti the qe ke arritur ne kete konkluzion?? Sa me shum ta vrasesh mendjen kush esht me mir shqipo arab tuark apo irlandez nuk besoj se do arrish te besh zgjedhjen perfekte!
Akoma me kto paragjykime?!! Po jetoni jeten si te doni o njerez. E/i huaj e/i bardh e/i zez apo jeshil/e rendesi ka qe ty te pelqen... E che cazzo!

Postuar nga ksovari datë 15 Nëntor 2011 - 03:34:

pershendetje

Nuk eshte gabim te mendosh se ke te drejte edhe ateher kur nuk ke.

Nuk them se femra shqiptare eshte me e perkryera, por, me te mire se ajo nuk ka.

Por ne jemi ashtu si jemi e qmojm te huajen, e kur na shteron groi pastaj ulemi e vajtojme.

Gurbetie shkaterroj kete rini, dhe kam nje mik timin qe kishte mendim te martohej me te huaj, iku ne Zvicerr jetoi nje vit, u kthye dhe u martua me kosovare, dhe thote, as me krejt boten nuk e nderroj kete martese, mos me pyetni mua se kerkoj nuse per qunat e mi hahhaa

as ar e as flori nuk krahasohen me bukuroshet shqipetare, jemi bekuar, u munduan te na zhdukin por, jemi te forte e nuk dorezohem, jemi te bukur e nukasimilohemi...

Postuar nga shelgu datë 15 Nëntor 2011 - 05:19:

Nuk dine shqiptaret dhe jane te turpshme demek.

Postuar nga RAIMONDI datë 16 Nëntor 2011 - 10:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1

Sepse mashkulli i huaj eshte rritur nga tjeter kulture, pa paragjykime sic eshte mashkulli yne shqipetar, dhe as qe e vret koken per virgjeresha e budalliqe me thes sic e vrasin koken shqipetaret tane.

Une si femer shqipetare kam arritur ne kete perfundim:

"Nje djale te kete dashur femra shqipetare i vihet direkt vula si e dale; imagjinoje te flere me te dashurin, i vihet vula si e perdale; etc.. etc.. ndaj mashkulli shqiptar nga egoja e semure ( e trasheguar) me pare pranon te ndahet nga e dashura ( "e perdale" ) shqipetare, dhe te martohet me te ("huajen qe ka kaluar me dhjetera te dashur"), pasi nuk e vret opinioni shqiptar."

Perse thua te jemi kaq te ligj ndaj femres shqipetare?!

Po pse ka akoma meshkuj shqiptare qe shikojne nese femra eshte e virgjer apo jo ?

--Eshte turp kush e degjon qe ka meshkuj te tille....

Postuar nga Ana1 datë 18 Nëntor 2011 - 06:25:

Ka ore ka, dhe me shumice!

Postuar nga RAIMONDI datë 18 Nëntor 2011 - 07:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Ka ore ka, dhe me shumice!

--Epo ata jane meshkuj te ligj dhe shume te prapambetur -- Ndaj Mos shko me ta ti -
------Se ata e perdoin ate lloj justifkimi per te te hequr qafe

--Keshtu q e kur pi kafe me cunat , Pyeti parapakrakisht ,me takt lol c'mendojne per femren ne keto kohe moderne

--Dhe nqs ata kane ate mendje - largoji --S'ke ce do nje mashkull te atij lloji ,
se ai eshte njeri parahistorik --Eshte edhe turp sot ti kerkosh vajzes te jete e virgjer

--Nuk mund te imagjinohet sot nje mashkull ti kerkoje femres te jete e virgjer -
- Ata qenkan hajvane fare ....
Si ka mundesi te kete meshkuj te tille pas 20 vjet demokraci dhe ne mes te USA --!!!!!

Postuar nga Endri datë 19 Nëntor 2011 - 02:14:

Citim:

never say never Endro

sa e zgjut qe je

Postuar nga Deb* datë 19 Nëntor 2011 - 07:00:

Varet, por megjithate kam pershtypjen qe mashkullin shqiptar vetem nje femer shqiptare e kupton. Vetem me femren shqiptare mashkulli shqiptar eshte vetvetja. ( E kam fjalen per meshkujt e femrat e rritura ne Shqiperi dhe jo emigrim).

Postuar nga SHKODRA4001 datë 21 Nëntor 2011 - 03:09:

Per jete te gjate bashkeshortore jane me te sigurta femrat SHQIPTARE,qe i respektoj shume sepse jane femra ideale per nje jete stabel ne familje.Ndersa femrat e huaja jane vetem per krevat,e asgje ma shume nuk duhen....kam pervojen time ne emigracion dhe kam jetu me femra franceze apo italo belge ku perfundimi jane zerooooo.Femra shqiptare ka arome 100%shije femre ku ketu ne europe nuk i gjen sepse edhe me e bukura prej tyre eshte fallco.Me nje femer te huaj ndihesh si material i tyri e jo si me femrat tona shqiptare ku te ofrojn vetem freski.

Postuar nga RAIMONDI datë 21 Nëntor 2011 - 07:24:

Me mire nje femer te huaj por bythet ti kete shqiptare

Postuar nga SHKODRA4001 datë 22 Nëntor 2011 - 02:24:

Smile

Citim:
Me mire nje femer te huaj por bythet ti kete shqiptare
femra ne byth hahahahhaahha shqiptare ,ktej ka ne ne shkoder thojm nji thanje humorisike ruju kur t shkosh me fjet ne KAVAJE..... ose PEQIN ,ELBASAN .........se femra n beth nuk shifet por ne gjoks,e shale(kofshe).

Postuar nga dylan datë 22 Nëntor 2011 - 06:20:

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRA4001
Per jete te gjate bashkeshortore jane me te sigurta femrat SHQIPTARE,qe i respektoj shume sepse jane femra ideale per nje jete stabel ne familje.Ndersa femrat e huaja jane vetem per krevat,e asgje ma shume nuk duhen....kam pervojen time ne emigracion dhe kam jetu me femra franceze apo italo belge ku perfundimi jane zerooooo.Femra shqiptare ka arome 100%shije femre ku ketu ne europe nuk i gjen sepse edhe me e bukura prej tyre eshte fallco.Me nje femer te huaj ndihesh si material i tyri e jo si me femrat tona shqiptare ku te ofrojn vetem freski.

ca me pelqeu mendimi jot dhe shume i vertet po ne fact me pelqen per meshkujt shqiptar se meritoni tju ulet kryt shume te ngritur e keni

e kur the qe jan vegla te tyre ke plotesisht te drejt ,shqiptaret kan ato bullicat te shpifurat dhe arrijn tju martojne nenen si duan pik

Postuar nga Endri datë 23 Nëntor 2011 - 07:11:

dylan si menon. me mire nje femer shqiptare apo te huaj?

Postuar nga RAIMONDI datë 23 Nëntor 2011 - 07:20:

Dylan mund te thote :..Te dyja..

Postuar nga shelgu datë 23 Nëntor 2011 - 08:08:

ore keto spajnollet sikur i ka ba perenia per ate pune.

Postuar nga minor threat datë 25 Nëntor 2011 - 21:40:

ej po tgjitha postimet kshu me tall trapin jan ktu? a ka munci me lexu nej postim serioz?

Postuar nga SHKODRA4001 datë 27 Nëntor 2011 - 04:24:

Citim:
Po citoj ato që tha minor threat
ej po tgjitha postimet kshu me tall trapin jan ktu? a ka munci me lexu nej postim serioz?
hahhahahaha edhe te fotoja dukesh taman serioz hahhahahahaha i fort keke !respekte

Postuar nga tpk datë 27 Nëntor 2011 - 04:32:

Edhe un ndjehem pak i zhgenjyer. Une mendova se ketu vijne gjith intelektualet.
Ju nuk qenkeni tipa fare serioz

Postuar nga al74 datë 27 Nëntor 2011 - 04:40:

Citim:
Po citoj ato që tha tpk
Edhe un ndjehem pak i zhgenjyer. Une mendova se ketu vijne gjith intelektualet.
Ju nuk qenkeni tipa fare serioz

me siguri nuk eshte si ai forumi superintelektual i ju dyve.

Postuar nga tpk datë 27 Nëntor 2011 - 04:57:

Sapo ma fshin pergjigjen qe te kisha dhene ty.
Kjo tregon nji far serioziteti dhe me pelqen. Tani ndihem me mire.

Postuar nga AngelDevil datë 27 Nëntor 2011 - 04:58:

Cfare mendimi ke per temen tpk, jam kurioze ta lexoj

Postuar nga tpk datë 27 Nëntor 2011 - 05:13:

Kam pershtypjen se do fshihet nqs i pergjigjem pyetjes tuaj, prandaj me mire ti leme mendimet dhe me dergo nji foto nudo ne mesazh privat.

Postuar nga AngelDevil datë 27 Nëntor 2011 - 05:15:

Citim:
Po citoj ato që tha tpk
Kam pershtypjen se do fshihet nqs i pergjigjem pyetjes tuaj, prandaj me mire ti leme mendimet dhe me dergo nji foto nudo ne mesazh privat.

Po te jesh brenda temes nuk fshihet pa merak.... foto nudo hajd se folim ca thu ti mer jahu

Postuar nga tpk datë 27 Nëntor 2011 - 05:41:

Citim:

Po te jesh brenda temes nuk fshihet pa merak.... foto nudo hajd se folim ca thu ti mer jahu

Me vjen keq dergesat vazhdojne te me fshihen keshtu qe nuk mund ti pergjigjem pyetjes tuaj.

Postuar nga AngelDevil datë 27 Nëntor 2011 - 05:46:

Citim:
Po citoj ato që tha tpk

Me vjen keq dergesat vazhdojne te me fshihen keshtu qe nuk mund ti pergjigjem pyetjes tuaj.

Ska gje nje dite do me pergjigjesh kam besim te ty lool

Postuar nga tpk datë 27 Nëntor 2011 - 05:47:

te ky forumi jo i her.

Postuar nga AngelDevil datë 27 Nëntor 2011 - 05:49:

Citim:
Po citoj ato që tha tpk
te ky forumi jo i her.

te ai tjetri kam fryk me hy se te grini te gjalle me sharje

Postuar nga tpk datë 27 Nëntor 2011 - 05:55:

Ec me dashnorin po pate fryk.

Postuar nga AngelDevil datë 27 Nëntor 2011 - 05:56:

looool

Postuar nga shelgu datë 27 Nëntor 2011 - 07:00:

Bo?
shqiptare ore na fusha se jam te urta thojn

Postuar nga dylan datë 27 Nëntor 2011 - 08:43:

Citim:
Po citoj ato që tha Endri
dylan si menon. me mire nje femer shqiptare apo te huaj?

shqiptare gjithmone ,kto aq sa shpejt te duan aq shpejt te harrojn e se cajn per ty moj zemra ,shqipja ehste shqipe e ka kry

Postuar nga Endri datë 28 Nëntor 2011 - 19:31:

Haha mire e ke. do ta kem ne mendje kte qe the.

Postuar nga shelgu datë 29 Nëntor 2011 - 06:27:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

shqiptare gjithmone ,kto aq sa shpejt te duan aq shpejt te harrojn e se cajn per ty moj zemra ,shqipja ehste shqipe e ka kry

PO me mire o dylan. Shqipet po t'u qepen dhe s'te bo deman kush masanej.

Megjithate une prap per shqiptaret jam. Zjarr jane.

Postuar nga amor alucius datë 30 Nëntor 2011 - 03:32:

Po! Femrat shqiptare jane bytheçarje non-stop; femra plot komplekse, skuthe, qe lene t'ju shtype koken nje cope trapi qe i le t'i diktoje i ati rregullat e mirembajtjes te vagines te se shoqes.

Postuar nga Ana1 datë 30 Nëntor 2011 - 03:39:

mbase gjyshet apo dhe mamate tona ishin te rritura ne nje ambjent te tille sic jeni shprehur ju me lart zonje, po ne femrat e demokracise ( rinia sotme dmth) nuk hyjme ne ate kategori qe ju pershkruani aq me inat te thelle! ( mua si shqipetare me dukesh ne te shkruar, ne mos gabohem?!)

Postuar nga RAIMONDI datë 30 Nëntor 2011 - 05:49:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Po! Femrat shqiptare jane bytheçarje non-stop; femra plot komplekse, skuthe, qe lene t'ju shtype koken nje cope trapi qe i le t'i diktoje i ati rregullat e mirembajtjes te vagines te se shoqes.

Amore mos i vulgarizo gjerat ....--Duke shqiptuar fjalen ..Vagine , ti e degradon gjithe romancen e dashurise ... dhe delikatesen e saj.

----Se ja une tani qe lexoj ate ..tenden ketu --edhe te me dali ndonjera e
te me thote :--Hajde .....-
-Nuk me behet te vete . se ashtu si flet ti, ta nxjerr nga qejfi ate .."gjene"...

Postuar nga Endri datë 30 Nëntor 2011 - 08:35:

S'ka asgje te keqe te ikesh ne Shqiperi dhe te zgjedhesh nje femer te mire e te edukuar.
Po lene ca thot amorja... se ajo e ka inatin me dicka tjeter...

Postuar nga AngelDevil datë 30 Nëntor 2011 - 11:25:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Dhe skuthe dhe te perulura sikur nuk me ben kuptim,

dhe i ati dhe e shoqja vagine... prap se kuptova

Ti si je me komplekset meqe ra fjala?

Postuar nga amor alucius datë 30 Nëntor 2011 - 18:28:

Citim:

Amore mos i vulgarizo gjerat ....--Duke shqiptuar fjalen ..Vagine , ti e degradon gjithe romancen e dashurise ... dhe delikatesen e saj.

----Se ja une tani qe lexoj ate ..tenden ketu --edhe te me dali ndonjera e
te me thote :--Hajde .....-
-Nuk me behet te vete . se ashtu si flet ti, ta nxjerr nga qejfi ate .."gjene"...

Ah, lere se na mbyti delikatesa!

Postuar nga lule datë 02 Dhjetor 2011 - 23:30:

Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare..

oh kur lexoj disa citime ktu , te hedhura nga vet shqiptaret te hapet barku...
a thua kan lind ne hene !oh , e pik e zeze!

te supozojm per pak minuta , te luaj rolin e mashkullit ( gjithmone duke u bazuar nga mendimet lart) do preferoja nje femer te huaj , me mire se nje femer histerike shqiptare.

Te shikoj me syrin Pozitiv te veseve te tjera qe karakterizojn femren shqipare , sbesoj se perben ndonje dallim , se jan avancuar boll , megjithate ngelet po ajo ..shqiptare prioritare .

Ne fakt mendimet per femrat , duhet ti japin meshkujt .

Postuar nga ksovari datë 03 Dhjetor 2011 - 01:54:

Re: Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare..

Citim:
Po citoj ato që tha lule
oh kur lexoj disa citime ktu , te hedhura nga vet shqiptaret te hapet barku...
a thua kan lind ne hene !oh , e pik e zeze!

te supozojm per pak minuta , te luaj rolin e mashkullit ( gjithmone duke u bazuar nga mendimet lart) do preferoja nje femer te huaj , me mire se nje femer histerike shqiptare.

Te shikoj me syrin Pozitiv te veseve te tjera qe karakterizojn femren shqipare , sbesoj se perben ndonje dallim , se jan avancuar boll , megjithate ngelet po ajo ..shqiptare prioritare .

Ne fakt mendimet per femrat , duhet ti japin meshkujt .

Ngadale ngadale, kjo puna ketu eshte njesoj si e pronarit me groin e tij ne shtepi, sa e ka bunarin me uje nuk ia din vleren pastaj kur shterret e vete gjetiu, ulet e vajton ate qe e pat dikur.

Postuar nga Iyua datë 03 Dhjetor 2011 - 04:35:

Akoma diskutohet c'fare duhet te marin meshkujt?
Si u be kjo pune djema si ju ka dalur per me mire shqiptare apo e huaj?

Un them me mir te merni nje shqiptare nqs e doni perjete, nqs e doni per "shale" gjeni nje te huaj dhe pregatituni ta keni xhepin plot se perndryshe nuk ja u var teneqen

Postuar nga ksovari datë 03 Dhjetor 2011 - 13:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Iyua

Un them me mir te merni nje shqiptare nqs e doni perjete, nqs e doni per "shale" gjeni nje te huaj dhe pregatituni ta keni xhepin plot se perndryshe nuk ja u var teneqen

Ne fakt e ke thene te verteten, por eshte e dhe tjetra qe ma ka thene nje miku im qe eshte kthyer nga atje dhe i eshte ftohur endrra per te jetuar me joshqipetare.

Me lejoni te tregoj tregimin: ai ketu ishte nje avanturier, dhe sa here e pyesja pse nuk lidhesh seriozisht me nje vajze por si e gjen lidhjen pas nje kohe ndrron kahjen, ai thoshte dus te msartohem me te huaj pranda.

Nejse, ai hapi nje firme ne zvicer dhe punoj atje rreth dy viteve, me telefonon se ka nje te dashur nga ai vend, po kalojm shume mire. Pasi i urova jete te lumtur, pas dy maujve e shof ne kosoven ton te çmuar. E pyeta sa do rrij, dhe a e ka sjell te shoqen me vete. Ai me thote: filloj mire, zgjati 6 muaj, problemi ishte qe ajo te shtunave vete ne diskotek dhe dehej, pastaj bente seks ne grup, kur i vinte vetedija qnate dhe kerkonte te falur s nuk do e perseriste me.
U largova nga ajo, dhe pas nje kohe hyra ne lidhje me nje tjeter, lidhja zgjati tre muaj, derisa e zbulova, se kur nuk ishte me mua ajo vinte perdet e kuqe ne dritare dhe bente punen e prostitucionit, dhe kete per hobi pasi e punesuar ishte bankiere me profesion. Aty rastesisht kisha harruar patenten dhe te nesermen mbrema vete te ajo, kur pash deren mbyllur dhe ajo me dy meshkuj mbrenda, e hapi deren me dha patenten dhe me tha qete kthe me von ktej se tani jam e nxen.

I trishtuar me keto histori ka vendosur te kthehet ne atdhe, tani ka gjetur nje vajze me profesion psikologe, e cila e ka shtyre te vazhdoj studimet ne fakultetin e mjeksise ne Tirane.

Ja nje dallim shum i vogel mes dy grupe njerezish. dhe vleren gjejeni vet.

Po tregoj edhe nje rast tjeter, nje mike kengetar ( dikur kendonim bashk), e ksihte ne qejf te huajen, vete poshte e larte, nervoz alkohol, vet ne belgjik, nuk i eci, ne danimark prap njejt, thjesht iu be jeta monoton, ato te huajat zakonin e kishi te thjesht, me shokun e ben sa per ta provuar, dhe lidhjen e mban per te jetuar.
U kthye ne prishtine, ra ne lidhje me nje studente te juridikut, u dashurua me te, ajo e bindi te regjistroj sociologjin, ky e kreu, u martua me te dhe tani jetojne jete te lumtur,per dhurat i kam blere ore muri nuk e di sa ia kam qelluar.

Une per vete, princeshen qe kam dhe dy luanet e perkrah saj deh bebja tjeter ne radhe, me bejne njeriun me te lumtur ne bote, dhe me fronin e mbreterive nuk e ndrroj jeten qe e kam dhurat, fajtori kryesor eshte gruaja qe eshte shqiptare dhe ka durimin te pret, ajo perendimorja as qe merr ne tru te pret deri te perfundosh kete apo ate projekt, thjesht do te thote kaluam mire.

Pa dhene nuk merr. I njof une shume te rinje qe vrapojn poshte lart neper mergim pastaj ndalen te shqiptaret, sepse jane te beses e te fjales dhe jane ena shume te mira, sakrifikojne shume per familjen.

Postuar nga AngelDevil datë 03 Dhjetor 2011 - 19:19:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Iyua

hahaha shume e sakte

Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 »
Trego 669 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.